Lika?

img_7688 (MMS)

Hittade mitt bebisalbum och den här bilden på mig när jag var ungefär lika gammal som Lowe är nu. Ska försöka få honom att posa likadant imorgon för att få en bra bild att jämföra med. Ha ha. Lätt va? Om ni undrar varför jag är så röd på snoken så är det skrubbsår. Hade konstant skrubbsår eftersom jag gick tidigt och var riktigt klumpig! Ingen lyckad kombo tydligen:) Helt slut efter box passet som var grymt roligt! Sitter och drar ut på att hoppa in i duschen men nu är det dags. Over and out.


Krulltott

img_4231 (MMS)

Helt sjukt. Så fort Lowe blir blöt i håret så blir det superkrulligt. Så varje kväll när han är nybadad och går och lägger sig så är han krullig och varje morgon när han vaknar så är det rakt igen. Han är även nerbajsad varje morgon. Tröttsamt och en jädra massa tvätt! Täcken, sängkläder och pyjamas. Samma sak varje dag. Vi trycker i honom mat på kvällen och så får han välling på natten så det kanske inte är så konstigt. Just nu håller jag honom tvångsvaken för att jag hoppas att han bajsar innan. Verkar inte komma nåt så bara att ge upp. Boxning ikväll! Längtar ihjäl mig..har inte kört sen innan jag blev på tjocken och då körde jag ganska mycket. Började skriva på en bok idag. Det blir nog inte en tjock roman utan mer en handbok i mindre format. Hoppas den blir rolig och hoppas jag får ihop det! Håll tummarna åt mig:) Lowe kastade mat på mig idag vid lunchen. Slängde med skeden så att jag var täckt med makaronilåda. Tack för den. Lowe tyckte det var roligt. Kul för honom. Han får ju äta själv ibland och är riktigt duktig. Idag åt han själv och det är väl sånt man får räkna med då. Han tyckte väl att det inte var mer än rättvist om han skulle sitta där med mat i hela ansiktet att jah också gjorde det;)


Mitt alldeles egna underbara lilla mongo:)

Hur rolig är han inte? Klarar inte av blixten på kameran men älskar ändå att vara med på bild! Sen vill han gärna sitta och bläddra bland bilderna och titta på sig själv. Då sitter han och pratar högt för sig själv med världens blidaste lilla gulliga röst. Mammas hjärta. Det syns på bilderna att han är min son i alle fall;)



Spelat match idag igen. Vinst med futtiga 4-2 men dock vinst! Satan va jag har bulor på smalbenen. Nästan ett öppet sår. Då förstår ni nivån på spelet. Riktig grisfest faktiskt:) Svin ska svin ha eller hur är det nu man säger?

Har ätit laktos och kolhydrater i mängder denna helg...igen. Vet inte hur och när vi ska resa oss ur detta fördärv? Tur att man rör sig. Tror faktiskt inte att det har straffat sig så mycket än så länge men det är väl bara en tidsfråga.

Var runt och kollade lite golv idag. Hann bara med Hornbach och Bauhaus och där hittade vi inget som vi gillade. Kom däremot hem med lite kattleksaker. Märkligt. Det hade dom massor av på Hornbach av alla ställen? Katterna blev glada. På tal om katterna. (litet sidospår) Snacka om att jag var totalt förvirrad inatt vid 4-tiden när jag vaknade av kattbråk på trappen. Upp yrvaken och drog upp dörren. Där på varsitt trappsteg satt båda våra katter...trodde jag. Kollade snabbt bakom mig in i hallen och där satt också en katt. Gnuggade mig i ögonen och kollade på trappen igen. Mycket riktigt två katter som såg exakt ut som våra. Visade sig vara en...trummvirvel...copy-cat! En ny katt i området som inte presenterat sig ordentligt för oss föräldrar och tydligen inte kommer överrens med mina små grisar. Såg exakt ut som vår hankatt Zorro! Svart med vita inslag. Hoppas vi får med oss rätt katt i flytten. Lär ju ana oråd om den katten vi har i bilen INTE skiter och kissar på sig. Det gör han nämligen alltid. Nu vet ni det också. Vet att ni gått och undrat:) Tillbaks till golvet. Laminat blir det. Parkett går visserligen att slipa men när det väl är dags så kommer man förmodligen ändå ha tröttnat på golvet och vilja ha ett nytt. Alltså ett bättre val ekonomiskt med laminat:) På vägen hem åkte vi förbi Kristina & Petter och snodde med oss 15 av deras 100-tals flyttkartonger. Tack för det! Känns tryggt att veta att vi inte behöver snåla med packandet. Fanns fler att hämta.

Nu en film som heter "the social network" som bla. handlar om facebook. Stoffe som tyckte att jag borde se den som någon typ av terapi. Han tycker att jag facebookar och sitter på internet rent allmänt lite för mycket. Förstår inte aaalls vad han menar!

Godis

img_6451 (MMS)

Stoffe har handlat och det märks. Har radat upp äckliga godisar vid sidan av skålen som han får fokusera på. Resten ska jag äta:) Nej godis är inte LCHF. Skiter i det nu. Jag har mens och då får man göra vad man vill!


Innebandy, innebandy och lite mer innebandt

img_8830 (MMS)

Dagens första utflykt gick till hallonbergen. Vilken plats...den har Gud defenitivt glömt! B-lags match mot duvbo på schemat. Lowe var med eftersom Stoffe var på jobb. Han fick hänga med sötaste Hanna på läktarn. En annan lagkamrat hade med sig sitt lilla underverk på 5 månader. Hanna tog henne oxå när hon ändå höll på;) Med barnen gick det bra men med matchen sämre! Vi förlorade med uddamålet. Bara att ladda om till a-lags matchen imorgon. Efter lite mat och vila åkte vi och kolla på när Stoffes lag spelade. Åkte medvetet sent för att se bara sista perioden. Väl där så ville Lowe sitta still lika länge som han fick majskrokar. Typ 4 minuter...sen kämpade jag emot i 2 minuter till och gav sen upp och gick ut i korridoren. Då vart han nöjd och jag kunde snegla genom glasrutan och se klart resten av matchen. Får väl vänta tills han blir typ 14 innan han vill sitta still igen. Kul:/


Lowes nya saker!

img_3566 (MMS)

Vet inte hur jag ska göra. Han fyller år den 9/3 och lär väl skita i vilket faktiskt. Ska jag ge honom sakerna redan nu eller slå in och ge när han fyller år? Vi skulle nog lika väl kunna slå in en slickepott och ge honom. Ska rådfråga Stoffe lite och se vad vi kommer fram till!


Nya klossar

img_1389 (MMS)

Igår kom mitt efterlängtade paket från lekmer.se med dom här underbara klosslådorna! Dom gjorde succé direkt. Han har suttit still längre än vad han gjort på flera månader och pillar! Tjohoooo:) En lite tidig födelsedagpresent som ska stå i hans kommande rum i nya huset. Ska bara renoveras "lite" först... Det blev lite mer saker från lekmer. Lägger upp bild snart! Roligt med barnsaker eftersom dom är så färgglada och man har tillåtelse att gå loss. Annars är man ju ganska stram i sin inredning;)


Now vouge..

img_7076 (MMS)

Det funkade med det gamla "klappa-händerna-trixet"..då satt han som ett ljus gullet. Har precis tryckt i mig en omelett med lite utsökt grönpeppar salami on the side. Åh så gott! Ska testa nåt nytt ikväll. Baconinlindad fläskfilé. Jag vet att jag förmodligen borde ha lagat det nån gång eftersom det är en vanlig rätt men det har jag inte. Så är det med det. Får Googla lite recept. Älskar förresten Google. Bästa EVER! Hittar alltid nåt oväntat spår när jag söker på nåt. Så kul är mitt liv. Googlar tapet och kommer in på sidor om...(trummvirvel)...färg! Ha ha..tragiskt:) Träning ikväll igen. Hoppas på massa 2-mål med tanke på att vi har två matcher i helgen! Shit va intensivt det är framöver förresten. Alla fyller år och mitt i allt ska vi flytta. Kul men garanterat krävande. Alla fyller i mars..summer lovin...;) Inte sämre jag. Lowe fyller ju 1 år den 9/3! Sjukt. Jag är snart mamma till en 1-åring!


Strike a pose

img_7772 (MMS)

Inte direkt top model. Ska göra ett nytt försök när Stoffe är hemma och solen ligger på. Vart så trist ljus när det är helt grått ute. Tog massa bilder med systemkameran men orkar inte föra över och hålla på så dom får ni se en annan gång!


Badmys

img_2057 (MMS)

Världens bästa svärmor, mamma och farmor bjöd mig, Stoffe och Lowe på en superb middag! Kött med underbart god svampsås och sallad. Lowe älskar att röja runt i farmors fina lägenhet och pilla på alla antika saker som finns i multum! Bara att jaga efter;) Han fastnade till slut för en skål med värmeljus som han plockade i och ur systematiskt. Bra! Allt som sysselsätter är bra. Avslutade myset med en megabajs och ett bad! Lycka:)


Ny vagn

img_1830 (MMS)

Mötte upp farmor på Babyproffsen på Hornsgatan eftersom jag ville kolla på lite olika sittvagnar och provköra lite innan man bestämmer sig för vad man är ute efter. Fastnade till slut för två BRIO vagnar...city och race. Det blev race med motivering att det gick att fälla ryggen i tre lägen, lite grövre däck och större sufflett. Min fina svärmor säger då "men då tar vi den då". Bästa Lena:) Så nu har vi fått en fin ny sittvagn till liten Ove som han ska rulla runt i till våren. Vi invigde den direkt. Farmor drog Lowe i nya vagnen och jag fällde ner ryggstödet och gömde det osynliga barnet så gott det gick i den gamla vagnen och drog den. Lite mupp att gå med tom vagn men oj va lätt det va;)


På väg till farmor

img_3691 (MMS)

Lowe lyckligare än nånsin. Har sovit hur mycket som helst på förmiddagen och helt utvilad. Fick till slut väcka lille livet för att vi skulle komma iväg någon gång. Typiskt att dom sover när man inte vill att dom ska det och tvärtom. Livets ironi I guess:) Vi åkte tåg in till söder för att träffa världens bästa farmor! Myyyys!


Tada!

img_7178 (MMS)

Skjuts in i munnen


Mmmm...

img_7704 (MMS)

mammas pytt smakar mumma!


Äter själv!

img_2564 (MMS)

Helt galet duktig mammas lilla fis:) Dessutom min mat som jag har gjort. Typ tredje gången jag lagar mat till honom och inte kör burk.


Stå i soffan

img_2874 (MMS)

Ja det är också roligt. Stå och sen kasta sig huvudstupa ner från soffan. Det gäller att vara med. När han inte gör det så tar han alla andra grejer som han inte får ha. När är den fasen över? Har ju hållit i sig sen han var 8 månader och han är snart 12! Idag har han gjort revor i alla mina orkidéer. I bladen. Superfint. Kattmaten står ibland på golvet och då får man stå där och säga nej, nej å åter nej. Ibland står den på köksbordet och det känns skitfräscht, inte. Katterna är tom så bra uppfostrade att dom knappt vågar vara på bordet fast vi sätter upp dom handgripligen. Ett annat stort nöje är att jaga katterna under sängen som tidigare varit deras fristad. Nu är han där under och härjar också. Herregud vad dom måste hata honom. Ska snart kasta ihop lite LCHF pytt. Yummi. Funderar på att "fuska" med lite rödbetor till. Det är bara 3,3 gram kolhydrater/portion. Inte helt katastrofalt och SÅ gott. Det har verkligen spårat ur nu på helgerna. Har sagt det förut men det är verkligen så. Vågen funkar som bekant inte så vi kan ha gått upp typ 10 kg var utan att veta om det. Måste skärpa oss. Beach 2011 var ju målet och ändå inom räckhåll. Vi drar dessutom ner varandra i skiten. Inte bra. Det snurrar inredningsidéer i min skalle till den grad att jag knappt kan sova. Vill bara flytta och sätta igång. Kommer väl få ångra det sen men nu känns det så. Dessutom så börjar 52 kvm definitivt kännas för litet nu. Om bara snön ändå kunde försvinna så vi åtminstone kunde springa ute lite. Gympa ikväll på GymMix med laget och som vanligt vet inte vilken typ av gympa. Rätt så spännande. Skulle vara kul att få testa Zumba i en "safe zoone" så det hoppas jag på. Förra gången var det ett konstigt pass med en konstig instruktör och en konstig pinne. Höll på att bryta ryggen och snurra in mig själv i den där jäkla pinnen;)


Låtsasskratt

img_7496 (MMS)

Han låtsasskrattar hela tiden. Synd det? Haha! Tycker han ser riktigt rolig ut måste jag säga. Fortfarande tok nöjd med fjärrkontrollen.


Fjärrkontrollen

img_8337 (MMS)

förstår inte vad det är som är så jäkla roligt? Han har tom fått en riktig fjärrkontroll att leka med som vi inte använder men den duger inte. Nejdå. Det ska vara den som vi är helt beroende av. Vårt liv är ju över om den slutar fungera. Tragiskt men sant. Ser ni hur glad han är? Han har lärt sig att klättra upp i soffan. Kul. Verkligen:/ Synd att han inte alls behärskar tekniken att ta sig ner. Han vill helst bara gå ner med huvudet först.


Underbara tulisar...

img_2857 (MMS)

dom vittnar om vår och man kan drömma sig bort från den här vidriga snön en stund. Vill ha vår NU! Tycker att det är så fint med olika färger i buketten. Lyckopiller:) Snart solsidan och lite glarre (glass för den som inte förstod) Imorgon ska vi skärpa oss. På riktigt den här gången. I det här tempot så kommer vi snart ha gått upp allt vi lyckats gå ner på en månad! Inte bra...


Ett axplock

img_5599 (MMS)

av gårdagens schlager tilltugg som jag hade fixat till brudarna! Det vart kladdkakebakelserna på bilden, mozzarella/tomat/basilika på tandpetare, fetaost/oliver på tandpetare, tunnbröd/färskost/skinka i rullar, dipp med grönsaker och tapenade på nån hård liten smaksatt rund brödbit som jag inte kommer ihåg vad dom heter;)


Lördags fika

img_6467 (MMS)

Bästa Karin kom förbi på besök och Lowe släppte henne inte en sekund. Han är rolig han. Skitsur om hon satte ner honom och ville upp i knät. Jag fick en paus i alle fall;) Karin hade tur att jag hade fixat "finfika" inför kvällen och det bjöds på kladdkakebakelser med physsalis och florsocker. Mums:)


Kladdkaka

img_9291 (MMS)

Lowe hjälpte mig att baka lite imorse och fick som tack för hjälpen fick han slicka skålen. Nej det fick han inte men jag tog lite på fingret som han glatt slickade i sig:) Städat lite nu på morgonen och snart ska jag fixa lite tugg för kvällens schlager mingel! Vet inte om jag kommer få ångra bittert att vi inte fixat barnvakt? Räknar iskallt med att han ska sova gott vägg i vägg med ylandet. På tal om kallt. Är det en ny istid på G eller? Pallar inte med den här extrema kylan och den vidriga snön. Ska dricka rödvin ikväll och låtsas att det är vår! Kanske en vårig outfit vore nåt? Ska rota i garderoben. Den är inte helt uppdaterad:(


Fy satan!

img_3194 (MMS)

Precis så gnällig och obstinat som han ser ut på bilden har han varit hela dagen. Från klockan 05:30 imorse när han bestämde sig för att gå upp. Kul. Om ni undrar varför jag har ett täcke på mig så är det för att det är minusgrader i vår lägenhet. Måste kolla upp det. Om ni undrar varför det inte är något påslakan på så är det för att det är sängtvättardag. Om ni undrar varför täcket ser ut som om det vore från 80-talet så är det för att det är det. Jag lyckades hålla Lowe vaken med miljoner minuter av gnällande på köpet till klockan 11:15. När jag äntligen skulle lägga honom och såg framför mig hur vi sov i flera dagar så somnade han lätt. Yes:) 1 timme senare och ungefär 400 timmar för tidigt vaknar han med ett vrål och slutar inte vråla när jag tar upp honom. Gnider in munnen med Alvedon och sprutar i lite extra och fem minuter senare är det bättre. Okej tänker jag..mot centrum. Gick bra på Apoteket och bolaget men sen satte han igång. Skrek sig igenom Konsum och VI och hela vägen hem. Höll på att läxa upp en kärring på Konsum som gott tyckte att Lowe kunde få skrika lite. Är hon dum eller? Min son är ett A-barn och ska inte skrika. Var nära att jag lämnade honom längs med vägen. Hur som helst så slutade han nästan retsamt att skrika när jag parkerar vagnen utanför lägenheten. Sen har vi varit sams och nu sover han äntligen. Snart är maten hemma..eller ingridienserna och jag ska bälja i mig rödvin. Först städa lite;) Trevlig helg!


Ortopeden

img_2915 (MMS)

Idag har vi först varit på promenad och passat på att titta in på intersport rean i centrum. Rörigt och lite stressigt med Lowe men hittade ett par korta löpar tights, ett par träningshandskar och några svettband. Allt med 20% rabatt..love it! Sen var det iväg till ortopeden där Lowe charmade byxorna av alla halta och lytta i väntrummet. Snacka om orädd människa. Det satt en rysk lite läskig kvinna med rulator och sa "da, da" och viftade med handen åt Lowe. Han klev rakt fram och sträckte upp armarna. Sen satt han som ett ljus i hennes knä och nästan somnade in mot den gigantiska barmen i säkert 5 minuter. Jag lite lätt obekväm eftersom jag inte riktigt visste vad jag skulle göra medans hon satt och pratade ryska med Lowe och pussade honom på kinden. Jag vart lättad när dom ropade upp mitt namn och jag kunde ta tillbaks mitt barn. Hur som helst så fick jag ett positivt andra utlåtande. Ingen fara med någon aktivitet!! Weeei:) Ska bara hitta en bra sjukgymnast och fick ett nytt tips som jag hoppas kan vara nåt! Ikväll är det dags för träning igen efter sjukdom. Äntligen!


Vi e på banan igen

img_0580 (MMS)

Jag sov från klockan halv 10 igår fm till klockan 7 imorse med enstaka pauser för ytterst lite mat, vatten, umgänge och hygien. Igår kväll när jag kvicknat till lite så var jag orolig för om jag skulle kunna sova till natten eftersom jag då sovit till och från i typ 11 timmar. Oron tydligen helt obefogad eftersom jag Max 30 minuter senare somnade in som en klubbad säl och sov till klockan 7! Vågar inte hoppas men hela den här magsjukeresan har gjort underverk med sömnen! Han har fått välling 1 gång/natt och sovit i övrigt från 7 till 7:) Om det är såhär nu så ska jag ha fest eller gå ut och fira. En "han sover hela natten med endast en matning" fest!! Måste säga att mina underbara karlar/killar är bäst! Jag låg som en utslagen rockstjärna i 24 timmar och dom lät mig va! Stoffe sa bara att det var mysigt när jag kvicknade till en gång och hade ångest. Love them:) Nä idag ska vi ta igen för förlorad ost. Kanske en promenad? Eller är det fortfarande istid ute?


Kräksjukan

img_0024 (MMS)

Som om det inte räckte med den omgången vi åkte på innan jul? I söndags började Lowe kräkas och var petig i maten. Inte likt honom och vi förstod att det var magsjuka. På måndagen hade det orala ersätts av det anala och massa med blöjor byttes. Lowe var dock tapper och glad hela tiden. Gullunge:) När alla lakan var tvättade började jag känna mig konstig..1 timme senare sprutade det ur alla hål. Nu har jag lyckats behålla två smörgåsar och ett glas blåbärssoppa så det är på rätt väg! Stoffe stannade hemma från jobbet eftersom han oxå kände sig konstig så nu väntar vi på att han ska sätta igång. Dåligt bloggande blir det som ni förstår:( Fick sova några timmar på fm och Stoffe roade Lowe. Behövdes efter nattens stafett kan jag säga;) Nu sover Stoffe. Tur att vi har en så snäll son. Hade inte orkat annars! Han leker med sig själv och tjoar glatt!


Gaaaah!

img_0563 (MMS)

Det här är inte ok. -18 kl 08:54. Jag hatar vintern och är så sjukt less på snö. Till nästa vinter måste jag hitta en vinterhobby som gör att man blir glad av att det snöar. Typ längdskidor..kan väl inte vara så svårt;) Jag och Lowe tänker i varje fall sitta inne och ruttna tills det blir varmare. Stoffe tog nya bilen också eftersom det är risk för att allt fryst fast i den gamla så åka nånstans är oxå uteslutet. "Går knappt att trycka ner kopplingen" ringde han och tjoa i telefon!


Sammarbetsvillig

img_4492 (MMS)

Försökte få en bild på min älskling men han vägrade. Idag är det alla hjärtans dag och vi kommer nog inte göra nånting. Är lite anti speciella bestämda helgdagar när man ska fira. Härligare om det kommer spontant. Igår var det match och jag spelade forward för första gången på länge. Var riktigt roligt att mest tänka full fart framåt och 1+1 skrapade jag ihop. Vi hade en domare som var sååå dålig. En man som hatar kvinnor och garanterat tvingar sin fru att gå i en hage utomhus när hon har mens för att hon anses vara oren. Vidrig med andra ord. Önskar att jag har honom som domare min sista match i karriären. Då ska han få höra;) Vi var så glada igår när Lowe bara vaknade till en gång vid 23 tiden och sen sov till halv 8. Vi trodde att det var extramålet med gröt som han fick mellan middag och läggning/välling. Dessvärre var det nog inte så utan för att han började bli sjuk:( Stört faktiskt. Han spydde typ 5 ggr igår varav 2 ggr på natten och 1 gång på pappa! Det var roligt eftersom pappa höll på att spy själv;) Känsliga killar! Hur som helst så är det sjukdomsbilden hittills men han har hela tiden varit gladare än nånsin?! Inget pipande eller skrikande. Hur skumt är inte det? Tvättmaskin går på högsta sprutt nu med nerspydda lakan mm. Jag inbillar mig att jag kanske börjar bli sjuk oxå eftersom magen varit lite skum. Å andra sidan så är det lite vardagsmat;) Ok bort från nerspydda lakan och annat äckligt. Igår vid 20:00 skulle jag åka iväg och köpa kaffe och tänkte passa på att ringa runt lite samtidigt. Först Sebbe men blev avsnäst eftersom han kollade på solsidan. Ringde sen Jonna och samma visa där. Sist tog jag det säkra före det osäkra och ringde mamma. Men trot eller ej..solsidan där oxå! Min slutsats är att hela Sverige står still på söndagar mellan 20:00-20:30! Klart jag kollade själv men lite senare. Spelade in såklart och spolade förbi reklamen:) Knölsjukdom i anus! Haha:) För alla er som firar Valentin idag så önskar jag er massa kärlek och snusk! Även er andra oxå såklart;)


Ojoj

img_2359 (MMS)

Total anarki nu. Kolla uppsynen. Hon sitter bara och spolar fram till agriareklamen och funniest pets and people. Hon ser dessutom extremt läskig ut. Som om hon vore besatt.


Bollgeni?

img_4115 (MMS)

Säga vad man vill men jag tycker nog att han har gåvan. Vilken känsla. Vilken talang. Vill ju säga att han fått det från mig men förmodligen inte. Nog pappas förtjänst;) Men det är daminnebandy han kollar på varje tisdag så nåt inflytande har jag nog haft. Det vart 8,5 minut innebandy för mig idag. Resten av matchen sprang vi runt i korridorerna och hängde i kiosken:) Lowe vann!


Laddade

img_1639 (MMS)

Tre bajsblöjor, tre matningar, 2 timmars vila, massa bus och storstädning! Nu ska vi till tullingehallen och heja fram pappas lag. Eller springa i korridorerna och inte se nåt av matchen;) Det är upp till Lowe. Om jag gillar't? Att han har makten? Inte direkt.


All sysselsättning är bra sysselsättning

img_8749 (MMS)

Leksakerna är inte särskilt intressanta. Däremot skor, strumpor, orkidéer, ljuslyktor, glasvaser, kattmat och toapapper! DET är intressanta grejer det;) Less nu på snö och snöstorm och Stockholms totala avsaknad av beredskap! Bussarna kan inte köra i snö?? What's up with that? Hallå!! Vi bor i ett vinterland där det är snö minst 2 månader om året varje år. Dubbdäck kanske vore nåt att satsa på. Men vad vet jag;)


Karaktär?

img_7890 (MMS)

Vill först börja med att påpeka Lowes morgonfrippa. Fin va? Med det sagt så ska jag komma tillbaks till karaktären. Vet inte vad som hänt men vi köper godis i tid å otid. Igår tex..en onsdag! Det var då vi kände att botten var nådd. Nåt måste göras. Eftersom det är dåligt med hjälpmedel för extrema sug efter smågodis så måste vi klara det själva. Planen är följande: om någon av oss faller dit innan påsk blir straffet för Stoffe dagliga promenader i minst 20 min. Kanske inte låter hårt men han hatar verkligen promenader. Mitt straff blir att jag måste massera Stoffe i minst 10 min varje kväll! Träningskvällar är undantagna..alltså innebandyträningar=tisdagar+torsdagar för att vara superdetaljerad:) För övrigt så har dagen flutit på bra. Vi lyckades med enbart 1 vila idag oxå..weeeej! När fisen sov passade jag på att köra lite kettlebells. Skönt att ge musklerna en omgång! Just det! Stoffe har gett mig mobilförbud på kvällarna..eller Facebook/bloggförbud. Jag får svara på samtal och sms. Han tycker tydligen att jag är lite för beroende..förstår inte alls va han pratar om;) Nu måste jag alltså avverka allt innan han kommer hem. I can do it!


Kvalitetstid

img_0866 (MMS)

Efter lunch, bus och vila styrde jag och Lowe kosan mot hornstull och farmor. Han höll låda på tåget och skrek som en kanariefågel. Vidrigt ljud..hoppas den fasen går över FORT! Undrar om han kommer börja picka om jag ger honom solrosfrön eller en talgboll att kalasa på? Hur som helst så kom vi fram och Lowe var överlycklig över miljöombytet och att få träffa farmor såklart;) Jag var kvar en stund men sen stack jag vidare mot Stoffes jobb. Väl där runt stängningstid så svirade vi om till badkläder, morgonrock och tofflor. Ut på gården med väldigt trafikerad ulvsundavägen till höger och vidare in på inhängnat område. Fatta vad dom som sitter i kön på väg hem från jobbet tänkte när vi gled ut från butiken som om det vore sommar! Ner i 40-gradig värme med massa jetstrålar i ryggen. Det vart faktiskt lite för varmt så vi bytte pool till en inomhus..där var det lagoma 38:) Pallade inte så länge där heller utan vi packade ihop efter dryga timmen och åkte tillbaks till hornstull. Nu var siktet inställt på mat men det gick inge vidare. Det är jag som är omöjlig och inte tycker nåt duger:( Till slut vart det köttfärssås och spagetti fast minus spagetti och plus tomatsallad. Lowe fick köra hela nattproceduren där för att han älskar sin farmor! På vägen hem spånade vi på mat och det slutade på sämsta tänkbara sätt...godis för 94:-!! Jag skämdes som en hund när jag slängde upp min enda vara på bandet. Jag såg hur killen i kassan kollade på mig med avsmak! Usch..det har spårat hörni:( En onsdag..det har typ aldrig hänt förut. Nä måste sluta nu och gräva lite i skålen!


Nr 17

img_2554 (MMS)

Gabriella, Vilhelmina, Justina...min vän och vapendragare på innebandyplan! Idag när jag kom hem efter träningen och skulle packa upp Lowes skötväskan så låg denna underbara signerade idolbild! Hon måste ha smugit ner den när jag inte såg. Söt:)


Playdate

img_3050 (MMS)

Har varit på lunchdate hemma hos Maria och William idag. Alltid härligt att bli bjuden på mat när kylskåpet ekar tomt. Gott var det också:) Lowe och Wille lekte väl inte direkt så mycket med varandra men ibland i alle fall bredvid varandra;) Man märker hur kul dom tycker att det är med ett lekrum/barnrum och det ska bli så skönt när vi flyttat och fått ordning på Lowes rum som han ska röja i! Lowe somnade som en liten gris nu när vi kom hem och lär ju duna ett tag. Bra. Han måsta ladda inför att hänga med mig och brudarna på träning ikväll:)


Finbesök

img_6848 (MMS)

Idag har jag haft turen att umgås med hela 6 grabbar i skiftande ålder. Lowe 11 mån, Leo 18 mån, Emil 4 år (lite osäker?), bror Tomas 32, Alex 33 och Sebbe 28! Lyllos mig va;) Jag, bror, Sebbe och Alex har bott grannar hela vår uppväxt så det var som back in the days fast + barn. Shit vilket tråkigt och dåligt gympapass jag var på idag:( Dålig instruktör. Vi använde oss av en stång som hade gummiband i varje ände som man skulle fästa under fötterna. Kändes mest som om jag skulle slå knut på mig själv och snubbla! Jag, Stina svetto Dahlberg var knappt svettig. Ett riktigt uselt betyg! När jag kom hem hade VÄRLDENS BÄSTA KILLE fixat skumbad, tända ljus, framlagd morgonrock och proteindrink! Love him long time:) Vi har precis avverkat gårdagens avsnitt av solsidan. Herregud säger jag bara. RIP Sonja Sundberg:)


"Liten Ove"

img_7630 (MMS)

Lowe heter så bland Stoffes familj. Det är Lowes kusin Ebbe som börjat kalla Lowe för Ove och alla har glatt hakat på:) Ni ser ju på bilden att det är min son i alle fall. Han fick mitt sätt och humör och Stoffes utseende.


Tack mamma & pappa

img_0356 (MMS)

För hjälp med Lowe i helgen och hans fina nya vinterskor!! Skönt att det går så bra att lämna bort Lowe men lite oroväckande att han inte verkar bry sig när vi kommer och går:) Tack också mamma för mina fina nya raggsockor! Visst är hon duktig min lilla mamma? Nu ska vi kolla wallstreat..från 2011...inte 1979 som den Stoffe hyrde fel förra helgen!


Chateau Loven

img_3461 (MMS)

Otroligt fint årgångsvin;) Från loven distriktet i södra Frankrike. Sträv men söt smak med inslag av finsk bastu!


Carmen curlits

img_4727 (MMS)

Osäker på stavningen men herregud vilket icke långvarigt resultat det vart på lockarna. Observera även gärna mitt jätte snea fejs! Jättekul verkligen...


Vigsel mellan Dick & Jenny

img_8582 (MMS)

Sååå fint! Först vigsel och sen dop för deras gullunge Ellen! Efter vigseln bar det av till en hembygdsgård med sjukt god mat, trevligt sällskap, superfina tal och grymt bra band - manertz. Har tydligen varit med i dansbandskampen småkisarna;) Är förvånad över hur kul jag hade fast jag var nykter. Nästan sist hem och konstant på dansgolvet. Fick överge mina skor efter en stund..aj va ont jag fick i klöverna. Alltid kul att man kan vara fin och lång en stund! Imorgon är det match mot lövet och ev så hinner jag oxå med ett 3-års kalas! Sov gott sötnosar


Dags för bröllop!

img_3912 (MMS)

Sjukt tight schema trots att man är uppe i ottan. Kom till mamma och pappa runt 12 och var tvungen att sticka iväg mot kyrkan strax innan 13:00! Mejkade mig och konstaterade snabbt att jag inte skulle hinna locka med locktången. Som tur är har mamma sina älskade gamla Carmen curlits från 70-talet som hon kvickt kastade i mitt hår:) klänning på och även nu fick mamma rädda mig med strumpbyxor eftersom dom jag hade med mig var trasiga. Bästa mamma! Iväg mot kyrkan och Lowe stannade kvar hemma hos mamma & pappa. Förmodligen skitnöjd eftersom han fick åka till Skärholmen och köpa skor som han sen kunde röja runt fritt med i varuhuset. Dessutom har han fått äta glass för första gången och kladda mer än nånsin när han ätit. Gullfis:) Det värmer så fint i mammahjärtat att det går så bra att lämna bort honom:)


Fredagsmys

img_0474 (MMS)

Fläskfilé med smörstekta Champinjoner i vitlök och till dessert improviserad LCHF hallon/blåbärspaj med vaniljsås!! Slurp säger jag bara. Vart så jäkla gott:) Botten: Ca 100-150 gram rumstempererat smör Ca 1 dl mald mandel till mjöl Ca 1-2 dl kokos (man ser när man blandar om det behövs mer) Platta ut i en form (helst en tät då smöret smälter) Fyllning: Hallon/blåbär Strö lite mer kokos uppepå och nådra klickar smör Vaniljsås: Vispa grädde och vänd ner 3 äggulor och en vaniljstång! Svulla!


Mätning

img_3260 (MMS)

Var skitlänge sen jag mätte mig, närmare bestämt den 16/11. Vår våg har varit trasig ett tag också så vikten har jag ingen koll på sedan dess heller. Jag har hur som helst minskat 4 cm i midjan sen dess & 6 cm på buken. Sedan Oktober har jag minskat följande i mått: Midja: 6 cm Buk: 9 cm Arm: ingenting men förhoppningsvis omvandlat:) Lår: 4 cm Bröst: 5,5 cm Höft: 4 cm Låter kanske inte så märkvärdigt men jag är hyfsat nöjd! Ska iväg till en ny sjukgymnast idag som jag hoppas kan få ordning på mitt knä. Håll tummarna:)


Koma

img_6659 (MMS)

Fantastiskt. Funkar iof bara en stund men ändå. Han sitter som ett ljus i typ 3 minuter åtminstone och tittar på barnprogram. Bästa barnvakten EVER:) För övrigt så vaknade jag i morse (sluta läs nu alla känsliga) av en bajsmassaker! Lowe beslutade sig för att vakna först klockan 04:00 men somnade om med välling. När han sen ville gå upp klockan 06:30 så var jag inte riktigt med på noterna och tänkte att han kunde få sitta och leka lite bredvid sängen för sig själv medan jag drog mig lite i sängen. Efter ett tag så började det osa i rummet och jag studsade upp för att byta blöja. Vad möts jag av? Jo bajs, bajs, bajs. Bajs ta me fan överallt!! Paniiiik! Upp med ungen och ner i badkaret. När ungen var bajsfri så var det bara å sätta igång och sanera rum, leksaker och annat. Härlig morgon va? Men det är ju fredag i alle fall:)


Nästan alla mina killar

img_6545 (MMS)

Lowe, bror och Leo. Bara Stoffe och pappa som fattas! Visst är dom fina?


Maktkrig

img_6591 (MMS)

Helt sjukt. Lowe kommer bli vidrig på dagis tror jag. Varenda leksak som Leo hade eller fick av mig sprang Lowe fram och snodde glatt och sprang iväg med! Leo stod kvar snopet och sa ingenting. Försökte få gullungen att tuffa till sig lite men utan resultat. Nästa gång kanske;)


Kussarna

img_2137 (MMS)

vet inte vad som hände med blixten på min telefon helt plötsligt men här är dom. Leo & Lowe. Ligister. Dock söta sådana. Här lite lugnare eftersom dom kollar på Telletubbys. Vidriga saker det där. Usch. Men det är väl bara att bita ihop om barnet gillar det.


På pappas jobb

img_7816 (MMS)

Först var vi på mitt gamla jobb på LG ute i Akalla och hälsade på. Lowe flörtade upp alla kvinnor inom synhåll och det var nästan så att jag inte trodde att jag skulle få med honom hem;) Även fast jag jobbat i lokalerna i typ 4 år så gick jag vilse och fastnade i "slussen" när vi skulle hem. Kom varken ut eller in men blev räddad till slut. Efter det åkte vi till Bromma och hälsade på pappa på hans nya jobb. Både jag och Lowe hade nog gärna hoppat ner i plurret och provbadat lite men höll oss i skinnet. Nästa gång kanske;) Snacka om att man blir sugen på en bubbelkopp när man ser dom. Maffiga! Åkte förbi Lid'l på vägen hem eftersom mamma tipsat om bra och extremt billiga barngrindar. Har lite svårt att handla där annars. Vet inte varför men det känns inte fräscht. Blev nästan omvänd måste jag säga. Extremt trevlig och hjälpsam personal och skitbilliga grönsaker! Får nog bli veckans grönsakshandel på Lid´l i fortsättningen:) Hem och nästan direkt kom världens bästa bror med sonen Leo på besök. Lowe som är ett halvår yngre än Leo jagade honom runt i hela lägenheten och det kändes nästan som att han blev rädd. För Lowe. Komiskt:) Avslutade med att jag stack på träning och lämnade Stoffe och bror Tomas vid ett dukat bord utan att jag hann äta. Kontentan blev att jag var superaggressiv på träningen. Har tagit igen det nu kan man säga.


Härlig vårpromenad

img_0337 (MMS)

Först till centrum för att köpa ett nytt skydd till min telefon (mitt tredje på några månader) och hämta ut p-piller. Sen styrde jag vagnen mot kvarnbergsplan och Jonna. Vi gick en långpromenad och höll på att slå ihjäl oss hundratrettio gånger eftersom det var snorhalt överallt men fram kom vi till slut! Alltid mysigt med Jonna-promenad. Kommer sakna dom när vi flyttat:( Får ta helgpromenader Jonna:) Fotot skulle visa en hysterisk Lowe skrek och grät i vagnen men bara för att kameran åkte fram så tystnade han och blev faktiskt väldigt söt på bilden. Satte dock igång direkt när vi började gå igen. Märkligt. Nu ska vi snart äta hemmagjord pyttipanna..utan potatis såklart och tyvärr utan rödbetor:( Älskar rödbetor men dom är för söta för vår kosthållning. Men godis på helgerna går bra. Hahahaha! Sen är det bara att tagga inför spinningen klockan 19:00. Jag ska vinna!


Bra powerwalk

img_4906 (MMS)

Lite lökig eller?


Soooool!

img_7080 (MMS)

Efter gårdagens skitväder var det ren lycka att vakna. Även om jag som vanligt blev väckt av en glad men nerbajsad Lowe. Han har tom hunnit med två bajsblöjor innan klockan 08:30. Ganska bra jobbat ändå;) Okej. Ska släppa bajset ett tag. Våra två otroligt fega men söta katter har haft sin fristad under vår säng. Tills igår. Lowe har nämligen kommit på att han kan krypa under sängen. Han älskar ju katterna, trots att kärleken inte är besvarad. Nu kommer dom väl vara ute dygnet runt för att slippa honom. Hade velat fått en bild på honom under sängen och med katterna vettskrämda och upptryckta mot gaveln men det var svårt. Förresten. Någon som vet vad som hände med Paul Haukka på "The Voice"? Martin Björk är rolig men jag är nyfiken på om han fick kicken eller slutade av egen vilja? En annan sak. Håller på att explodera. Vill verkligen komma på vad jag vill göra när jag blir stor och tror att jag kommit en bit på väg. Drömmen är att få skapa på något sätt och använda min kreativa ådra. Förslag någon? Idag ska jag och Lowe rulla vagnen i solen till centrum och hämta ut nya p-piller och kanske hinna in en sväng på öppna förskolan. Förhoppningsvis möta upp Jonna också för en långpromis!


Vårkänslor

img_9120 (MMS)

Vill bara börja med att säga att jag är så trött så att ögonen går i kors! Med det sagt så vill jag ha vår. Jag vill ha bort den äckliga snön..jag vill ha vårsol och fågelkvitter. Jag vill flytta och se hur tomten vi köpt ser ut. Pula lite i trädgården (som för övrigt betyder ligga lite i trädgården på norska. Ja den snuskiga varianten av ligga). Jag vill bränna min dunjacka och lära Lowe att gå i skor. Suck..lär ju dröja två månader innan allt det inträffar:( Ikväll är det innebandy och kanske kanske slipper jag ha med mig Lowe för första gången den här säsongen en tisdag. Fan nu hoppade kattskrället upp på mitt nytvättade vita påslakan med sina skitiga klövar! Gaaah! Bäddade nytt igår kväll. Har kört kettlebells nu på fm. Måste köpa handskar eftersom jag börjar få ordentliga valkar i händerna. Inte allt för hett eller skönt faktiskt. Fan nu såg jag påslakanet igen och blev deppig:( Tror jag vilar en stund. Lillfis verkar ha somnat in i sitt lilla fängelse. Vad säger man när man ska sova mitt på dan? Inte Godnatt och definitivt inte goddag. Hmm..? En brist i svenska språket mån tro;)


RSS 2.0