Städgrossisten!

img_2932 (MMS)

Har ju bara hört talas om detta Mecka för oss städgalningar av Jonna och aldrig lyckats ta mig dit. Jonna älskar den här butiken och jag förstår varför:) Däremot lite jobbigt att det inte var några priser utmärkta på någon vara. Jag tänkte "äh hur dyrt kan det va" och fick svaret när jag skulle betala. Jättedyrt:( 780:- för ingenting! En superduper fönsterskrapa som kostade 480:-, ett par tofflor, kakel och fogrengöring och en fönsterskrapa! Hade förresten gått ner lite till...ca 0,7 kg och nu är jag under min startvikt som jag hade när jag blev på tjocken! Tjohoooo:) Men mer ska bort. Det var för mycket redan då. Trodde att jag skulle ha gått upp eftersom jag faktiskt fuskat en hel del den här veckan men så blev det inte. Micke micke bra! Linn...jag börjar imorgon då;)


Nya tofflor!

img_5627 (MMS)

Dom heter "dust killer" och är inköpta på Städgrossisten! Man ska tydligen damma samtidigt som fötterna gosar sig:)


Och priset som årets sämsta mamma går till...

img_6345 (MMS)

....MIG...igen:( Lyckades riva honom med kartongen till ett torkarblad inne på biltema. Snygg reva i pannan nu. Lille plutten:( Dessutom så fattade jag inte varför han grinade inne i affären när det hände utan fattade först när vi kom ut och jag såg revan. Tyckte mest att han var töntig som gnällde. Ja ja...man kan inte se allt! Nu har vi i alle fall inhandlat en kupévärmare till bilen. Någon som vet om man måste ha dom på ställning eller om dom kan stå på golvet utan att den blir överhettad??


Iskallt!

img_4681 (MMS)

Vi åkte och lämnade in bilen i morse jag och Lowe. 8 skulle vi vara där och eftersom allt tar typ 3 gånger så lång tid numera och jag inte fattat det så var vi där vid halv 9. Ändå godkänt va? Skyller på köerna. Köerna mellan Huddinge och Flemingsberg. Haha! Det skulle vara klart på en halvtimme så vi tog en promenad. Fyfan. Gick knappt att andas:(


Effektiv?

img_2048 (MMS)

När vi kom hem från bilverkstaden så passade jag på att rensa garderoben. Allt detta hade vi hunnit med innan kl 11! Grymt:) Hoppas verkligen att det blir frissan idag...står inte ut längre:( Linn...kommer inte ihåg alla punkter. Kan börja imorgon:)


1:a advent!

img_9854 (MMS)

Hoppas ni alla haft en lika mysig 1:a advent som vi har haft och att ni tänt första ljuset i staken. Dagen till ära fuskade vi och åt både lussebulle, pepparkaka och drack årets glögg! +8 på vågen på tisdag då;)


Gammelmormor

img_2666 (MMS)

Lowe sitter med gammelmormor och myser:) dom älskar varandra nu efter det här dygnet! Vi lussefikar hemma hos svärmor! Mys:)


12 timmars sömn!

img_0562 (MMS)

Kommer inte ihåg sist jag fick sova så länge?! Lowe har varit med farmor och gammelmormor från igår kl 12 tills idag kl 14! Första natten borta och totalt 26 timmar. Han har skött sig exemplariskt och lindat dom kring lillfingret:) Oj va jag saknade lilla fisen!! Ska försöka göra det här lite oftare. Superskönt att bara få vara! Tacksamma är bara förnamnet:)


SMS-inlägg

img_0097 (MMS)


Innebandy innebandy

img_0093 (MMS)

Å mera innebandy. Först b-lags match för min del som vi vann utan större ansträngning med 7-1. Bilden är på vår domare. Världens sötaste lilla farbror och helt omöjligt att bli sur på. Tur att det inte behövdes;) spelade back och orsakade straff som vår målvakt räddade *puh* Fick sitta och skämmas i utvisningsbåset istället i säsongens första utvisning för min del! Sen hem och duscha för att titta på Tullinges herrar som Stoffe tränar. Onödigt spännande match som dom lyckades vinna i sudden med 7-6:) Direkt efter den till högdalshallen och kolla på BK Sol där Stoffe spelar i div.4 och där är jag nu. Ångrar mig men bara en period kvar. Hoppas det blir lite vuxenmys sen med god mat och dryck. Om vi orkar bio men mest av allt bara njuta av ensamheten och tystnaden. OM vi ska sova ut imorgon? Eh JAA:) Köpte nog för stora jeans förresten..har haft dom på i några timmar bara och dom känns redan uttöjda:( en liten parantes bara!


Stor dag idag!

img_0092 (MMS)

Jag har en klump i magen fast jag är helt övertygad om att det kommer gå bra. Liera första natt borta ska spenderas hos farmor Lena! Allt är packat som ni ser och då menar jag verkligen allt. Stoffe lämnar av honom nu vid 12 och jag kan inte ens pussa hejdå eftersom jag sitter på samling för match:( var dessutom och handlade jeans på den lokala boutiqen Rondo. Stabil kvinna som kastade på mig par efter par och öste komplimanger. Ska åka dit varje helg:)


Storhandling

img_0082 (MMS)

Stort plus för den sköna minen:) Han är lite för liten för att sitta i vagnen eftersom dom kan tippa åt sidan. Något jag inte visste så jag gick och höll i honom under hela handlingen och när jag packade i varorna fick han sitta nere i vagnen istället. Lite som en spjälsäng. Haha:) Nu ska jag gnälla lite. Måste känner jag! Vet inte vad det är för fel men det är numera konstant gnäll, skrik och gråt. Har varit så i flera veckor (inget tidsbegrepp längre). Dessutom så sover han ju knappt på nätterna och har aldrig gjort så det känns mer eller mindre som om jag är slut som människa. Förbrukad. I natt, som var en alldeles vanlig natt, vaknade han minst 5 ggr. Observera då att jag räknar från att jag går och lägger mig vid 12 tills han vaknar 6:30. Ungefär 1 gång/timme vaknar han. Fyfaaaan så slitsamt. Tortyr. När ska det vända? Den där jävla Anna Wahlgren metoden kan hon ju stoppa upp i arslet. Så bra va den. Han slutade äta på natten. Det var den enda effekten vi fick ut av det. Nä nu ska vi tänka positivt. Stoffe är snart hemma och då kanske jag kan dö på soffan efter middagen som idag blir en smarrig lchf-pizza! Mmmmmumma:) Kanske lite grädde och hallon till eftis? Puss puss


Randigt?

img_0078 (MMS)

Vi ska köra tidig lunch idag och åka och storhandla! Oj va roligt tjoar Lowe:) Om humöret är på topp ska vi svänga förbi städgrossisten i Västberga också. Har aldrig varit där men min kompis Jonna har. Kommer nog att älska det lika mycket som henne;) Happy Friday!


VÄRLDENS bästa kille...

img_0076 (MMS)

Okej. Jag vet att det inte var länge sen jag skrev det men såhär är det! Vill tillägga att jag inte varit bortskämd med "spontan" presenter någonsin under vårt förhållande men han håller på att ta igen för gammal ost. Minst sagt:) Han har vart på Spa idag med jobbet. Halvdag jobbade dom och sen fick dom ligga och bli knådade resten av dagen. Jobbigt? Jag frågade om det var massage med "happy ending" och det var det sa Stoffe. Haha:) Hur som helst så köpte han en present till mig från Decléor. Ett kräm/doft. Ansiktskrämen skulle enligt spa-tjejen vara alldeles UNDERBAR mot vintertrött hy. Jag vet att ni alla är sugna på min kille nu men han är min så tyvärr;) Jag plockade upp denna oslipade diamant för 8 år sen och se så bra det blev!! Puss puss älskling. Älskar dig!


Lussefint!

img_0074 (MMS)

Jag har gjort ett arrangemang inför 1:a advent. Myyyyys! Blomman kunde däremot dö inom en vecka. Jag ger den 2 dagar i vårt hem. Allt dör här som är grönt.


Vi är fortfarande i Skärholmen

img_0070 (MMS)

vi har lunchat med mammas jobbarkompisar Maria, Petra och Lotta. Jag flörtade in mig hos dom rätt så bra måste jag säga. Har upptäckt det beryktade "hundögat" som jag ärvt från pappa. Farmor säger att det är oemotståndligt. Klockrent;) Efter lunchen var det dags för siesta och mamma letade vidare. Hon informerade mig om sen att hon inte hittade nåt. Hoppas jag slipper följa med och leta igen.


Vi är i Skärholmen

img_0068 (MMS)

jag och mamma shoppar. Hon ska tydligen försöka hitta en klänning och klämma i späcket i. Jag tittar mest på folk och skrattar högt. En av fördelarna med att vara liten. Man får skratta åt folk då, öppet!


Duktiga duktiga fisen!

img_0067 (MMS)

Nu står han i princip så länge han själv vill om han inte är svintrött. Då funkar inga muskler i kroppen och det ramlas till höger och vänster. Klappa händerna är nyaste grejen annars. Sååå sött:) Idag är det avslutning i mammagruppen. Vi har missat dom 3 sista tillfällena så man får hoppas att dom kommer ihåg oss! För övrigt så sket Lowe ner sig totalt igår på innebandyträningen. Ja jag åkte och träna ändå. Kunde inte hålla mig borta. Tungt men roligt. Kändes att man har vätskebrist i kroppen efter magsjukan. Ska försöka fixa med youtube idag. Det funkade inte alls sist. Linn! Jag har öppnat ett google-konto men kan inte logga in med det på youtube:( Hjälp!!


Vi sjunger

img_0064 (MMS)

och leker. Försöker arrangera lite öppna förskolan här hemma eftersom jag misstänker att Lowe är sjukt uttråkad vid det här laget:( Tror även att han är lite sjuk lillen. Gnälligare än vanligt och skiter som en hel karl! Den enda i familjen som vågat sig ut i klass 2 varningen är Sessan (katten). Modig hon:) Stoffe har varit hemma från jobbet igår och idag eftersom han spydde sista gången i söndags. Tror inte att det blir någon träning idag heller. Näringsbristen är fortfarande total och jag orkar ingenting. Invägning idag. Helt sjukt. Inte ett gram hade jag gått ner med 1 dygns uttömning!? Störda störda kropp! Jaja...inte upp heller men å andra sidan lär det ju ha varit upp om man räknar bort magsjukan:( Om ni vill ha mina tjänster förresten så ring eller sms:a mig på 0739821001!


På väg tillbaks

img_0061 (MMS)

men vägen känns lång. Länge sen jag känt mig såhär ynklig och sliten. I lördags ringde både jag och Stoffe våra mammor och berättade att vi var mammasugna och att dom skulle komma hit. Haha..att man alltid vill ha sin mamma när man är sjuk, oavsett hur gammal man är. Igår sov vi i omgångar och var allmänt irriterade på varandra. Sen när det var "Lowe-vila" däckade vi som två sälar i soffan. Eftersom man är konstigt sugen när man är magsjuk så har "dieten" spruckit (vill inte kalla det diet, det är en livsstil;). Vi har ätit djungelvrål, chips, blåbärssoppa och pizza. Det sistnämnda vart inte så väl mottaget av magen och jag åt bara en slize. Nu ska vi tillbaks till verkligheten och jag ska handla lite fil och försöka få ner. Ska först till läkaren med en liten bok av problem som jag samlat ihop. Hypokondriker jag? Näää då;)


Vi är magsjuka

Jag är värst än så länge och det sprutar ta me fan ur alla hål. Oj va jobbigt det är att vara sjuk och ha en liten. Stoffe var på match mellan 12 och 17 och det var en befrielse när han äntligen kom. Stoffe är däremot på G han också och kommer snart vara lika risig. Ska aldrig mer äta korv i någon form. Det är precis det jag kräkts upp idag och det smakade INTE lika gott på vägen upp:/ Försökte trycka i mig proviva blåbärssoppa och eftersom jag är sjuk och ynklig även djungelvrål. Det finns inte kvar i mig längre. Nu ska jag burra ihop mig i soffan med dubbla täcken, benvärmare på knäna och raggisar!

Mina killar..

img_0056 (MMS)

..sover och jag kollar inspelning av gårdagens IDOL! Shit va Jay är bra! Linnea är oxå så sjukt cool och även hon kör paljettkavaj;) måste ju innebära att jag ändå var hyfsat "rätt" igår i min outfit! Måste åka och handla inför kvällens middagsbjudning oxå. Skulle helst bara sova. Inte helt ok att vakna lite småbakis av en bajsarom som attackerade från högerkanten kl 06:30:(


Godnatt igen...

img_0055 (MMS)

småbarnsmamman säger godnatt utan glitter och glamour med en avsminkad sanning:)


Godnatt...

img_0051 (MMS)

...schlagerdrottningen säger godnatt men fyllesminket kvar. Lite lätt på sniskan..ungefär som jag känner mig nu:)


Tessan e på G!

img_0042 (MMS)

Tessan hade druckit för många glas vin hävdade hon själv. Tycker hon ser oförskämt söt ut om du frågar mig men på hennes begäran styrde vi hemåt. Vid medborgarplatsen hade jag tjatat en stund om brieost och salami. Sånt svull som jag får ägna mig åt. Till min lycka hittade jag en pölsemannen i snöstormen och beställde en utsökt "chorizo på gaffel". Var på väg att ta en puza men den verkade livsfarlig. Greken i tjorren höjde nämligen ett varningens finger för just den korven. Lite som om dom rös till varje gång dom nämnde ordet....puuuzaaaa:)


Hemgång

img_0044 (MMS)

Såhär glad var jag då. Ändå hyfsat fräsch om jag får säga det själv. Då ska ju tilläggas att jag bloggar efter hemgång men fortfarande med promille. Haha:) Ylva lärde mig ett partytrick på vägen hem. Om man trycker på grön gubbe vid övergångsstället och sen pratar med "lådan" så svarar "lådan" med att öka ljudstyrkan. T.ex: Jag trycker på knappen vid övergångsstället och den låter "tickiticki" och sen böjer mig fram och ropar "HAAAALLÅÅÅ" så låter den istället "TICKITICKI". Haha. Okej stört. Ni får prova själva för att fatta men det funkar!


Gud var med oss

img_0041 (MMS)

Jag hittade lite lektyr i bokhyllan och Ylva ställde glatt upp på lite högläsning:)


Ylvas öl?

img_0039 (MMS)

Haha! så jäkla klockrent. "Du blir vad du dricker - Örebro Bitter" Ylva drack iof cider i väldigt begränsad upplaga och jag höll mig till husets vita. Också i hyfsat begränsad upplaga om du frågar mig nu:) Så jäkla coolt att min kompis Sara doktorerar snart. Det var anledningen till allt ståhej idag och bara tanken på att hon doktorerar och har skrivit en bok...på engelska...om celler...gör att jag känner mig skitsmart:) Jag vet! Helt sjukt men sant! Heja Sara!!!


Paljettkavaj

img_0035 (MMS)

Jaha. Så har jag varit officiellt ute för första gången efter graviditet, födsel, amning, bajsblöjor, hängbuk mm. Jag hamnade på Bishops Arms på St:eriksgatan och övertaggad som jag var ägnade jag inte en tanke åt vad som skulle vänta oss klädmässigt och miljömässigt. Nej allt skulle på. Inklusive min nya paljettkavaj som jag visserligen älskar men som inte riktigt hörde hemma på en ölpub. Stoffe frågade mig innan jag stack hemifrån om jag skulle på nåt genrep inför schlagern och såhär i efterhand kanske det hade varit värt 1 timme i snöstorm för att dansa lite i schlagerbaren;) Bar hur som helst upp den stolt trots att jag hade en mycket tydlig "alkofläck" på halsen. Fattar inte att jag alltid ska få dom? Undvek ju tom rödvin för att inte få alkofläck men tji fick jag! Hur som helst så vill jag även påpeka att mina bröst ser groteskt stora ut på den här bilden och jag vill starkt påpeka att dom faktiskt inte var eller är så stora på riktigt!


Vårt framtida boende?

img_0023 (MMS)

Åh va svårt. Ska man eller ska man inte? Dom ska ju bygga nytt i närheten av oss. Det blir ju dyrt men samtidigt inte. 10% vill dom ha också..i mars senast. Hur ska vi få ihop det? Galet jobbigt:( Ja ja... Har i alle fall städat så allt är tipp-topp. Funderar på om jag ska bära runt Lowe hela dagen för att undvika kräk och dreggel på golven. Kan bli jobbigt men skulle nog vara värt det:) Katterna skulle helst få hålla sig ute också. Ikväll är det party som gäller! Har sagt det förut och säger det igen..är nervööös:/


Ny lur, nya tider:)

img_0013 (MMS)

Shit va alla bilder blir 100 ggr bättre med min nya telefon. Ska försöka börja lägga upp videos också och lära mig hur det funkar. Kanske med lite support från min IT-konsult Linn;) Okej hörni. Tragisk info nu. Blev berusad igår av 2 glas vin. 2 glas!? Inte direkt så att dom sveptes heller. Kände när jag satt i bilen på väg hem (nej, inte jag som körde) att det snurrade lite och när vi kom hem ville jag "fylle-äta". Vi hade inget att äta så den idén sprack men ändå. Sjukt är det och nu är jag riktigt orolig för hur det ska gå imorgon när jag ska ut:/ Blir väl en tidig kväll. Okej priserna verkade ju uppfattas som lite för dyra av er så jag har tänkt om. Vad tror ni om det här då? 1:a - 200:- 2:a - 300:- 3:a - 400:- 4:a och större - 500:- Samma som tidigare för fönster och tilläggstjänster. Tyck tyck tyck!! Jenny..vart bor du då?


Väääääärldens bästa kille!

img_0004 (MMS)

Efter fönsterputsningen åkte jag hem till svärmor för att träffa upp Stoffe och Lowe. Vilken lycka. Två sötnosar och en Iphone 4!!! Älsklingen hade fixat till mig som en överraskning. Tydligen hade han hundögat biträdet i butiken. Svärmor avstyrde. Hoppas att Gabbe blev nöjd med putsen. Märker väl det när hon tacklar mig över sargen imorgon på träningen. Haha! Nu blir det mysmiddag i Hornstull med rödvin och fett:)


Fönsterputsning idag!

Hörni! Vad tror ni om det här! Dyrt, billigt eller alldeles alldeles lagom? Ska putsa fönster idag. Hoppas det blir fint och att Gabbe blir nöjd:) Förresten så fick han dubbel dos gröt till frukost och grät bara lite.



PRISLISTA STÄD

·         Mindre än 50 kvm :   250:-*

·         50 kvm – 74 kvm :    350:-*

·         75 kvm – 99 kvm :    450:-*

·         100 kvm och över:    550:-*

 

*I priserna ingår inte undanplockning. Ytor ska vara fria. Ingår gör: dammsugning, damning, skura golv, rengöring av köksbänk, rengöring av toalett, handfat, badkar/dusch och övriga ytor i badrum. Dammsugare ska tillhandahållas av uppdragsgivaren. Övriga städprodukter håller jag med.

 

Tilläggstjänster:

·         Fönsterputsning för enkla fönster utan spröjs: 50:-/fönster

·         Dubbla fönster: 75:-/fönster

·         Spröjstillägg: 25:-/fönster

·         Diska: 50:-

·         Tvätta: 50:-

·         Rengöring av avlopp: 50:-

 

 

 

 

 


Laddar...

img_0929 (MMS)

inför innebandyträningen! Shit va vi laddar. Övertaggade:)


"Det går bättre...

img_0903 (MMS)

..bättre dag för daaag" Nej men helt seriöst så har alla måltider idag (peppar peppar) gått strålande med undantag för frukosten i morse. Börjat med smörgås. Mycket kladd men oj så smarrigt. Han verkar älska messmör lika mkt som mamma. Kan ju tillägga att jag dregglar när jag matar honom som inte "får" äta smörgås eller messmör:( Var på öppna förskolan för första gången idag och dit ska vi igen. Han hade skitroligt och var helt slut sen. Synd att vi kom mitt i sångstunden och pinsamt att jag inte kunde sjunga med i en enda låt. Kände mig lite som världens sämsta morsa faktiskt. Ännu mer tragiskt att det förmodligen inte kommer spela någon roland om jag skulle vara där varje dag och sjunga. Kan ju inte lära mig sångtexter! Hittar oftast på egna så det är väl det jag får göra. Det eller vara tyst och mima lite så att Lowe förhoppningsvis kanske lär sig en och annan sång rätt. Trodde dom sjöng "oger-face" när "poker-face" med Lady Gaga släpptes. Iof ganska roligt:) Snart ska jag sätta bettet i lite kycklinglårfilé fullkomligt dränkta i pesto och sen är det innebandy-tisdag!


Barn till salu!

Å herregud! Vet inte vad jag ska hitta på? Den totala hysterin som blir när maten är på väg att ta slut, ska förberedas, inte riktigt faller i smaken eller värst av allt, tar slut, är inte hållbar längre. Nu kanske ni tänker att det är lite gnäll och att det inte är så farligt. Tänk om! Han blir galen. Hysterisk. Gråter så att han inte kan andas och gallskriker! Lille plutten:( Roligt är det INTE och det blir bara värre. Han får ju mat. Massor av mat. Dubbla portioner men det spelar ingen roll.

En glad nyhet...2,5 kg ner sen förra veckan! ÄNTLIGEN!! Har ju gått upp 0,5 två veckor i rad och blivit helt knäckt. Töntigt kanske men inte roligt att gå upp i vikt när man vill gå ner. 2,5 känns lite i saftigaste laget på en vecka så jag har inga störra förhoppningar inför nästa vecka..eller jo det har jag. Men ska inbilla mig själv till på tisdag att jag inte har det;)

Förresten så var min coola snygga kompis Kate på TV igår. Tror hon blev filmad nästan lika mycket som Helena Seger på fotbollsgalan och hon var definitivt snyggare! Helena Seger ser ut som om fastnat med truten i dammsugaren. Inte snyggt och ändå har hon hunkigaste hunken av dom alla....Zlatan:)

Nä hörni..om någon har mirakeltips för matproblemen så SKRIV SKRIV SKRIV!!!

Svackan håller i sig...

Hörni det händer inget roligt i mitt liv just nu! Lowe har visserligen lärt sig stå utan stöd och har fått ett jäkla humör men det är i stort sett allt. Har ni önskemål om vad jag ska skriva om så shoot!
Imorgon ska jag putsa fönster hemma hos en kamrat! Hoppas det går bra med Lowe och att jag inte är helt kass så det tar flera timmar. Men bra ska det bli. Gör inget halvdant;)

I helgen blir det lite fart. Utgång på fredag (första efter födsel) och på lördag tjejmiddag. Har lite panik över vad jag ska bjuda på för mat men det ska nog ordna sig. Några idéer som ska filas lite mer på. Sen innebandy hela helgen och taxinge julmarknad på söndag. Mamma och pappa åker till Australien i 3 veckor nästa helg och ville att vi skulle umgås lite allihop innan dess. Mysigt med julmarknad. Eller? Nu när jag tänker efter så har jag inte varit på någon tror jag:/

Regn, regn, regn

img_0924 (MMS)

Men vi trotsade! Strax efter 9 kom Gabbe förbi och vi tog oss ut i ösregnet för en timmes promenad. Riktigt uppfriskande och nu är jag skittrött. Igen;) Lowe har dagen till ära på sig sin fusk hängselbyxdräkt. Praktiskt och mindre tvätt med bara ett plagg. I Like:) Inser att jag skulle behöva ett par snygga och funktionella gummipjuck. Har ett par bra gympapjuck som jag köpte i vintras när jag va knubbsäl. Grov sula och goretex så dom är helt vattentäta. Däremot är det bra med gummistövlar om det är lerigt och vattenpölar. Ska leta lite men är inte riktigt beredd att lägga dyra pengar på gummistövlar. Inte än. Det är många vuxenpoäng på det! Ska ta mig ut och köpa nåt fint till Stoffe idag är tanken eftersom jag var sämst och missade det igår. Lowe fick prova äta fisk idag för andra gången i sitt liv. Sist var det västkustgryta och nu lax. Shit va han tycker det är äckligt! Skriker och gråter helt hysteriskt. Det är fisk och havregryn tydligen. Samma sak då.


Tröttmössa

Idag har det varit dåligt med bloggande. Vaknade till av Lowes bajsstank och snackande vid 7-tiden i morse men väckte Stoffe som snällt gick upp och lät mig sova till 10. Trots att det är fars dag och allt. Jag är sämst och har inte ens köpt någon present från Lowe. Får försöka kompensera:) "Vi" sjöng lite förut i alle fall. Alltid nåt. Dagen fortsatte i trötthetens anda och vid halv 2 sov jag igen. Denna gång tillsammans med lillfisen. Vid 4 var det dags för intervaller med Gabbe i Källbrink men när vi väl kom dit ändrade vi oss och sprang 60 minuter istället. Hela löparbanan var nersläckt och det var kålsvart ute. Tanken var 4 varv i spåret men det blev 3 och 15 minuter på löparbanan ändå. Ögonen hade ju anpassat sig vid det laget. Anledningen till att vi gav upp spåret var för att det precis när vi kom fram efter tredje varvet släcktes ner. Fyfan om vi hade varit mitt i eller nåt och alla lampor slockna. Hade bajsat ner oss båda två tror jag! Vi avslutade hela passet med två tempovarv som sög musten ur benen. Skönt:)

Nu är det tacomys och TV tajm! Imorgon blir det skärpning med bloggandet. Bara en tillfällig svacka;)

Tröttmössa

Idag har det varit dåligt med bloggande. Vaknade till av Lowes bajsstank och snackande vid 7-tiden i morse men väckte Stoffe som snällt gick upp och lät mig sova till 10. Trots att det är fars dag och allt. Jag är sämst och har inte ens köpt någon present från Lowe. Får försöka kompensera:) "Vi" sjöng lite förut i alle fall. Alltid nåt. Dagen fortsatte i trötthetens anda och vid halv 2 sov jag igen. Denna gång tillsammans med lillfisen. Vid 4 var det dags för intervaller med Gabbe i Källbrink men när vi väl kom dit ändrade vi oss och sprang 60 minuter istället. Hela löparbanan var nersläckt och det var kålsvart ute. Tanken var 4 varv i spåret men det blev 3 och 15 minuter på löparbanan ändå. Ögonen hade ju anpassat sig vid det laget. Anledningen till att vi gav upp spåret var för att det precis när vi kom fram efter tredje varvet släcktes ner. Fyfan om vi hade varit mitt i eller nåt och alla lampor slockna. Hade bajsat ner oss båda två tror jag! Vi avslutade hela passet med två tempovarv som sög musten ur benen. Skönt:)

Nu är det tacomys och TV tajm! Imorgon blir det skärpning med bloggandet. Bara en tillfällig svacka;)

Morgonpromis!

img_0921 (MMS)

Gick en lång skön morgonpromis och vi fick sällis av Kissan. Kristina heter hon på riktigt men smeknamnet har hängt i sen barnsben. För oss är det inte konstigt men kan förstå att ni kanske tycker det. Jag är bajsan i vår duo. Kissan & Bajsan. Fräscha brudar;) Plockade upp Sebbe vid halv 2 och efter lite snabb shopping i Huddinge centrum satte vi fart mot Rönninge för lite kalajs (=kalas). Anna och Hanna fyller och har fyllt år så dom slog sina påsar ihop. Söt som hon är så hade hon bakat en LCHF kaka bara till mig. Supersmarrig! Lowe hittade en kompis som var ett par veckor äldre. En söt liten tjej. Insåg att Lowe är världens största 8-månaders bebis. Han är 72,5 cm och hon var 59 cm lång. Haha:) Vi rundade av lagom tills Lowe drog en kaskadspya på mig, honom och inredningen. Så nu luktar vi lite lätt fränt:/ Köpte med mig 4 små rätter och insåg när jag kom hem att jag bara kunde äta 2. Eeeh smart?


Räk cravings....

Klockan 21:30 fick jag ett maniskt sug på räkor. Eftersom jag hade druckit 1 glas vin (lovar, det var bara 1...då;) så kunde inte jag åka. Snäll som han är VÄÄÄRLDENS bästa kille så åker han iväg till Coop. Mitt i Cirkus Möller. Stort!
Satan i gatan va smarrigt det var! Stört nästan. Värt att skala fram dom. Katterna tyckte också att det var succé med räkor på fredagskvällen. Vilken fest....haha:D
Är inne på mitt andra glas vin nu och sen är det nog stopp. Äntligen så rök det lilla mumintrollet från IDOL. Hon kan ju inte ens engelska. Snygg är hon men sjunga kan hon INTE! Så det så. Och jag är ju ändå expert. I alle fall efter  glas vin. Hahaha!
Försökte i vanlig ordning få med Stoffe i någon form av allsång och handdans i soffan men utan direkt respons. Jag satt glad i hågen och laddade ner IDOL låtar paralellt med att dom sjöng på TV'n och jag sjöng själv. Så jäkla bra UNICEF låten som dom spelat in. Me like.

Puss!

Fingerdjur

img_0916 (MMS)

Jag och Lowe leker. Eller vi leker mest var för sig. Jag tycker förmodligen att leksakerna är roligare än vad han gör! För honom räcker det med att stoppa nåt i munnen. Spelar inte så stor roll vad. Hittade skitroliga fingerdjur som jag köpte på IKEA för ett tag sen. Alla utom kaninen är söta. Kaninen har röda ögon och ser helt psyko ut. Läskigt:/


LCHF Pannkaksmiddag

img_0915 (MMS)

Så har vi testat pannkakor också. Gott men det man saknar är sockret som finns i sylten. Pannkakorna i sig smakade faktiskt som vanliga tycker jag! 4 ägg 1 dl vatten 1 dl mjölk 2 dl grädde 2 msk fiberhusk salt efter smak Blir typ 6 pannkakor och för mig och Stoffe räckte...hör å häpna..5 totalt! Jag åt 2 och han 3 och det räckte. Vi kunde nog äta minst 6 stycken var förut utan problem.


Vi är på pappas jobb

img_0911 (MMS)

16:e våningen! Varning för svindel men vilken jädra utsikt. Jobbet ligger på Sveavägen 166 och idag åkte jag och Lowe in för att luncha med pappi. Alla tyckte att Lowe var otroligt söt och han röjde runt på alla nya ytor som fanns. Jag är mest stolt över att jag hittade dit med hjälp av GPS:en. Den "lurade" mig bara en gång;) Ikväll blir det IDOL såklart och LCHF pannkakor! Hoppas, hoppas det blir gott. Om någon från mitt jobb läser det här så vet jag att jag är sämst som aldrig hälsar på men lovar att komma förbi nästa vecka!! Trevlig helg!


Vi ska in till stan

Förstår att det inte låter särskilt spännande men för mig och Lowe är det stort:) Vi ska in till stan och luncha med Stoffe. Beroende på vädret så ska vi flanera sen! Just nu är jag mest orolig för om jag ska hitta. Observera att jag är orolig trots att jag har GPS. Haha. Kanske borde bo kvar i vår tvåa. Skulle förmodligen gå vilse hemma annars. Så dåligt är mitt lokalsinne.

LCHF Lasagne

img_0908 (MMS)

Skitgod! Stekte köttfärs (gärna med så hög fetthalt som möjligt), 1 gul lök och vitlök i smör. Tillsatte lite krossade tomater och tomatpuré. Kryddade med salt, peppar, pizzakrydda och lite parmesanost. Den får inte vara för vattnig såsen. Blanda lite riven ost, 2 ägg och grädde i en skål. Varva sen i formen precis som vanligt och toppa med mer riven ost och parmesan efter smak. Grädda tills det blivit lagom med färg på ytan. ÄÄÄT:)


Nya piller!

img_0907 (MMS)

Började ju med Cerazette för ett tag sen. Östrogenfria p-piller. Lät bra i teorin när barnmorskan berättade om dom men i praktiken hade jag konstant mens och tappade hår! Nej tack. Åt Yasmin innan jag blev gravid och dom har alltid funkat bra så idag bestämde jag mig för dom igen. Inga syskon än int;) Har flängt runt och letat termobyxor till Lowe. Inte det lättaste att hitta i strlk 74-80 men jag räknar iskallt med att han kommer vilja gå i vinter och då duger inte den overallen vi hade tänkt. En björnfi#*a som vi köpte på Lindex. Söt men opraktisk. Hittade till slut ett par didrikson på Intersport som visserligen inte är så tjocka men dom kommer hålla torrt. Det är bara å dra på långfillifjonkerna. Köpte även en gördel och ett par extremt osexiga och vääääldigt höga trosor. Nu ska späcket döljas. Tjohooo!


Storkok!

img_0900 (MMS)

Dags att koka alla nappar.


Rehab



Tänk er va hemskt. Ett helt träningsprogram med en säl på boll. Dessutom så vet ju jag att sälen är jag. Ja ja. Bra som motivation annars:)

Tack för hjälpen Anna-panna!
Ljungbergs - glöm inte bollen imorgon;)

Anton är på besök!

img_0890 (MMS)

Dom leker bättre å bättre med varandra småkorvarna:) Snart ska vi iväg till IKEA hela packet och byta soffbord. Kul att jag köpte ett drinkbord...på hjul...med glasskivor. Hur tänkte jag där? Åker till IKEA och köper saker för att barnsäkra lägenheten och kommer hem med ett glasbord på hjul. Bara jag. BARA jag:)


IKEA

img_0884 (MMS)

Vi gjorde IKEA jag och Lowe. Han är än så länge på oss tjejers sida och hatar inte IKEA, än;) Ska jobba på det så att han i framtiden kommer vilja spatsera runt i varuhuset och kolla lull-lull med sin tjej...eller kille! Köpte barnsäkerhets grejer så att jag kan andas ut lite hemma och känna mig som en ansvarsfull mamma. Köpte ett soffbord också och lyckades köpa ett för litet och för högt. Annars fint. Jobbigt nu bara eftersom jag förmodligen måste packa ihop det och Lowe har tuggat sönder det mesta av emballaget;) Ja ja..kan man reklamera en soffa efter 7 år så kan man väl lämna tillbaks en helt nyköpt pryl!


Hurra, Hurra för Lowe idag!



Mammas korv fyller 8 månader idag!! Stora killen. Massa kärlek:)

Recept

img_0851 (MMS)

Här kommer receptet på pizzan (inte fyllningen då eftersom den kan variera efter tycke) Blanda: 120 gram philadelphiaost 4 ägg 1,8 dl fet grädde 0,6 dl parmesan eller annan smakrik ost 1 msk salladskrydda 4,8 dl riven ost 2 msk fiberhusk Bre ut på långpanna med bakplåtspapper under och grädda i 175 grader i 25-30 minuter. Ta ut och ös på valfri fyllning! Såhär såg min ut när den var klar. Vi har invägning idag men jag vill inte. Fuskade ju i söndags å veckan innan hade jag ju gått upp 0,5 kg. Vet att jag kommer bli så jäkla förbannad om jag inte gått ner. Ja ja..kommer ju stå på den där förbannade vågen innan dagen är slut eftersom jag lever på hoppet.


LCHF pizza

img_0852 (MMS)

Skitgott kan jag meddela! Och bra mycket enklare än att hålla på med vanlig deg som ska jäsas och kavlas. Slutbetyg MVG helt enkelt och med egen vitkålssallad till var det en given succé. Nu ska lillen sövas och sen är det vuxenmys i soffan. Vet att ni tänker snuskigt nu som vanligt era pervon men för oss handlar det mest om att få vara ifred. Få ha fjärrkontrollen ifred. Ligga ner avslappnat i soffan osv:)


8-månaders kontroll

img_0848 (MMS)

Lowe röjde först lite i väntrummet. Sen kom Birgitta och ropade in oss för kontroll. Först ett mått på längden och där hade han bara växt 0,5 cm sen sist! Han är nu 72,5 cm lång..eller kort:) Sen var det av med kläder och upp på vågen. Där fick han sitta upp för första gången och avslutningsvis så stod han på vågen. Han blev så till sig och firade med att kissa rakt ut! Han skrattade, Birgitta skrattade och jag skrattade! Lyckat:) Han väger nu 8840 gram så alltså ungefär lika mycket som min underarm nu med tanke på allt jag proppat i mig i helgen:( På med allt igen. Birgitta berättade för mig att han är väldigt tidig motoriskt och att han garanterat kommer gå till 10-månaders kontrollen. Kul:/ Förmodligen långt innan och att jag kommer få fullt upp hemma. Kul igen:/ Sen såg vi att en liten tandsing tittar upp lite i underkäken. Åh mammas lilla prins ska få sin första tand. Firade med att köpa lite tandkräm på apoteket. När vi kom hem försökte jag få honom att somna och när han väl somnat in så ringde det på dörren. Där stod farmor Lena, gammelmormor Irene, Svenne och kusinen Ebbe. Eftersom dom såklart ville träffa Lowe (man är inte riktigt lika poppis längre;) så tog jag upp honom. Han verkade nöjd med det och höll igång fram tills dom åkte nu vid 4. Zorro tog tillfället i akt vid allt hejdåande att smita ut i friheten för första gången på 2-3 veckor. Jag lyckades dock fånga in honom eftersom han fastnade vid första bästa cypress och insöp dofterna. Nu hatar han mig och sitter mest och blänger. Undra vad han smider för planer?


Vi syndar

img_0844 (MMS)

Jag är så deppig efter en riktig skitmatch så vi bestämde oss för att synda. Stoffe var också deppig eftersom han var tvungen att titta på matchen. Han bestämde sig för pizza. Jag sket i maten och köpte det ni ser på bilden! Så jävla gott. Chokladen med typ oreos i va ju helt fantastisk och salta bilar gör en aldrig besviken. Stoffe korade mig till världens bästa flickvän (just idag alltså) pga att han fick äta pizza. Stackarn. Tvingad in i LCHF. Å andra sidan så har han tappat 3,5 kg på 3 veckor. Kul för honom..verkligen:/ Lowe gjorde nyss en inkorrekt avstängning av datorn. Han satsade och kom direkt av off-knappen. Vad är oddsen liksom? Det jag hade skrivit var ändå kvar. Slutet gott allting gott:) Jag känner förresten att jag gått upp minst 1 kg bara nu. Skit också. Varför skulle vi synda!? Allt är Stoffes fel..och matchens. Inget som helst ansvar tar jag för det här!


Evighetsförkylning

Åh när ska han sluta snora?? Han har dessutom slängt till en slemhosta. Tycker så synd om honom när han ligger på nätterna och kämpar på med andningen genom allt snor och nappen. Man skulle kunna säga att jag inte sover så bra:/ När han inte vaknar själv av att han hostar så vaknar jag och däremellan så vaknar han av andra anledningar som vanligt. Hmm...hoppas det finns lite ork till matchen senare idag. Får väl lägga mig å dö på soffan ikväll.

Jag springer runt och torkar den rinnande näsan hela dagarna för att inte få snor på alla möbler. Snor överallt. Hade snor på mina byxor i torsdags utan att jag märkte det förrän jag var i centrum. Tragiskt men sant. Satte på mig ett par rena tights i fredags innan vi skulle åka och på 2 sekunder var det snor på dom också. Bytte och höll mig på avstånd;)

Roligt däremot är att han numera älskar att få nässpray. För några dagar sen skrek han som en stucken gris och jag fick hålla fast huvudet som om det satt i ett skruvstäd. Men nu ler han bara och sitter helt stilla:)

Äntligen är Annicka Jankell borta från nyhetsmorgon på söndagar. Hoppas jag. Tilde kör idag. Riktigt proffsig är hon. Jankell sitter bara och låter puckad och ser sliten ut. Heja Tilde! Kanske borde mejla TV4 och meddela att alla jag känner tycker att hon suger? Eller starta en grupp på facebook? Hon sabbar ju helgfriden...haha!

Sex and the City 2 var sådär måste jag erkänna. Inte alls så bra som jag hoppades och HERREGUD vilka fula kläder dom har på sig i vissa scener! Roligast var när rugbylaget ska hoppa i poolen helt hanniga och testosteronfyllda i sina små speedos och har stånd som pekar rakt ut. Haha..det är humor det:) Annars föredrar jag Baksmällan;) Däremot så frossade jag i brieost och salami. Mmmmm. Har väl gått upp  kg nu på tisdag då:( Fan! Man ska ju få äta fett! Hoppas att jag gått ner....*hoppas, hoppas, hoppas*

Världens bästa kille..

img_0831 (MMS)

Han skulle överraska mig och kom hem med Sex and the City 2!!! Åh va laddad jag är:) Vi har varit i Högdalshallen och hejat fram pappas lag BK Sol. Det hjälpte tyvärr inte. Torsk 6-4. Stoffe hatade som väntat domarna och var glad över sina 1+1. Haha..lagspelare:) Till middag blev det biffar med tzatziki. Magiskt. Kommer stinka i vanlig ordning. Rapar inte så ofta (tycker jag själv) men av nån anledning så förvandlas jag till ett rapande stinkande monster varje gång jag ätit vitlök. Fräsch tjej?


Vi var på fest igår

img_0829 (MMS)

Lite sega idag. Jag sov till 08:30. Dom verkade uppskatta det tjockisarna:)


Släktkalas

img_0822 (MMS)

Lowe trivdes som en korv i ett korvbröd och njöt av all uppmärksamhet från hela tjocka släkten Dahlberg. Mamma drack vin och satt försjunken i djupa samtal! Sötaste kusindottern Olivia är fullkomligt besatt av Mikael Jackson. Kan alla låtar, alla dans moves och har honom som låtsaskompis! Lite obehagligt ibland tycker mamma Bettan. Hon gav smakprov på äkta Mikael dans med harr rörelser och allt! Haha sötkorv:) anledningen till den här sammandrabbningen var för att en av mina tretton kusiner Jacob fyllde 16! Hurra hurra:) Vi kollar reprisen på Idol nu. Heja Linnea och snygg-Olle! Hoppas Geir ryker...


Vinst igår!

img_0818 (MMS)

Vi spelade B-lags match mot Västerort och vann med 7-4. Bra med vinst men synd att vi släpper in så mycket som 4. Hur som helst så gjorde jag 2+1. Heja mig och heja oss! Jonna som hade egen träning hade sagt att hon kanske skulle komma och titta på oss när hennes träning var slut och när slutsignalen gick så satt hon där fräsch som en nyponros:) Hon hann dock inte se nåt av matchen..haha! Istället följde hon med mig till Tullingehallen för att hämta upp Lowe som hängde med pappa på deras träning. Vi måste ha världens snällaste son eftersom det tog typ 10 minuter innan vi fick syn på honom på plan. Där hade han suttit helt tyst och kört sin nya grej - skaka på huvet:) Där satt vi. Jag svettig och ofräsch med en fläta som mest liknade en råttsvans och Jonna nyduschad med en doft av "clean". Älskar den parfymen! Förhoppningsvis spinning idag. Bara jag och Jonna. Hon som instruktör och jag som "elev". Måste ringa H&M och reklamera idag också. Inte för att det på nåt sätt är jobbigt. Nästan som fredagsmys:) Tvättade det igår med vita handdukar och nu går sängkappan i svagt rosa!? Någon som kan förklara det så please do. Fattar nada.


SMS-inlägg

img_0814 (MMS)


Dr Jekyll & Mr Hyde

img_0813 (MMS)

Helt sjukt faktiskt. Lowe blir alltid, helt utan undantag vansinnig varje gång det vankas mat. Jag får alltid höra att han är så snäll lille korven. Vilket han är. Men när det är matdags så smäller det till. Innan han får maten och när maten är slut är han hysterisk och har alltid varit. När jag ammade honom så skrek han också som en stucken gris. Vi har provat med mer mat men det var samma sak då. Haha. Ska det vara såhär? B-lags match ikväll:)


Rehab

img_0801 (MMS)

Var dags för ett besök hos Anna för att få lite övningar och ny tejp. När hon sa att hon hade velat tejpa mer förra gången men inte kunde för att tejpen var slut kunde jag aldrig drömma om att det var såhär mycket hon ville tejpa! Haha...Forest Gump:) Tur att det är en väldigt fin färg...disco-tejp! Ska få övningar som vi gick igenom också via mejl. Hon har fotat mig på en pilatesboll. Ve och fasa! Fyfan vilken god mat jag gjorde igår. Kryddig köttfärssoppa med ost"bröd" gjorda med västerbottenost. Sitter och äter rester nu till lunch och det är nästan så att det går! Jo sanning. Blev precis påmind om världens viktigaste namnsdag. Hurra, Hurra för Sverker idag!! (tack Linn:) Nu ska vi kräla runt lite på golvet! Lowe jagar Zorro så det är väl bara för mig att haka på.


Sjukstuga?

Fyfan säger jag bara. Vidrigt! Sitter framför datan tidigare idag med Lowe i knät och visar honom hur man gör på internet när jag hör vår ena katt Sessan hulka loss i sovrummet. I panik kastar jag Lowe i sin säng och springer in för att titta att hon inte kräks på sängen. Där lägger hon först två spykorvar (ser exakt ut som bajskorvar, skojar inte) och sen avslutar hon men en liten mindre hög innan hon flyr till köksmattan. Jag jagar bort henne från mattan eftersom jag inte är skitsugen på att hon ska lägga en kräk där och hon flyr istället in under sängen. När jag ska torka upp dom här äckliga korvarna ser jag nåt som nästan får mig att spy. En tio centimeter lång maskliknande grej. Blääääää!! Nära att jag spydde själv faktiskt. En mask måste det ha varit och jag kommer skamset på att det var sjukt länge sen vi avmaskade stackarn. Googlar om katter och mask och får upp att dom kan bli 70 centimeter långa i tarmen! 70 centimeter!!! ååååh va vidrigt. Så nu ska hon få piller mot mask varje dag och den andra katten - aka trattkatten - får antibiotika. På detta har vi en konstant snorig unge som visserligen är ganska nöjd med det slemmiga snoret på sin överläpp som han kan slicka i sig. Haha..Inser att min mamma skulle uppskatta det här inlägget. Söta mamma gillar allt som är lite äckligt och skrattar hjärtligt:)

Inser att det här kan vara ett av dom vidrigare inläggen jag delat med mig av men det är ett måste. Om jag är skärrad så måste ni också få bli det!

Tjing Tjing

Morgonpromis

med sötaste systrarna Zahn! Lowe somnade som väntat nästan direkt och sov hela rundan och har sen varit riktigt i gasen. Var nyss iväg och vred på P-skivan på vår andra bil som Stoffe tar ner till stationen på mornarna. Var tydligen fullt på långtidsparkeringen så han fick ställa sig på en 4-timmars. Med tanke på hur nitiska dom är med lappandet här i Huddinge så var det bara å vrida.

Shit va roligt det var med innebandy igår. Fick verkligen köra slut sig så att man var rejält trött. I Like:) Länge sen jag hade en så skön känsla på träning. Hoppas det håller i sig.

Det är nåt sjukt på gång med mitt hår. Det växer som ogräs. Galet! På 3 veckor har det växt minst 2 centimetrar och mitt hår är sjukt långt. Dessutom ser jag ut som en skunk trots att det bara var drygt 3 veckor sen jag fixade utväxten. Kommer bli en dyr historia om det ska fortsätta såhär:( Ska försöka få till en tid för håret i helgen. Funderar på lite mörkare slingor. Kommer väl ångra mig direkt efter men klarar inte av att vara såhär livlös i fejan. Grå och blek....och fet...och finnig! Haha:)

Fick precis veta att jag får spela B-lags match imorgon...Weeei:) Förbränning, förbränning!

Snart ska jag och Lowe lägga oss sked i sängen och sussa in. Länge hoppas jag. Är sjukt trött. Har börjat vila ihop i vår stora säng. Supermysigt!

Förresten så ringde chefen från Huddinge folktandvård till mig idag på fm. Har pratat med patientombudsmannen som rådde mig att försöka lösa det själv först direkt med folktandvården (mina visdomständer som dom konsekvent vägrat rycka ut i flera år när jag hade "gratis" tandvård och nu helt plötsligt vill rycka ut med buller och brak när jag ska betala för det) Hur som helst så tyckte han inte att man behöver dra mina tänder nu heller och då bad jag honom prata med sin personal som uppenbarligen tyckte detta och försöka komma överrens om nåt. Herregud hur svårt ska det vara? Kommer i alle fall kräva att få teckna tandvårdsförsäkring oavsett vad dom kommer fram till om visdomständerna och att dom då bortser från tänderna. Man retar inte upp Stinkan ostraffat int;)

Beslutsångest

img_0795 (MMS)

Han sitter med sina 3 absoluta favoritleksaker för tillfället. Innebandyklubban, pandan och playstationkontrollen och kan inte välja. Det blir oftast kontrollen tills jag imiterar en katt. Då skiner han upp och kastar sig på pandan som han måste ha fått för sig är vår ena katt Zorro. Dom är ju rätt så lika iof och inte undra på att han blir glad eftersom han aldrig får komma närmare än 2 meter annars. Kommer ihåg när jag köpte pandan av några dörrknackande ungar och visade den för Zorro. Katten vart livrädd och reste ragg! Haha:) I övrigt så går "we no speak americano" på repeat här hemma. Lowe ÄLSKAR den. Sitter och gungar upp och ner och blir skitsur när nästa låt går igång. Det roliga är att han känner igen låten efter att jag har sjungit på den? Hur är det möjligt liksom. Jag kan ju inte ett ord i låten! Låter mest "babababadaba da...papaparamericano". Alla som känner mig vet att jag dessutom är känd för att hitta på egna texter. Stackars barn. Han är förmodligen förstörd redan. Pappa Stoffe brukar tom lyckas förvränga barnsånger och de flesta barnsångerna han fått höra under sina första 8 månader i livet är påhittade! Vi har bland annat klassikern "hallå där köp blåbär" Nä nu ska jag deppa vidare över mina 0,5 kg upp. Skitvåg. Undrar om det är alla cashewnötter jag tryckte i mig igår som bundit massa vätska? Dom var ju trots allt jävligt salta;)


Fan!

Jaha..here we go again. 0,5 kg upp och ingen skillnad på måtten. Stoffe var stressad så han får väga sig sen! Ska inte ge upp, ska inte!

Katten måste bli frisk nu. Det här håller inte. Han springer runt och skrapar med sin tratt på nätterna i sovrummet och väcker både mig och Lowe. Han är ju sjukt understimulerad stackarn;( Kanske "råkar" hoppa upp på bröstet eller jamar hysteriskt tills man vaknar. Lowe sover i alle fall liiite bättre. Måste se det positiva:)

Får vi se vad denna dag bjuder på. Kvällen är pepprad med innebandy. Like!

Vill ha!



En ångtvätt från Nilfisk "Steamtec 312"....Oj va jag skulle städa då:)

Rehab

img_0785 (MMS)

Glömmer hela tiden bort att köra så nu funderar jag på konstant rehab. Ta på mig vikterna runt vristerna på morgonen och gå runt med dom hela dagen. Vad tror ni, idioti eller genialt? Måste nog kasta in lite övningar här å där också. Borde ju bli skitstark åtminstone tycker jag:)


Vi säger NEJ

img_0784 (MMS)

nej, nej, nej å åter nej. Hela dagarna håller vi på. Lowe försöker ta sig till kattmaten och jag säger nej. Han försöker ta saker på tv-bänken och jag säger nej. Lite roligt är det att jag ser att han förstår. Sen att han försöker gång på gång är ju en annan femma;) Vore kul att säga ja nån gång!


RSS 2.0