Helt normalt

img_6629 (MMS)

Vår honkatt är inte riktigt som alla andra. Inte vår hankatt heller iof men han intar i alle fall inga kåt positioner. Här blottar hon hela hängbuken och härligheten och vill bli klappad. Vi har skrivit dom sista papprena för lägenheten och fr.o.m. idag så är den inte vår längre. Visade upp den innan för köparna så att dom fick chans att inspektera städningen. Som man ska göra och inte som sluskarna vi har köpt hus av. Kommer ingenstans med våra klagomål på städningen tyvärr. Dom tycker att dom har städat och vägrar låta oss ta dit en oberoende firma som granskar och betala om dom kommer fram till att det är dåligt städat. Tycker synd om dom som städat. De lär ju bo i rum med avföring och matrester på golven. SÅ imponerad är jag av deras "städning". Vill faktiskt inte ens kalla det för städning så det ska jag sluta med. När jag städar så är det städning. Ska fotografera alla äckliga brister och skicka till dom idag. Ska skriva nåt riktig spydigt också. Sen ska jag ringa och be mäklaren som sålde till oss att dra åt helvete. Det är fredagsmys mina vänner:)


Mums mums

img_7685 (MMS)

Världens bästa Carro, Lowes gudmorsa, var här och fikade. Hon hade med sig banan som Lowe ratade och kastade på golvet och mums mums som han älskade och kletade i hela fejset! Han mosade den mot handflatan och tryckte in hela handen. Lite som mig när jag äter faktiskt. Annars river vi tapet. Har en vision för hallen nu så det får bli nästa projekt!


Ops!

img_9486 (MMS)

Bra morgon. Stoffe hade åkt iväg till jobbet och jag skulle vara duktig och slänga lite kattbajs direkt i soptunnan ute för att slippa stanken. Herregud vad dom skiter och pissar nu när dom är inne. Slänger ut dom snart tror jag. Om jag får för mesiga Stoffe;) Tillbaks till sak. I samma sekund som jag drog igen dörren insåg jag mitt misstag. Dörren gick i lås och jag hade inga nycklar! Paniiiik!! Lowe hade jag som tur var satt i sängen så han kunde inte göra illa sig men ändå. Där stod jag i chinos och foppatofflor klockan 9 på morgonen och lekte tittut med en förvirrad Lowe vid fönstret. Stoffe fick vända framme i Bromma. Lagom nöjd. Hur som helst så löste sig allt innan värderingsmannen kom och värderade upp vårt hus. Hejdå topplån:) Nu ska jag och min nya granne Ylva hänga!


Kan själv

img_4908 (MMS)

Ungefär en gång varannan vecka får han kladda själv. Jag veeet. Han borde få hålla på hela tiden men det är svårt för mitt ordningshjärta. Kanske inte borde bry mig när halva köket består av väggar med nedriven tapet och andra halvan grön tapet. På det modern av alla mikrovågsugnar som tar över hela köksbänken. Som sagt. Kanske inte borde bry mig? Imorgon kommer det en mäklare som förhoppningsvis ska värdera upp huset lite:) weeeei! Håll tummarna runt halv 10!


Sliten?

img_5158 (MMS)

Har fått hantverkarhänder. Förhårdnader, snustorra och fnasiga, trasiga skitiga naglar. Men NU sörni. Nu är det klart! Varenda pinal är flyttad och lägenheten har förmodligen aldrig varit såhär ren. Trots att jag bott där och städat frenetiskt varje dag. Kändes vemodigt att stå där för sista gången:( Nej positiva tankar och en ny tid som börjar i Salemstaden! Ikväll blir det premiären av Stockholm-Båstad. Höga förväntningar är en underdrift. Men hörni solsidan. Vad hände med det? Slut eller? Har missat den detaljen i så fall.


Partej

img_7124 (MMS)

Lowe däckade först. Jag lade honom till vänster på ett täcke men han hittade tydligen ett bättre ställe. Ser verkligen jätteskönt ut. Skulle ha tagit taxi hem men det var tydligen slut på alla bilar med barnstolar. Alla spädbarn som skulle hem från golden hits. Man kan ju tycka att dom kunde ta tuben eller nattbussen. Ja ja. Vi fick i alle fall gå hem jag och Lowe. Eller Lowe låg i vagnen och undrade varför i helvete vi skulle ut och gå mitt i natten för? Allt han ville ha var välling och sen somna om. Det tog nästan en och en halv timme och kallt var det. Dock ganska uppfriskande. Blev jagad en bit av något som jag var helt övertygad om var en våldtäktsman. Det visade sig vara en ekorre. Läskiga dom små jävlarna:) Idag är vi bakis båda två. Jag och Stoffe alltså. Inte Lowe men det kanske ni förstod. McDonalds intaget och nu ska vi hämta lite grejer medans Lowe hänger med mormor och morfar. Städa i lägenheten ska vi försöka hinna med också...och förhoppningsvis IKEA.


It's back

img_7682 (MMS)

Den fruktansvärt fula kattmöbeln har gjort entré idag. Den ska stå i förrådet där ingen behöver se den. Katterna är gladare än någonsin. Jabbade och fräste från varsin plattform. Vi håller dom inne nu när vi flyttat för att dom ska rota sig innan vi släpper ut dom så att dom inte springer till Huddinge. Annars har dagen bestått av att plocka, få saker på rätt plats och sist men inte minst tapetrivning. Det tar sin lilla tid kan man säga. Har googlat och hittat lite tips så imorgon ska jag införskaffa tapetklister och byggplast! Förhoppningsvis en tur till IKEA också! Nu är jag så efterbliven att jag sitter i skogängshallen och ska titta på Stoffes lag i div 4 spela första kvalmatchen upp till div 3. Känns som lyx att bara vara själv. Hade kunnat sitta och stirra in i en vägg och varit nöjd med det. Köpte snus idag! Bara sådär! Vad var det för infall liksom? Har bara tagit några prillor sen jag blev på smällen och så bara när jag druckit. Det sjuka är att jag vill ta en nu. Usch inte bra:( Med tanke på hur "bra" min karaktär är just nu så misstänker jag hur det kommer sluta!


Hjälper till

img_8937 (MMS)

Världens bästa Lowe hjälper till att packa upp!


Morgonstund har guld i mund...

img_9446 (MMS)

Gammalt uttryck. Undra om det är mund eller bara mun? Ovästenligt så vi skiter i det. Skönt att jag postar bilder klockan 8 på morgonen och bloggar om dom klockan 21 på kvällen. Så är det nu helt enkelt. Börjar få ordning måste jag säga. Dagen började med en ganska gnällig Lowe som tyvärr vaknade alldeles för tidigt. Han vaknade vanlig tid. Dvs halv 7 och det är ok om han somnar 19..inte 21-22. Jag satte igång och riva lite tapet och insåg vilket helvetes jobb det är. Ska ju ner i hela huset dessutom! Ja ja..en vägg i taget:) Vid 9:30 lade vi oss för att vila. Jag var också helt slut vid det här laget. Somnade ju inte förrän vid 3-snåret igår. Bästa svärmor och Svenne var här idag igen och hjälpte mig med Lowe och allt möjligt annat! Nu dricker jag rödvin igen. Tror ni jag har problem:)? Deppar över att jag missade Grey's igår. Hoppas det går att se på internet. Nån som vet? Imorgon ska jag och Lowe ut i friska luften. Han har ju inte kommit ut på flera dagar. Tjohej hörni!


Ny adress

img_1301 (MMS)

Kör en favorit i repris på bilden. Hur rolig är den inte? Dessutom så orkar jag knappt andas just nu. Så trött är jag! Har flyttat från klockan 14 idag och nu är klockan 02:00. Första vändan körde jag och Svenne själva medans bästa svärmor hängde med bästa Lowe! Nästa lass så kom Stoffe hem och världens snällaste David och hjälpte till. Nödvändigt med tanke på att jag knappt kan rubba vissa möbler. Allt har gått väldigt bra måste jag säga. Inget kras och en extremt snäll och medgörlig Lowe. Han måste vara världens bästa barn. Tror det. Det mesta har dessutom kommit på rätt plats. Bakslag på en del saker. Extremt dåligt putsade fönster, en toalett som inte spolar, 3 avlopp som inte funkar och ett helt galet fall i ena badrummet. Jobbigt att behöva klaga men vad ska man göra? Vet däremot inte vad som gäller med toaletten. Ska kolla upp! Okej hörni. Nu krampar min axel. Kan inte skriva mer..måste sova..hejdå hejdå


Co-driver

img_8543 (MMS)

Rena rama Tina Turner i framsätet. Fastspänd favoritvas från Sia. Imorse var det dags att skriva på sista papprena och bli husägare officiellt. I Södertälje skulle vi ses hos mäklaren. Stoffe fick förhinder i sista sekund och kunde inte följa med. Inte optimalt men vad skulle vi göra? Vi tänkte positivt och hoppades att vi skulle kunna lösa det med en fullmakt. Passerade ett café på vägen där det stod en polis och fotograferade 11 skotthål i rutan. Trevlig stad Södertälje? Hur som helst så vart det inte trevligare när jag klev in hos mäklaren. 1 minut sen var jag och han hade redan ringt Stoffe och frågat vart vi var. Hetsig? Japp. Sen fortsatte det. Han var dryg och otrevlig hela tiden. Varje gång han öppnade käften kom det nåt nytt spydigt. Säljarna var hur söta som helst och verkade inte ett dugg stressade. Jag hade dessutom bett om ursäkt 100 ggr och förklarat situationen om och om igen. Det visade sig även att säljaren var min gamla dagisfröken och kom ihåg både mig, mamma och bror. Hur som helst så ruttnade jag till slut på att ta skit och röt ifrån. Sååå skönt. Frågade varför han var tvungen att vara så otrevlig och att han hade varit det sen jag kom. Förklarade för idiotjäveln att inget skulle bli bättre av att han betedde sig så och att vi skulle fokusera på att lösa problemet istället. Till saken hör att han låtit riktigt jävla dryg och otrevlig redan innan varje gång vi haft telefonkontakt. Fördigsuttet på stina nu. Heja mig;) Han svängde hur som helst helt och bad om ursäkt. Skyllde på att han sovit dåligt. Vem fan har inte det? Ja ja. Han gullade med Lowe och kvittrade rent allmänt. Kaoset slutade med att Stoffe fick stänga butiken och köra rally från Bromma till Södertälje för att krita på 3 papper som tog 20 sekunder! Hur som helst. Slutet gott allting gott:) Åkte förbi vårt nya hus på vägen hem och släppte av vasen och lite annat lull lull. Känns helt sjukt och nu helt vemodigt när allt nästan är packat. The end of an era..djupt va? Nä. Nu ska jag packa vidare!


Slut som artist!

img_8699 (MMS)

Har varit och flyttstädat ett hus idag. Tänkte att jag behöver öva lite inför vår flytt i veckan. Shit va tid det tog! Fönsterputsning är ingen lek. Var iväg och igång mellan 9-17. Heltid idag med andra ord:) Lowe hängde med morfar han hemma hos dom. Skötte sig exemplariskt och bajade inte förrän jag kom och hämtade honom. What's up with that? Misstänker att dom gaddat ihop sig faktiskt. Åt två ägg vid 8 och har nu tryckt en sallad med avocado och rakis från kvarnbergsplans pizzeria! Satt fint. Märkligt nog så har jag inte varit direkt hungrig trots total näringsbrist. Är jag sjuk tror ni? Nä. Hade fullt upp med allt vaskande så jag tänkte väl inte på det. Tänk om det var så oftare. Va smal jag skulle va;) Nu kaffe och innebandy och sen ett lååååångt bad! Skulle behöva packa några kartonger men tror inte jag hinner det. Svårt när Lowe sover oxå. Vill inte röja överdrivet. Får se hur det blir. Ha en fortsatt trevlig måndag!


Sköna söndag!

img_9358 (MMS)

Började med att väcka Stoffe för att få sovmorgon! Sjukt jag vet men så är det. Skulle kunna köra in en traktor i sovrummet utan att han skulle märka. Rävsov till klockan 10 och började direkt packa. Fått upp ångan nu faktiskt. 15 kartonger klara och 11 nya som väntar. Tack Kristina:) Sen iväg för att träffa Tessan och David och en långpromenad i solen runt långsjön. Lite terräng med barnvagnen men bra träning. Vi avslutade med att svulla på delin..mums! Packade lite till när vi kom hem och drog sen iväg på säsongens sista match. En pisstid i en pisshall med en pissdomare! Förlorade såklart..så bittert att spela match klockan 20:00 en söndag kväll på gärdet och dessutom torska. Ja ja..nu solsidan och lite mys innan jag däckar!


SMS-inlägg

img_2948 (MMS)


Mitt nya porslin!

img_8106 (MMS)

Dagen började bra..Lowe vaknade och var som vanligt på strålande humör runt halv 7. Märkligt nog så vaknade jag av mig själv precis innan. Helt andra förutsättningar. Vi har satt igång att packa nu och i princip hela köket är klart! Riktigt skönt:) Runt 11 drog jag iväg och skulle kolla porslin. Kom 100 meter och insåg att det var punka på höger framdäck! Paniiiik. Ringer Stoffe som kommer dit och får åka iväg och köpa fälgkors. Det som fanns i bilen till extradäcket passar in till bultarna på vinterdäcken:( Jag underhåller uttråkad Lowe bäst jag kan och strosar omkring lite med vagnen. Går helt ok. Tur att han är A-barn. Stoffe ringer dit David med vårt sommardäck och när allt och alla är på plats går det faktiskt undan. Piper iväg så fort det är klart och köper porslin. Min ursprungsplan med vitt, grått, färg sprack men är riktigt nöjd ändå! Äääälskar den turkosa färgen och grått är snyggt till allt! Nu taggar vi inför säsongens sista och helt avgörande match. Vinner vi den här går vi upp en division och förlorar vi så skiter det sig! Måste försöka ladda fram en "innan match bajs" också. Jag vet..tmi (too much info) Åh va jag hade velat sitta på snaps nu i vårsolen! Underbart gissar jag! Puss och kram


Det har spårat!

img_0389 (MMS)

Han står och skriker att han måste "vaska en" och att han bokat stockholmsveckan på mitt kort v 29 på Gotland. Vad gör man i sånna här situationer?


Solstrålen

img_1855 (MMS)

Han vaknade innan klockan 6 imorse vilket just idag var galet med tanke på att han hängde med mig på träning igår. Kom inte i säng förrän klockan 20:30..en och en halv timme senare än normalt. Tryckte i honom välling och sjöng björnen sover varvat med buff brevid mig i sängen och vips så somnade korven om. Sov till 8 och var såhär glad! Ska försöka få en bild på hans coola nya jeans. Han går ju till attack mot mig varje gång jag försöker ta ett kort vilket resulterar i en massa skitdåliga överkroppsbilder som är helt suddiga. Skam den som ger sig! Har beställt provbitar på 3 olika golv som jag håller tummarna för att jag ska gilla. Ljusa laminatgolv i lite olika utförande. Fick nya skor från H&M efter att jag reklamerat dom förra. Gick sönder efter 4 timmars nyktert användande. Inte stabilt:/ Ville faktiskt ha pengarna tillbaks eftersom jag inte litar på att dol här håller heller men vi får väl se. Gick en sväng till ICA och handlade inför fredagsmys ikväll. Först jag och korven och sen vid 21:00 kommer Stoffe äntligen hem! Raka benen kanske;) På menyn står lchf pizza med hemmagjord vitkålssallad och sen lite hallon med grädde och kanske grönsaker med dipp! Längtar så jag nästan dregglar. Vi hade tur och missade nästan snöstormen helt. Vafan ska det snöa för:( Lowe har precis lyckats "sabba" tv'n. Han höll i boxer fjärren i totalt 10 sekunder och första gången ställde han in så att det bara går att kolla på HD kanaler. Jag har ingen aning om hur man får bort det. Andra gången delade han upp bilden i 2 likadana bilder. Visste inte att det var möjligt heller?


Framtiden klar?

img_1174 (MMS)

Runt 11 var han vilad och matad så vi styrde kosan mot Gabbe och Kristineberg! En promenad in till stan stod på schemat där vi skulle provduka med Mateus porslin. Jag vet att det låter efterblivet. Men sånna är vi. Efterblivna:) Ett stop på Zara hann vi med. Köpte byxor till mig och jeans till Lowe. Älskar deras barnkläder. Små vuxenkläder i miniatyr. Dulligt:) Gabbe visade mig en supermysig Marokansk butik med bla härliga kuddar och toffsar i sammarbete med Maria Montazami. Lovely! Där köpte hon en av sina 3 kuddar för dagen. Dom andra 2 på indiska. Sen var vi inne på Åhléns och PUB och stod och provdukade och diskuterade färger, former och storlekar. Jag har bestämt mig för vitt och grått nu tror jag och uppläggningsfat i fina färger! Vad tror ni? Ev. klämma in en lila färg också men är lite osäker! Lowe var ändå duktig med tanke på att han satt i sin totalt nerkissade (försvarar mig med att tiden bara gick) blöja i flera timmar tyst och snäll. Han försökte riva ner en kanna för 400:- efter att han blev väckt ur sin dvala av en skrikande vidrig unge inne på PUB. Tack för den. Vi försökte runda av med en trevlig lunch och det gick sådär. Massa härliga goda räkor men Lowe betedde sig som ett ärkesvin. Ett sött sådant dock:) Kastade traktorer och kräktes upp mat. Gabbe blev nog mer stressad än mig men vi åt rätt fort och rörde oss hemåt. Det blev superstressigt helt plötsligt att hinna till träningen. Kastade i Lowe mat och ner på innebandyn. Där sken han som en sol och provade bland annat på att vara målvakt. Hoppas han bestämmer sig för att bli powerforward:) Nu ska jag och bror mysa och dricka rödvin! Love life:)


Utmaning

img_4945 (MMS)

Han kämpar på så tappert med vinterskor i snön. 5 steg för honom är väl som Vättern rundan för oss! Till slut gav han tom upp och VILLE komma upp i min famn istället för att vara i lekparken. Lillfis:) Pratade med Stoffe nyss som är i Norge och inte kommer hem förrän på fredag. Saknar honom nu! Han har varit borta sen i måndags och jag kan konstatera att det är tufft att vara "ensamstående". Misstänkte väl det redan innan men nu får man känna på det lite. Ska kolla på gårdagens säsongspremiär av Desperate Housewifes som jag spelade in och sen Cougar Town. DET är livskvalité mina vänner!


Syskon & Kusinträff

img_9049 (MMS)

Idag har vi hängt med min bror och hans lille Leo hela dagen! Supermysigt och väldigt skönt. Tomas sov hos oss och åkte och hämtade Leo i morse. När dom kom tillbaka erbjöd sig Tomas att hänga med grabbarna så att jag fick vila. Bara sådär:) Jag är trött heeela tiden just nu. Vet inte vad det beror på men jobbigt är det. Sen har det varit bus hela dagen och en tur till Rådsparken för att titta på djuren. Både ville såklart upp och gå och ramlade runt i vattenpölar överallt. Kändes sådär fräscht med tanke på att det var vatten blandat med djuravföring. Blää! Gjorde mitt bästa för att hålla Lowe på fötterna och nu är alla kläder sanerade.


Rester

img_2052 (MMS)

En som ställde upp och åt några av kakorna som var kvar var Ylva. Tyckte nog att hon åt ganska dåligt ändå. Fick ta med mig resten av kakorna plus tårtan som blev över till träningen. Väl där var det endast två som gick att tvinga i lite tårta. Resten var jäkligt reserverade. Kan iof bero på att vi skulle ha en och en halv timme träning men vad vet jag;) Xica tog med sig tårtan hem och Anna kakorna. Tack brudar! Ni har räddat mig från fetman. Min bror kom och åt middag med mig och passade Lowe medans jag var på träningen. Första tisdagen den här säsongen som jag fick träna utan Lowe. Full fokus. Sen sov Tomas här och nu är han och hämtar Lowes kusin Leo som är ett halvår äldre. Vi ska hänga idag:) Ska ha onyttighetslöfte igen. Börjar med en månad fr.o.m. idag. Jag och Ylva. Vi måste bli kvitt sötsuget som helt spårat ur! Nu kör vi:) Jag och Linn körde ju ett liknande race i höstas som höll i sig riktigt länge. Måste bara klara av det här. Hejdå du karaktärslösa Stina!


Världens fetaste 1-åring?

img_0862 (MMS)

Nej han ser inte ut såhär. Det är också förvrängt. Sjukt kul däremot. Han ser ut som en kompakt liten tjockis:) Skulle älska honom ändå!


Tidig aktivitet!

img_4609 (MMS)

Stack iväg runt 9-tiden imorse och träffade min kusin Anna och hennes lilla Klara som är 7 månader vid öppna förskolan. Testade den vid kyrkan idag och den var bra. Synd att vi flyttar snart. Ska försöka besöka den någon gång till innan:) Tredje öppna förskolan besöket på 1 år. Bra eller anus som Filip & Fredrik hade sagt? Packade min första flyttkartong strax innan. Börjar bli dags nu men så svårt att packa när man har en liten och behöver saker. Funderar på vart jag ska ställa alla färdiga kartonger utan att Lowe välter dom. Vi har ju trots allt bara 2 rum. När vi kom till öppna förskolan så var det en mamma där som jag sett ute med barnvagn förut med sin son som var i Lowes ålder. Jag vet att jag tänkt att hon sett lite "ouppdaterad" ut om ni förstår vad jag menar. När vi kom in i lekrummet däremot så trodde jag att jag såg i syne. Hon låg och gjorde armhävningar!! Anna..såg du det? Glömde fråga dig när vi gick! Förutom den konstiga grejen så verkade hon trevlig. På sångstunden var det en del gudfruktiga sånger eftersom vi var i kyrkan men oxå en hel del sånger som jah faktiskt kunde. Har ju känt mig helt sämst på förskolan i fullersta för att jag inte kunnat någon sång:( Man fick dessutom sånghäfte i kyrkans. Mycket mycket bra. Lowe ville inte sitta med mig utan stod i mitten och dansade så fort gitarren satte igång. När varje låt var slut så applåderade han lyckligt och hysteriskt. Har laddat ner en ny app där man kan förvränga bilder. Riktigt skoj! Den här bilden tex. Coolt va?


OMG..

img_2872 (MMS)

Kort för "oh my god" för er som inte visste. Både åt den vidriga stank som precis spridit sig i hela vardagsrummet men också åt mitt frosseri! Gick nyss lös på rester av balerinakakor. Lowe fick 1 och jag minst 10!! Har promenerat men vad hjälper det i det här läget? Får hitta på nån hemmaträning till när Lowe gått och lagt sig och sen leta febrilt efter min karaktär!! Vars är den? Måste även jobba på att folk kommer hit och äter upp resterna av kalaset. En frivillig än så länge. Alla är välkomna hem till oss på tårta och cupcakes!! Ser förbannat kul ut med mössor som sitter för högt upp på barn. Öronen står ut:) Nä hörni. Ska eliminera ett problem nu. Stanken!


Lyckat kalas, lyckad dag!

Dagen började tidigt som vanligt och tur var väl det med tanke på allt som vi skulle hinna med innan klockan 12 när vi skulle öppna upp dörrarna för dom som ville komma. Var så sjukt nervös över hur det skulle gå med mina fotbollstårtor som jag fått för mig att jag skulle göra. Inte en heller utan TRE! Gick över förväntan och samma sak med mina färglada cupcakes. Nästan stolt över mig själv:)

Eftersom vi bor så litet just nu kändes det mest lämpligt med öppet hus varianten. Däremot blir det ett ganska långt kalas då. Tur att Lowe höll humöret uppe och tur att det var så trevligt att det inte kändes långt! Tack alla underbara familjemedlemmar och vänner som kom och gjorde vår älskade Lowes första kalas i livet till något alldeles speciellt. Massa kärlek! Han fick massor av fina presenter som vi bugar och bockar för men jag måste ändå nämna tavlan som han fick av sin gudfar "Berka" eller Christoffer. Så sjukt fin. Fattar det knappt själv. Kommer passa perfa i Lowes nya rum!

Här kommer ett axplock i bilder från dagen som nu ska avslutas med ännu en synd. Hamburgare med pommesfrittes! Prinsen sover som en stock och snart är det solsidan. Jag och Stoffe får passa på att njuta av varandra ikväll..(fri tolkning) eftersom han åker till Norge på utbildning imorgon och kommer hem först på fredag:( Vi kommer att sakna honom!


Paaarty!

img_4290 (MMS)

Nyktert förmodligen men ändå! Aldrig tråkigt med familjen Zahn:)


Behöver man säga mer?

img_3025 (MMS)

Är så tacksam över hjälpen jag fick med Lowe sen när vi kom hem. Anna & Sebbe stannade och lekte, matade, tillrättavisade, bar och gosade. Underbart! Jag kunde baka i gladan ro och fick allt klart inför imorgon. Lovely! Chokladbollar, cupcakes, kanelbullar, vaniljbullar och tårtor:) Är det kalas så är det! Inget är gott nog åt min lilla prins. Stoffe har varit borta från klockan 10 idag och kommer hem om 10 minuter. 10-21. Först jobb och sen innebandymatch i Uppsala. Jag ska pipa iväg och fira världens bästa Jonna så fort han kommer!! Mys:)


Jäser vidare

img_4660 (MMS)

Kan inte bli för mycket bilder på lata njutare i solen:)


Underbar dag!

img_8089 (MMS)

Startade lite för tidigt som vanligt nu för tiden..klockan 6. Resultatet blev att jag satte igång och baka inför kalaset imorgon klockan 8 och sedan dess har jag varit igång! Fick en paus i det underbara vädret och sällskap av mini-me såklart men även Anna & Sebbe. Hittade ett smultronställe vid sjön där det var hur skönt som helst att sitta och njuta av solen. Total terräng och ett ordentligt träningspass att ta sig dit och därifrån med barnvagn.. Var nog lika bra med tanke på att jag tryckte en pizza till lunch. Är normalt inte särskilt förtjust i pizza men var nog lite bakis idag:) Vet inte om jag försöker illustrera hur gasig jag blev av Pizzan eller om jag saknar gravidmagen. Jag gissar på det första med tanke på att jag inte alls tyckte om att vara gravid!


Skorensning!

img_6186 (MMS)

Idag var det äntligen dags. Gabbe skulle komma över och hjälpa mig att slänga skabbiga skor och framförallt göra mig av med dom skorna som jag aldrig kommer använda. Helt stört. Jag har inbillat mig att det är billigare att köpa billiga skor. "Men vadå tänker ni nu..det är klart att det är". Ja. Så länge man inte köper 40 par skor som man knappt vill ha och sen bara har i garderoben. Nej. From nu ska jag köpa skor som jag VERKLIGEN vill ha. Oavsett pris. Jag är inte så "snål" när det kommer till gymnastikskor eller gummistövlar. Där lägger jag mer än gärna ut pengar för att få det jag vill ha. Hur som helst. Det blev en hög med slänges, en hög med pingstkyrkan och en hög med bortskänkes. Det var svårare än vad jag trodde. Tur att Gabbe var med och var hård. Annars hade jag behållit det mesta. Ännu mer tur att vi drack vin. Vin gör en tuff:) Vill bara påpeka att det här är inte är alla skor. Ett par innebandyskor, ett par löparskor, ett par gummistövlar, 5 par gympaskor och två par höst/vinterskor var INTE med i denna utrensning. Så stört. Insåg att många skor hade 10-12 cm klack och att jag måste börja öva om jag ska palla gå i dom. Eller testa dom här "party-feet" eller "happy-feet" inläggen som finns. Eller vänta nu...happy-feet är väl en film om dansande pingviner va? Dagen har annars varit ganska lugn. Var på behandling i morse och fick axeln justerad. Riktigt skönt med tanke på att det började bli en utmaning att blanda välling. Då förstår ni nivån. Inte hållbart om man ska bära barn, skjuta på barn i vagn, boxas, städa och spela innebandy. Men nu hoppas vi på att allt är bra. Hämtade ut 2 kg marsipan också på ett kondis i Tumba som jag ska försöka åstadkomma något form av bakverk av till på söndag. Håll tummarna för mig! Bjöd Gabbe på underbar färsk lax med bulgur, sallad och egenkomponerad sås. Blev helt ok måste jag säga. Till det lite chardonnay för att komma i stämning och sen avrundade vi med lite rött från Australien. En "penfolds". Nä. Nu är det inspelningen av "på spåret" klockan 00:38. Helt onormalt. Jag lite lätt onykter och Stoffe helt nykter. Trevlig helg!


1-års kontroll

img_6864 (MMS)

Var det dags för idag. Bestämde mig för att gå dit och hem och resultatet är att jag är helt slut i arslet. Jag vet att det låter konstigt och jag kan meddela att det känns konstigt oxå. Längtar så efter min behandling som jag ska få imorgon bitti klockan 8! Knäcka till axel och förhoppningsvis få lite ordning på baksida lår. Konstant stram. Börjar bli tröttsamt. Axeln känns helt inflammerad vid det här laget. Kan bero på att jag inte vilat. Burit unge, dragit vagn, boxats och spelat innebandy. Bra? Lowe hade gjort sin största viktresa hittills så snart är han tjock som mamma och pappa;) Nej det kommer han inte att bli..inte så länge jag bestämmer och det gör jag tills han är 18:) Han hade äntligen kommit ikapp sin längdkurva. Han är 80 cm lång och väger 11,6 kg. Ingen fara på taket. När vi vägde för 2 månader sen vägde han 9,nåt. Ökningen kan ju bero på att vi tryckt i honom mat under samma period för att både jag och Lowe ska få sova mer än 2 timmar i sträck! Han har ätit på följande sätt: middag runt 18, gröt 18:30, välling 19, välling 24:00 och välling 04:00. Jag vet att det är stört men inget annat har funkat. Nu har vi tagit bort gröten och han verkar själv ha växt ifrån 04:00 matningen och vaknar istället glad vid 06:00. Jobbar på att han ska sova till 07:00 i alle fall. Drömma går ju;) Han älskade dockorna och vagnen i väntrummet. Nu måste jag bara övertala pappa Stoffe om att killar absolut kan leka med dockor. Fick bra info från svärmor som ska backa upp förslaget. Stoffe hade nämligen en docka som hette "ettan"..lite osäker på namnet. Ska försöka mig på att söka utbildning..igen..redovisningsekonom..igen..på Eslövs yrkeshögskola..igen! Ska ringa och prata med dom först så jag inte söker och får avslag pga samma sak igen. Tror att det här är en lite annorlunda utbildning där inte samma krav på yrkeserfarenhet fanns! Håll tummarna för mig. I så fall blir det 3 års halvtidsstudier på distans. Räknar stenhårt med assistans från Kristina och Jonna:) Eller hur tjejer?


Hipp hipp hurra...

img_2501 (MMS)

hurra, hurra, HURRAaaaa! Vår älskade stora lilla kille fyller 1 år idag!! Eller egentligen klockan 06:14 imorse. Han visste nog det med tiden med tanke på att han vaknade innan och tyckte att vi skulle gå upp;) Till frukost blev det jordgubbsglass som pappa åkte och handlade klockan 3 i natt när han insåg att vi hade glömt. Söt.. Han älskar sina låd-klossar och har snart suttit fokuserar i 10 minuter och flåsat. Vi satsade inte på leksaker utan saker till hans rum och det gick ju hem. Han tyckte inte att dom runda lådorna eller sparhästen var riktigt lika rolig men man kan inte vinna jämt. Han skötte sig dessutom exemplariskt på träningen igår och det spårade inte alls ur som jag hade förväntat mig! Det märks att han är vuxen nu och tar ansvar för sig själv. Dags att bestämma vad han ska göra med sitt liv. Ska prata om det under dan tror jag! Igår grät jag. Jag vet att det låter skittöntigt men det var nåt som kom över mig och både kändes konstigt sorgligt och lyckligt på samma gång. Rörd över att Lowe skulle fylla 1! Skumt men befriande att gråta lite. Funderade en stund på att väcka honom och kramas men insåg att det var ganska ego.


Alla klappar!

img_6822 (MMS)

Bara saker till hans rum men han är glad ändå:)


Bästa presenten

img_2330 (MMS)

Oj va han flåsar och fokuserar:) Hans nya smeknamn förresten..flåsarn:)


Födelsedagspresenter

img_1132 (MMS)

Till mig! Tihi:) Jag och Lowe drog till Skärholmen idag och allt var frid å fröjd på vägen dit. Gick helt ok där oxå när vi gled runt i butikerna men till slut ville han springa runt istället. Sådär kul eftersom jag var tvungen att jaga efter med vagn och kassar. Han gick ju aldrig åt det hållet som jag ville gå åt. Han fick löpa fritt en stund innan jag brottade ner honom i vagnen under vilda protester. Först tänkte jag gå en bit och hoppa på bussen på vägen men den kom precis när vi skulle gå så jag vågade inte chansa. På och trängas med andra vagnar, folk och rullatorer. Gick bra i 1 minut och sen spårade han. Eftersom jag själv är allergisk mot föräldrar som bara sitter och låter sina barn skrika så hoppade vi av vid nästa hållplats. Fick gå hem från Snättringe. Han fick en smoothie och satt och blängde på mig och sen tvärslocknade han! Märkligt att han blev tyst så fort vi klev av bussen. Unge! Köpte nya tights, en enkel blå tröja, smink och gummisnoddar! Lovely:) Längtar efter att testa mitt nya party puder..lördag kanske när söta Jonna ska firas? Nu innebandy med en tvärtrött Lowe..kul?!


Äter HELT själv...

img_5610 (MMS)

...åh herregud. Jag vet att jag måste låta honom men det skär i städhjärtat. Mitt inre känns som om det ska explodera när han sitter och kladdar precis överallt med maten. Suck. Får väl hoppas att han får in snitsen fort med skeden och inte tycker att det är kul att äta med händerna men det är ju inte särskilt troligt. Kanske när han är 12! Nu har han även lärt sig att öppna frysen. Känns ju spontant inte så lyckat. Tur att vi har larm på den om den står öppen för länge:) Nu blir det en tur med vagnen tror jag och så kommer söta gravida Isabelle förbi vid 14! Spännande att se hur stor hennes mage har blivit. Inte så långt kvar nu.


Bokstund

img_7182 (MMS)

Ja det märks att han är stor nu. Läser själv och så;) Av någon anledning så fastnade han för kamelen av alla djur som dessutom måste vara en dromedar. Kameler har väl två pucklar va? Vilken opedagogisk bok.


Bästa!

img_2013 (MMS)

Efter en mysig och slapp födelsedag överraskade Stoffe mig med allt det här! Sötaste:) Min favvis prinsesstårta, kladdkaka (som jag förmodligen inte kommer få i mig), kaffe och smågodis. Helt proppmätt efter tårtbiten men åh så gott! Kolla värmeljuset på tårtan! Haha..man tar väl vad man haver;) Jag träffade en ny kompis igår. Stoffe tyckte såklart att jag var mongo som bytte nummer och han höll på att dö när jag berättade att jag hade skickat sms till Kajsa. Ja hon heter så. Supertrevlig. Stoffe tycker att jag är sjukt påträngande och kallar mig nu för Ove Sundberg. Får väl ta det. Sån är jag;)


Slut som artist?

img_3850 (MMS)

Igår skulle vi köra hela vägen in i kaklet var det bestämt. Lowe skulle hänga med mormor och morfar och chaufför var ordnat. Taxi Ylva;) Jag började kvällen med en helmysig 30-års fest. Eller 30x2 var det eftersom både min barndomskompis Daniel "Lillis" och hans flickvän Lisa fyllde år. Alltid kul att prata barndomsminnen och jag kan säga att jag är smått oroad för en av mina kompisars extrema detaljminne. Kan nog förvänta mig alldeles för sjuka storys när jag fyller 30! Får väl skylla mig själv som bjudit på så mycket:) Jag mötte senare upp Stoffe inne på Münchenbryggeriet där det va BK Sol fest. Skoj även om jag inte kände så jättemånga. Mamma hade pumpat upp deras "wigwam" säng som faktiskt var helt underbar att kasta sig ner i klockan 4 på morgonen! Klockan 7 när Lowe var uppe och röjde med min mamma så var den inte lika skön längre. Vi låg i kraftig lutning som två packade sillar i mitten av sängen. Gick ner och la mig i mammas och pappas säng en stund och fick sova till 10! Lyx:) Nu ska jag öppna mitt paket eftersom jag fyller år idag! 29..lite smått meningslöst.. Spännande;)


Svettig löprunda!

img_1365 (MMS)

Fick sällskap av Kristina idag på en löprunda som borde ha landat runt milen. Skön start på dagen och satan va varmt det blev i solen. Funderar nästan på om jag tom lyckades bränna mitt bleka fejs:) Inte så konstigt med tanke på att det är kritvitt just nu! 1 timme och 5 minuter var jag ute och vi startade vid 9 i morse. Ska in och mäta upp rundan snart men först ska jag och Lowe mannen busa lite ute på gården:)


Vi

img_0290 (MMS)

Han och jag..jag och han! Om några år ska han få lära sig åka skidor i backen bakom oss. Han ska inte vara lika kass som mamma utan lära sig i tid. Gudmor Carro har tagit på sig det. Jag har ju inte mycket att lära ut om skidlivet..skulle vara after ski i sådana fall! Det är jag hyfsad på.


Innovativ?

img_2869 (MMS)

Eftersom det regnade rätt kraftigt var det läge för en McGayver lösning. Tog regnskyddet till vagnen. Funkade asbra:) Konstaterade även glatt att mina termobyxor satt slappare nu än sist jag hade dom och det var innan graviditeten!


Vintermys

img_7473 (MMS)

På Lida! Men vart fan är solen som var utlovad? När vi var på väg ut så började det dessutom regna och alla åkte därifrån:) Regnet gav sig efter ett tag och Lowe fick krypa runt i snön på isen.


Paketinslagning

img_4161 (MMS)

Stoffe kom hem efter en shoppingrunda där han letade present till mig som fyller år på söndag...tihi:) 29..suck. Jag ska vara i toppform när jag är 30 så ett år har jag på mig att bli skitsnygg. Har alltid sagt att jag ska pika när jag är 30. Får se hur det blir. Jag passade på att slå in Lowes presenter. Han fyller på onsdag. Så sjukt att han är så "stor" nu! Stoffe berättade när han kom hem att han i princip blev utskälld på kicks när han försökte köpa i.d. bare minerals puder till mig så det får jag inte i present. Haha. Vilket mongo. Det är väl bara att sälja. Sälj, sälj, sälj!


Schteek!

Schteeek

Uppdaterade Lowe inför sommaren med ett par nya brickor. Hans gamla bebis brillor är för små nu så vi satsades på ett par superstora. Fanns tyvärr inga mindre i den modellen men han var nöjd. Älskade att ha på sig dom och satt och stirrade ut solen med ett brett flin hela vägen hem.


SMS-inlägg


Tar sig friheter..

img_0448 (MMS)

Så jäkla bitter är jag över att jag inte fick en bild på henne när hon satt i sängen och tvättade könet. Såg så roligt ut och hon såg dessutom helt påkommen ut. Vi testade att sätta ner Lowe och jag tror inte ens att han hann nudda madrassen innan hon flög ut ur sängen. Livrädda lilla sessan:) Idag gick det skitbra med Lowe på träningen. Skönt eftersom han har varit lite gnällig dom sista gångerna. Det är ju inte konstigt med tanke på att vi tränar mellan 19:30-21:40! Lååång tid och lååångt efter hans normala läggning vid 19 men jag är bortskämd. Världens finaste och snällaste lilla son. En timme in på träningen uppmärksammar en av mina lagkamrater mig om att det luktar lite och är dags för blöjbyte. Springer iväg med Lowe och skötväskan in på toa. När jag sen ska ta fram en ny blöja så finns det ingen! Va bra. Får helt enkelt tömma den gamla och fräscha upp den så gott det gick och sätta på igen. Superfräscht. Verkligen. Lowe var nöjd och det luktade inte och det var ändå viktigast.


RSS 2.0