Söder runt

img_0534 (MMS)

Vart inne på söder och spatserat med farmor idag! Härligt väder och skönt med miljöombyte! Stoffe ville in på fiskeaffären så vi passade på att göra det bästa av situationen. Fanns mycket man skulle kunnat använda till smycken bland annat:) vart även kändisspaning på stan..Peter Lemarc, Linda Rosing och Mauro Scocco sprang vi på! Känner mig riktigt starstrucked nu:) nä snarare helt färdig! Avslutade med storhandling och nu är jag så trött att jag skulle kunna kräkas:( ladda för innebandyträning om några timmar. För övrigt så hatar jag vår våg och min kropp! Hade gått upp 2 hg sen sist!!! Jävla helvetes piss skit!! Hatar alla som är smala och fött barn just nu så håll er undan. Speciellt om ni inte behövt anstränga er...sååååååååååååå orättvist!


Blinga könet

Haha! Läste det här i aftonbladet imorse:
"”Vajazzle”, som det kallas i USA, innebär att man efter att ha tagit bort allt könshår med brasiliansk vaxning klistrar på små Swarovskikristaller i önskat mönster"
Helt sjukt faktiskt. Man ska helt enkelt låta könet blinga. Jaja..inte stort i Sverige än stod det men det är väl bara en tidsfråga. Själv hoppar jag nog:) Kanske hade varit nåt innan man födde?

Man har hittat en ny planet också. Som skulle kunna ha samma förutsättningar som jorden. Coolt va?

Behöver aktietips förresten...ska börja köpa/sälja nu och få ihop en kontantinsats på ca 350.000. För nej kära finansinspektionen. Vi har inte så mycket pengar trots att vi har en lägenhet idag. Jäkla idioter säger jag bara. Vad är det för trams med att man bara får låna 85%. Hade väl kanske funkat i Jokkmokk men inte inom en radie av 10 mil från Stockholm city. Man kan inte förutsätta att alla gör en vinst på sitt boende?

Ska försöka få ihop en matsedel och åka och handla nu. Tjingeling!

Pysseldags

img_0532 (MMS)

Oj va jag, Jonna och Lowe flängt runt idag. Skulle till Skopunkten i Sollentuna där vi lagt undan 2 par 38:or som vi skulle byta till. Ringt runt hela Stockholm i två dagar för att hitta och det var bara i Sollentuna som det fanns. Glada i hatten satte vi iväg vid 11. Väl framme i Sollentuna vart vi tagna av vilket enormt och fint köpcentrum det var! Dom hade allt och lite till...ska alltid hänga i Sollentuna from nu:) Strosade runt lite och bestämde oss för att äta lunch ganska fort eftersom Lowe började knorra. Taco buffé tyckte Jonna och vi höll med. Eftersom vi var lite osäkra på vart Skopunkten låg i centrumet så frågade vi tjejerna i kassan. Nähä..låg tydligen inte i det här centrumet utan i ett annat. Hur många köpcentrum kan en ort ha?? Okej...äta och in i bilen igen för att åka till Stinsen köpcentrum i Sollentuna. Ändå kul att se nåt nytt och det fanns mängder av lull-lull butiker..I like:) Till slut såg vi det. Trodde först det var en hägring men icke. In och prova och de satt som en smäck..nästan..men vi slog till! Glada i hågen gick vi in på Panduro och blev väldigt inspirerade. Hittade de här fina bokstäverna i kartong som jag har dekorerat lite redan men ska fortsätta med. Tyckte det vart bra men vet inte vart jag ska ha dom eftersom Lofsingen inte har nåt rum än:( Hemma runt 15-tiden och 15:30 kom mäklare Henrik för att värdera lägenheten. 1,4 tyckte han absolut och kanske mer. Bra! Ska förbereda för försäljning nu med deras läge + alternativ. Orkar inte förklara men det lät bra! Han berättade lite om Ängsnäs glänta som ska byggas i närheten av där vi bor nu och det lät skitbra. Lite prisinfo bland annat och parhusen på 85 kvm var det som skulle säljas först. Tror att det är alldeles lagom för vår lilla familj:) Hoppas det låter bra även när vi får mer info!


Ny frissyr?

Okej hörni..behöver hjälp! Först var jag inne på att färga håret mörkare som jag alltid får för mig till hösten och sen ångrar bittert och färgar tillbaka sen så nu spånar jag bara nya frissyrer. Axellångt är jag mest sugen på! Hittade en artikel i veckorevyn där man kunde sätta sitt eget fejs på en kändis. Haha...riktigt läskigt men roligt. Så vad tycker ni?

Stina goes Gwyneth


Eller Stina goes Olsen sister


Eller varför inte Sienna?


Sist och ABSOLUT minst Nicole


Jag inser ju att jag behöver gå ner ungefär 40 kilo för att matcha dessa bönor i övrigt men vafan. Ingenting är omöjligt va:)

Stoffe al fakir!

Vi är lite efter i vår familj och har börjat använda årets julklapp 2008 - spikmattan - nu! Jag låg i 20 minuter igår och det känns faktiskt bättre i ryggen idag. Hade lite ont i axlarna/nacken framför allt. Ska testa en stund varje dag och se vad det ger. Shit va ont det gjorde däremot..är väl för att man väger typ 200 kg som det känns lite extra. Man blev ju helt varm i hela ryggen direkt. Cool:)
Stoffe satte igång efter mig och efter en stund på golvet så frågar han om vi har klädnypor och om jag kan komma med dom. Okej tänker jag och hämtar. Ger honom en 2-3 stycken som han börjar sätta lite överallt på kroppen. Haha..stördo! Tror han låg i typ 40 minuter. Kan tyvärr inte fråga hur det känns idag eftersom han drig iväg tidigt och spelar golf med min pappa.

Jag och Jonna är på jakt efter en sko i strlk 38! Vi har köpt likadana i strlk 39 men de känns lite stora och så fanns det inga 38:or heller i Kungens Kurva. Verkar vara körigt däremot men skam den som ger sig!

Har startat dagen med att tvätta vagnen så nu är den redo för vintern!


Handbromsen är i!

img_0524 (MMS)

Följde med Jonna på en tur till Kungens Kurva på skojakt! Vi var båda ute efter samma typ av sko så det passa perfekt. På vägen dit åkte vi efter en bil som bromsljuset lös på hela tiden. Jonna satt och gestikulerade, pekade och skrek att handbromsen va i. Haha...jag skratta så jag fick ont i magen åt Jonnas övertydliga artikulerande...som om hon framför i bilen skulle se att Jonna sa just "handbromsen"...hahahaha! Grymma charader ändå. Förstår inte att kärringen inte förstod. När vi stannade vid ett rödljus vevade Jonna ner rutan och skrek och när vi kom upp sida vid sida skrek hon åt mig, som fortfarande asgarvade, att jag skulle vara beredd när vi kom jämsides. Haha..beredd på vad? Skrika menade hon nog och redo var jag. Synd bara att kärringen inte ens ville titta på oss så vi gasade förbi och spelade sura. Handlat på kredit eftersom mina pengar enligt äckliga vidriga försäkringskassan kommer först på onsdag. Jonna invest:) Bara 20% ränta...klockers! Drog fram min spikmatta idag som jag testade att ligga på i 3 minuter med tröjan på. Vågade inte riktigt men ska testa snart igen och ligga minst 15! Efter 10 minuter så skulle tydligen peptidhormonerna löpa amok. Vad det nu är? Låter bra hur som helst:) Köpte den när jag var gravid och har därför inte testat förrän nu. Lowe kanske hade kommit ut med 3 armar om jag hade legat på den som den gravida flodhäst jag var. Sötare som det är tycker jag:) Åh säsongspremiärerna hägrar!! Greys, Cougar town, Gossip girl! Ja you name it and I will see it:) Älskar inspelningsbar box...ÄLSKAR! Så vi syns nån gång i vår när alla serier och innebandy är slut!


Analad

img_0522 (MMS)

Ledsen för den dåliga bilden men det blir inte bättre bilder med en I-phone utan blixt. Riktigt uselt faktiskt. Tillbaks till kvalitén som va på mobilkameror för typ 5 år sen. Men men..man får väl skaffa sig version numero 4. Den ska det vara blixt på:) Synd att den kostar hur mycket som helst bara. Tillbaks till analandet då..vår katt var och bajsade och ville sen upp och kela med oss i soffan. Visste inte att han hade bajat men kände det när han tryckte sin anal mot mitt ansikte...FYFAN va äckligt. Han hann med att anala mina byxor också innan jag putta ner honom och sa åt honom att tvätta sig. Några timmar senare var det dags igen. Till saken hör att han tydligen hade haft dirre och saknar totalt toalettvett. Upp på mitt täcke som jag hade krupit ner under i soffan (tur va väl det och att det inte va soffan). Han har bajs kvar på tassarna som han lite fint markerar på mitt täcke och lite överallt där han gått i lägenheten. Jaha..bara att sätta igång att skura vårt redan nystädade golv klockan 22:00. Stoffe höll på att kräkas när han skulle tömma lådan eftersom det stänkt överallt. Haha..ja är det inte mänskobarnet så är det kattdjuren som står för bajshistorierna här hemma:) Hatar för övrigt fortfarande försäkringskassan. Man får inte ens äran att stå i kö utan ska försöka senare. Fortfarande inga pengar. IDIOTER! Ska sluta med mina p-piller idag. Googlade om dom och det verkar vara jättevanligt att man blöder massor och hela tiden, tappar hår och går upp i vikt. NEJ TACK!


*puh*

img_0520 (MMS)

Fia & Ljungberg skrämde upp mig i omklädningsrummet efter matchen genom att påpeka att de tyckte att jag skulle göra ett gravtest eftersom jag haft så mycket mens/blödningar. Som ni ser och till vår STOOORA lättnad så var det negativt. Känns alltid läskigt att kissa på stickan och vänta. Vafasiken..äter ju p-piller dessutom. Nä..här blir dte inga barn på länge om några alls. Butiken är stängd för tillfället:) VI VAAANN! Äntligen...7-3 vart det och stundtals spelar vi riktigt bra. Vi är lite för ojämna fortfarande men det kommer nog. Som vanligt strålande kvalité på domarna (ironi, ironi) i div. 3 men det är väl bara att vänja sig och anpassa sig! Ska börja slå med klubban..som en skogshuggare! haha;) Mormor va här och vaktade Lowe en stund innan Stoffe kom hem från sin golf-final. Tyvärr så förlorade han finalen och kom 2:a men tycker ändå att det var väldigt bra. Grattis älskling!! Vart en storslagen söndagsmiddag bestående av köttbullar, pulvermos och brunsås. Smarry smarry med halvfabrikat;) Testade orgasmotronen på Lowe..haha! Ni vet en sån där sak som ser ut som en visp som man ska köra på huvet. Så skönt och Lowe tyckte nog också det. Gjorde världens roligaste min när jag drog den genoom fjunen på han! Nu kaffe och viloläge i soffan. Djuret ska snart sussa så då blir det riktig avkoppling;)


Lowe loves Betty Boop

img_0519 (MMS)

Eller han älskar ju strumpor och mina va väldigt populära denna morgon. Oj va han kämpa för att ta sig fram och förhoppningsvis kunna smaka lite på mammas stortå. Blää...han vet inte vad han kämpar för stackarn. Observera den lite halvaktiga krypställningen på bilden. Rumpa upp och nästan sträckta armar:) Duktig fis! Vad är försäkringskassans problem exakt!? Skulle ha fått föräldrapenning igår men kom det några pengar? Nä...Kom man fram och fick prata med någon när man ringer? Nä...Står det något om att det är en utbetalning över huvud taget på gång till mig inom de närmaste dagarna på hemsidan? Nä... Åhh vilka idioter det måste vara som jobbar där. Hur svårt ska det va? Samma sak förra månaden. Fattar dom inte att man har räkningar att betala? Det värsta är när man ringer och dom efter ett tag ber en ringa senare. Alltså inte ens hamnar i kö utan får ringa och sitta i kö senare. Jaja..hur som helst så kommer mamma snart och ska ta hand om Lowe medan jag spelar match! Härligt och idag ska det ta me fan bli vinst! Inget annat duger.


Såååå trött!

Nu har vi varit på två innebandymatcher och jag är helt slut! En torsk för pappas lag Tullinge följt av vinst för moster Jonnas lag Huddinge IK. Så slutet gott allting gott:) Kände att jag behövde röra på mig så jag gick en powerwalk och surrade lite strunt i telefon med bästa Kate som satt på ett tåg från 1800-talet i närheten av Örebro och allt utom road av situationen. Kändes väldigt märkligt att gå utan barnvagn, kommer inte ihåg när jag gjorde det sist och det dröjer nog innan det händer igen! Träffade Sara, Jonas och Hilma idag igen på Tullingematchen och idag fick jag se mer av Hilmas framsida! Sååå söt och sååå liten. Kommer inte ihåg att Lowe varit så pluttig men det har han ju. Badade med Lowe efter promenaden. Oj va han älskar att bada. Nästan mer än pappa. Pappa är svårknäckt där, badar jämt och kan inte duscha. Hur bråttom vi än har så ska han bada. Lowe kräktes även lite i badet men vi bestämde oss för att sitta kvar i samma vatten...hahah...så ofräscha är vi:)

Fick världens konstigaste craving efter apelsinjuice för en stund sen så Stoffe åkte och köpte. Märkligt. Kanske är gravid igen då. Hade nämligen craving på just juice då. Det var det enda och tur var väl det eftersom jag ändå lyckades gå upp 20 kilo!! Nä huva...*ryser*...dessutom så har jag ju konstant mens så det vore ju väldigt konstigt!

Imorgon ska Stoffe spela final i matchspel i sin klubb där han är medlem och kommer vara borta i princip hela dan. Eftersom jag har innebandymatch så skulle farmor Lena ha suttit barnvakt. Dessvärre så ringde hon idag och är supersjuk så nu fick mormor rycka in istället med kort varsel. Tur man har dom...mammorna:)


Och slutar med barnbidrag!

img_0516 (MMS)

Sötnosar! Lammkött för Elsa;) hon visade även sin stora förtjusning genom att stå naken och hänga nedanför matstolen när Lowe åt. Love is in the air:)


Kärlek börjar med bråk..

img_0515 (MMS)

Linn & Jonna lät kidsen gå en boxningsmatch...


Elsa 1 år!

img_0513 (MMS)

Hon fick en Elsa Beskow bok som hon i alle fall låtsades vara glad för:) posade fint för kameran!


Sömn

Han vaknade faktiskt bara en gång i natt...runt 5-tiden. Blir bättre å bättre men något mirakel var det väl aldrig tal om. Har gett upp att tvinga honom ligga på mage..han somnar ju bättre om han slipper det. Hans problem har aldrig varit att somna..det är det att han vaknar. Jaja...metoden fick honom i alle fall att sluta äta på natten och det tycker jag är guld värt!

För övrigt så snackar Lowe som aldrig förr...mest säger han "dadadadadadadadadadadadadada". Högt och tydligt! Han kommer nog inte behöva gå till talpedagog med den tydliga artikuleringen.

Snart ska vi ladda för kalas!

Bajsfest!

img_0509 (MMS)

Haha...jo boken hette så! Jag och Stoffe hade hur roligt som helst på akademibpkhandeln. Stoffe fastnade för någon bok om cirkus där man kunde röra figurerna i boken genom att dra i lite olika flikar och jag fastnade såklart för den här boken - Bajsfest:) hur som helst så ville inte Lowe ha någon av dom så det blidde inget. Ska nog skriva en egen bok om bajs. Ingen kan bajs som jag! Har varit i Skärholmen och kikat lite. Åt lunch på pastastället där som bara är SÅÅÅÅ gott! Mums:) Sen åkte vi till sopstationen och "råkade" glömma två tavelramar vid en pelare som vi inte visste vart vi skulle slänga. Det var ju typ 43 olika material i...metall, trä, glas, papp mm. Äh..dom klarar sig nog. Höjdpunkten var ett besök hos Jonas, Sara och Hilma! Såååå söt:) Det har ni gjort bra! Hilma va väldigt väldigt trött och sov sött vid mammas eller pappas bröst hela besöket. Lowe passade på att spexa lite på golvet genom att hasa sig fram och jag stod emot fika frestelserna! Sanning..även fast det fanns delicatobollar. Åt inte nåt! Nu blir det fredagsmys med fläskfilépasta och vitlöksbröd. Oj va gott. Sen ska Lofsingen vaskas och slängas i säng så att vi kan ladda för IDOOOL! Igår sa tom Stoffe att han älskar Anders Bagge..haha! Grattis till lilla Elsa som fyller 1 år idag! HIPP HIPP HURRA, HURRA, HURRAAA!


Trött?

img_0505 (MMS)

Nästan apatisk skulle man kunna säga. En timme kvar tills han ska sova middag och han har redan slumrat in i sin babysitter en gång. Nu ligger han i pappas knä och stirrar på oss med tom blick. Undrar om det är musikens fel. Gjort en spellista till Lowe på Spotify med barnlåtar:) Vi har sjungit bland annat Hakuna Mattata här på morgonkvisten! Idag ska vi äntligen hälsa på Sara, Jonas och deras lilla Hilma! Lowe kommer kännas gigantisk. Annars borde dagen bjuda på sopstationsbesök. Hatar ju sopstationen och om jag går in och kollar öppettiderna efter det här så kan jag lova att dom inte har öppet idag. Helt otroligt krångligt att slänga sopor...fattar inte?! Lowe har ju börjat fatta tekniken med att krypa. Han ställer sig nästan hela tiden i krypställning men huvet hänger inte alltid med. Det åker ibland ner så att det ser ut som att han står och bökar. Ganska ofta så tippar han åt ena hållet också. Men NÄR han väl lyckas så står han glatt och juckar på stället:) Hasandet/Ålandet fortsätter han med. Han når allt han vill ha. Duktig kille! Happy Friday:)


Jag har ribba!

img_0504 (MMS)

Haha:) Kunde inte låta bli. Har köpt nya ribba ramar från IKEA i vitt, vitt, vitt! Vitt är alltid fräscht för att citera Gabbes mormor. Det blev 6 nya ramar i vitt, ett krokodilformat halkskydd till badkaret och mjukdjurs reptiler till Lowe. Nu ska jag bara komma underfund med hur jag ska hänga alla tavlor som samtliga är i svart/vitt. Kanske tråkigt men har fått för mig att det blir fint. Får väl se om jag hade rätt eller fel sen. Trött som ett as är jag efter IKEA och babyland. Lowe skötte sig exemplariskt och var på superhumör i princip hela tiden. Han höll på att skita i brallan när jag använde handtorken på toaletten däremot och grät lilleskutt tårar:( Liten då..inte lätt med alla läskiga ljud. Sötaste lille Anton va också i farten och sin vana trogen så flörtade han med allt å alla. Ålder är inget hinder och jag och Fia spånade lite om han inte kanske är född i fel kultur. Tror att han skulle kunna tänka sig flera fruar faktiskt:) Fyndade en åkpåse på Babyland för 295:- så nu är vi helt redo för kylan! Bring it on.. Jag undrar vad det är för fel på mig?? Svettas som om jag vore nyförlöst hela tiden. Värre än vanligt och ni som känner mig vet att jag alltid svettas som en karl. Tack pappa för det arvet;) Pappa brukar alltid ha med sig en extra skjorta på tillställningar eftersom han svettas som en gris och älskar att dansa. Efter en stund så byter han helt enkelt. Söta lilla pappa. Ska nog börja med samma taktik:) Undrar om mina hormoner är helt ur balans. Verkar ju inte bättre med tanke på vallningarna, det konstanta löpandet (OBS! mens, inte springa) och tonårs aknen. Nä nu måste jag ha en soja-latte innan jag avlider. Pussili puss puss


Vild & galen!

img_0503 (MMS)

Vi är på Ikea och Lowe har fått en ny mask...lycklig? Jepp:)


Gunde Svan

Gunde Svan är min nya idol! Okej näst efter Sverker Olofsson då. Om man kunde para Sverker med Gunde så skulle det bli min drömkille:) Kollar på när Berg flyttar in hos Gunde och han är så sjukligt effektiv och noggrann denna man. Nytt duschrekord på 1,23 min påklädd och kammad! Haha..ska be Stoffe klocka mig. Jag är egentligen sådär effektiv men Stoffe vill alltid få det att låta som att jag är segast i Sverige. Han kan ha en poäng dom ggr jag inte är nöjd med mitt klädval men annars ÄR jah effektiv. Jag brukar säga att han skulle veta hur det är att vara tillsammans med en "riktig" tjej. Med det menar jag en tjej som kan strosa runt i samma affär i flera timmar, går upp minst en timme innan de ska gå iväg på mornarna för att hinna fixa hår, smink mm och som inte fiser som en karl. För jag, jag är supereffktiv!

Har mens igen för TREDJE gången på samma p-piller karta!! Hur mycket blod kan man förlora på en och samma månad och fortfarande stå på benen? Ska jag ringa sjukvårdsupplysningen och fråga om jag måste läggas in eller ska jag köpa storpack med blodpudding och vräka i mig för att täcka upp denna enorma blodförlust? Tur att jag redan ätit blodpudding 2 ggr den här månaden så jag har blodreserven laddad!

I övrigt så väntar vi på "the bajs" eftersom Lowe inte tömt tarmen på ett och ett halvt dygn vilket han annars ca 2 ggr/dag. Bara så ni hajar läget.

Nu ska jag mysa efter middagen med....*trummvirvel*....VATTEN:(


Äntligen mat!

img_0501 (MMS)

Lasagne med hemmagjord pizzasallad! Jag dregglar så mycket nu att jag måste skriva snabbt...vill ju inte paja nya datorn;) Haft en heldag med Fia & Anton i Gröndal fika och mysigt strosande runt vinterviken! Kommer väl somna som klubbade sälar alla 3 ikväll av all frisk luft! Lowe vaknar fortfarande på nätterna (Linn;) men max 2 gånger och oftast efter kl 3. Han har slutat att äta och det tycker jag är grymt skönt. Får för övrigt på mig mina "vanliga" BH-ar nu igen om än med marginal. Det var iof på marginalen innan också så dags att ta sig i kragen och investera i nya. Sist var det J-75 när jag köpte amnings-BH!! Haha...får väl se vad det blir nu. Är det särskilda storlekar för taxöroon eller handlar man på vanliga avdelningen då? Är för övrigt sjuuuukt nervös. Mäklaren ringde ang visningen vi var på i söndags och jag la ett riktigt skambud. Hoppas kan man ju alltid göra men tror väl att säljaren kommer säga tack men nej tack såvida dom inte är super desperata! Jaja...uppdaterar er så fort jag vet mer. Nä..nu blev det för långt ändå! Torkar mig om munnen och laddar för IDOOOOOL:)


Guy on Guy action

img_0500 (MMS)

Här pussas dom små liven! Sötnosar:)


Klappa fint!

img_0498 (MMS)

Fika hos Fia och Anton. Här får vi oss en lektion i att klappa fint:)


Kan själv!

img_0484 (MMS)

Han vill både hålla i flaskan och dricka själv och hålla i skeden och äta själv. Det är svårt för min pedantiska sida att låta honom hålla på att grisa såhär men har förstått att det är viktigt för utvecklingen. För den här gången får utveckling gå före ordning:)


Nya regler

Pratat med sjukgymnasten och hon lät inte alls så nego till innebandy. Weeei:) Jag ska däremot gära en ÄRLIG analys och lyssna på kroppen. Testa det tänkte jag;) Vi har B-lags match ikväll så jag kör den och känner av hur det känns under och efter matchen. Ska kolla om det svullnar nåt också. Sen får vi se..ska träffa sjukgymnasten och diskutera vad som är bäst för mig. Kanske kan funka med ordentliga muskler kring knät!

Hattigt blir det men så är det:) Nu är vi på banan igen ett tag!

Har en extremt kittlig son. Antingen det eller så skrattar han hysteriskt åt mig när jag kommer i attack och stojar "killi killi"...svårt att avgöra faktiskt. Kan ju tänka mig hur roligt jag skulle tycka att det va om en jättemänniska dök ner med bebisröst och sa "killi killi". Hade nog också skrattat hysteriskt.

Kartläsning

Jag var verkligen urusel på att läsa kartor i skolan och är fortfarande det tydligen. Har tom lyckats åka vilse MED GPS!! Haha:) Världens bästa Karin har precis blivit guidad till fots till city ortopedi för att hämta upp min skinnjacka som jag glömde igår. Åh jösses va usel jag är...jag sa mest "ehh ja jag vet inte riktigt" och hon rabblade gator tills vi fick jackpott! Egentligen så guidade hon nog mig när jag tänker efter. Trots att jag hade både adress och karta framför mig. Ja ja..alla måste ju ha nån brist:) Nu har vi i alle fall en anledning till att ses snart igen jag och Karin:) Mycket bra!

Såg världens dåligaste film igår, i varje fall topp 10 på sämst-listan. How to rob a bank. Sketa dålig. Varför är det inte IDOL varje kväll längre? Saknar Anders Bagge och alla omusikaliska människor så det gör ont i kroppen. Ja ja...

Eftersom det var deppardag igår så vart det grönsaker med dipp till filmen. Ändå godkänt va Linn? Dipp på 0,4% lätt yogurt!! Tyckte jag var superduktig..haha:)

Ska snart ringa till sjukgymnasten och kolla om de har tid för mig. Hoppas dom är duktiga på artros! Karin hade ett tips om en lite hemlig sjukgymnast också som hon gått hos. Ska ringa dit också.

I've got the blues..

Nu har jag sovit i typ trettioåtta timmar. Okej 3 men det kändes som en evighet. Blir trött när jag blir låg. Inte så konstigt kanske:) Googlat artros och letat bra information. Verkar inte finnas så mycket mer än medicinering (Tack Anna för tipset:) och sjukgymnastik! Ska ringa reageraklinen i Huddinge imorgon och förhoppnigsvis sätta igång så fort som möjligt. Ååååååh denna innebandy! Hur ska jag göra? Eller det finns ju egentligen bara ett logiskt svar men jag vill inte inse det. Är det värt att riskera ännu mer framtida besvär för en säsong innebandy i div. 3? Nej förmodligen inte. Men det är ju så förbannat roligt:( Spelet, tjejerna, gemenskapen....

Har varit en superbitch hela dagen mot Stoffe också och knappt pratat med Lowe. Alla får lida när mamma är låg. Så nu ska jag rycka upp mig. Ska ta en promenad i det fina vädret och tänka positiva tankar.

Tack alla söta för värmande kommentarer! Blöta pussen:)

Deppardag

img_0469 (MMS)

Fick mina röntgensvar idag och det var inge vidare:( Bland annat begynnande artros i vänsterknät vilket normalt inte drabbar folk under 40! Annars så sammanfattade han allt med att mitt knä var väldigt trasigt och att vissa av skadorna tydde på kraftigt våld mot knät? Har såvitt jag vet aldrig blivit utsatt för det men i stridens hetta så har man en tendens att inte märka sånt. Trasigt brosk skada på menisk, skada på bakre korsband med mera, med mera. Ni ser ju..en hel jäkla uppsats fick jag med mig! Han tyckte absolut inte att jag skulle fortsätta med innebandy men ville att en sjukgymnast skulle ta ställning till det. Det går inte att operera i alle fall och fortsätter jag så löper jag stor risk att förvärra artrosen och det vill jag inte. Sen lyckas jag dessutom glömma min skinnjacka på Sabbatsbergs sjukhus!! Åh va klantig jag äääär. Dessutom så har äckliga sverigedemokraterna lyckats ta sig in i politikens finrum vilket är katastrooooooof!! FYFAN för dom. Skräll att dom hade starkast fäste i Blekinge och Skåne. Kan vi inte såga bort dom delarna av Sverige och skicka dom inskränkta människorna till Danmark!! Idag=bajsdag


Valvaka

Undra vad som är mest spännande? Schlagerfinalen (OBS! Den svenska), valvaken eller IDOL-finalen? Säkert lika många som tittar i alle fall!

Fortfarande besviken över förlusten och nu måste jag vara besviken på att sverige-fucking demokraterna förmodligen kommer över 4% spärren och alltså ini riksdagen. Så sjuuuukt! Vad är det som händer med vårt fina land?

Imorgon är det dags för beskedet....röntgensvaren vill säga. Åh håll alla tummar, tår och klövar åt mig kl 10:40 och några minuter framåt för att det inte är nåt allvarligt med knät!

Linn..märker du att det blir riktigt dåliga inlägg när jag bloggar såhär ofta? haha:) Men men..skam den som ger sig!

Vi kom vi såg vi förlorade

img_0466 (MMS)

Helvetes jävla piss skit! Vi förlorade och detta trots att jag en gång offrade mig och fick skrubbsår på knät som ni ser..haha.:) Nej shit vilken konstig match det var och vi kan verkligen bättre, men inte idag tydligen:( Ja ja..fick försöka skaka av mig det och det blev lite skratt i bilen hem med Sune och Ylva. Hem och duscha och sen iväg på visning i gamla Balingsnäs. Mamsen kom och stötta! Alltid bra med en husägare med sig eftersom vi inte har en susning på vad man ska kolla efter. Vi kom överens om att vi ska lägga ett skambud på ca 500.000 under utgångspris. Så "fint" var det:) Lär ju få ett hånskratt tillbaks av mäklaren men det är det värt...vi har inge bråttom..inte än! Linn...jag kanske hinner med 3 inlägg till innan jag går och lägger mig;) Åh herregud va hungrig jag är nu! Har inte ätit sen frukost och det känns nu när klockan är 19:21!!!! Borde ha mördat någon vid det här laget men har lyckats låta bli!


Närkontakt

img_0464 (MMS)

Lowe ligger med sin favorit...och nej igen snuskhumrar! Han LIGGER inte med masken...han ligger som i ligger på filten och dregglar med masken. Masken heter Perre och dom har älskat varandra från första stund han och Lowe. Masken heter just Perre eftersom han är så lik Lowes morfar:) Dom är mest slående lika på håret. Back in the days så var morfar en rödhårig långhårig raggare och nu är han mest en stilig kortklippt silvermink. Haha...herregud va 70-talet måste ha varit underbart. Bara tanken på min pappa i smala stuprörsjeans får en att ha velat leva då. Tror att Lowe är väldigt intelligent. Han började läsa idag. Eller jag läste mest och han låg och jollrade men han förstod, det är jag heeelt säker på;) Vi läste "boll", "katt" och "hund" med ljudeffekter. Ska nog ha lite högläsning varje morgon. I den här takten så kommer han ju kunna skriva när han är 3. Elit, elit, elit:) Nu ligger han och gör sitt karakteristiska mongo-ljud...svårt att förklara men sjukt jobbigt och väldigt monotont. Han vill att mamma ska sluta blogga nu så jag får väl göra det. Suck..dessa krav. Måste jag vara mamma också?;) Stoffe åkte precis och rösta. Jag hotade honom lite så att han inte skulle råka rösta "fel"! Haha..skoja bara. Han får rösta på vad han vill...bara det är rätt:) Skoja igen! Linn! Oj va snällt!! Ska göra mitt bästa för att hinna blogga 5 ggr/dag så får vi se vart vi landar:) Jag som var orolig för att du skulle skälla på mig för mitt muffins frosseri igår! Skyller allt på Jonna by the way:) Skulle ha åkt och hälsat på Sara, Jonas och deras lilla tillskott Hilma nu på morgonen men skippade det eftersom vi alla 3 är förkylda. Vet att jag var som en varghona och gärna hade kört kroppsscanning på folk innan de kom och hälsade på Lowe när han var nyfödd efter bassilusker:) Nu..ladda för seriepremiär!!!! Forza Stina


Sin city

Förlåt mig fader för jag har syndat. Började med att jag bara skulle baka. INTE äta själv! Gick sådär efter att jag först provsmakat smeten:) Försökte mörka för Stoffe att jag slickat på smeten men blev avslöjad av chokladsmeten som prydde mitt fejs. Totalt 38 muffins på 5 personer. Jag åt kanske 4 (sorry Linn) och nu mår jag illa.



Vi hade efterkonstruktion av Lowes dop idag med Micke, Jonna & Bella! Haha...öppnade dörren där dom stod och skrålade någon form av dopsång. Oklart vilken och om det över huvud taget finns något som heter dopsång? Finklädda var dom också till skillnad mot oss. Blev en härlig helkväll med sushi och nu filmmys. Jonna satt i 30 minuter med Lowe när han hängde i sin hoppgunga och jag vet inte vem som hade roligast. Han eller Jonna:) Eller jo..ganska säker på att Jonna hade roligast. Hon hoppade även mer än Lowe!

Lowe fick världens coolaste finaste adidasjacka! Grrym:) Schtekare av hög rang. Han kommer snart börja vaska välling här hemma och bete sig odrägligt.


Fredagsmys!

img_0450 (MMS)

Karin & Martin va här och åt tacos med oss. Dom påpekade att Lowe nog är ett A-barn. Jo ja tackar ja:) Haha! Så mysigt att äntligen ses..mer av det! Kollade Baksmällan för typ trettioelfte gången eftersom Karin missat den!! Helt sjukt men sant;) Shit va vi skratta..den är sååå bra:) Eller hur Karin? Bajs på alla skeptiker! Nä...står i valet å kvalet. Taco-rester eller natti natti?


Vars tog dom vägen?

img_0452 (MMS)

Kanske inte den mest illustrerande bilden i halvmörker kl. 00:12 men allvarligt nu...vars tog dom vägen? "Enormus & Gigantus" pratar jag om nu..spenarna. Skulle sätta på mig en av mina amnings-bhåar idag mest för att dom är så jäkla sköna och insåg att det var två tepåsar som låg och skvalpade i kuporna. Helt sjukt men sant. Tror inte att det kommer vara "Tiffin & Fiffin" som tittar fram bakom allt det här utan snarare "Gittan & Maggan" (haha..Ullared ni vet;) Älskar dom iof men dom är ju typ 100 år gamla! Och så känns det nu med brösten:( Ja ja..mamma betalar nya!


Hemliga Arne

img_0447 (MMS)

En tur till centa blev det och Lowe, schtekare som han är, gömde sig bakom sina solglasögon. Vår ena katt envisades med att följa efter oss lite längre än normalt den här gången. Säkert hela 300 meter från bostaden och det märktes att Zorro aldrig varit så långt hemifrån tidigare. Han började jama konstigt och skrek på mamma och pappa att vi skulle stanna och leka med honom. Eftersom min stora tuffa karl inte alls är så mjäkig när det kommer till katterna (massor av ironi) så var det ett evigt tjat om att han skulle gå vilse, inte hitta hem, följa efter oss jättelångt och blablabla..."Om Zorro går till vägen så vänder jag", "nu vänder jag, hör du inte, han skriker ju på oss", "jag klarar inte det här", "du är världens elakaste mamma"...osv. Jag tröstade honom med att om Zorro skulle dyka upp i Centrum och skrika så skulle han få sitta i vagnen med Lowe:) Köpte mascara för första gången på 2 år och vilken djungel!! Vad ska man ha? "extra false lashes" eller "max volume"? Herregud..vet inte vad jag fick med mig hem men det var nåt med nåt serum som skulle vara såååå bra:) Lurad! Stoffe som inte har röstat än (jag kör med hot och hån för att han ska rösta som mig) botaniserade på torget bland dom små valstugorna och klickade med en gubbe från Huddingepartiet. Dom snickidi snackade och skrattade. Stoffe=världens mest lättpåverkade människa tydligen för nu har han bestämt sig i kommunalvalet. Han ska rösta på Huddingepartiet säger han. Dom skulle satsa på bla fler ungdomsgårdar och det tyckte han va bra. Nä skoja bara. Eller det skulle dom men det var inte det han tyckte va bra. Fler dagisplatser och bättre skola. Han tänker på andra han min sambo. Sån är han..fin människa. Själv är jag egosit:) Fyndade även billig köttfärs...39,90:-/kg...DET GÅR BRA NU...hahahaha:) Trevlig helg och glöm inte IDOL nu bara!


Snor, snor, snor

Rinner det inte från min så rinner det från Lowes och när den torkats så är det Stoffes näsa som ska torkas. haha...skoja bara, där går gränsen. Han får torka själv. Näsdroppar i alla hål och missbruk av halstabletter. Natten var väldigt bra trots att han är så pass snorig så det finns hopp om livet!! Inatt fick jag ramsa 1 gång ONLY. Däremot så verkar han vilja vakna vid 7 och bajsa. Inte helt populärt från vårt håll i lägret men ändå överkomligt:)

Har plockat, dammsugit, torkat och skurat! Så härligt när man ser resultatet...I like:D Nu luktar det rent i hel lägenheten. Jonna...you know the smell;)

Snart en tur till centa förhoppningsvis och ikväll blir det tacos med Karin & Martin! Kanske kolla lite film om det inte blir för sent...A-team ligger och väntar på oss. Tror att den kan vara ganska skoj. 

Linn...har hittat ett recept på GI/LCHF bountys som man gör själv. Ok eller?;) Haha...JA jag griper efter halmstrån.

1 dl sukrin (naturligt sötningsmedel)
50 g kokosfett
1 dl grädde
1 dl kokosmjölk
200 gram riven kokos
100 gram choklad, 70% minimum.

I Love it!

img_0441 (MMS)

Vileda städvagn JUNIOR! Haha...fattar inte att jag kunde åka från Citygross utan att köpa den här till Lowe. Om han brås på mig så kommer han ju att älska den här. Han tjuter ju av förtjusning när jag dammsuger varje dag. ANEKDOT: När jag var liten så rev jag ut mina nytvättade trosor som pappa lagt in i garderoben och vek dom fint innan jag la tillbaks dom. Viker inte trosor idag så JA, jag var värre förr! Skrämmande tanke va;) Det värsta jag visste var även när mina småkusiner kom hem till oss på kalas eller liknande och skulle in i mitt rum och LEKA med mina leksaker...*ryser*...mina leksaker stod snyggt och prydligt uppradat och jag ville inte gärna att någon skulle stöka ner i mitt rum. Leka med leksaker? Förstår inte. Har alltså alltid älskat att städa förutom en liten dipp i tonåren när jag sket i allt och sov 26 timmar i sträck. Sant faktiskt..tror att jag är rekordinnehavare där! Jag måste vara världens effektivaste människa. Inget skryt. Sanning syster..eller broder! Åkte från träningen 20:09 utan att egentligen se något (imma på hela jävla rutan, en kass fläkt och ett evigt gnuggande på insidan), hemma 20:15 (var tvungen att stå still en stund och låta fläkten få en chans..annars hade jag varit hemma 20:11). Puss och hejdå i dörren till Stoffe. Rycka upp Lowe ur babysittern. Gulligull. Byta kissblöja och busa lite. På med pyjamas. Natta "godnatt godnatt min lilla skatt" sexhundratrettioåtta ggr (inte riktigt kanske, gick faktiskt ganska fort). Lowe sover. Jag naken. In i duschen. Ut ur duschen. Fortfarande naken. På med kläder. Plocka undan. Plocka ur diskmaskin. Sätta på 2 ägg. Ringa Gabbe. Vad är klockan nu tror ni? Jo 20:48. Allt detta på ungefär 30 minuter. Supermamma är vad jag är. Någon som kan tipsa om vad jag kan göra med mitt sjukt effektiva jag? Om 2 timmar och 18 minuter fyller VÄRLDENS BÄSTA CARRO 29!! HURRA HURRA:) Lowe hälsar också grattis till sin gudmorsa! Seriepremiär på söndag mot Sköndal...pirrigt och förväntansfullt:) Först så är det fredagsmys imorgon med Karin & Martin som kommer på tacos. Ska förhoppningsvis sniffa bebis på söndag innan matchen också...mycket nu;)


Dagens middag

img_0445 (MMS)

Biffar med tzatziki och machesallad. Mmmmmmmmmmumma:) Snart innebandy..weeei!


3:e natten...

img_0443 (MMS)

..och VILKEN skillnad! Nu vaknade han inte ens mellan 24-01 när han annars har fått mat utan någon gång var vi inne och stoppade i nappen. Vid 3-tiden räckte det med att ramsa några ggr och samma sak vid 7. Bägge gångerna så somnade han om mer eller mindre direkt! Oj va skönt. Håller tummarna för att 4:e och sista natten i den här kick-starten blir exemplarisk. Vi blev ju trots allt lite störda 2:a natten med innebandyträning så man kanske kan säga att det är 3:e natten inatt. Han lyckades somna om flera ggr på egen hand. Jag hörde hur han låg och kämpade med sin snoriga näsa och sen somnade in. Har köpt barn nezeril idag så han förhoppningsvis får lite lättare att andas. Annars har vi spenderat fm i Länna. När vi kom hem åkte Stoffe ner till Centrum eftersom vi missade apoteket i Länna..(om det nu ens finns ett?) och kom hem ett par fina trosor till mummy:) Calvin Clain spets boxer...grymt sköna! Lowe blev också glad eftersom han fick äta presentsnöre. Pappa kan ha haft en baktanke med trosan och det kan även ha varit en snygg pik men jag är glad ändå! Lite "win win situation" om du frågar mig:) Mamma glad, pappa glad så småningom och Lowe glad! Nu kaffe efter en superb lunch bestående av grillad kyckling och keso:)


Förtydligande

Haha ok...jag är övertrött och irriterad på politiker så om det lär negativt Carro och Linn så var det inte meningen! Bara kärlek:) Jag är sååååå tacksam för alla tips jag får och vilka är inte bäst om inte mammor som niii:)
Så...jag tolkade inte era kommentarer negativt och ville bara förklara lite mer om hur vi gjorde!

Pussi puuuss!

Ps. Linn...jag är jättehungrig:(

Politik

Måste nog bli politiker...blir så JÄVLA arg på allt skitsnack och svammel. Fantastiskt att man inte kan svara rakt på en enkel fråga. Politik verkar gå ut på att lova allt till alla och hoppas att det finns några som går på det;) Tror att jag skulle vara ganska bra på det!

Dagen har annars gått ut på att försöka hålla Lowe glad och vaken och följa det strikta schema för mat och vila som vi har nu. Funkade ändå rätt bra och nattningen inatt (3:e natten) gick superfort utan buffning:) Får se vad natten bjuder på.

Carro och Linn - för att svara på era inlägg lite:) Metoden går till stor del ut på att han ska sova middag vid bestämda tider och att tiden han sover inte ska överskrida 2,5 timme på dagen. Vi väcker hon t.ex. efter 45 minuter på fm om han vill fortsätta sova. Sen har han 1,5 timme efter lunch och 20 minuters power-nap på em. Dom 20 minuterna är allt han får vila efter kl. 15. Samma sak med måltider. Fasta tider:) Tror att jag kanske måste förtydliga att Lowe i 6 månader har vaknat varannan till var tredje timme varje natt så ALLT är värt att prova, speciellt med tanke på att jag snart ska börja jobba och Stoffe inte skulle vakna om jag hoppade och skrek i sängen. Inget han kan rå för egentligen men jävligt jobbigt för mig som får ta de mesta:(

Alltså det måste vara nåt fel på mig..jag är konstant hungrig! Kan äta och efter 10 minuter är jag hungrig. Nu är jag t.ex. utsvulten och det gör nästan ont i magen av hunger. Hoppas det går över snart annars kommer det bli tufft att inte kvällsäta..haha!

ZZZzzzzzz.....

Orkar inte ens skriva loggen.Tror ändå att den här natten var bättre och vi kämpade oss igenom natten utan att ge honom någon mat vilket också är ett framsteg. Fattar inte varför han envisas med att bajsa på natten?? Bajsa på dagtid som oss andra tack! Varje morgon står man nyvaken och undrar va fan det var som hände och byter en extremt nergjord blöja. Inte så trevligt. Kanske är tur att man inte riktigt är med i matchen vid närmare eftertanke. Då kanske man inte riktigt hinner reagera på lukten..haha!

Igår var det nattning nere i innebandyhallen av pappa medans jag värmde upp inför träningen. Funkade skitbra och för första gången sov han hela träningen igenom! Han vaknade dock tidigare än planerat men det var precis när vi skulle åka hem ändå. Bra planerat alltså. Hem och göra om proceduren så fort vi kom innanför dörren och lyckas få honom att somna om relativt fort....men sen mellan 3 och 7 är allt bara svart. Har ramsat och buffat.Buffning skulle enbart göras i krissituationer men hela natten var en lång sådan så det buffades som aldrig förr! Hur som helst riktigt sänkt idag och kuren börjar göra sig ordentligt påmind!

Jag har vägt in mig..har gått ner mer än 2 hg som jag hade gjort sist men fortfarande inte mycket och FAN att det ska gå så segt. Ja ja..nu är det GI light + onyttighetslöfte som gäller och om inte det funkar så funkar inget! Som ni märker så vill jag inte berätta vad jag väger...det hade inte ni heller gjort om ni hade min buk:)

Nu ska han sova sin första middag...45 minuter på mage! Hejdå hejdå

Han hasar!!

img_0434 (MMS)

Kanske kan kalla det att krypa men han drar sig mest fram lite "army-style" men OJ så stolt jag blir. Bara en tidsfråga innan han kryper runt! Mamma stora lilla fis!


This is were the magic WILL happen...

img_0426 (MMS)

..och nej snuskhumrar! Inte den typen av magic. Han ska sova..en hel natt inom 4 dygn!! Åh va jag hoppas. Här kommer loggen från natten: 19:33 - börjar buffa under lite protest. Hjälps åt att hålla huvud och ben stilla. 19:43 - somnat, går ut 20:04 - vaknar och gnäller. Går in och buffar och pressar ner huvet. På väg ut när han verkar ha somnat så vaknar han igen. Gör om och går ut igen. Nu sover han. 23:15 - vaknar och gråter. Går in och buffar i ca 3 min. Börjar gråta när vi går ut 23:18 - går in igen och buffar fram till 23:24. Varje gång vi försöker gå ut (flertlet ggr) så börjr han gråta på nytt 23:25 - ger upp lite och ger honom välling (han har fått mat vid den här tiden sen han föddes så det är en kritisk period) Han somnar om efter mat 23:39. 03:12 - vaknar och är helt hysterisk. Kan ha tagit lite lång tid innan vi samlat ihop artilleriet. Testar att gå ut när vi fått honom lugn och han börjar gråta. 03:20 - går in på nytt. Går ut 03:24. Han gråter direkt 03:25 - buffar fram till 03:28. Gråter direkt igen när vi går ut. 03:29-03:31 - slutar gråta vid denna omgång och slappnar av tills vi går ut. Börjar gråta 03:32-03:35 - samma sak som ovan 03:36-03:48 - hysterisk, lägger på rygg ett tag (förmodligen helt jävla fel), får napp (vi försökte även sluta med den i natt!!) lägger sig på sidan och rullar sen själv över på mage med lite hjälp. Kör ramsan hela vägen ut "godnatt godnatt min lilla skatt". Självklart i 4-takt:) Gnyr lite när vi gått ut. 03:50 - lite gråt, går in och han lugnar sig rätt fort. Gnyr lite igen när jag kommer ut. 03:54 - går in och kör bara ramsan, inget buff. Han somnar om själv 04:30 - Allt är ett stort blurr...vet att han låg vaken och glad och jag fick gå dit några ggr för buff+ramsa och några ggr rabblade jag bara ramsan halft sovandes från sängen men det funkade. 07:50 - Uppgång och byte av monsterbajs blöja! Haha..det roligaste var att även om man efter natten var helt knäckt så ska man ställa till med ett väldigt stohej och vara asabasa glad när man ses på morgonkvisten! Sådär stod jag..helt slut och gestikulerade och gastade Godmorgon:) Ja man får ju verkligen hoppas att den här natten blir bättre! Ska tydligen vara stor skillnad redan natt 2. Det värsta är att det är innebandytisdsg vilket innebär att han ska vara med mamma när jag tränar. Hoppas vi kan få det mörkt och att vi kan köra rutinen på honom i vagnen. Hoppas också att han inte vaknar och att jag får stå och gasta ramsan högt under träning! Ja vi lever på hoppet nu kan man säga!


Anna Wahlgren metoden

img_0350 (MMS)

Har pratat om den förut och tagit bitar från den men from idag gör vi ett ärligt försök (än så länge). Största utmaningen blev helt klart att få honom att sova på mage då han absolut hatar det och alltid blir hysterisk. Men det gick!! Fick köra gemensamt mantra i 10 minuter "Godnatt godnatt min lilla skatt". Det ska vara i fyrtakt också (tur man är musikalisk..haha) eftersom man på var fjärde "buff" ska trycka till med andra handen över ryggen. Himla komplicerat om man är själv och inte är bläckfisk. Stoffe fick trycka ner huvudet och hålla i benen samtidigt som jag körde buff och tryck på ryggen:) Det stod att man kunde få hålla på i 25-40 minuter första natten så jag är skitnöjd med 10!! Såg framför mig att jag skulle få stå där i en timme med ledbruten rygg över spjälsängen. Än så länge har han vaknat en gång och då ska man bara upprepa proceduren! Jaja..vi får se vart det slutar. Behöver tips på bra mellanmål till 6-månaders. Vad klarar dom av att äta i den här åldern?


Jump suit!


Alltså fyfasiken va coolt! En sån här dress vill jag ha att glida runt i hemma. Så jäkla soft:)
Ska kolla igenom hela hemsidan men den här va snygg tycker jag!

Kallelse till Doktor Boström

Kollade mejlen precis och shit va fort allt har gått sen jag fick träffa den underbara ortopeden Eric Boström på City ortopedi:) Var där i torsdags, röntgen i fredags, fått mejl om att han fått röntgensvar idag och ska dit på måndag om en vecka. Även om det bara är en vecka så känns det jobbigt att vänta nu när man vet att han vet vad som är fel! HOPPAS HOPPAS att jag kan spela innebandy den här säsongen!! Vill verkligen det. Bara en säsong sen kan jag lägga av. Då ska jag börja boxas istället:)

Grovrengöring

Klockan är 10:38 och jag har hunnit med en hel del nu på morgonen. Har hittat nya hemliga filter att rengöra på torktumlarn och det var nog i sista sekund eftersom vi de senaste 30 ggr har fått konstiga felmeddelanden! Har även rengjort tvättmaskin och andra skrymslen och vrån som egentligen inte syns. Tråkigt på så sätt att man inte ser resultatet men ändå härligt att veta att allt är rent på djupet. Haha...ja jag vet, störd!

Nu är Stoffe iväg på arbetsintervju igen...*hoppas hoppas hoppas*. Börjar få lite panik. Jag måste säga till på mitt jobb senast 1:a Oktober om jag ska vara hemma längre än till 1:a December då det är tänkt att jag ska vara tillbaka. Om Stoffe får ett jobb innan December (vilket vi verkligen hoppas) så kommer han förmodligen inte att kunna vara pappaledig det första han gör utan jag måste alltså vara hemma. Problemet är väl att vi behöver veta det inom 2 veckor och det känns inte så optimistiskt just nu:( Vet inte om ni fatta dilemmat men jobbigt är det hur som helst. Försöker att inte stressa upp mig men svårt när det närmar sig mitten på September redan.

Fyfan va det känns i kroppen idag efter en helg med turnering. Länge sen jag hade sånhär träningsvärk and I like it:) Värsta som finns är att träna och inte känna av det sen..då tror man ju inte att det tagit nåt!

Jaha..vi får väl se vad den här dagen bjuder på mer än regn!

Grovrengöring

Klockan är 10:38 och jag har hunnit med en hel del nu på morgonen. Har hittat nya hemliga filter att rengöra på torktumlarn och det var nog i sista sekund eftersom vi de senaste 30 ggr har fått konstiga felmeddelanden! Har även rengjort tvättmaskin och andra skrymslen och vrån som egentligen inte syns. Tråkigt på så sätt att man inte ser resultatet men ändå härligt att veta att allt är rent på djupet. Haha...ja jag vet, störd!

Nu är Stoffe iväg på arbetsintervju igen...*hoppas hoppas hoppas*. Börjar få lite panik. Jag måste säga till på mitt jobb senast 1:a Oktober om jag ska vara hemma längre än till 1:a December då det är tänkt att jag ska vara tillbaka. Om Stoffe får ett jobb innan December (vilket vi verkligen hoppas) så kommer han förmodligen inte att kunna vara pappaledig det första han gör utan jag måste alltså vara hemma. Problemet är väl att vi behöver veta det inom 2 veckor och det känns inte så optimistiskt just nu:( Vet inte om ni fatta dilemmat men jobbigt är det hur som helst. Försöker att inte stressa upp mig men svårt när det närmar sig mitten på September redan.

Fyfan va det känns i kroppen idag efter en helg med turnering. Länge sen jag hade sånhär träningsvärk and I like it:) Värsta som finns är att träna och inte känna av det sen..då tror man ju inte att det tagit nåt!

Jaha..vi får väl se vad den här dagen bjuder på mer än regn!

3:e pris i HAIS cupen

img_0425 (MMS)

Efter två långa dagar avslutade vi tyvärr med en 3-4 förlust och fick nöja oss med en 3:e plats. Lowe var glad att mamma är lagkapten och kom hem med pokal och medalj. Attans..jag som hade tänkt ställa pokalen på min prishylla som jag ska installera i vår 52 kvm stora lägenhet;) NOOT När jag kom hem insåg jag att jag inte ätit sen frukost (petat i nån banan och en å annan gainomax i tanken med det var alles) och jag var hungrig som en varg!! Ett mirakel att jag inte mördade nån på matchen eller på vägen hem! (ni som känner mig och vet hur jag blir utan mat förstår) Det var iof nära att jag hade ihjäl föraren i en bil bakom mig som envisades med att ligga i mitt arsle!! Blev vansinnig och drog på en "hot-broms". Han backa och sen var det lugna gatan hem! Tur att jag har världens bästa sambo som lagade asabasa god pasta med chorizo och vitlöksbröd. VÄRLDENS bästa film nu på TV...Baksmällan! Vilka trasiga sjuka människor...haha:) Blev tom svårt att blogga nu när den är på. Helt ofokuserad. Nu ska djuret nattas...och nej..det är inte jag!


Gissa centrot!

img_0422 (MMS)

Den som gissar rätt får....*trummvirvel*...INGENTING:)


Herrejösses va trött!

Startade dagen med ett monsterbajsbyte som vanligt i ottan. Iväg på innebandyturnering i Farsta. Vi har gått vidare efter mycket slit och inte så mycket skönspel:( Imorgon får vi allt ta och höja oss och visa vart skåpet ska stå!
Direkt efter två matcher var det dags för 5-års kalas i Sibble. Min söta stora lilla gudson Caesar skulle firas med dinosaurietårta och god mat! Så idag har jag kraftigt brytit från mitt och Linns gottis-löfte men det är helt ok. Vi hade bestämt det innan så helt enligt reglerna:) Har faktiskt lite ångest så nya tag from imorgon:)

Jag och Stoffe är Sveriges mest obildade föräldrar! Man ska tydligen byta ut sugnappen på nappflaskor när de blir äldre och ska ha välling till ett med större hål! haha...det har ju innan tagit vår glupske son typ 30 minuter att dricka en flaska välling. Nu med den nya tog det typ 3 minuter:) Stackarn..han måste ha sugit å kämpat varje gång..tur han har sin gudmor Carro som snällt upplyste oss om detta! Men helt seriöst...hur ska man veta? Vem berättar sånt annars? Inte BVC i alle fall.

Lowe har gått och blivit förkyld..sin första förkylning. Snorig näsa och rinniga ögon på plutten. Hpppas han kan sova ok i natt ändå! Annars..tips? Kan dom bli såhär när dom ska få tänder?

Snart nanna kudde och ladda inför mötet mot Ingarö imorgon kl 12 i Högdalshallen.

Röstat idag

img_0414 (MMS)

Jag och Lowe stod i kö och hängde på låset till valstugan i Huddinge centrum. Vi och ett tiotal pensioner. Fick nästan armbågas med en "riktig" gubbe som försökte tränga sig. Med riktig gubbe menar jag en som drar upp en kam ur bakfickan och fixar till frippan på torget innan han ställde sig i kön. Haha..så jäklar bra:) Lite som mig fast jag alltid har min borste med mig. Gjorde såklart fel och lade likadana röstsedlar i alla kuvert. Dom upplyste mig vänligt om att det skulle vara en gul, en rosa och en vit i olika kuvert så jag slet upp allt framför ögonen på dom, tog nya lappar och la ner. Bevakarna såg helt generade ut så jag försökte lätta upp stämningen lite i valstugan. Tror att jag lyckades faktiskt! Bytte overallen till Lowe på Lindex till storlek 80 eftersom den i 74 satt på håret nu. Är ju inte vinter än på ett tag och han verkar ju växa lite mannen. Fick för andra gången höra att Lowe är lik min bror Tomas och det tycker jag också. En korsning mellan pappa och morbror alltså. Kul..kul att man är inblandad. Jag menar jag har ju bara burit runt på en enorm kropp i 9 månader och sen pressat ut honom ur mytomspunna delar av min kropp som förmodligen aldrig mer kommer bli sig lika! Jag e inte bitter ja in't;) Handlade lite fredagsmys...(håll i dig nu Linn) och det blev förutom den utsökta middagen Loka smultron, jordnötter (ska bara äta en näve) och jordgubbar! Duktiga jag:) Första fredagen utan onyttigheter snart avklarad. Kalla mig paranoid men tycker att alla stirrar på min nu och tycker jag ser sjuk ut som inte har lösögonfransarna på! Haha..absurt jag vet men så känns det. Gammal som ung blänger och jag vill bara fråga vad dom glor på! Förmodligen ingen som ens ser mig men ändå;) Vi avslutade dagen med ett bad. Oj va han älskar att bada..helt vild blir han och flaxar med benen och armarna så vattnet yr! Mammas prins:) Nu IDOOOOOOOL!


0,9%

0,9!!! fattar ni! Vad är vitsen liksom? Börjar från början. Min danska chef Torben ringde mig i morse och informerade om att förhandlingarna med unionen nu var klara. (har väl hållt på ett halvår ungefär) Trevligt tänkte jag tills han annonserade min nya löneförhöjning...0,9%, Tack å hej leverpastej. Ett slag i magen mest. Förra året 2% och nu 0,9%....jaa...man känner sig ju helt klart uppskattad..NOOOOT. Är jävligt glad nu att jag inte är med i facket för helt seriöst. Hade blivit tokig om jag hade belatat för den här skitförhandlingen! Jaja...uppdatera CV't kanske;) Trist för jag gillar mitt jobb som fan. Aja..kanske ska låta det lägga sig lite innan jag drar för stora växlar. Och nu är jag ju ändå mammaledig! Ska väl ringa försäkringskassan och uppdatera min nya inkomst. Moahahaha:)

Introducerade fisk för Lowe idag. Han gillade det INTE. Västkustgryta serverades och han fick på riktigt kväljningar!! Har han aldrig fått förut stackarn. Däremot så var han tapper och fortsatte gapa trots att han såg helt äcklad ut. Mamma blev glad för jag åt upp resten av maten till lunch. Skitgott med lite salt och peppar! Västkustgryta kan vara min nya favorit. Godare än fiskbullar tom!

Pappa ska snart spela golf...igen..så jag och Lowe ska ner till centa och hänga lite! Hade tänkt gå på Jonna-ponnas första core-pass i Huddingehallen men funkar inte nu när han kommer hem så sent. Trist:( Måste köpa nötter till ikväll också. Och Loka..med smak...mmmmumma;) Haha! Ja Linn..ska bara äta en näve:) Måste nog köpa frukt eller nåt också om jag ska överleva ett fredagsmys utan onyttigheter. Middagstips nån?

Trevlig helg hörni!

Shopping!

img_0412 (MMS)

Lowe har idag valt sitt första plagg och det blev en brun lurvig vinteroverall. Har funderat och tror att den räcker i tjocklek eftersom han kommer sitta inkapslad i vagn eller i bil. Han kommer förmodligen inte springa runt i snön (hoppas i alla fall inte det;) Blev även en superfin mössa och vantar från Polarn & Pyret och en cool mjukisdress med "utanpå hängselbralla" från Lindex. Annars har vi haft en heldag i stan med lilla familjen. Först Espressohouse häng utanför Sabbatsbergs sjukhus där jag gjorde magnetröntgen. Fy så tråkigt...en kvart på varje knä. Räknade antal hål/takplatta och fick det till 194x52. Vad det blir orkar jag varken räkna eller tänka på. Svaret på röntgen skulle skickas till min läkare inom en vecka..hoppas det går fortare. Center idag på träningen och det gick ändå helt ok! Nu har jag varit både forward, back och center den här säsongen och serien har inte ens börjat. Haha...målvakt nästa kanske? Som vanligt på torsdagar så avlöste jag och älsklingen varandra i dörren så nu är han på träning. Kollar på asa basa töntiga kniven mot strupen och längtar till Stoffe kommer hem och vi kan kolla inspelningen av IDOL!! Heja Baggen:) Innan vi åkte hem från stan fick Lowe träffa farmor Lena! Vi tog en kaffe hos henne i Hornstull och Lowe har nu även avverkat sin första alkis-kärring. Inte farmor Lena nu alltså utan en livs levande alkis utanför Konsum. Hon hejade på honom och prata på om att han skulle springa om 4 månader när jag sa att han var 6 nu. Får se om hon har rätt! Tyvärr så tog hon även i Lowes hand. Har desinficerat den nu;) Nä...måste äta nåt! Och nej Linn..inget onyttigt;)


It´s the end of an era..

img_0411 (MMS)

...har tyst minut hemma. Synd att Lowe inte fattar bara. Han ligger å kämpar mot sömnen. Ryckte bort de fransar som fanns kvar å herregud va konstigt det känns!! Mina egna fransar är kortare än någonsin och förmodligen helt misshandlade av att jag ryckte bort lösfransar. Ja ja..ny look. "Naturlig albino" typ. Kanske ska färga ögonbrynen ljusa oxå? Haha:) Nä nu behöver jag seriösa tips om vart man ska färga fransarna. Har provat själv hundra ggr och det blir aldrig nåt:( Förresten så är jag redan sötsugen..eller så är man sugen bara för att jag vet att jag inte får. Hur som helst jävligt jobbigt.


Diagnos okänd

eller egentligen inte. Kändes bara dramatiskt och kul att skriva:) Doktorn var rätt säker på att det var trasig menisk i vänster och höger knä samt förmodligen minst ett uttänjt korsband i vänster. Märligt...trodde det skulle vara smärtsammare att vara "skadad" Allt rullar i alle fall på snabbt och jag har tid för magnetröntgen imorgon kl 10:25. Appropå det så har jag tagit ett beslut som kan vara livsavgörande. Imorgon kl. 11 skulle jag ha fyllt på mina fransar men fick avboka pga av röntgen (ni ska veta att det tog emot...kraftigt). Det kommer garanterat dröja innan jag kan få en ny tid hos den tjej jag brukar gå hos och då krävas att man gör ett "nytt set" = svindyrt. Har därför beslutat att go a natural ett tag med fransarna. Känns faktiskt skitjobbigt och jag kommer se flintskallig ut på ögonen en tid nu innan alla trillat bort! Haha...sjukt tragiskt men tror inte ni inser hur jobbigt jag faktiskt tycker att det här känns. Lite som en knarkare (kan jag tänka mig) som ska köra avvänjning! Ja ja..ska bli skönt att kunna gnugga sig i ögonen för första gången på länge!

Jag och Linn har dragit igång en liten utmaning. Inga onyttigheter innan jul...orolig för hur det ska gå eftersom jag ÄLSKAR bla choklad och saltlakrits. Fy va jobbigt det känns..redan:( Men men...det som inte dödar härdar:)
NU KÖR VI LIMPAN!! TUT TUT

Nu....vila...ikväll...IDOOOOOOL:) ugh ugh

Hobby veterinär

img_0404 (MMS)

Vår lilla krigare Zorro haltar lite pga lite avskavd hud på sin lilla söta rosa trampdyna så mamma ville vara snäll och tog en av Lowes strumpor och surrade på tassen. Ni ser ju hur tacksam han blev! Nooot:) han tog några konstiga galopp kliv med högerbenet till vår stora förtjusning..rev av strumpan illa kvickt och pekade "katt fuck you" till oss med dubbelpipig fattning, dvs bägge klövarna! Skratta bäst som skratta sist!


Ortopeden idag..

...hoppas få ordentligt svar eller tid för röntgen för att få det utrett nu. Knät känns ok när jag spelar innebandy men jag känner av det ibland annars. Har nästan mer ont i höger nu för att jag överbelastat det! Ja ja...dom får väl klämma på det knät också. Stoffe och Lowe får följa med till Sabbatsbergs sjukhus eftersom jag inte hittar dit och är kass på att följa GPS:en:)

Nu kollar vi Days of our lives och jag namnger alla karaktärer för Stoffe som inte är så insatt i livet i Salem. Haha..så dåligt men ändå så bra!

Träningen igår gick bra..spelade back och det kändes för första gången riktigt roligt den här säsongen! Kommer nog få hoppa mellan forward och back och det känns helt ok:) Lowe var med och satt i sin babysitter snällt hela passet..sötnosen:) En riktig innebandy bebis! Magen kom igång igår av Laktolus och katrinplommon men tyvärr lite sent...han la en monsterbajs vid 21-tiden under träningen och en i natt! Vore bra om allt kom ut innan han ska sova så att han förhoppningsvis sover utan ansträngning.

Idag fyller världens bästa och underbaraste gudson Caesar 5 år!!! Shit va tiden går..han va ju bara en liten plutt nyss känns det som. HIPP HIPP HURRA FÖR CAESAR IDAG:)

Dagens lunch!

img_0401 (MMS)

Världens bästa pojkvän fixade lunchen med finess!! Inte bara nyttigt och gott utan även med kärleksbudskap:) tihi... Var på 6-månaders kontroll idag också och allt såg strålande ut. Träning ikväll..ladda,ladda,laaadda!


Första löppasset på 2 veckor avklarat...

...eller är det mer? Kanske är 3 veckor men skit samma. Skönt var det och jobbigt var det! Fick med mig Stoffe och eftersom vi kom iväg så sent så var det bara att ta med en sovande "liten Ove" i vagnen. Stoffe hävdade att han har för stora ben för att få plats att springa med vagnen!? Fattar inte riktigt men jag fick rulla. Bra extraträning;)
Vet inte om det var fel på klockan eller synen men vi avverkade 5,2 km på 20 minuter!!! Helt galet bra och det kändes saftigt i benen när vi var framme kan jag lova. Inge psykande alls att Stoffe, som jag numera kallar fys-fenomenet, som knappt sprungit en mil totalt på 8 år utanför innebandyplan konstaterade att han inte kände sig så flåsig och att det inte var så jobbigt när vi kom fram...grrr! Ja ja...fokus på min träning nu..FOKUS;)

Ska för övrigt börja tänka mig smal nu...mantrat är "jag är smal, jag är smal, jag är smal" och det ska jag dra innan jag går och lägger mig varje kväll!

Kollar på Filip och Fredriks nya "Lite sällskap"...roligt faktiskt men samtidigt lite småtragiskt! Vilka människor.
Imorgon ska jag försöka orka upp och ta en powerwalk med söta Jonna innan hon ska iväg till skolan. Får se om gluggarna öppnar sig så tidigt:)

Natti Natti!

Som katten kring het gröt

img_0390 (MMS)

haha...Stoffe som är ur bild står och förbereder kvällsgröt till Lowe och jag vet inte vem som ser mest förväntansfull ut?? Vad tycker ni..Zorro eller Lowe?


Nya kuddar

img_0389 (MMS)

Gillar mina nya kuddar skarpt...har två andra varianter också i soffan men de här två är helt klart favvisar! Idag har vi vart på Fruängens barnläkarmottagning och träffat doktor Christina. Underbar kvinna som försökte hjälpa oss med Lowes magproblem. Hon tror att han snarare lider av förstoppning än allergi så vi ska testa ännu mer laxerande en period och se hur det går. Skönt att pricktestet för komjölksallergi inte visade nåt men man kan ju aldrig vara säker på ett sånt tydligen. Hur som helst så ska vi äta vanligt ett tag och Lowe var gladast av alla när han fick majsvälling istället för äcklig trögflytande mjölkfri när vi kom hem från Fruängen. Nä proppa i han katrinplommon och laktulos så ska det nog bli sprutti bang bang i brallan! Kors i taket men Stoffe säger (nu) att han ska med och springa sen! Jag har inte sprungit mer än på innebandyn nu på två veckor och har svår abstinens. Knät känns fortfarande ok så lika bra att testa:) Lite orolig för att jag ska ha tappat redan eftersom kondition minst sagt är färskvara. Får se om vi får barnvakt i 1 timme till lillen eller om han får haka på i vagnen. Köpt en blöjhink idag också...har varit väldigt anti blöjhink eftersom jag tycker dom är så fula men insåg att jag ogillar bajslukt mer! Nu ska det bara vara fräscha odörer i badrummet framöver...haha..det rimma och haha 2...inte så troligt så länge inte vår avföring också hamnar i blöjhink! Lowe är förresten helt out of control i sin spjälsäng! Hittar honom i alla möjliga omöjliga positioner...kan det vara farligt för dom? En annan sak..behöver tips till hösten/vintern. Ska man satsa på overall eller jacka+långkalsong och vilken typ av åkpåse är bäst?? All you mamas out there! Tips tack:)


Baby prison

img_0381 (MMS)

Skrattade när jag vaknade och såg Lowe på sniskan i sin säng. Han var skitnöjd och låg och åt på spjälskyddet..haha:) Vaskade för första gången i mitt liv i morse. 2 glas vin fick jag hälla ut när jag vaknade. Gick sådär för oss att dricka ett varsitt glas igår. Jag fick i mig två klunkar, Stoffe ingen och sen däckade vi båda två som sälar på soffan. Vår nya, fina sköna soffa:) Ja ja..bara att inse att man inte har orken längre och har blivit en riktig småbarnsförälder. Sömnen funkar fortfarande skitdåligt för Lowe. Han hade bara 2 nätter och fick oss att hoppas. Men..imorgon är det privatläkare i Fruängen som gäller och förhoppningsvis lite hjälp på traven. I skrivande stund så är Stoffe inne hos en gråtande Lowe och sjunger trollmors vaggvisa...jag blir sömning men inte Lowe låter det som;) Vi la honom för ca en 1 timme sen och han är redan vaken igen:( Suck...hoppas, hoppas vi får hjälp imorgon! Annars har vi kollat på innebandy idag jag och Lowe. Fick sällskap till andra matchen av sötaste kusinerna Zahn...Jonna & Bella. Alltid en lyckoinjektion att träffa dom:)


Hektisk dag till ända

img_0380 (MMS)

Dagen började med dop för vår lille Lowe Alessandro Axelsson! Klockan 7 gick vi upp och 9 började vi stöka i köket och lokalen som vi skulle vara i! Herregud va mycket det var att göra och jag är evigt tacksam till mamma, bästa svärmor Lena och Carro som hjälpte oss idag! Hade aldrig gått utan er hjälp och middag med vin och papptallrikar utlovas till er inom kort:) Självklart också min nye man Daniel som styrde upp paketöppning och bästaste Isabelle som sjöng otroligt vackert för oss i kyrkan! Höjdpunkten utöver det verkar ha varit när prästen Britt-Marie pratade om Christos i tid å otid...."Jesus Christos"...trodde han hette kristus;) När vi hade packat ihop allt så var det direkt iväg till tomtbergahallen för lite innebandy i DM. Vi vann med 5-4 (onödigt spännande om du frågar mig men vad gör man inte för publiken;) Spelade i "mammakedjan" och totalt blev det 1 mål och 2 assist för min del. Kan inte vara annat än nöjd med det heller! Måste ha varit övertrött när jag kom ner för jag var "mamma på speed" hela uppvärmningen. Eftersom allt var förskjutet så föreslogs det dans i omklädningsrummet istället för spring i korridoren och vi kickade självklart igång kalaset med Sean Banans "skaka rumpa". Succén var ett faktum och vi fortsatte i samma anda. Mycket luftgitarr och lite Djingis Kahn med Vikingarna. Introducerade de nya tjejerna i laget för vår HIBS-dans som vi har till. Två olika moves..(tur är väl det..annars hade inte jag kunnat vara med) Juck juck med armar framåt/bakåt följt av sidosteg med armarna i solhälsning. Haha..ja ni fatta va? Pappa ringde mitt i vår Spotify orgie och där nånstans var det dags att gå in på plan! Förresten..ser ni vårt nya matchställ på bilden? Ganska snyggt om du frågar mig men av någon anledning så sitter mitt lite tight...hmm;) Äntligen hemma sen så blev det en riktigt kulinarisk middag i form av smörgås med 3 olika pålägg...ost, skinka och leverpastej. Även gurka fanns där som en smakhöjare och till det serverades Oboy! Haha...så gott och skönt att slippa laga mat. Snart ett glas efterlängtat rödvin och lite plopp...kommer låta så sen när jag ätit upp dom också..."plopp, plopp" Imorgon är det DM igen men den här gången för Stoffes lag som han tränar. Jag och Lowe ska köra hallhäng och köpa lerre i tjorren:) Puuuuuuuuuuuuuss


Cornichons, cornichons, cornichons

img_0377 (MMS)

Ja då har vi fixat inför dopet hela dan! Mat till ett helt kompani och ett evigt flängande. Allt är nu förberett förutom 2 påsar pasta som vi inte vågar koka eftersom spisen började lukta bränt! Hjälp..någon som varit med om en induktionshäll som blivit överhettad? Kanske är "utbränd"! Moahaha (övertrött nu) Sen så är vi tydligen heeelt efterblivna också jag och Stoffe. Beställde kläder till lillen eftersom jag ville ha kostym och det inte fanns att hitta nånstans under strlk 86! När fick jag dom? Jo för flera veckor sen...när provade vi dom på Lowe? Jo idag! Passade dom? ...NEJ! Panik och ner till Huddinge Centrum som just nu är platsen som gud glömde. Ingen lycka så jag åkte till Skärholmen istället. Det jag ville ha var en skjorta i mindre storlek men sjukt nog så fanns det ingenstans. Blev ett par byxor med hängslen istället och en skjorta utan krage som vi hade hemma. Västen han har på bilden är jag inte säker på än men flugan får han ha..så sött:) Ni får ha överseende med hans engagemang på bilden men klockan är typ 8 och han är rejält less på att agera provdocka! Kommer drömma om att hacka cornichonger (små mini saltgurkor...skriver det eftersom jag inte visste vad det var för en vecka sen) som för övrigt är vårt nya favvo-ord här hemma:) Nu film och mys i soffan...The book of Eli! Säkert bajs men jag kommer somna hur som helst så det kvittar. Gör alltid det och bara jobbigt om det är en film man vill se som man somnar ifrån. Stoffe ville att jag skulle nämna i bloggen att han är bäst så jag får väl göra det för husfridens skull;) Stoffe...du är världens bästa (när du inte spelar tv-spel) Upp med tuppen i morn och försöka göra något åt mitt vidriga hår som blev helt misslyckat när jag färgade utväxten i torsdags:( Får väl ha sjal på skallen i värsta fall och säga att jag konverterat..eller blir det knas med prästen då tror ni? Alla är ju välkomna i guds hus:D Just det..glömde en av mina ABSOLUTA favvo bloggar! http://jonnazw.blogg.se/ Haha Jonna..nu får du allt börja blogga igen;) Senaste inlägget var i maj!


2 steg fram och 1 steg bak

Lite som vals kan man beskriva mitt liv! Inatt var det INTE bra med lillen. Vaknade först 40 ggr innan han ens gåttt och lagt sig (kändes så) Fick komma upp en gång och ligga på mage. Det gilla han och visade genom att klämma ut världens kostigaste bajsklutt. 4 olika färger och konsistenser. Lite som det ser ut när barn lekt med lera och buntat ihop olika färger i en klutt (viktigt för mig att alla verkligen kan visualiera det jag ser, tycker ni ska vara glada att det inte kommer bild på´t...än;)
Hur som helst så vet jag inte om det är låglaktosfilen jag åt igår som ställde till det så jäkligt för magen var det som krånglade. Ringde nu till Fruängens barnläkarmottagning (tack för tipset Carro) och fick tid på måndag! Härligt:)

För övrigt så har jag denna morgon en bajslukt som förföljer mig (vet att det blir väldigt mycket bajs nu men seriöst, vad hade ni förväntat er och dessutom så är det ju fredag;)..sniffat runt överallt men hittar inte källan! Så jobbigt. Stoffe skrattar bara och säger att jag har en överkänslig näsa..kanske är så. Men oavsett vad så luktar det bajs, konstant! Kanske måste tvätta mig! Hahahaha

Nä..nu ska jag sparka iväg mannen för att handla det sista inför dopet och sen sätter vi igång och lagar mat till en hel pluton! Ska prova kläderna på Lowe också som jag inte har fått arslet ur vagnen och gjort än! Inte bra...inte bra alls:(

Kolla in två av mina favvo bloggar förresten:
www.linnpeterzon.blogg.se
www.jacquelinep.blogg.se

Lattehäng i Nacka forum

med Andreas och hans söta lilla Casper 13 månader! Fyfasiken va mycket morsor det rullar runt (läs sitter och ockuperar fik) i forumet! När man ser alla så förstår man att det var överfullt på förlossningen när man skulle föda. Enligt Andreas är det dock värre i Sickla..ska undvika att åka dit med andra ord:)

Två nätter i rad nu som varit bra..vågar man hoppas på att vi hittat rätt med mjölkfri kost? Vi lägger honom runt 19-20 och sen vaknar han någon gång mellan 23-23 och får välling. Somnar om och sov till 08.#0 utan avbrott i natt!!!! Så jäkla amazing:) Jobbigt om han är ett mjölkmongo som mamma men skönt att veta om det nu är så. Kan ju växa bort också!

Imorgon börjar mammagruppen på BVC igen men har inte bestämt mig om jag tycker att jag hinner det än! I så fall får Stoffe följa med också och flörta med morsorna..haha;) Vi har sååå mycket att fixa med inför dopet på lördag så kanske lika bra att stanna hemma och göra tzatsiki till en miljard släktingar!

Innebandy ikväll också..weeei! LÄNGTAR:) Nu pannbiff till lunch som blev lite försenad!

Shit jag har några trogna läsare ändå om jag kollar statistiken! ca 40/dag och det tycker jag är helt sjukt! Tack så mycket alla som läser:)

Vi fick in dom!

img_0374 (MMS)

Enormus och gigantus (tidigare kända som tjejerna tiffin & fiffin) kom i den mindre storleken!! Heja heja:) Blir lite vulgo men jag kommer nog inte ifrån det så länge dom sitter där som en svulst! Ett plus för min helt naturliga och bekväma pose! Observera gärna den lite lätt vinklade vänsterhanden...haha! Tyvärr så syns inte rosetten som sitter under spenarna men ni har den ju på bild från H&Ms hemsida i ett tidigare inlägg. Färgade utväxten också och är rädd att det blev lite för ljust, som vanligt då rå;) På bilden är jag ändå nyduschad och mitt hår är alltid mycket mörkare när det är blött. Nu ligger vi på varsin sida i vår nya fina supersköna soffa! Skulle kunna ösa på med superlativ men ni som kan får komma hit och sitta istället..tihi;) Har hunnit med ett egen komponerat cirkelpass här hemma...Stoffe var med på första övningen men hoppade sen av eftersom han inte ville ha träningsvärk inför sin stora viktiga kvartsfinal i nån golftävling imorgon! Haha...undanflykter, undanflykter;) Han har för övrigt total dille på överlevnadsprogram och discovery channel. Det är den enda jag får titta på:( Nu är det nån dåre som åkt till en stor obebodd nationalpark och ska bo själv och överleva med sin videokamera. Nu hugger han ner ett träd och tidigare stod han och fiskade naken (iof ett stort plus:). Finns en annan kille som mest dricker sitt eget urin eller kramar vätska ur elefantbajs för att överleva!! Sååå jäkla vidrigt:( Nu kokt ägg och natti natti!


Färgat ögonbrynen

Glömde berätta att jag färgade ögonbrynen idag. Blev nöjd men tycker alltid att jag ser ut som Bert från mupparna


Färgat ögonbrynen

Glömde berätta att jag färgade ögonbrynen idag. Blev nöjd men tycker alltid att jag ser ut som Bert från mupparna


Soffan på plats

img_0370 (MMS)

Lite klaustrofobiskt nu i vardagsrummet men vi ska ju inte bo här för alltid;) Annars nöjd..måste "piffa" lite bara. Stoffe tycker vi har för många kuddar. Håller inte med. Man kan inte ha för många kuddar, bara för få:) Jag lider av svår kuddfetisch. Har säkert 40 kuddar i förrådet i 3 stora vakuumpåsar..haha! Jag älskar vakuumpåsar...ÄLSKAR! Har dessutom 10 kuddar i sovrummet. Ska räkna totalt någon regnig dag och återkomma med resultatet. Åt pannbiff till middag...såå gott:) Stoffe fixade medan jag slet i emballaget tills svetten sprutade. Undra om vi ska "inviga" soffan..HAHAHAHA..skoja bara..eller, gör jag det? Haha Jackie! Du är ju för underbart rolig (läste din kommentar till förra inlägget nyss) Du skulle ha tagit en bild på Jacks "avkomma" och lagt upp på din blogg:)


Det går bra nu!

Folket på H&Ms och MIOs kundtjänst verkar inte ha nån vidare koll..eller så drar de på utav bara helskotta på leveranserna för att de inte ska bli lynchade i efterhand! Ringde H&M i måndags och hon trodde jag skulle få leverans av klänningen till dopet på måndag nästa vecka eftersom de skickats som post...B-post tom:( Men till min stora lycka så kom det idag!! Och den passade...weeeei:) Inte riktigt det materialet som jag trodde och den var verkligen helt svart (hade fått för mig att den var mörkgrå??) men fin ändå! Beställde två storlekar och ska försöka pressa i mig (läs brösten) i den minsta med hjälp av Stoffe sen...haha...får se hur det går! Risk för "tutt-chock i kyrkan"..får väl bikta mig direkt efteråt!

Sen så ringde jag MIOs kundtjänst och enl. dom så skulle vår nya soffa komma på måndag nästa vecka!! Jag skitirriterad eftersom dom lovat max 1 vecka och då borde vi hade den på fredag senast. Döm min förvåning när Bengt på lagret ringer senare och undrar när dom kan komma ikväll??? Sååååå bra:)
Jag älskar Bengt på lagret...fattar ni det? ÄLSKAR!! och H&M såklart!

Lika bra att gå till centrum och handla hårfärg när jag ändå har tur!

Lowe har precis pressat ut en monsterbajs som osar i hela vardagsrummet och försöker påkalla min uppmärksamhet om det! Over and out

LYCKA!

img_0369 (MMS)

Åh va jag hoppas att den här natten inte bara var en av hans berömda "nu får vi mamma och pappa att hoppas att jag sover bättre nätter" för att sen gå tillbaks till varannan till var tredje timme!! Hur som helst..somnade tyvärr så sent som mellan 10-11 någon gång igår kväll eftersom han var med och hängde med innebandybrudarna i Storängshallen på min träning. Exemplarisk är han på träningarna...fast han inte sover;) Han sov till....*trumvirvel*....klockan 6!! Då fick han mat och sov till 8. Han vaknar alltid senast 8 så det var helt ok. Till saken hör ju att vi igår tog bort all mjölk plus att han fick lite laxerande i maten. Mjölkfri gröt och välling:) Trist om det är så att han är allergisk men underbart om det innebär att han och vi får sova bättre!! Tar ju på lillfisens krafter också såklart. Idag ska jag göra en laktosfri chokladtårta till dopet. Vi är några mjölkmongon som kommer dela på den..haha! Hade svullardag igår efter träningen..tänker inte ens säga vad som slank ner eftersom jag skäms men herregud!! Ville bara kräkas sen:) From idag 1:a september är det slut på godsaker. Funderar på om jag kanske ska ha en ceremoni! Allvarligt talat så undrar jag om det är nåt fel på mig som fryser så jävligt? Igår gick jag seriöst och la mig med fingervantar, långbyxor, långärmad tröja och tofflor!! i AUGUSTI!! Puss!


RSS 2.0