Plan B?

Behöver en plan B. Ringde till H&M igår och frågade hur det går med min efterlängtade klänning. Idioterna har tydligen skickat den med B-post i förra veckan så hon trodde inte att den skulle hinna fram!!?!?! Vafan!!! Måste alltså ut och leta igen ändå:( Gaaaah!
Känner mig dessutom fetare än nånsin så lagom kul att prova kläder..NOT!

Hade en helvetes natt inatt. Lowe vaknade först vid 10 och skrek. Märkte redan då att nåt var vajsing med magen eftersom han låg som en mask och spände hela kroppen när han sög på tutten. Somnade i alle fall om men vaknade igen runt 12 och var nu heeelt otröstlig. Vi fick vanka runt i omgångar och försöka lite magmassage. Stackars liten skrutt:( Helt övertygad om att han är allergisk mot något och förmodligen mjölk. Har sagt till på BVC typ hundra gånger eftersom han varit såhär sen han föddes men "det är heeelt normalt" och "tar ni magdroppar?" är det enda man får höra. Ska prova mjölkfri ersättning/välling from idag och om det blir skillnad så ska jag skrika mig till ett allergitest. Så tragiskt att det ska behövas bara.

Stoffe har varit hos neurologen nu på morgonen för sin huvudvärk. Ska bli spännande att se vad de kommer fram till! Hoppas det löser sig för älsklingen!

Har hunnit med att fixa med försäkringar och öppna sparkonto till Lowe också. Fick bli Akelius spar med 5% ränta. Ändå sjukt bra om man jämför med de stora bankerna som lämnar typ 0,75% och tycker att det är supergeneröst.

Ikväll är det innebandy igen och Lowe ska med...hoppas han sover den här tisdagen!

Sovdags

img_0368 (MMS)

Haft en slappardag med film och mys i sängen eftersom vi saknar soffa som avslutades med supergod middag och trevligt sällskap hos svärmor! Tack Lena:) Med var oxå Lowes kusin, farbror och tant-Sussie! Proppmätt nu och har säkert gått upp 4 kg:( Nu när trollet somnat så sitter vi och försöker få ihop våra liv kring innebandyn..gaaah...inte lätt ska ni veta. Får se hur det ser ut i slutändan! Börjat med p-piller idag igen..känns konstigt avlägset men absolut ett måste!! Vill inte ha barn nr 2 nu..nej nej nej;)


Broccolisparris!

img_0364 (MMS)

Har man parat en sparris med en broccoli då?


Hungrig?

img_0361 (MMS)

Strumptricket! Vill få sin tröga morsa att fatta piken kanske:)


Det känns idag...

img_0360 (MMS)

...ont överallt! Skåda blåsan under foten. Hur fan kan man få en blåsa av ett par skor som spelat en hel säsong i förut? Är det för att mina fötter är fetare kanske;) Lowe har börjat prata Mandarin...så smart min son! Ikväll kommer älsklingen hem..längtar! Han har varit på träningsläger i Nynäshamn sen igår morse. Alltid lika tråkigt att sova själv:(


Redan kört

img_0357 (MMS)

jaha..nu har Lowe fått nys om det finaste i livet. OLW Dillchips. Precis som mamma kommer han nu att älska dessa chips for ever:) Vi hann hyfsat igår och vart 15 minuter sena hem till Dicken och Jenny. Fick träffa deras nyaste tillskott lille Ellen...såå söt och helt plötsligt kändes Lowe som en jättebebis. Deras första dotter Olivia 3 år tyckte för övrigt att det var smart att jag och Stoffe hette just "Stina & Stoffe". Ha ha..roligt hur de tänker de små! Idag har jag spelat match i Vasahallen mot Telge. Dom var typ 12 år och vägde 12 kilo styck. Vi vann och spelade faktiskt riktigt bra stundtals. Lovande inför seriepremiären som hägrar. Knät kändes kanon så det är bara att fortsätta köra..TUT TUT! Nu är det Hot shots 2 på TV. Den är bara FÖÖÖR bra..helt min typ av humor:) Annars så är film hyrd, dragsters och minipåsar med dillchips inköpta. Lördagsmyyyyys!


Allt gick fint

img_0356 (MMS)

Pengarna tillbaka utan tjafs och ny soffa från mio beställd! Kommer om 1 vecka:) nu stress stress för att hinna hem från kungens kurva, lämna av släp i vistaberg, vaska av oss, bajsa, byta blöja, utfodra djuret och försöka hinna köpa en blommkvast till dicken som fyllt 30! Allt detta ska hinnas på typ 30 min eftersom vi ska vara i Tullinge om 40!!! Ingenting e ooomÖjligt som Gunde skulle ha sagt!


Så var det dags!

img_0352 (MMS)

The moment of truth! Ikea och reklamationsdags. Lowe är peppar och sitter för första gången upp i sittdelen på sin vagn. Stoffe är peppad och han ska sköta snacket. Jag ska försöka vara passiv och stolt se på:) nu snackar vi fredagsmys..haha! Står i kassan nu, återkommer med resultatet!


Och så kom den...

*suck*....finnig? japp. Grinig? Japp. Fetare än normalt? Japp. Gasigare än normalt? Japp (jo det går faktiskt:) Dålig i magen? Japp. Trevlig överraskning imorse? NEEEEEJ! MENSEN ÄR TILLBAKS!! Åh va jag INTE har längtat efter den. Vill inte...bra att veta att man fungerar fortfarande men fyfan vilket vidrigt påhitt. Så nu måste jag gå runt en hel fredag aggressivare än nånsin. Stackars familjen;) Så länge sen att man förträngt hur äcklig man känner sig! Som en blekfet, finnig säl!

Ja ja..ha en trevlig jävla fredag allihop!

Älskade IKEA

Tror inte att jag älskat Stoffe så mycket som idag! Jag var så stolt och nästintill upphetsad av hela grejen:)
Såhär var det....vi såg en fin soffa i en annons från MIO idag som det dessutom var grymt bra pris på. Vi har egentligen velat vänta med soffköp tills vi ev. flyttar så man kan passa in den mer exakt men nu när ebjudandet visade sig så vart vi sugna. Började diskutera vad vi skulle göra med vår gamla soffa eftersom det i stort sett inte är något fel på den. Om vi skulle behålla och förvara den hos typ mamma och pappa eller kanske tom sälja. Då kom vi på det...eller Stoffe! Briljant! Vår nuvarande soffa är trasig för andra gången. En MYSINGE från IKEA och de säljs inte längre. Vi köpte den 2005. 2006 så fick vi reklamera för samma fel som nu. Stoffe ringde till kundtjänst och biffen är klar. Vi får komma in med soffan så köper dom tillbaks den! HAHA..så jääääävla bäst på IKEA och eftersom jag är "the queen of reklamationer" så blev jag ju självklart alldeles till mig i trasorna!! Imorn bär det av till IKEA och jag håller alla tummar och tår för att den går in i bilen.

Första torsdagsträningen idag och prövning för knät med lite innebandy. Gick kanon med knät och det klaffade bra mellan mig, Stoffe och Lowe. Vår träning var slut 20:00 och jag kom hem typ 20:08. Stoffe iväg 20:10 för att hinna vara på träning senast 20:30! Lowe nöjd, jag nöjd och Stoffe nöjd:)

Vi var även och storhandlade på ICA Kvantum idag (usch så dyrt) och gick igenom hela affären med ett gammalt annonsblad! HAHA:) Handlade massa grejer som det var rabatt på förra veckan. Typsikt oss;)

Fashion by Stina:)

Som söta Jackie informerade mig om så funkade ju inte länken till klänningen. Kommer därför en bild här:



Fin va? Jag gick in idag och kollade igen och nu har dom ändrat till lev v.35 istället för v.37!! Tjohooo....ska ringa och tjata också eftersom det är samma vecka som dopet och lite stressigt om den inte passar att hitta ny!

Älsklingen är på arbetsintervju! Jag är såååå nervös, tur att inte han verkar vara det:) Så snygg och stilig när han drog iväg i kostym...mmmmums...haha!

Köpte en fin hoodie igår från Danska HUMÖR..aldrig hört talas om men tyckte dom hade skitsnygga kläder i fina färger. Här kommer bild! Den jag köpta är dock starkt turkos med vit text.( Obs! Det är inte jag på bilden om ni trodde det;)



Slut som människa

och slut på pengarna! Nja inte riktigt men nästan;) Jag och Lowe hängde med Stoffe och hans kompis Berka (Christoffer han också) till Nacka Forum för att försöka hitta en klänning till Lowes dop. Gick inge vidare. Hittade en hoodie istället i fint stark turkos och en mössa. Stoffe hittade 3 par jeans. Galet med tanke på att hans stockar till ben inte brukar gå i några byxor normalt. Dyrt men kul.
Vill ha den här klänningen från H&M men den restar till v.37 och då är det försent. Ska försöka hitta den i butik och om någon vet vart den finns, säg för guds skull till (nu missbrukar jag namnet igen...hur ska det gå på dopet egentligen??)

http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_KLAKJ_KLA&shoptype=S

Vet inte om jag skulle passa i den men har fått för mig det! Provade en söt klänning på MQ idag som inte var så söt längre när jag hade den på mig...snarare vulgo och skulle ha resulterat i en "tuttchock i kyrkan". Känns inte riktigt helt ok faktiskt:/

Hungrig och sugen som vanligt på kvällen...vafan ska man göra för att inte äta nåt? Strunta i det bara och gå och lägga sig eller? Igår kokade jag ägg men dom är tyvärr slut:( Ja ja...blir nog lite vatten och sängen!

Lika som bär?



Det var Gabbe som nämnde det på träning igår men jag håller med. Ni vet han som spelar pappan i "Alla älskar Raymond"..hur som helst så ser ni honom på bilden här! Det är främst frissyren som är lik...haha...Lowe har lite toffsar ala hockeyfrilla bak i nacken som inte skavts bort än. Gabbe tyckte jag skulle klippa men jag gillar´t:)
Ännu roligare att dom på den här bilden illustrerar att pappan dessutom är lik en örn från mupparna eftersom jag ser ut lite som en örnunge på mitt förra körkort (övervägde många ggr att bränna det och begrava alla bevis)

Lowe har äntligen lärt sig hur man går framåt i sin gåstol. Tidigare så har han haft en hand på ratten, tittat lite lätt bakåt och backat! Haha...sett ut som en riktigt schtekare!

Första tisdagsträningen i hall avklarad

Planen var klar...vi var redo och laddade MEN...det gick inte alls som vi tänkte oss;) Började bra. Jag drog på träning 19:30 eftersom vi har samling 19:45. 20:00 kom Stoffe och Lowe ner efter att Stoffe kört lite kvällsrutiner hemma och pyjamasen var på! Väl nere i hallen rullade han vagn och Lowe somnade...nästan;) Stoffe drog 20:15 eftersom han har samling 20:30 på tisdagar i Tullinge. (såhär kommer det se ut på tisdagar fram till april 2011!!) Tur i oturen så hade vi ingen innebandy. Idioterna i kommunerna har fått för sig att NU måla linjerna på hallgolvet i Storängshallen så där fick vi inte vara. Blev fystester istället och med mitt "lite lätt" sargade knä och förlossningssviter så var jag med på hela 1 test! Haha va tragiskt. Armhävningar blev det. Trodde inte att jag skulle klara nån men det blev (kors i taket) 12! Får väl vara nöjd ändå antar jag. Sen försökte jag sit-ups men vid 15 kände jag att jag skulle bli tvungen att kissa ner mig om jag skulle fortsätta. HAHA! Vilken syn...dessutom hade det blivit framför nya tränarn;) Nej, där blev det brytning!
Tjejerna var skitduktiga och hoppade spänsthopp och sprang tester. Vårt löptest/uthållighetstest består av massa start/stopp så det ville jag inte heller göra med knät. Försökte vara duktig och sprang intervaller istället. Sjuuukt jobbigt! Lowe hade det bra med 3 supersnälla tjejer i laget som inte kunde träna. Bra med damlag:)

Får se hur knät känns imorgon. Nu känns det faktiskt bra. Weeeei:)

Äter själv

img_0340 (MMS)

Vår son måste vara före sin tid;) äter själv..vore skönt om han kunde byta på sig själv oxå! Nu första prövningen på hur stressiga tränings-tisdagar kommer bli!


Lite kärlek innan passet

img_0335 (MMS)

Girl on girl action..haha:) Nu är coren avklarad..skönt och jobbigt! Jonna filar på sitt pass som hon ska hålla i Huddingehallen varannan fredag framöver och det får MVG av mig! Trodde inte att jag skulle hänga med så pass mycket ändå men det gick över förväntan. Det enda jag kände att jag inte klarade av var att komma tillräckligt högt på vanliga crunchen men annars ok. Tyvärr ingen innebandy ikväll då det tydligen målar linjerna i hallen på banan. Kunde inte ha gjort det i somras kanske? Ja ja...jag får väl springa då eller nåt:)


Jonna in real life VS. plakat

img_0336 (MMS)

Måste säga att hon är sjukt mycket snyggare och kanske aningens större i verkligheten:)


Besök i kyrkan

img_0334 (MMS)

precis som jag skrev igår så är man ju from som ett lamm när man kliver in i en kyrka. Planen var klar. Någon av oss skulle förklara för Britt-Marie att vi inte är särskilt gudfruktiga och vill ha så lite psalmer som möjligt på Lowes dop. Väl där så fick ingen av oss ur oss det så det blev 2 psalmer. Ja ja...får väl vara så. Isabelle ska ju sjunga två låtar också så det kanske balanseras upp! Hade peppat mig själv innan att inte svära och inte missbruka guds namn. Gick sådär. Missbrukade guds namn ungefär 46 gånger. Ville busa lite innan prästen kom in i kyrkan när vi satt och vänta men Stoffe vågade inte. Han förbjöd mig att göra "baby-Jesus" med Lowe och hålla upp honom som ett kors för att ta kort till bloggen. Han sa att då skulle vi alla få brinna i helvetet. Blev lite rädd och lät bli helt enkelt. Nu har jag kämpat i en övertrött bebis mat genom gråtande tuggor. Han däckade som en klubbad säl efteråt kan man säga:) Bra...då kan mamma blogga lite och kolla H&M katalogen som låg i brevlådan när jag kom hem! Snart förhoppningsvis lite core med Jonna, Bella och Pernilla! Lowe är såklart med:) Ikväll innebandy och det stora eldprovet! Håller knät eller inte? Håll tummarna åt mig!


Ny dator

img_0332 (MMS)

ÄNTLIGEN!! En ny dator:) Vår gamla lät som den skulle explodera när som helst, saknade tangenter, ljudet fungerade inte och det tog ungefär 25 minuter från uppstart till man kom ut på internet. Det blev en silver/vit SONY VAIO. Hade velat haft en helvit men man får nöja sig med det lilla här i livet:) Idag kettlebell träning igen och lite rehab övningar...gick en promenad också..fast jag inte får...tihi..bus;) Imorgon ska vi träffa prästen inför Lowes dop. Britt-Marie eller Eva-Britt tror jag hon hette. Vet inte vad det är som gör att man känner sig så syndig och skyldig när man träffar gudfruktiga människor (min kompis Carro upplyste mig idag om detta ord - gudfruktig..haha...kul ord) Man skäms nästan och vågar knappt se dom i ögonen. Samma sak om jag är inne i en kyrka. Skulle ju aldrig drömma om att svära eller göra något icke kristet! Anledningen till att Carro upplyste mig om detta roliga ord var i alle fall för att hon tipsade om att jag skulle berätta för Britt-Marie alt. Eva-Britt att vi inte är särskilt gudfruktiga i vår familj och på så sätt undvika psalmer så gott det går. Får väl se hur det går. Natti natti


Bulgursallad

img_0331 (MMS)

...med fläskfilé står på menyn ikväll! Måste börja tänka lite GI nu..både för magens inre och yttre skull:) Mår så mycket bättre i magen när jag äter GI. Synd bara att jag ÄLSKAR pasta och bröd..får väl unna mig ibland. Idag har Lowe och jag haft en mysdag och bara gosat. Han har varit på toppenhumör trots att han sov som en kratta. Missat sempers magdroppar i 2 dygn och det har märkts på natten kan jag säga:( Tillbaks i stafettmatningen varannan timme då inget annat tröstar. Hoppas det blir bättre i natt! Har bestämt mig och ni kommer skälla på mig nu! Ska försöka köra innebandy fram tills jag varit hos ortopeden den 8:e. OM det känns ok vill säga. Gör det ont så skiter jag i det. Så...skäll på, men så blir det! Känner mig helt busig...tihi;)


Tjuren ferdinand?

img_0328 (MMS)

köpt nya nappar till fisen som gör att det ser ut som om han har näsring...Muuuu:) Började morgonen med att åka och trakassera morfar på brandstation där jag skulle köra lite rehab på crosstrainer. Funkade skitbra och belastade inte knäna alls. Heja heja:) Stoffe och Lowe följde med..Stoffe satt först 5 sekunder på motionscykeln och utbrast "åh va jobbigt"..fortsatte dock i hela 5. Försvann sen in i ett annat rum och sa att han skulle gymma lite. Efter typ 10 hör jag att han hittat både innebandyboll och klubba och lyckan var total när jag var klar och kunde leka med honom! Haha..vi körde den klassiska "gång-innebandyn" och även "gå-basket". Stoffe tyckte jag var kass och själv konstaterade han ödmjukt att han är grym på alla bollsporter. Hem och duscha för att sen lämna killarna åt sitt öde. Dag två på träningslägret som avslutade med en match mot Bollstanäs. Tyvärr torsk men det fanns en del godbitar där..såklart också lite att jobba på;)Satt i sekretariatet och kände hur mina bröst höll på att explodera!! Hade ju inte ammat sen kl. 9 på morgonen och nu var klockan nästan 18:00! Knas och det var bara att trycka in pattarna i munnen på Lowe när jag kom hem. Han protesterade inte direkt;) Kan stolt meddela att jag fått äran och förtroendet att leda truppen i form av lagkapten i år. Får hoppas att jag är tillbaks snart och under tiden får vice 1, Hanna, och vice 2, Ylva, ta hand om logistiken! Blir grymt de:D Även idag var en av dagens höjdpunkter lunchen...mmm kycklingpasta med curry! haha...måste nog börja tänka ordentligt på vad jag stoppar i mig om jag inte kan träna normalt...ja ja..nu blåbärspaj med vailjsås. Nej, jag har inte bakat.


Klubba provade vi ut!

img_0324 (MMS)

Lowe fick ingen:(


Teorigenomgång

img_0325 (MMS)

Lowe tränar lite samtidigt:)


Träningsläger

img_0323 (MMS)

Nu sitter vi i tomtberga och tittar på tjejerna! Bittert att sitta brevid:( längtar mest efter lunch! Betald är den oxå..haha! Inte för inte som jag går under smeknamnet Ove Sundberg:) Är väl det jag får göra framöver...äta..äta och dricka rödvin såklart:D Det blev bara ett glas igår..gav med mig och Stoffe fick dricka öl! Som vanligt så planerades det Las-Vegas resa och bröllop när bi träffar Carro & Danne...haha igen, får väl se hur det blir;)


Rehab nästa:(

img_0318 (MMS)

Till 99% säkerhet en trasig meniskjävel som innebär att jag inte får springs/gå eller spela plastboll! Snyft...ska prova cykel och crosstrainer och köra rehab med 1-kilos vikter på vristerna. Så jäkla typiskt...man är duktig och framför allt motiverad och sätter igång och får det här i fejset! Livet e inte rättvist:( får köra överkropp ett tag framöver helt enkelt! Slutgiltig dom kommer den 8/9 när jag ska träffa ortoped. Någon som vet hur man kan speeda på hela processen lite? Happy friday?


Magnetröntgen..

img_0317 (MMS)

Skulle Stoffe på och vi haka på i sann familjeanda! Dumt kanske man kan säga såhär i efterhand? Mamma gick lös med kreditkortet eftersom kontot ekar tomt:( ni kan vara lugna och behöver inte anmäla mig till lyxfällan...har lite sparade pengar som är tänkta till just sånt här:) älskar min nya adidas jacka!! Regn och vindsäker. Har ju blivit praktisk på gamla dar;) Vi passade även på att köpa en ny dator eftersom pengar inte är en trång sektor..haha! Det blev en Sony som vi lämnade direkt till Mange för installation eftersom vi är helt tappade när det gäller datorer! Bokade tid hos en ortoped på sophiahemmet idag oxå..blev först den 8/9 men det är väl som det är! Först sjukgymnast imorgon på reagerakliniken. Knät gör faktiskt ondare nu än direkt efter:( hoppas innerligt att det inte är nåt allvarligt!


Lowe & Anton på innebandy!

img_0315 (MMS)

Var nere och tittade på tjejerna och svettades nog lika mycket, trots att jag inte tränade! Fyfan va kvavt! Fia fick inte heller träna så hon och jag hade barnhörna:) anton och lowe är nästan lika stora..trots att det är 7 månader som skiljer?! Hade besök av världens bästa trio idag- Carro, Caesar och Dexter! Cykeltur, lunch och fika:) Fick en komplimang av min fina gudson Caesar 5 år..han tyckte jag va fin i håret! Lilla hjärtat. Nu squashplättar med tzatsiki!


3 av 4

img_0301 (MMS)

Om ni inte såg det så är jag jättekvinnan i mitten! Tror att det måste ha varit något med skolmaten i Huddinge kontra Salem...dom är sådär små allihop, jag svär;)


Lowe i chocktillstånd

img_0311 (MMS)

drogs från hemmets lugna vrå ut i total galenskap:)Kommer få men för livet ungen!


Alla äpplen inte riktigt lika goda

img_0312 (MMS)

2 goda och 2 sjukt sura!


Jonna gör konstiga poser

img_0303 (MMS)

haha..oklart vad hon ska föreställa och vad syftet var! Börjar låta som en barnbok..."Jonna badar osv"


Jonna pallar äpplen

img_0309 (MMS)

hon förlorade 4-klunsen (även det hennes påhitt). Vi var dock osäkra på hur en 4-kluns går till så vi fick ringa Micke och reda ut reglerna innan vi satte igång!


Jonna on a stolp!

img_0305 (MMS)

ger en inblick i hur överaktiv hon var:)


Promenad eller magträning?

img_0307 (MMS)

jag vet fortfarande inte...haha! Satt och lyssnade på spotify hemma och Lowe diggade på filten på golvet. Tydligen så högt att jag inte hörde när det ringdes på dörren, visslades och ropades. Observera då att dörren var öppen och att jag satt typ 4 meter ifrån den:) Hur som helst så vågade till slut Jonna, Bella och Pernilla sticka in huvudena och fråga om jag ville följa med på promis! Självklart (ja jag vet Ljungberg, korkat:) var jag på! And away we went. Lowe nöjd, jag nöjd, Bella nöjd, Pernilla nöjd och Jonna nöjd+övertrött! Hon hävdade att hon hade sovit för mycket...jag vet inte hur det känns längre men en gång i tiden kan jag har varit världsmästare på området:) Tack för fina tips och Jackie jag kommer gärna å äter med dig ändå:) Blev reagerakliniken i Huddinge på fredag. Tyvärr så tyckte hon att det lät som om min menisk va paj men vi ska inte måla fan på väggen ännu! Det är nåt fel på vår dator hemma..kan inte lägga upp bilder annat än om jag mmsar dom och då blir det bara en bild/inlägg:(


1 av 2 problem lösta

Okej telefonen funkar. Stoffe fixa via ÅF support! Kan känna mig lugn. Höll på att få magsår ett tag.

Däremot fick jag träffa en riktig klåpare till läkare på vårdcentralen som utan att veta vad som är fel på knät ordinera vila och att jag skulle ringa och boka en ny tid om 7-10 dagar. Sista gången jag går till vårdcentralen tror jag..så kassa! Ska leta upp en bra privatläkare istället. Det kostar väl ändå samma peng numera?
Har ringt lite olika idrottskliniker och sitter på kölista. Hoppas dom ringer snart..vill inte dra ut på skiten:(

Istället för att vara med på vår gemensamma fysträning idag så körde jag ett kettlebell pass själv hemma. 4 övningar körde jag, swingen, clean & press, snatch och windmill. Mycket teknik om man inte vill få blåmärken på hela underarmarna och faktiskt riktigt svettigt! Kanske blir min enda träning ett tag framöver...det och promenader:( Läste lite på internet om knäskador och det känns som att det är min menisk som spökar..det eller ledband/korsband. Hoppas inte det däremot. Håll tummar, tår och klövar för mig:)

Köpte ett nytt halsband till en av våra katter idag också. Vet inte hur dom gör men titt som tätt så är dom bara borta? Har förut tagit bort dom där små bjällrorna som sitter på halsbanden eftersom det känns sjukt taskigt att dom aldrig ska kunna smyga:( Men nu efter typ 40 döda fåglar och en miljard möss så känns det som det enda rätta. Ska skaffa en bjällra till Zorro också!

Imorgon är en annan dag

Vårdcentralen

Varför ska det vara så krångligt på vårdcentralen. Ringde i morse kl 8 för att få en tid idag för mitt knä som fortfarande gör ont och är svullet och det är bara ett evigt inknappande av telefonnummer och personnummer.
Nu väntar jag på att min husläkare (visste inte att jag hade en) ska ringa mig vid halv 10...får väl se om hon för det. Sen kanske jag får en tid om 2 månader och jag vill ha hjälp och remiss IDAG! Förstår att folk åker till akuten..får se vad hon säger och får jag inte en tid idag så blir det närakuten på Huddinge sjukhus.

Kommer ihåg efter att jag fått barn så blev jag tokförstoppad! Kanske inte världens trevligaste samtalsämne men det skiter jag i. Trodde jag skulle dö på riktigt, värre än att föda barn. Grät när jag satt på toa och kunde inte bajsa! Ringde i panik till min kära husläkare och bönade och bad om hjälp och då fick jag en tid om 3 veckor! haha..vilket mongo. Vad var det hon inte förstod?? Men hon kanske inte tyckte att jag behövde gå på toa på 3 veckor..vad vet jag;)

Har även försökt få tag på min puk-kod till telefonen från Telias kundtjänst och där är det moment 22. Killen på kundtjänst sa till mig att det enda han kunde göra var att skicka koden till min telefon. Och den är ju spärrad...så jäkla korkat! Måste nu till en Telia butik för att låsa upp min telefon. Känner mig helt jäkla naken utan! Galet faktiskt:)

Det går bra nu...NOT!

Får se om det blir date med svärmor idag! Hoppas:)


Amningshjärna!

Panik!!!...pratade med Jonna i telefon efter att jag ringt och grattat hennes Micke på födelsedagen..(GRATTIS IGEN MICKE:) och telefonen dog. Hämtade laddaren och skulle sätta på den igen och kommer inte ihåg pin-koden! Hur är det möjligt? Har tryckt fel 3 ggr så nu är den spärrad:( Om någon vill få tag på mig innan jag fått tag på puk-koden så får ni ringa Stoffe. Så jäkla mycket amningshjärna nu att det är löjligt! Ska nog bara hålla på i 1 månad till och sen får det vara bra. Amma + blond = mycket dålig kombo!

Innebandyträning idag i 2 timmar. Så roligt med mycket tvåmål och så svettigt! Måste varit 100 grader i hallen nu. Kan ju hoppas att det bidrar till lite extra kaloriförbränning;)
Tror tyvärr att jag gjort nåt med knät..sprang och helt plötsligt så kändes det som om något knäckte till. Gjorde inte direkt superont men kändes helskumt och ostabilt efter. Tränade klart och åkte hem och det känns svullet. Kan absolut inte sitta på huk:( Ucsh det får inte vara nåt långdraget..det pallar jag inte. Ringa vårdcentralen i mörra!

Nu är det snart natti natti! Hejdå hejdå

Succé

img_0295 (MMS)

För nya hoppgungan som vi fått av bror med familj:) kusin Leo älskade den och det tog inte många minutrar innan även Lowe fick in snitsen! Nu sallad från kvarnen och snart innebandyträning..weeei! Kan säga att det behövs efter allt jag moffa i mig igår;) Tog även med mig fint arvgods från farmor och farfar! Vill flytta nu så jag har fler rum att inreda...blir lätt övermöblerat med 2 rum och massor av prylar!


Sportintresserad?

img_0291 (MMS)

Ska börjas i tid va:) sportdelen i dagens DN var populärast!


Två generationer Dahlberg

img_0288 (MMS)

Den tredje generationen har äntligen somnat in så nu kan kalaset börja på riktigt! Min pappa kan vara Sveriges sämsta dj och vill mest att vi ska leka "gissa artisten" med gamla 50-tals låtar och min bror hejar på..om han inte äter hundmat vill säga! Mongo...hävdar att det smakar Leksand knäcke!!?


En dagens!

img_0281 (MMS)

Svettas fortfarande...tur att mamma serverar vitt vin med vatten:)


Back to the roots!

img_0276 (MMS)

Salem i ottan:) pappa Stoffe spelar golf med morfar perre och mamma går powerwalk med Ylva! Tror jag kan ha gått ner typ 2 kilo i svett...har säkert sagt det förut men har ALDRIG varit så schvettig! Härligt med någon i samma svettkaliber;)Kräftkalas hos mamma och pappa ikväll..håll i hatten!


Inte lika kul på vägen hem!

img_0270 (MMS)

Orutinen visa sitt fula ansikte och klockan hade passerat gröt för länge sen! Som två mongon sjöng vi egen komponerade "vi kan dansa mambo, mambo mambo mambo" i högan sky genom hela varuhuset och det gick faktiskt bra. Lyckades avstyra det värsta gnället och han fick tom dreggla lite i gör-det-själv kassan och dessutom charma byxorna av dom två killarna som jobbade där! Nästa gång ska jag ha både kort kort och urringat (bara kort kort denna gång) och vara 10 kilo smalare! Vilket team jag och Lowe..då kan pappa snatta vad han vill..haha:) På vägen hem fick vi även fingret av en vidrig gammal raggare! Fuck you 2 säger jag! Börjar bli orolig för Stoffe nu..han vill palla vart vi än går!! Antingen så tycker han att vår ekonomi är sjukt dålig eller så vill han vara en bad boy;) ja jag går igång i alle fall! Happy fredag den 13 och grattis till min kusin som fick en liten Klara på denna otursdag! Skulle nog kalla det för turdag! Ps.nu tog han precis ett äpple igen!


Mamma vy!

img_0267 (MMS)

Vi har det bra..vi här bak i bilen:) Oftast förpassad till baksätet nu för tiden..tur att utsikten är bra:) Nu är vi på väg till Ikea för att köpa spjälskydd och sen till bolaget för att bunkra inför morgondagens kräftis hos mappa! Mysigt med familje party..brukar spåra;) ska försöka hinna släpa ut Stoffe på en löprunda oxå, återkommer med resultat! Var evigheter sen jag va på bolaget...vet inte om jag kommer ihåg hur man gör?! Vitt eller rött? Rött eller vitt? Alkoläsk..öl...eller kanske helt enkelt rosa? Hmm..måste tänka nu och mår illa av att inte titta ut när jag åker bil:( hejdå hejdå


Malplacerad?

img_0265 (MMS)

Det var hög tid att prova...sängen fick inatt stå i vardagsrummet! Hyfsat får man väl säga att det gick! Han somnade vid 10 och jag ammade när han vaknade vid 1. Sen sov han till 6 och 5 timmar är väl lite av ett rekord just nu:) upp, äta och bajsa och nu sover han igen:) sängen får väl stå här ett tag. Det är nu man inser att man skulle behöva en 3:a;) Stort stort grattis till min kusin anna och hennes fina familj som fick en liten efterlängtad och envis Klara inatt!! Mys:)


Vi är på innebandy!

img_0263 (MMS)

Lika bra att han vänjer sig eftersom han kommer få spendera en hel del timmar i hallar runt om i Stockholm:) Satt på läktarn ett tag och han verkar gilla sporten! Spelade ju trots allt med honom i magen...han verkar gilla ljudet också så hörselkåpor kanske inte behövs?skulle va om det är skadligt då..nån som vet? Inser att det inte är särskilt bra för kvällstitinerna med innebandy kl 21:53 mental sover ju ändå inte..haha!


Knubbis

img_5400 (MMS)

Det tar sig sa mordbrännarn:) kolla in valkarna och bitch-titsen..haha:) Spelar tv-spel med pappa i soffan...vill nog mest stoppa kontrollen i munnen..very oral nu kan man säga;) Igår hittade Lowe även sin underläpp som han suger in hela tiden..sööööt! Idag är jag levande död!!! Magknip inatt och sina vanliga nattliga uppvak på det. Känns inte som jag har sovit ett skit:( inatt ska sängen stå i vardagsrummet..ser riktigt malplacerad ut men så får det va..allt ska provas nu, ALLT! Strax innebandy..weeeei! Hoppas på mer folk:)


Städsektens barn

img_0238 (MMS)

Vill först börja med att be om ursäkt för den usla uppdateringen idag..jag vet..finns egentligen inga godtagbara ursäkter men hoppas att förlåt ska räcka;) Linn, du kan vara lugn..jag mår bra och träningstredskapet är i princip oanvänt! Har haft sån träningsvärk idag att jag knappt kommit upp och ner ur soffan! Fyfan va det värker i låren:( Dagen har annars varit rätt så lugn. Jagade upp mig lite runt lunch när jag såg att jag hade fått 10% rabatt på hela sortimentet från H&M (beställde igår) men blev lugn när jag pratat med en alldeles underbart trevlig kvinna som fixade det till mig! Älskar H&M:) Dagen började annars perfekt eftersom min stora idol här i livet..Sverker från plus...var med på tv i en intervju. Jag älskar honom också..eller vänta..ÄLSKAR honom:) Nu ikväll har vi varit hemma hos underbara familjen Ljungberg och blivit bjudna på underbar köttfärspaj! Deras son underbara anton fyllde 1 för inte så länge sen och han fick en försenad present. En dammsugare!! Haha...tänkte att jag måste attackera nya rekryter i tid till städsekten:) underbart för sista gången! Ps.jag är inte full...bara äckligt positiv:)


With love from Russia

img_0234 (MMS)

Nu är den här! Min ryska kettlebell som ska svarva min figur från barbamamma till grekisk Gud:) haha...ja ja drömma går ju och jag kanske i alla fall hamnar på muminmamman. Man får nöja sig med det lilla! Lowe åt idag biff stroganoff för första gången and he liked it;) tryckte i sig nästan en hel burk katrinplommon efter det och på 2 veckor hade han nu gått upp 1 kilo till!! Nu 7,5 kg och 69 cm..någon som vet hur han står sig mot andra 5-månaders? Han fick aj-spruta idag oxå och skötte sig exemplariskt! Anar förresten redan manliga drag...ni vet det där med att dom kan sitta på toa och skita i typ 1 timme...när man tror att han bajsat klart (megabajs i blöjan) och ska byta så sätter han igång att kräma ut om och om igen. Får stå där snällt och vänta tills han är färdig. Ha ha..snart ska han väl läsa nåt under tiden;) Första innebandyträningen ikväll för säsongen. Lugn träning med mycket skott eftersom vi var så få och HERREGUUUUUUD va jag har tappat. Men, det kan bara bli bättre;)


Powerwalk

img_0233 (MMS)

Fick med mig Stoffe idag igen..kors i taket;) båda två vidrig träningsvärk i låren så skönt att gå bort den lite! Innebandy ikväll och först förbi stadium för att hämta ut min nya kettlebell! Nu jäklar ska tränas russia style:) bror min ska visa lite övningar på lördag när vi ska till mappa (mamma/pappa) på lite kräftis! Måste beklaga mig lite...har medvetet inte vägt mig på nästan 2 månader för att inte stressa upp mig utan låta det ta lite tid. Har tränat som ett jävla svin och nästan enbart förbränning. Tror ni att jag hade gått ner? 2 ynka jävla hekton!!! Så arg och besviken..har även mätt mig och inte ens där hade det hänt nåt:( ska prata med Birgitta idag när Lowe ska få sin 5-månaders spruta eftersom hon också är distriktssköterska (ser lite på henne även som Gud eftersom hon kan allt). Hoppas hon som jag inser allvaret i det hör med min vikt och ger mig nåt mitakelpiller! Snacka om att det börjar bli svårt att fortsätta motivera sig! Visst att man tränar för kondisens skull men vem försöker jag lura..fettet ska brännas!!! Pratade med pappa och beklagade mig igår och han sa tröstande att jag nog var fet nog att få en fettoperation betald! Haha..tack pappa för dom tröstande orden:)


Händelserik dag

img_0202 (MMS)

Började med en powerwalk tillsammans med...håll i er nu...Stoffe:) jag sa att jag tyckte vi skulle sikta på 5 dar/vecka och då kontrade han med 3..haha..får se vart det slutar! Efter det kom Sebbe på fika och åt några kärleksmums! Jag och Stoffe åt desto fler:( sen kom dennes bror Alex och hans söta son Emil förbi. Alex åt 1 kärleksmums och Emil ingen..jag och Stoffe ännu fler:( Stoffe gick och lade sig precis när dom kom och vaknade strax innan dom skulle gå..då åt han och jag ännu fler:( sen middag med en lagkamrat till Stoffe på besök och jag och Lowe iväg på fysträning med laget! Känns som om det behövdes efter alla mumsiga mums;) nu supertrött och proteindrink! Har gjort en massa hoppövningar för första gången i sommar och det känns i hugget..hoppas det inte är farligt och sorry till alla känsliga för det grova uttrycket:)


Kärleksmums

img_0229 (MMS)

Mums mums mums:)


Möte med kollektivet Zahn/Kjellver

img_0228 (MMS)

Gick på kvällspromenad eftersom vi inte orkade lyssna på Lowes knorrande monotoma gnälljud som han kört från kl 8 i morse! Annars en bra dag med storstädning, styrketräning och bakning! Hur son helst så gick vi som vanligt förbi Jonna och Micke och den här gången var dom hemma..även Bella var där. Ut hängde alla 3 genom fönstrena på andra våningen och samtalen var i full gång!! Haha vilken freakshow..skrikande till varandra på lännavägen:)


Fina rosor från en fin kille

img_0226 (MMS)

Vet inte vad jag gjort för att förtjäna dom (iof tryckt ut en vattenmelon åt honom;) men han tyckte jag hade gjort det! Puss och tack älskling!


Äntligen fixat!

img_0221 (MMS)

Vad tycks? Själv är jag skitnöjd! Fönstret har jag fått av svärmor och är från landet och bilen är nyinskaffad. Var ute och sprang förut i ösregnet och det var förfånansvärt uppfriskande:) Nu..förhoppningsvis en sovande son och film med svullning för mamma och pappa! Undra om vi kommer bli ett sånt där strävsamt gammalt par som kallar varandra för morsan och farsan...tror det..så osexigt!


Vad gör man när det är dåligt väder?

img_0213 (MMS)

Jo städar:) Hade lite brist på områden att ta tag i så jag sorterade redskapslådan i köket! Fint va? Haha:)


Barnmatsdieten åt hela familjen?

img_0218 (MMS)

I onsdags så åt vår ena katt Zorro upp resterna efter Lowes banangröt och idag slickade Zessan i sig resterna av hans majs/potatis puré! Stört...hoppas att det inte är farligt för katterna att äta barnmat men det har jag väldigt svårt att tänka mig...måste ju vara det nyttigaste som finns:) Nu sover fisen och mamma dricker latte och surfar! Vi har sommarfest på jobbet nästa torsdag och jag är skitsugen på att haka på. Har inte festat med mitt jobb någonsin på 2,5 år!!! Det värsta är att både Stoffe och jag har innebandy på torsdagar. Jag kan ju hoppa min en gång men för Stoffe blir det svårt och i så fall måste vi skaffa barnvakt. Någon frivillig? Och tack men nej tack Linn...det blir lite jobbigt att lämna/hämta i Umeå;)


Sitter nästan själv!

img_0216 (MMS)

Så duktig lille fisen...snart sitter han nog helt upp själv! För övrigt så invigde vi idag den nya "Kiss& Bajs" bodyn genom att bajsa ner den...haha...så passande:) Mammas kille


Glömde säga...

img_0212 (MMS)

..att JAG gilla spagetti/köttfärssåsen och att jag nu funderar starkt på barnmatsdiet:D lite salt/peppar och sen är biffen kirrad! Eller vad säger du Micke Kjellver?


Katrinplommonspure!

img_0209 (MMS)

Premiär för livets söts och SOM han gilla't!! Haha...fick köra halva skeden med det och halva med potatis/palsternacka som han helt plötsligt inte tyckte om?! Provade spagetti/köttfärssås här för nån dag sen oxå..(första gången med kött) och det vägrade han äta. Någon som har tips på mat? Potatis/majs har han gillat förut men vet inte nu längre..måste testa! Bättre. Bordsdkick än mamma va?


Såhär fint bor vi!

img_0204 (MMS)

Eller nästan..30 sekunders promenad så hamnar man här! Synd bara att det inte går att bada:( blommar för mkt! Åh blir så irro..gick för att söva Lowe och när han somnat och vi är tillbaka så kommer mongo brevbäraren och drämmer igen brevlådslocken så högt han bara kan!! Vaknade Lowe? Eeh jaaa! Grannen föreslog att jag skulle hämnas med råttfälla:) hehe


Städat städskåpet!

img_0203 (MMS)

Observera älsklingen i förgrunden...klorinet har nu avancerat till längst fram i raddan:)


Storm på gladö!

img_0199 (MMS)

Jag, Jonna och Lowe på stranden! Inte en människa i sikte och knappt några djur! Haha..storm och dis men skam den som ger sig! Nu har det ordnat upp sig och vi schteker som aldrig förr:)


Kloriiiiin

img_0198 (MMS)

Okej jag inser det störda...klockan är nu 23:30 och jag satte nog igång vid 22:30. Har nu rensat avlopp och grovrengjort hela badrummet med min nyaste älskare KLORINET! Underbar produkt..luktar badhus och härligt bakteriedödande nu:) Har inte riktigt insett klorinets vackra verkan förrän på senare tid och nu är jag helt såld! Klorin, klorin, klorin! Tar gärna emot tips på praktiska användningsområden av....just det, Klorin:D Ser ni hur vacker den är flaskan där den står i hela sin prakt. Jag gillar´t!


Blödig löprunda!

Riktigt nice:) Kände mig lite lätt tung i baksida lår efter alla pass jag har i kroppen...körde nåt konstigt schemalagt pass igår dessutom med hopp och skutt och det tog nog mer än vad jag trodde! Alltid skönt med träningsvärk dock..
Hörni snacka om att hormonerna kommer i obalans när man fått barn...blödig? ehhh ja!
I slutet på löprundan så kom "som en vind i ditt hår" på spellistan och eftersom jag nästan va klar så lät jag den gå...annars brukar jag få springa och zappa bort alla ballader och annat trams som inte motiverar en till att röra på sig. Måste göra om min playlist på Spotify så att det bara är upp-tempo! Hur som helst...låten kom på och jag börja mima med i vanlig ordning (förmodligen helt fel eftersom jag hittar på egna texter till alla låtar)..måste se rätt kul ut! Började i alla fall tänka på hur lycklig jag är som har någon som jag älskar så ootroligt mycket och som förhoppningsvis älskar mig också och så tänkte jag på Lowe såklart och vips så började jag småsnyfta! haha...patetiskt och kanske lite gulligt men framför allt väldigt annorlunda:)
Så...nu har jag gråtit för första gången under löpning!

Imorgon förhoppningsvis schtek med Jonna och kanske även köpa nytt dammsugarmunstycke som hon tipsat om...LYCKA!

Lowes nya matstol

img_0193 (MMS)

lycklig bebis:)


Kiss & Bajs presenter

img_0194 (MMS)

från snälla Kissan och Petter! (observera Lowes hand i förgrunden)


Hemtrevligt i förrådet

img_0192 (MMS)

Fynden från IKEA..trasmattor fr 19:-/styck


Bild på foto-collaget över Stockholm

img_0195 (MMS)

Kommer här eftersom det inte funkar med bilder om jag inte mms:ar dom direkt


IKEA igår...

Ja så var det avklarat...fick med mig Stoffe efter en hel del tjat och hot! Han HATAR IKEA:(
Hur som helst så var vi väldigt effektiva ändå...började med att äta köttbullar med potatis, sås och lingon. Rundade av med en UNDERBAR delicatoboll och gick vidare för att handla. Fastnade direkt på 5:- cafét och fikade lite till. Bulle och kaffe...vid det här laget var vi redo att inta varuhuset! Köpte en fin stol till Lowe som han gilla satan.
(Bild saknas)

Fyndade två trasmattor för 19:-/styck och fick förrådet ganska hemtrevligt om jag får säga det själv!
(Skulle vart en bild här)


Sist men inte minst så hittade vi den här fina ramen till vårt foto-collage över Stockholm..nöjd:)
(Skulle vart en bild här med) 

Kissan & Petter kom förbi och sa hej igår kväll och hade med sig en fin present till Lowe! Body från "Kiss & Bajs" och en blöjtrosa (vad heter det till killar...blöjbyxa? Den har ju inga ben...blöjkalsong?...ja ja) Klockrent!!
(här var det också tänkt att det skulle vara en bild)

Har även hotat Stoffe med att han kommer hamna på bloggen så fort han säger nåt efterblivet så nu gör han det. Jag frågade när han kom hem från träningen hur det gick (första innebandyträningen som coach för hans del idag) och han svarade detaljerat ”bra”. Eftersom han inte verkade utveckla mer än så så frågade jag vad dom gjorde på träningen och då svarade han återigen målande ”kände lite på boll & klubba” och ”körde lite innebandyövningar”...jaha...jag som trodde det var simskola;) Karlar....


Powerwalk med Jonna

img_0196 (MMS)

I morse var det dags igen för powerwalk med Jonna. Hon får ta vagnen i alla uppförsbackar...haha:) Sen hem och jobba en sväng och efter några timmar kom Jonna och Micke förbi och åt lunch här! Superbra eftersom Jonna inte orkade och jag fick resterna av hennes pasta carbonara från Primo..Mums:) Provade med spagetti och köttfärsås till Lowe idag men han gillade det INTE. Skumt..han har ätit allt annat med sån himla aptit? Kanske för tidigt för kött eller så är han vegeterian! Letade kettlebells på Stadium igår men de hade inte fått in dom i kungens kurva. Ska testa beställa på nätet istället. Sjukt peppad, verkar asa basa bra! Som en kanonkula med handtag med ryska anor..haha..så beskrivs den faktiskt, inte mitt påhitt! Ska kunna träna hela kroppen och få med lite kondis på köpet med dom. Jaja..ni får googla om ni är nyfikna (Linn:) Försökte lägga upp ett inlägg igår med bilder men gav till slut upp och det blev ingenting av det:( Vet inte varför bloggen krånglar när man ska ladda upp bilder ibland? Ska testa igen nu...


Förtydligande!

Kom nyss hem från ett löppass och kollade min mejl. Haha...insåg efter Linns kommentar till förra inlägget att det lät som jag var missbrukare! Självklart inte mina vänner...ni kan avboka alla planerade interventions mm! Det jag menade var att jag missbrukar utropstecken, punkter och smilisar när jag skriver:)

NU...IKEA:)

Fågel skräcken!

img_0191 (MMS)

Duktiga (läs äckliga) Zorro kom nyss in stolt och visade mamma den fina fågeln han hade slaktat! Bläää:( Det värsta är att man måste berömma kräken. Glad över att han hade vett nog att döda fågeln innan han släpade in den dock! Ni får tyvärr ingen bild på fågeln eftersom den ligger i en systemetkasse och vilar i frid:( Väntar på att Stoffe ska komma hem så jag kan sticka ut och träna! Powerwalk imorse med bästa Jonna. Schvettigt värre:) Ville haka på Jonna och Micke till grönan idag men de fick åka solo eftersom coach-Stoffe börjar sitt nya uppdrag idag med Tullinges herrar. Spännande värre! Har för övrigt kommit på att jag missbrukar !!!!!!! och :) och ....Ber om ursäkt för det....!!:)


Lowe i säng kl 19:30

för första gången EVER! Tänkte bli duktigare på rutiner och se om det hjälper mot den dåliga sömnen...håll tummarna för oss:)

Tack för tipsen om sockret...så svårt..jag älskar ju mat och speciellt pasta/bröd!! Gjorde ett försök med LCHF, som jag för övrigt tror extreeemt mycket på, i våras innan jag blev gravid men trodde då att jag kunde fuska och äta massor av socker på helgerna! haha...kan ju rekomendera den dieten för dom som har svårt att gå UPP i vikt:) Det är även anledningen till att jag vägde för mycket när jag väl blev gravid! Ja ja..är man blond så är man:)

Kanske ska göra ett seriöst försök då igen! För det är ju ändå så att man inte mår särskilt bra av socker...så inte bara för viktens skull utan för att gynna hälsan totalt sett! Det tråkiga är att LCHF är dyrt och ganska svårt socialt..det är ju socker i ALLT!! Får väl vara värt det. Mamma och pappa har kört i flera år så där kan jag få massor av tips och råd och dom är om inte annat ett levande bevis på att det funkar...även med rödvin och jordnötter i mängder:) Weeeeei!

Var ute på en runda nyss och tänkte att jag skulle öka tempot lite och springa lite kortare. Har ju dille på att springa 45 minuter och tycker allt annat är kass...sjukt! Sprang 5,1 km på 27,35 min...nöjd:) Fick däremot sjuka brännskador/blåsor i fotvalven av mina helt nya inlägg....tråkigt...får köra utan nästa gång och hoppas att jag vänjer mig!

Någon som vill haka på och köra LCHF för att sporra varandra?

Stoffe kommer döda mig eftersom han sagt att jag inte får hänga ut honom på bloggen men förhoppningsvis så kanske han inte läser det här! Har en barnsång som min guddotter Felicia lärde mig för flera år sen som jag sjunger för Lowe...handlar om grodan Karl-Oskar och hans familj...första versen går såhär:

"Jag heter Karl-Oskar i kärret jag bor, jag har inga strumpor jag har inga skor...jag lever på flugor och larver och knäck, för jag är en groda så käck kväck kväck"

I Stoffes version så har han bytt ut knäck till kläck eftersom grodor inte äter knäck. Jag har försökt förklara att barnsånger inte är särskilt verklighetstrogna utan ska vara roliga men han köper det inte. Jag frågade däremot vad KLÄCK är för nåt och fick förklaringen att det är sånt som finns i sjöar! Någon som har sett KLÄCK nån gång?


Regn, regn, regn

ÅÅÅÅÅÅååh va supertrist det är med regn! Man blir verkligen så låst med aktiviteter:( Får se vad vi hittar på lite senare...IKEA kanske. Behöver köpa en stol till lillen.

Skrattar när jag läser era kommentarer..haha! Tänkte kommentera några av dom.
Linn --> ja dom är väldigt lika varandra Stoffe och Lowe..man kan nästan undra hur jag är inblandad:)
Jackie --> Klart jag menar DIG och ja hon är snygg, men du är snyggare:)
Jonna --> Du är alltid fin på bild...oavsett om du ligger svettig på en pilatesboll eller inte;)
Ullis --> Visst är det underbart med tavlorna, men måste hålla med om att det känns bra märkligt!

Trodde inte att det var möjligt men nu regnar det mer än förut:( Jag som vill hinna med både promis och lite löp idag! Kan man springa med paraply?

Funderar på socker avvänjning men vet inte om jag törs!! Det är socker i allt ju:( Vad har man på havregrynen om man inte får ha äppelmos t.ex? Någon som har tips? Är ju dessutom beroende av Sojamjölk light och den står det att det är socker i...skit också! Undra om det är skillnad på socker och socker..haha?
Sen undrar jag vad som är bäst, att skära ner gradvis eller ta bort allt på en gång..hmm?

Lite blandade bilder från fredagen och lördagen

Här är vi och tränar (kan även kalla det blir plågade) i Storängshallen i fredags...Lowe va med:)
     

Middag på Sundby med David och Tessan
 

Mina nya skor:) GRRRYMMA!


Middag med bror & Co...Lowes kusiner Felicia (min guddotter) och Leo (Stoffes gudson)
     

Österrike på Söder..

Åkte in till Hornstull idag och träffade Stoffes familj för lite mys. Tanken va middag på Lasse i parken men dom hade tydligen stängt på söndagar!? Hallååå...trodde vi va i Stockholm liksom:) Blev en österrikisk resturang vid Bergsunds strand istället där alla tog schnitzel utom jag! Va inte så hungrig och lite skeptisk till schnitzel, eller Nisse som Ebbe kallade det (Ebbe=Lowes kusin 2,5 år gammal). Tog ett glas rött istället och smakade på Stoffes mat. Nu vet jag att jag tycker om det och nästa gång ska jag beställa en med fläsk.
Stoffe brukar låta så sur och vresig mot sin mamma ibland vilket både hon och jag påpekar och försöker ändra på eftersom det INTE är ok och absolut obefogat! Se här hur sur han ser ut när han fortfarande trodde att han skulle få betala sin egen schnitzel...


Och här hur glad och mild han blev när mamma sa att hon skulle betala kalaset! Tack till världens bästa svärmor:)


Lowe sov i ca 2,5 timme eftersom han inte sovit nå vidare under resten av dagen. Han blev också glad åt att svärmor betalade samt lite lätt chockskadad över allt liv och rörelse inne i storstan:)


Innan söder blev vi bjudna på alltid lika smarrigt fika hos våra gamla grannar Micke, Maria, Felicia och lille William. Såå gott Maria:) Blir alltid inspirerad att baka när du bjuder på fika..men sen händer det inte så mkt mer tyvärr...haha! William är 3 veckor yngre än Lowe så snart kan de nog röja på rätt så bra ihop. Tror jag ska föreslå att vi håller till uppe i västra Balingsnäs då;)

Nu film bakom kudden eftersom det tydligen blev Shutter Island och jag skiter på mig till alla filmer som inte är Disney eller "chick-flick". Har även gråtit till Baywatch en gång för länge sen men det är en annan historia.

Fick lite efterlängtad sooooool på näsan idag också! Jonna och Bella kom förbi och gjorde ett tappert försök att sola med mig här hos oss. Efter att vi konstaterat att det inte verkade särskilt inbjudande att ligga på parkeringen och gräset inte funkade eftersom Bella lider av lite lätt gräs skräck så gav dom upp och åkte till "Micke Zahn" och "Eva Weijmerts" som Jonna så sött kallar sina föräldrar:) Sötisar!

Funkar med bilder nu så snart lite bilder från fredagen+lördagen!

RSS 2.0