Ikväll får 107 svenskar gonorré...

img_0042 (MMS)

..klockren sticker i taket på Peppes Bodega inne i Båstad! God mat och snäll bebis gjorde inte saken sämre:)


Gissa bakverket!

img_0046 (MMS)

Jag vet vad jag tycker det ser ut som:)


Bajs infernot fortsätter...

img_0043 (MMS)

Jaha...nu är nog pesto på svarta listan oxå:( tvättat kläder hela morgonen...testat både galltvål och diskmedel,återkommer med facit! Men seriöst..hur mkt kan man skita? Nyss en blöja på parkeringen utanför en liten outlet..lite som excorsisten fast minus spya + bajs! Nu kaffe latte (min nya drog) och lite barnvagns strosande i Båstad!


Sol och bad

img_0035 (MMS)

Lowe fick bada hink efter en "liten" olycka! Ska aldrig mer äta skaldjur under amningsperioden...det hamnar på svarta listan så nu består födan av okryddad barnmat! Har varit lite dåligt bloggande nu så jag tänkte uppdatera! Är hos "bajs-tanten" Ljungberg, "sång-tanten" Fia och världens sötaste anton som för övrigt är kär i mig:) stackarn är för ung för att förstå bättre! Lowe bajsar och sover omlott i bajs-tantens knä, därav det nya namnet! Ikväll står promenad till havet på schemat och kanske lite minigolf?! Igår tränade jag i 600 gradig värme..tror jag gick ner ett kilo bara på grund av de floder jag svettades! Det är verkligen hur fint som helst här och jag vill aldrig åka hem..dessutom så finns det massa vin till mamma;) P+K


I get by with a little help from my friends..

img_0031 (MMS)

Nya polare från Halmstad!


Ett glas rose...

img_0030 (MMS)

...till mamma innan lunch:)


Låååång dag

img_0026 (MMS)

Och en låååång natt! Verkar som om sonen är lika värmetålig som pappa...mao inte alls:) underbar semester med fam Ljungberg i Laholm och äntligen somnade lillen i pappas knä efter skrik och ammande hela jäkla natten:( en löprunda och lite fys efter spatserande i Halmstad! Nu en 3,5%, grillat och mums mums till dessert:) mums mums=2 points! Fan! under skrivande stund vaknade han och sitter nu och bajsar för förtioelfte gången i lindas knä:) blöjbyte!


Lunch i Östergötland...

img_0023 (MMS)

...och kisspaus vid Vättern! Kan livet bli bättre? Haha..tror inte det;) Lowe åt glupskt och var sen nöjd med att ligga på bordet och titta när mamma svullade! Kör ba!


Dåligt bloggande:(

img_0020 (MMS)

Midsommar kom lite i vägen, det ska icke upprepas;) hade en väldigt lyckad midsommar hemma hos fina mamma & pappa med trevligt sällskap! Kommer lite bilder snart...På bilden här ser ni de fina blommorna jag plockade på midsommar morgon som var vissna och obrukbara kl 2:( Vi har degat hela dagen och trots att jag inte är bakfull så har jag varit seg! Imorgon bär det av till Laholm! Weeei:)


Japaner japaner...

Sjukt imponerad måste jag säga! Lite skadeglad att det går åt helvete för Danmark också...ändå deras fel att vi inte tog oss till VM (absolut inte vårt eget fel..inte då)

Jaha...sillen är inhandlad i sann Owe Sundberg anda:) Nä då...inge Lid´l här inte! Längtar efter midsommarmat nu och ett glas vitt i solen! Ska bli så jäkla mysigt. Ska köra ersättning imorgon...lite vill jag faktiskt halsa i mig. Det är ju trots allt midsommar:)

Vart och kört ett försäsongspass också..kanske man kan äta med gott samvete imorgon? Händer iof inget på den äckliga vågen ändå! Blir galen...0,4 kg ner! Vad är det liksom...en kissning:(

Hur som helst så önskar jag alla en RIKTIGT TREVLIG MIDSOMMAR!


Old times

Blev lätt nostalgisk när världens knasigaste, vackraste och underbaraste Jackie skickade den här bilden på henne och mig från en sjuk Ålands-tripp som vi gjorde för flera år sen! UNDERBART...ska kolla om jag hittar fler bilder:)

Jag var rejslajter och hade fixat en liten chokladbit att lägga på allas kuddar..en varsinn dildo! haha....dom låg ta me fan överallt på hotellet och kom väl till användning som drinkpinne bland annat! Kom ihåg att jag var livrädd att dom skulle kolla min väska i tullen på väg dit! Vilken syn det hade varit....dom hade ju kollat på mig som att jag vore ett perverst sex-freak! (kanske inte helt osant?) Undra om vi trodde de var Bingo på andra sidan kameran? Skymtar en gravid Anna Djäken i bakgrunden också:)


Mina killar kollar fotboll

img_0018 (MMS)

Mina fina killar ligger i symbios och tittar på Tyskland-Ghana medans mamma äter brända popcorn..mmums! Zappade lite mellan fotbollen och en tennismatch i Wimbledon som pågått i mer än 9 timmars effektiv spel..den började tydligen igår! Hysteriskt roligt måste jag säga:) Fyndade en klänning idag på HM rean från deras garden collection...vet egentligen inte om jag hade köpt den annars men den passade och den var billig så va fasiken:) Fyndade även våtservetter...3 för 49:-..haha! Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att peta ut alla popcorn mellan mina tänder! Todilou


Årets första dopp!

Idag har jag vart vid Kvarsjön hela dan med Lowe, hans bonusmoster Jonna och en massa glada tjejer från Huddinge IK:) Lowe får vänja sig vid att umgås med massa tjejer tror jag..förhoppningsvis har han nytta av det när han blir äldre...tihi;)
Jonna lyckades tillslut hetsa mig till att ta årets första dopp (det i kombination med att jag var extremt kissnödig) och det var såååå jääävla kallt! Men stolt nu kan jag säga:) Fan att man ska bli en sån badkruka när man blir äldre? Fattar inte men så är det....


Försäsongen har startat

Så var det första officiella passet avklarat på sommarträningen! Kommer kännas annorlunda men förhoppningsvis bra att "bara" ha 3 pass/vecka och inte 4 som man kört slaviskt de senaste 5 åren. Att dessutom testa ett nytt upplägg är både skrämmande och spännande:) Kommer bli lite pusslande i sommar för att få ihop det för mig och Stoffe med träningar och bebis..för att inte tala om i höst!! Håller tummarna för att våra träningar kommer hamna på olika dagar så att det inte krockar men det är väl inte särskilt troligt dessvärre:(

Åh straff nu mellan Nigeria och Sydkorea...Weeei! (bara en liten parantes mitt i allt)

Hittat en kul sida där man kan mäta sin runda och föra lite träningsdagbok! www.jogg.se
Jag är säkert helt efter men tycker ändå att det är kul..så det så *lipar*

Måste vara VM i missar det här!? Två helt sjukt öppna och givna lägen för Nigeria nu i slutet på matchen som det missat! Ett under att det satte straffen faktiskt...

Ni måste kolla på expressen på sovande bebisar! Sjukt söta...den här bilden är både söt och lite läskig:)



Ny stretch-teknik?

img_0004 (MMS)

Haha...hittade Stoffe såhär igår innan vi skulle lägga oss! Han kommer mörda mig om han vet att jag lagt upp det här så om du läser...förlåt:) Ny stretch-teknik tydligen, undra om den funka bra?


Det gick åt helvete

Blev inge vila...gick åt helvete med det. Lowe vaknade fortare än han somnat så det var bara till att resa sig upp:( Tur att han är söt den lille!

Är beroende av soja-latte! Helt galet gott..måste ha minst 3/dag så det är tur att jag gör hemma. Fan tror en soja-latte bara i Huddinge kostar typ 40:-!! Sjuuuuuuukt dyrt. Fick även ett extremt sug efter kaviar macka...hittade 2 brödbitar i skåpet som var ett stadie ifrån skorpa men det va gott ändå:)

Verkar vara bajs-SM idag också...smattrade precis till här brevid så det blir till å byta..igen! I natt drog han en riktigt rejäl en och för att inte väcka honom för mycket fick jag lägga en filt över huvet på honom när jag bytte..haha! Funkade faktiskt:) Han är så sjukt nöjd nu kan jag meddela...haha....ser så skön ut efter att han tryckt ut en bajs. Och vem är inte det egentligen?

Bajs, bajs!

Lata sköna måndag

img_0003 (MMS)

Efter 1 timmes knorrande och gnällande så somnade fisen till slut! Snacka om att kämpa emot tröttheten...får stafett-amma tills han faller in i trans och inte kan stå emot längre. Hata mig inte nu men på ett sätt känns det skönt med dagar som den här när solen inte skiner...då får man en ursäkt att bara ligga och slappa:) Ska bädda ner mig nu med Stoffes täcke (gillar att sniffa på det..haha) och kolla på dåliga repriser! Hoppas att jag somnar men förmodligen inte:( Det har hänt nåt som gör att jag aldrig lyckas somna när jag ska vila längre! Jag som förmodligen skulle vinna VM i att sova..har ett gammalt rekord på 26 timmar i sträck! Glömde berätta att Lowes kusin Ebbe 2 år kallar Lowe för Ove:) Så sött!


Picknick i det gröna

Lowes första och den årliga picknicken på Långholmen avklarad! Super nice väder och lite rosé till mamma:) Fick tom med en bakfull pappa utan massa knorr...nästan så man vart sugen på att bada men lämnade det åt alla kidsen som inte verkar vara kapabla att frysa? Försökte som vanligt få till en "fin" bild på mig och Stoffe eftersom jag efter 8 år inte har det...lyckades inte denna gång heller...Stoffe fick för sig att göra mongo-min:(



Tänkte passa på att dela med mig av Lowes vy från vagnen...det är Perre, Doris, Gördis och Roffe från höger till vänster!



30-års partaj och blöjkris

Igår va jag och Lowe på 30-års partaj hos Kissan! Skitfint hus har hon och hennes kille köpt i Huddinge så det var kul att se, nyfiken som man är:)
Lowe skötte sig exemplariskt och fick idel beröm över hur snäll han verkade vara...vilket han såklart är! Synd att jag glömde ta en bild när han var festklädd i fin vit shorta. Nästa gång!
Vi gav upp och åkte hem runt halv 11 eftersom jag hade slut på blöjor...trodde 3 skulle räcka men tydligen inte..någon som hade bestämt sig för att ha bajs-SM..haha! Av någon anledning så lyckades han kräma på varje gång han satt i Tessans knä..haha...hon tyckte det var lite jobbigt eftersom alla trodde det var hon som pruttade följt av världens lukt! Säger det igen om jag har sagt det förr...det här med att små bebisars bajs inte luktar är bullshit, i varje fall i vår familj!



I eftermiddag blir det mys på Långholmen med svärmor!

Tjingeling badring!

Rosor från världens bästa kille!

img_0875 (MMS)

Fick 3 underbart fina rosa rosor igår av Stoffe! På kortet stod det "Till världens bästa flickvän och mamma. Älskar rrruu" Puss på honom!


Bröllopsbevakning

img_0872 (MMS)

Ser ni hur intresserad han ser ut av det kungliga bröllopet;) Lite efterblivet tycker jag nog ändå att det är att åka in till slottet och stå och titta men det kanske bara är jag? Hoppas alla säger ja och att nån gör bort sig på fecken:)


Barbamamma i Ängsnäsglänta

Känner mig verkligen som barbamamma...precis samma figur hon och jag..dessutom så ser hon sådär härligt harmonisk ut och nu när man är inne i bebisbubblan så finns det inte mycket som kan få en att brusa upp! Annat va det förut...ha ha...sne-Hasse i tid å otid;) Eller vad säger du Ylva?



Dom ska bygga ett nytt område vid oss nu! Weeeei:) Säljstart för Ängsnäsgläntan hösten 2010 så det är bara att hålla tummarna för att det inte blir tokdyrt! Blir lite radhus och parhus och tror tom några lägenheter...



FORZA ENGLAND!

Ytterligare konstverk

img_0867 (MMS)

Men det här ÄR konst:) Min brorsdotter Felicia som har ritat när hon var lite mindre...den översta är ju klockren! Har storstädat hela förmiddagen så det luktar fräscht i hela lägenheten...UNDERBART och tack Jonna för det bästa rengöringsmedlet EVER! Stoffe har börjat kalla mig för städ-Hitler efter att jag igår påpekat att han inte fick få utan strumpor i vardagsrummet för att det blir fläckar på golvet då! hahaha...stöööörd! Nu bär det av till Bauhaus och kanske en sväng förbi Stoffes jobb så Lowe får hälsa på pappa lite:)


Vår fina konst!

img_0866 (MMS)

Tänkte jag skulle dela med mig av vår fina konst här hemma...haha:) Ramarna "ribba" (kul namn för övrigt) har suttit uppe i ungefär 2 år utan något i! Nu är det dags att framkalla babybilder..tänkte kanske framkalla på mig från BB under värkarbetet..vad tror ni? NOT;)


0,5 kg upp!!!

Stoffe har varit ledig idag vilket inneburit fotbolls-VM for the guys inomhus och stekning utomhus för mummy! Skönt men jag fattar fan inte att jag aldrig lyckas somna..kunde somna till ibland när Lowe va nyfödd men kan inte längre trots att jag är astrött! Märkligt....

Vägning idag och HELVETES JÄVLA SKIT 0,5 kg upp!? Hur är det ens möjligt? Går ju typ 345 mil/vecka...springer, kör lite styrka, intervaller, innebandy och Viktväktarna på det! Ja ja...ska lägga om strategi och försöka äta upp alla points den här veckan. När man ammar får man 14 extra vilket är galet mycket och typ omöjligt att komma upp i! Ska göra ett tappert försök dock. Shit pommes va många skumgodisar det blir;) haha!



Myggjävlarna har kommit på riktigt nu märker jag...har säkert 10 bett sen gårdagens powerwalk:( Tror att det kommer bli överjävligt med mygg i år och dom brukar älska mig. Man kanske ska vara glad för de beundrare man har helt enkelt?

Ut i solen med er!

BVC, Powerwalk och schteek

SCTEEEK! I VÄNTRUMMET PÅ BVC

Dagen började med lite hets schtekning mellan kl 10:30 och 12:00...sen dags för BVC och mammagrupp + vägning av lillräkan eftersom han är ganska mager:( Han hade gått upp 200 gram på en vecka vilket var kanon så hoppas att mina bomber har ordentligt med mjölk nu *håller tummarna*
Har fått Lowes kurvor utskrivna och han ligger under "normal" på vikt och väldigt mycket över "normal" på längd. Vet inte vem han brås på där med vikten för inte fan är det mamma och pappa i alle fall! HAHA

TOKTAGGADE TJEJER!

På vägen hem hade jag fått en dikt via sms från världens sötaste Jonna "1,5 h promenad jag bjuda in till, jag önskar du med mig bränna fett vill!? Vid halv fyra tiden bli de bra, jag hoppas det hipp hipp hurra" Hur tackar man nej till det? Jag borde ha lärt mig vid det här laget att det oftast innebär ca 2 timmar vilsna i huddinge (tänk nu att Huddinge är ganska stort) och en Jonna som försäkrar mig om att "jo jag vet vart vi är"...haha söt:)
Efter 2 timmar var vi i varje fall hemma igen och Lowe var vid det laget så less att jag fick bära honom sista biten....Kolla in bilderna...så nära stan men ändå på landet. Synd bara att inte djuren syns;)

SER NI DJUREN?..Inte jag heller:)

Gräset var faktiskt så vildvuxet att abstinensen satte in hos mig! Hade jag haft gräsklippare med mig så hade jag fan klippt...haha:) Nästa gång kanske....
Tror inte det är möjligt att känna fler människor än vad Jonna gör!? Helt galet...tror att hon kände alla vi mötte på vägen och det oavsett om de kom i bil, springande eller gående gammal som ung! Helt makalöst..ett tag så trodde jag nästan att hon bara "Heja" lite på folk eftersom det borde vara omöjligt att ha så många bekanta men icke då!
En annan konstig grej är att jag och Jonna aldrig går tillsammans när vi går. Jag går alltid ca 1 meter bakom henne! Haha..vet inte varför men så är det:) Så det här var min vy idag:

JONNA CA 3 METER FRAMFÖR MIG!



Grey´s ikväll...SÅÅÅ JÄÄÄKLA LADDAD!

Kaminmannens fru

Har ni sett kaminmannen någon gång? Om inte så kolla in den här länken: http://www.youtube.com/watch?v=Tsl52bJ1HTY
Jag lovar..hur kul som helst!

Känner mig just nu som kaminmannens kvinnliga motsvarighet fast med gräs och gräsklippning..är besatt och allt gräs jag ser vill jag bara klippa! Haha:) Har tom fått blåsor i händerna.

Åkte ner på innebandyträningen idag tokladdad! Tyvärr så var det fystester och ännu mer tyvärr (eller hur man nu ska se det;) så kunde jag inte medverka på dom eftersom jag måste "läka" helt först. Vill ju inte riskera framfall eller urinläckage så bäst att ta det säkra före det osäkra. Ska köra ett special-fys-schema i sommar så ska det nog ordna sig sen! Hur som helst så blev jag skitbesviken när det inte skulle vara någon innebandy alls...åkte hem igen..klippte lite gräs med trimmern (ha ha) och gick ut och sprang i 45 min istället! Duktiga jag *klappar på huvet*


Bodyförlängare

img_0840 (MMS)

Beställde dessa förra veckan! Smart påhitt och speciellt om man som jag har en son som växer på längden men inte på bredden. Man knäpper fast dom i grenen så kan man använda sina bodys lite längre:) Beställde från www.hyltanna.se


Trädgårdsskötsel=grym träning!

Bor i en bostadsrätt där vi har gemensamma gräsytor som vi ska turas om att klippa. Nu är det så att 50% av dom som bor här skiter i vilket och dessutom så har gräsklipparen gått sönder. Vår vecka var v.22 så det är avklarat men jag har stört mig på ett område som varit sjukt oansat länge nu (mer oansat än vissa privata delar under min graviditet faktiskt) så jag tog tag i en handgräsklippare och körde loss medans Lowe sov i vagnen. 2 timmar senare och sjukt ömma muskler så har jag klarat av ungefär 25 kvm och har hälften kvar! Galet bra träning..skakar i princip i armarna fortfarande. Undrar om man skulle ha sjukt snygg kropp om man hade en hel tomt att sköta? Är i varje fall mer taggad att ha gräs på min framtida tomt nu. Tidigare har jag tänkt att allt ska vara altan eller grus.

Haha..hittade den här sjukt smarta konstruktionen:)


Min vita hårbotten

img_0838 (MMS)

Syns tyvärr inte så bra hur det ser ut men ni får i alle fall en idé av min inte helt lyckade hemmafärgning!


Strandraggare

img_0837 (MMS)

Haha...tack Petra för denna mycket användbara dreggel-klutt från Miami! Han gillar't:)


Fransarna

img_0829 (MMS)

Mina nya fransar


Lowe hälsar!

Lowe hälsar "uawawaaaaaa" Har kommit på att han påminner en hel del om Chewbaka faktiskt!

Morgonen började med ett besök på salong för nya fransar till mamma. En av de utgifter som jag absolut tycker är helt nödvändig när man lever på existens minimum;) Men men..får pappa snusa så får mamma vara snygg! Man vet faktiskt inte vem man kan stöta på heller när man är ute och går med vagnen så det gäller att alltid ligga på topp...dessutom så behöver jag ju inte sminka mig och det är inte alltid man har tid med direkt.

Har börjat vänja mig lite smått vid min vita hårbotten och har intalat mig själv att det går över!? Ja fråga inte...men så är det!

Bytte precis en blöja (icke bajsintresserade folk kan sluta läsa nu) som lukta gammal räka!? Trodde inte det skulle lukta så mycket när dom är såhär små men de gör det! Sådan mamma sådan son kanske...haha! Mina fisar luktar ju inte direkt hallon just nu så något olämpligt har vi kanske ätit. Det har även blivit lite stressigt att byta blöja nu...Lowe har nog onormalt långa armar och får tag i sitt eget bajs!! Äckligt som fan och man får försöka hinna torka bort innan han är där med handen. Dessutom så kommer fötterna i attack från motsatt håll..mycket nu:)

Ikväll kommer svärmor på visit och innan det ska jag hinna en sväng förbi jobbet och lämna in lite papper och handla kattmat. Tycker det är konstigt att inte katterna kan bidra mer ekonomiskt hemma nu när det är så pass gamla. 4 fyller de i sommar och i kattår är ju det typ 37 eller nåt!

Puss & Kram...lägger upp en bild på fransarna och kanske min nya hårbotten:)


Skulle varit en ljudfil

men får det inte att funka:( Någon som har tips?


Dum blondin?

Hmm...okey...hade behövt bli varnad! Tycker nog att dom ska sätta en varningstriangel på Moods ultra blondering. Jag hade i den i max 15 minuter (av 60 möjliga) och min hårbotten är numera vit..inte lite ljus utan på riktigt helt VIT:(
Har inte råd att gå till frissören så det är bara att härda ut antar jag!
Upptäckte däremot att det finns en "colorator" på deras hemsida där man kan ladda upp sitt eget fejs och se hur man ser ut i olika färger och frissyrer. Riktigt skoj:)
http://colorator.janehellenmood.se/

TESTA!



Jag vet nu att jag inte ska färga håret svart och klippa rufsig page:)
Däremor funderar jag på den rosa boan och på att börja bära med mig mikrofon överallt!

Städad?

img_0825 (MMS)

Så var första festen avklarad! Måste ge mig själv MVG i uppförande och utförande:) Bilden är tagen på väg hem kl 01:00 och med tanke på det så känns den ju helt ok. Vart inte mer än salongsberusad trots att jag höll samma tempo som övriga bönor. Kvällen löpte på bra förutom att jag runt 11-tiden tyckte att jag var lite mystiskt blöt vid höger tutte...jag läckte bröstmjölk! Fick smita in på toan och mjölka mig själv i Tessans handfat så att jag skulle klara mig ett tag! Tror att jag lyckades förtära ungefär 100 points under gårdagen/kvällen men det får vara värt det. En gång ingen gång, eller? Underbara snittar och supergoda drinkar. Det bjöds på Mojito, Cosmo, Rabarberdröm och skumpa...Mmmm...tack Tessan:) Uppe med tuppen i morse och faktiskt inte bakis...inte än i alle fall;)


Partej!

Tokladdad inför första partejet (med alkoholintag) på sjukt länge! Sitter och lyssnar på Robyns nya "Dancing on my own". Kanske världens bästa låt just nu:) Misstänker hur som helst en karatefylla efter endast 3 drinkar...men men! Hela vägen in i kalklet:)

På schemat ikväll står det i alle fall cocktail party och det är ju tyvärr bara att glömma att få på sig nåt tight fodral:( Som tur är har jag en sopsäcksliknande svart klänning som faktiskt ser helt okej ut! Får bli den och lite lockar i barret. Lowe sitter i djup trans till musiken...tror han gillar´t..tror han kommer bli artist när han blir stor.

SKÅL ta me fan!

Sleep with one eye open

img_0800 (MMS)

Undra om det är mig han är orolig för när han ligger med ena ögat öppet i vagnen? Nu ska jag prata bajs..ja inte mitt eget utan Lowes så känsliga läsare kanske ska titta bort! Från födseln har Lowe bajsat ungefär 500 ggr om dagen och nu sen en vecka tillbaks bara 1 gång/dag vilket är lite mer ekonomiskt genomförbart om man tänker blöj-ekonomi;) däremot så kommer det så mkt då att allt blir nerbajsat! Babysittern, kläder.... Ja ja..är väl som att välja mellan pest och kolera! Så.,nu vet ni det oxå!


- 7 hg

Haha...känns ju smått patetiskt att räkna hekton men va fan;) Känns inte som att min kropp fixar att gå ner mer än max 1 kg/vecka och det är väl egentligen helt lagom! Är bara väääldigt otålig när det gäller att tappa graviditets kilon. Har 3 kg kvar till samma nivå som jag började på men därifrån vill jag ner ytterligare ca 10 kg. Det är en drömvikt jag har på 64:) Så...nu kan ni alla räkna ut vad jag väger idag utan att jag behöver skriva det själv. Sjuuuuukt många kilon men minst 2 sitter i mina tjejer "enormus & gigantus" (tidigare kända som tiffin & fiffin) Har ju blivit vänligt informerad om att jag har storlek J-75 och inte D-90 som jag trodde. Inte så fel ute;) Kör på det berömda konceptet viktväktarna, även kallad sekten. Oroa er inte..var där en gång för att få veta hur många points (läs skumgodisar) jag får äta på en dag och väger mig hemma varje torsdag. Betala 150:- för att bli förnedrad på en våg..roligare kan man ha och det har jag...hemma:) Nä..om man skulle ta och äta 5 skumbananer till mellanmål kanske? Over and out...


Hurra Hurra för Lowe idag!

Min älskade lilla fis blir 3 månader idag och har dessutom precis hittat sina egna fötter!! Weeei:)


Sekten

img_0786 (MMS)

Här ligger dom och smider planer...Lowe and friends! Ps.gick förbi en slamsugningsbil precis och höll på att kräkas:( dra åt helvete vilken stank:/ KYSS!


På bussen!

img_0785 (MMS)

På väg till BVC för någon form av vaccinering! Brukar åka buss dit och gå hem men kan nu efter totalt 3 bussresor sen mars konstatera att busschaufförer kör sämst i hela världen!! Mår illa efter 5 minuters tvärbromsande och vill bara AV!!! Nästa gång blir det bil eller gå både dit och hem. Fattar inte..hur svårt kan det vara att bromsa mjukt? Dessutom så är det en kamp att få på vagnen eftersom det där med att hjälpa till verkar ha dött ut:(


Städfreak

Sa jag det? Jag ÄLSKAR min nya dammsugare:) Jag vet att ni förmodligen tycker att jag är sjuk i huvet (alla utom Jonna) men städa är kul. Har tagit min Nilfisk på en promenad här på morgonen. Med två katter och dessutom jag som fäller mer än en tibetansk terrier så är det ett måste att dammsuga, ska väl vara glad att jag tycker om det då! Undrar nästan om jag snart kommer bli skallig?

Före Efter

Nu till ett allvarligare problem...hur får man tillbaka glansen/ytan på ett parkettgolv? Kommer att bli sinnesjuk på riktigt om jag inte fixar det snart så HJÄLP!! Jag kan skura golvet och efter 1 dag är det fläckar överallt efter fotavtryck. Gick hela helgen i tofflor för att undvika det men insåg att det var både varmt och stört!

Ja ja hejdå!

Baby-bulimi

Baby bulimi

Finns det? Lowe stoppar så många fingrar han kan i munnen och stoppar dom dessutom så långt in att han framkallar kräkreflexen! Han är dessutom extreeemt hetsig när han äter så jag misstänker det värsta - BABY-BULIMI! Suck...dagens samhälle...


Familjen!

Lowe några timmar gammal på BB Lowe 2 månader

Ny i bloggvärlden

Jaha då var man igång...har tvekat länge men med tanke på hur många gånger om dan jag sitter och tittar efter uppdateringar på facebook (ca 20) så kanske det är lika bra att sysselsätta sig med något annat!
Vet ju inte förrän jag provat om det är nåt för mig och dessutom så har Jonna pausat i sitt bloggande och någon annan måste därför ta kommandot vid årorna och roa massorna...haha:)

Dagen har bestått av två bajsblöjor (ja livet cirkulerar faktiskt kring bajsblöjor när man fått barn..konsistens, mängd, lukt och antal! Tyckte dessutom att bajs var ganska roligt redan innan), en videofilm som jag sov till som handlade om någon ny förhörsteknik inom militären och getter. Vaknade lagom till slutet då de verkade frisläppa 50 getter från något som liknade Guantanamo basen?? Har gått en powerwalk med Jonna-prutt och lille fisen (ni kanske anar en viss fixering?) och tvättat bilen invändigt. Har missat helt att man inte får tvätta bilar vart som helst men blev vänligt upplyst om detta. Får tvätta den på brandstation på lördag istället. Det brukar vara bekvämt..jag går ur bilen och pappa tvättar:)

Igår kom sambon hem efter en 4-dagars golf/fiske/supar resa till landet utanför Valdermarsvik med 6 polare. Han har inte sagt så mycket men somnade innan 12. Förmodligen ett tecken på att det var lyckat eller så ville han bara inte prata om det. Kanske nåt form av trauma;) Han kom i varje fall hem med ett pris som han inte vunnit själv utan fick av världens snällaste Lillis...en sladdlös dammsugare från Nilfisk! LYCKA för ett städ freak kan ni tro:) Har redan hunnit använda den 2 gånger sen igår!


Min nya älskare

img_0775 (MMS)

Mmmmmm....


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0