Pappa & Bror

img_4719 (MMS)

Går i pension idag från södertörns brandförsvar efter 37 års trogen tjänst. Blandade känslor för honom kan ni tro. Hurra för finaste papsen idag och hurra för älskade bror som fyller år idag. Han och knugen. Inte dåligt att dela dag med kungligt blod;)


Tvättar

img_0675 (MMS)

Nej tyvärr inte det gigantiska berget med kläder utan bollar. Golfbollar. Ja jag vet inte vad jag ska säga så jag säger inget,


Huslig

img_2171 (MMS)

Bror är här och imorgon bitti nalkas det golf för Stoffe, bror och far. Stoffe har aldrig varit såhär huslig. Hysteriskt diskande. Tänk om det kunde hålla i sig!


Husgarderob på G!

img_9780 (MMS)

Har målat en av 4 dörrar på ena sidan. Det artar sig;) Två av dörrarna är dock inte sågade än. Men ritade. Alltid nåt! Dom ska ha mer borgliknande tak. Lite trappa. Har snott iden så jag kan inte ta åt mig äran för det. Men utförandet absolut. Får dock se hur slutresultatet med fönster blir. Alla dörrar ska ha olika färg som går i blå/turkos och grönt. Har lite text tavlor på G oxå som jag är spänd på hur dom ser ut utskrivna. Lite hyllplan och väggmålning så är vi klara sen! Massa småpill med andra ord.


Finn ett fel!

img_8545 (MMS)

Jag vet att det är upp och ner men skit i det nu. Ser ni alla söta fingerdockorna från Ikea. Hajen, sköldpaddan...och mördarkaninen!!! Hur tänkte dom? Den ser ju förfan rabiessmittad ut! Röda vindögda ögon. Lowe kommer ju inte fatta när han ser friska djur. Han kommer tro att det är nån ny art. Tack Ikea. Måste gå igenom hela faunan nu dagligen. Tack.


Sko

img_0978 (MMS)

Om ni inte såg det så är det en sko. Ville bara berätta det.


Rymling

img_5201 (MMS)

Hann inte blogga igår. Jag och Lowe var inte överrens kan vi nöja oss med att säga. En stund var vi kompisar. I lekparken. Synd bara att han ville rymma både från mig och den. Jag sa demonstrativt "hejdå" och gick åt ett annat håll. Hur dum är jag som trodde att det skulle funka? Ni behöver inte svara på det. Han har börjat med nåt nytt oxå. Hoppas den här "fasen" blir kort. Så fort vi säger ifrån så kastar han något på oss eller i golvet (ja, med flit) och sen när vi säger att det inte var så bra gjort så kastar han sig på golvet. Gärna bakåt med huvet först och skriker med helt nya toner allt vad han har. Super charmigt. Det är förresten min respons ganska ofta. "charmigt Lowe".


Trotsåldern?

Mitt A-barn har förvandlats till ett monster! Bara i små stunder åt gången men ändå. När det väl blixtrar till blir jag livrädd. Han protesterar i form av galna illtjut och kastar sig på backen. Lagom spännande bland folk...eller inte. Ja ja. Är väl förhoppningsvis bara en fas. Dessutom så blir man beskjuten av olika saker så fort man säger nej och han har nåt att kasta i handen. I bästa fall en napp. I värsta fall en fjärrkontroll.

Var på Biltema idag och lämnade tillbaks världens sämsta torkvinda som inte gick att spänna upp. Alltid lika segt i den lilla butiken där. Herregud säger jag bara. Det var mordisk stämning bland dom som väntade och personalen högg proffsigt tillbaks?

Åkte sen vidare och handlade hissgardiner på Jysk som jag hoppas ska bli fina i köket. Blev lite smygreklam där;) Hittade en matta till Lowes rum också som jag måste "känna" lite på innan jag bestämmer mig. En grön rya. Tror att det blir bra. Ska lägga upp bilder så fort det mesta är på plats. Han invigde sitt rum igår och sov hela natten faktiskt. Sen på förmiddagen så förstörde han väggarna genom att köra krock-race med sin lära-gå-vagn. Den är numera mystiskt "försvunnen". Han körde den mot golvlisterna och pressade upp det svarta partiet på själva vagnen mot väggen när det tog stopp och gjorde märken lite här å där. Kul. Verkligen.

Har framkallat bilder idag för första gången EVER! Sämst, sämst, sämst. Men bättre sent än aldrig. Det blev två fina svartvita på canvas. En på mig och Lowe näe han är nyfödd och en på Stoffe och Lowe. Ska vara i sovrummet tänkte jag. Sen framkallade jag ett foto collage på Lowe och utvalda bilder från hans första år. Svårt med tanke på att det finns ungefär 5.000.000 bilder att välja bland. Framkallade lite allmänt också. Annars undrar jag lite vitsen med att framkalla? Man borde kanske sätta in bilder i album men helt ärligt så vem sitter och tittar i det? Ska kolla om det finns nån smart sida på internet där man kan skapa virtuella fotoböcker. Någon som vet kanske?

För övrigt så är jag säker på att jag kommer hamna i helvetet nu. Svor åt en kvinna som skulle parkera här hemma igår eftersom hon tog 8 timmar på sig att hitta backen. Sen 8 timmar till för att lägga i 1:an och köra framåt. Hon trodde dessutom att hon körde en buss eller nåt eftersom proceduren gjordes om minst 4 ggr. När vi väl kom förbi såg jag den. Vit och slät. PRÄSTKRAGEN! Ja ni förstår ju att det är kört nu.

Mitt nya porslin

img_4557 (MMS)

Lite nytt Mateus. Härliga skålar i lite mellanstorlek och nya färger. Dom små ska jag ha i flera olika färger är det tänkt men jag började med den här. Fint va?


Polarn Pär

img_6768 (MMS)

Med varsin smoothie. Dom är ju så trendiga ungarna nu för tiden. Saftsoppa och nyponsoppa släng dig i väggen. Smoothie ska det va. Helst med grönt te och ingefära eller någon annan exotisk ingridiens. Typ brännässla eller intorkat snor. Imorgon vill han säkert ha en mocciato. Ungar...


Niner

img_0926 (MMS)

Powerwalk även denna morgon med Ylva och Lowe i vagnen. Vi börjar få rutin på det nu så hoppas det håller i sig även på helgerna framöver. Så fort Ylvas köttsår på hälarna har läkt så sätter försäsongen igång. Bränna, bränna, brääänna...fett, fett, fett! På tal om bränna så har jag nog bränt mig idag. Satt ute och fikade hela dan med heja familjen Ljungberg och ett gästspel från "grannen" Ylva.


Cooling

img_8471 (MMS)

Anton i mammas solglasögon. Sötnöt:)


Bästa gudsonen!

img_3331 (MMS)

Efter en mysig morgonpromenad bar det av till bror och Nykvarn. Fick träffa mina älskade brorsbarn Felicia och Leo. Vet att det låter cheezy men så är det. Lowe älskar sina kussar och jag tror det är ömsesidigt. Dessutom så är Felicia min guddotter. Kärlek! Finaste tjejen i stan. Ja jag har druckit rose men det hör inte hit. Det är jag värd efter 4 timmars nattning av Lowe ute i Sibble. Ja där är vi nu och ja, nu sover han äntligen. Det krävdes bara en skogspromenad och en starköl. Nu med facit i hand så borde vi gått med vagnen 3 timmar tidigare. På bilden är det i varje fall världens bästa gudson Caesar som kör en lätt chockskadad Lowe på fyrhjuling. Det vart en spontan tur hit fast vi var trötta och slitna. Rose, öl, badtunna, ostbricka, cigarr, popcorn och 4 timmar nattning av obstinat unge. Ett klockrent recept för en lyckad kväll! Skål mina vänner!


Sysselsättning

img_3659 (MMS)

Om ni undrar vad vi gör på dagarna så är det här svaret. Lowe plockar ut och jag plockar in.


Road kill

img_5657 (MMS)

Lowe slänger sina nappar hela tiden och överallt. Hittade den här igår på parkeringen och sen en som klarat livhanken på uppfarten. Han kanske försöker berätta för oss att han vill sluta med napp?


Årets första bad

img_2768 (MMS)

Jag? Nej är ni tokiga! En närbesläktad varelse som är snäppet hårigare och dregglar liiite mer. Hunden Rocky. Ingen badkruka där inte och inte heller någon som helst uppskattning om vad som är kallt!


En bild säger mer än tusen ord

img_1895 (MMS)

Så därför säger jag inget..eller skriver menar jag.


"the grill chef"

img_2333 (MMS)

Grillen alltså inte Stoffe. Fläskfilé med sommarsallad, tzatziki, bea och coleslaw! Till efterrätt jordgubbar och grädde. Lchf med undantag för gubbarna kanske. Gott var det i alle fall! Till det rose, rose och lite rött för att runda av. Blev berusad och karaktären vart som bortblåst..tryckte i mig överblivet godis innan jag däckade. Shit happens.


SMS-inlägg

img_2614 (MMS)


Liten O:s första påskägg!

img_2614 (MMS)

Fick han från världens bästa farmor Lena med russin och vaniljrån. Russinen kom ut intakta imorse klockan 06:55. Det kallar jag återvinning! Sitt andra påskägg fick han av världens bästa mormor och morfar. Denna gång mjuka godisar som han fick mumsa på i beståndsdelar. Nu är han fördärvad och inne i socker träsket.


Första grilldukningen

img_7353 (MMS)

Mina fina Mateus tallrikar kom äntligen till sin rätt! Lägg gärna märke till den otroligt fina tapetrivna väggen bakom.


Ingen kickar fotboll som han..

img_0272 (MMS)

Lowe..ja sa Loooowe! Solkeps, shorts och faktor 50. 10 på mamma och 25 lite här å där men bränner mig ändå. Det är väl för att man är vit som ett spöke! Ikväll är det grill tajm med mor, far och svärmor. Håll i hatten!


Värvad

img_2977 (MMS)

Håller på och för budskapet vidare. Lowe förstår och tycker biten om frosseri verkar intressant. Han tycker vi ska ägna oss mer åt just den dödssynden i påsk.


Jesus

img_8580 (MMS)

Nu vet jag varför vi trycker i oss mat, sveper alkohol och skickar ut våra ungar att tigga åt sig godis till fredagsmyset under påsken. Det är pga Jesus. Som jag har undrat! Tur att två vänliga ukrainska kvinnor förklarade det för mig. Verkligen tack! Undrar varför Jesus tycker att vi ska ägna oss åt åtminstone 2 av dödssynderna....frosseri och girighet?


Grillat är godast!

img_3125 (MMS)

Just därför är det synd att det blev stekta burgare. Vi monterade ihop vår Ikea grill i natt men gasen var inte ansluten. Jag erbjöd Stoffe att fisa igång grillen men han trodde maten skulle ta smak. Känslig kille! Nu är gasen ansluten så imorgon eller på torsdag är det premiär. Oj va vi ska grilla. Allt ska slängas på. Mat, grannkatterna, fil och linfrön. Ingenting är omöjligt. Skies the limit! Erbjöd även Stoffe igår att vi kunde grilla mina händer och fötter idag eftersom jag förberedde med att lägga dom i marinad över natten. Mina händer håller på att spricka sönder fullständigt så jag dränkte både dom och fötterna i olivolja och sov med plasthandskar. Förresten så nej det är ingen Ikea grill. Det kändes bara så när 10.000 delar skulle förvandlas till ett testosteronsprutande monster. En landman "grill chief" blev det. Svart och tjusig. Vill även påpeka att burgarna + bröd var lchf enligt konstens alla regler och att det var gott. Vill även påpeka att jag har ångest för att träningen verkar gå åt helvete den här veckan och att jag redan har ångest:( Måste måste måste ut imorgon.


Kussarna

img_7616 (MMS)

Lowe och Ebbe gör "myllos" hemma hos farmor. Lite osäker på det exakta receptet men ungefär så består det av 50% mortlade smulor av vad som helst och 50% vatten. Gott! Nu ska vi ut på powerwalk!


Vattenlek

img_3766 (MMS)

Att vatten är så roligt? Underbart med vår och egen tomt. Ser fram emot i sommar när Lowe kan krypa runt naken i gräset.


Pottan

img_1480 (MMS)

Varje gång jag går på toa följer Lowe med och så sätter han sig där! Måste börja nånstans.


Lagfest

img_7786 (MMS)

Först dop i Högdalen kyrka. Alkisarna satt på rad gladare än någonsin i solen. När vi letade efter ingången vart vi "blockerade" av en som hade bestämt sig för att lätta på trycket lite. Till slut tog vi oss förbi. Det var ett kort dop för söta lilla Lilly. Stoffe var gudfar. Nu har vi två små söta gudbarn var. Leo, Felicia, Caesar och Lilly. Tänk att vi fått det förtroendet. Ganska smått fantastiskt om jag får säga det själv;) Direkt från kyrkan till olearys i Huddinge för att titta på sm-finalerna i innebandy som avspark för kvällens lagfest. Det var lynsch stämning inne på krogen i slutminuterna. Innebandyn drog ut på tiden..sudden, straffar och sen sudden straffar. El classico skulle gått på direkt efter slutsignal och olearys var smockat med testosteronfyllda killar som skulle kolla fotboll. Lagom nöjda med förseningen. Hörde personalen springa runt och lugna alla. "så fort den här matchen är slut byter vi över till fotbollen". Ha ha ganska komiskt. Kvällen fortsatte med buzz och bear-bong hemma hos sötaste SB! Grym kväll! Idag har jag och Lowe hängt på tomten. Gick besök av bästa familjen Strömgren som bjöd på glass. Lowe fick sitt livs första sandwish och slukade den på ungefär 2 minuter. Något glupsk. Alternativt har han ätstörningar:) Nu är vi hos svärmor och äter tacos! Alltid trevligt. Lowe leker med sin kusin Ebbe 3 år som är lätt stressad av Lowes närvaro. "nej ove" och "nej Olle"! Kärt barn har många namn:)


Utedag

img_2459 (MMS)

Underbart med egen tomt. Vi har varit ute nästan hela dan. Lowe har ätit bark och mossa och jag har rensat. Spelade lite fotboll också. Bollgeni. Jag alltså;)


Revolt på gång?

img_2023 (MMS)

Kolla stilen. Jag-skiter-i-vilket-stilen. Såhär satt han hela vägen i vagnen hem till mamma och pappa. Vad vi gjort där? Ätit underbart god gratis mat:) LCHF såklart...räkpaj. Däremot en del laktos. Aj aj..


Ny hårfärg!

img_7788 (MMS)

Mindre dum blondin och mer korkad brunett. Ovant som vanligt när jag går från platina till råttfärgat. Vet inte vart på skalan jag är. Vet ni?


Stroke?

img_2934 (MMS)

Asså mitt fejs är så fruktansvärt skevt! Kan inte le på bild. Då ser jag helt efterbliven ut! Ni tycker säkert att jag överdriver och ev att jag uttrycker mig som en fjortis när jag skriver saker som "asså mitt fejs". Ni kan ha rätt på det sista men jag är trots allt bara 29. Ser ni inte hur sne min mun är? Plus att ser ser ut som om mitt ena öga hänger. Om det inte vore för att alla bilder dom senaste 10 åren sett ut såhär (+- några kilon) så skulle jag nästan tro att det var stroke på gång! Nog tjatat. Har precis kommit hem efter veckans TREDJE löprunda. Ville betona antalet lite extra. Ni kanske märkte det? Vart intervaller idag. 10x1 minut med 1 minuts stillastående vila. Asjobbigt. Avslutade med sista intervallen i en tokbrant backe och blev akut skitnödig på kuppen. Varför är det nästan alltid så? Att man blir nödig när man går ut och springer. Hann hem för allas trevnad så möllespåret är fortfarande funktionsdugligt. Världens bästa Carro var här och lunchade med mig och Lowe i den underbara vårsolen. Brun och skitsnygg var hon. Där satt jag med ett par tights från graviditeten som har spruckit i grenen eftersom jag gick upp mer än 20 kg och ett linne utan passform. Allt täckt med snor. Dock inte mitt eget..inte carros heller (kan ju vara värt att nämna?) Dessutom vitare än ett A4 papper med lite röda fläckar här å där. Sexigt va? Vilket motbjudande inlägg det här blev. Jag vet allt hur man säljer sig själv;) Nu duscha och bli lite mänsklig igen!


Hmm

img_5602 (MMS)

Var så trött på den gröna fula tapeten i köket. Jag veeet att man inte ska börja på flera ställen samtidigt men jag är mongo..tydligen. Hur som helst så kommer resultatet på nästa bild!


Vart väl bra?

img_3519 (MMS)

Ja jag vet inte vad jag ska säga faktiskt. Vi lär ju inte renovera köket på minst 1 år. Va mysigt vi ska ha det under tiden.


Taket klart!

img_6909 (MMS)

Nu ska resten målas vitt och så lite silver runt hålet. Är väl dock bäst att demolera först. Kanske inte skulle ha målat taket ens. Ja ja. Vart ivrig. Bror ringde och kommer förbi strax. Myspys!


Pyssel

img_0569 (MMS)

Var inne på panduro och köpte den här holken bland annat. Ska vara i hallen och helst skulle jag vilja ha den som nyckelskåp. I så fall måste jag öppna upp fronten och sätta dit den igen med gångjärn. Vore coolt om jag fick till det! Ska målas också. Pratade även med den underbara kvinnan på panduro rent allmänt om pyssel och fick lite idéer. Älskar panduro. Så mycket fiffiga saker:)


Lekhörna

img_9741 (MMS)

Riktigt underskattat! Den här fanns inne på bolagret och Lowe trivdes som fisken i vattnet. Synd att den saknade grind. Hade vart perfekt. Nu sprang han ju ändå ut med något hängandes från munnen (ja hans orala period tar ju aldrig slut) så att jag fick jaga! Hittade lite trevliga saker till 50% rabatt. Bland annat två fina lådor på hjul som man kan ha leksaker i till hans rum! På tal om lowes rum så hoppas att jag kan måla första lagret där inne ikväll. Har vi inte världens flax så kommer vi att åka på att spackla en gång till! Hur som helst så var det inga små lådor jag köpte. Med andra ord Lowe på höften, två enorma lådor i varsinn kasse i varsinn hand, en kasse från panduro och en annan kasse. Nämnde jag att svetten sprutade och att min axel är ur led? Nej men nu vet ni. Kvinnor kan:) Folk tittade på mig. Antingen av medlidande eller med avamak. Svårt att avgöra. Om det var av medlidande så kan man ju verkligen undra varför inte en enda människa på vägen frågade om jag behövde hjälp! Fyllde på olja i skruttibangbang bilen oxå. Duktig jag (klappar på huvet)


Ny favorit

img_5653 (MMS)

Ursprungligen köpt till våra katter. Den och 300 andra gosedjur. Tur att vi avlade av oss till slut kansle. Hur som helst så är "partydjuret Göran" en klar favorit. "vart är Göran Lowe?" och så kommer han med den här superfula råttan!


Det gör ont

img_7224 (MMS)

I städhjärtat men jag gör't ändå. Usch va kladdig han är..usch! Skulle gärna torka lite hela tiden men inser att det skulle vara slöseri med både tid och våtservetter. Han kör "hela handflatan in i munnen och näsan" tekniken. Inte många som bemästrar helt ärligt. "Bestick eller pinnar? Nej jag har en handflata"


Slagen hjälte

img_8507 (MMS)

Han har precis somnat in i soffan. Första vilan idag med undantag för någon enstaka tillnickning i bilen så han var rätt så sliten nu. Har vart och hämtat slip hos mamma och pappa som man kopplar till dammsugare. Tyvärr så fattades det en del så jag bestämde mig för att köra utan. En halv vägg klarade jag innan jag varken såg nåt eller kunde andas. Satan va dammigt det blir. Består nu av 50% slipdamm, 30% späck och 20% alkohol från igår. Snyter slipdamm och kommer väl att skita slipdamm några veckor framöver! Vi har världens sötaste grannar som kom förbi med blommor igår och hälsade oss välkomna. I raden där vi bor är det vi och sen två äldre pensionerade par som bägge verkar supertrevliga. Ska försöka få någon att komma hit och ta ner vår stora en i utbyte mot att dom får virket! En sjysst deal va? Nä nu ska jag fortsätta!


Grillkväll

img_3537 (MMS)

Årets första grillning hemma hos David och Tessan! Hur kan det vara så gott? Tessan bjuder visserligen alltid på god mat men grillat är speciellt. Det dracks en del rose och en del sprit. Det sistnämnda tog skruv. Vid 12 ville jag somna. Vet inte om det var den normala småbarns utmattningen eller alkoholen men jag såg tre golfspelare istället för en. Jag veeeet. Golf. Ni läste rätt. Inte mitt och Tessans val direkt. Party poopers! Tessan bjöd på sen efterrätt. Med hennes egna ord en äppelpaj med äckliga äpplen. Den var god. Tessan däremot insisterade på att den var äcklig så vi säger väl det. Vi sov över i Tessans gamla lägenhet som ligger 1 minut därifrån. Lowe bestämde sig för att vakna 06:30 just idag. Kul? Gör kanske inte så mkt. Kan aldrig sova bra när man har druckit. Vi tackar i alle fall för Tessans gästvänlighet genom att avklara våra naturliga behov direkt på morgonkvisten. Lowe först, sen jag. Nu väntar vi bara på Stoffe.


Cyber lördag

img_0715 (MMS)

Började faktiskt dagen med en löptur tillsammans med Ylva. Passade på att avsluta rundan hemma hos mamma och pappa för att hämta bilen vi ställde där igår på en gång. Känns så sjukt att vi har så nära varandra nu. Men mysigt:) Eftersom jag aldrig får vara ifred vid datan så tog jag fram vår apgamla LG dator som är helt trasig som Lowe får sitta och slå på. Funkade faktiskt. Frågan är väl bara hur länge. Han sitter och låtsas bloggar nu och skickar mejl till sina vänner. Gäller ju att hänga med i utvecklingen. Just nu är öppna och stänga luckan mest intressant. Vissa pauser för hysteriskt bankande. Fan blev så besviken när jag kollade IKEAs hemsida efter ALVINE hissgardiner som vi haft i vår gamla lägenhet. Behöver komplettera med lite andra storlekar till köket men dom har UTGÅTT!? Är inte hissgardiner super hett nu med hela chabby chic hypen? Ja ja..blir väl blocket nästa men det känns ganska tröstlöst. Vill ha 3 till i köket. Någon som kan tipsa om andra ställen som säljer?


Vuxna karlar gör saker ihop

img_5625 (MMS)

Bror och sambo passar på att ta igen förlorad tid och myser tillsammans. Härligt. Nu är det dags att promenera hemmåt. Får se till att kavla ner mina chinos först. Kommer få ångra valet av jacka också misstänker jag:(


Världens bästa tjej

img_6078 (MMS)

Fasters underbara Felicia. Hon växer upp för fort. Dock fortfarande lika mysig som alltid:) Kärlek!


Fredagsmys på odonstigen

img_6216 (MMS)

Tvingade oss på mamma och pappa ikväll. Middag och mys med hela familjen. Härligt. Lowe i högform och en mamma som älskar att byta bajsblöjor. Kan det bli bättre? Ja det kan det. Rödvin. Har lagt i bromsen nu. Ska springa imorgon bitti. Eller hur Ylva?


Planksniffaren

img_1025 (MMS)

Ser ni! Han sniffar på plankan som jag skrev om. Jag sitter på trappen och tittar mig omkring. Att det är för mycket mossa och för lite gräs, det ser till och med en amatör som jag. Men resten då? Vad är ogräs och vad är gräs? Med mina bruna fingrar (hittade på nu att det måste vara motsatsen till gröna) så kommer det sluta med att jag rivit upp allt som ska vara kvar och dukar upp med en bukett maskros på bordet! Hoppas mamma vill hjälpa mig:) Har tvingat in oss på em fredagsmiddag där. Perfekt. Nä nu börjar det regna. In med familjen! (paus på 15 minuter) Nu är vi inne. Tyvärr så måste dörren på baksidan stå på glänt så att odjuren kan gå in och ut med sina skitiga tassar så jag och Lowe har tagit på oss overaller och öronmuffar. Neeeej det har vi inte. Men det skulle vara kul va;)


Dom är ute..

img_6359 (MMS)

Tittar sig omkring förvirrat och nosar hysteriskt. Den ena katten har roat sig i 10 minuter genom att sniffa på en och samma planka på friggeboden. Roligt fredags nöje tydligen.


Kurragömma

img_1691 (MMS)

Bästa Jessica, Alex, Emil och deras nyaste underverk Rasmus var här och hälsade på. Jag och Stoffe åt flest bullar. Otippat, verkligen. Alldeles för länge sen vi sågs. Ska snart tränga oss på för en grillkväll. Stoffe har tjatat oavbrutet nu i 3 timmar om pizza så det lär det ju bli. Tragiskt. Orkar inte kämpa emot. Ylva..springa idag? :) På bilden har Stoffe begravt sig själv i soffan med lite hjälp från Emil. Succé lek!


Ny barnstol?

img_8930 (MMS)

Ny begagnad..ska känna lite på saken och bestämma mig sen. Lowe verkar nöjd! Eller...? Vill bara tillägga såhär två dagar senare att katten fick ett bryt och pissade ner hela stolen. Så köpa den ska vi..frågan är bara om den går att använda!


Väggmålning

img_5049 (MMS)

Vet inte och den behöver justeras. Inte helt nöjd. Skit i det. Tror ni att det kan bli fint på en del av väggen i Lowes rum? Svarta spökträd mot vit bakgrund. Ska sätta krokar i form av pinnar ut från väggen med ekorrar och fåglar på. Svårt att förklara men ni greppar säkert. Tapeten jag hade tänkt från början kostade typ 2000:- för nästan ingen yta alls och det kändes saftigt. Kanske kan ta bilden på tapeten och rita av på väggen? Då blir det ju nästan samma lika:) Svamlar mest känner jag. Blir nog bra:) Jag är helt hysteriskt trött nu för tiden och Lowe extremt pigg. Bra kombo? Dessutom har han trätt in i klätterfasen. Ska man ha Jofa hjälm till den?


SMS-inlägg


Favoriterna

img_9501 (MMS)

Tyvärr så syns dom inte men i varsinn hand har han barbastark och en pinne med fjädrar på. I bakgrunden ser ni björnen. Dom här tre grejerna älskar han och har helst alla i famnen samtidigt. Var på öppna förskolan idag i centrum. Mycket bra. Visade sig dessutom vara en bekant som höll i det hela. Gjorde ju inte saken sämre. Har annars fördrivit dagen men tvättning, plockning, matning och försökt hjälpa en kompis på skidresa i france att anmäla en skada. Tydligen SOS man ringer vid utlandsskador. Så nu vet ni det! Hörni..vad har hänt med "Cougar town"? Är det slut för säsongen eller?


Bra fest!

img_5752 (MMS)

Tack för en lyckad fest i lördags Karin och framförallt tack för cykelturen på ballefjongen! Mysigt:)


Söndags promenad

img_4629 (MMS)

I regnet! Härligt. Jag fick inviga min nya Didrikson regnkappa som jag fyndade till 50% rabatt. Det var Didrikson på hela familjen faktiskt. Lite "familjen träningsoverall" över det hela. Ni vet dom som går runt i likadana overaller och ser pinsamma ut. Jag kände mig trots allt ganska häftig. Vi inhandlade det sista söndagsmyset för en tid framöver. Vi har sagt det förut och inte menat det men nu tror jag faktiskt att jag gör det. På riktigt! Vi väntar på att fisen ska somna så sätter vi igång med frosseriet sen. Han skulleväl bli rädd om han såg oss sitta och moffra i oss. Tur han slipper.


Kussarna

img_9324 (MMS)

Kusinerna Zahn vart som besatta med tapetrivning. Skrek i princip efter skrapor och körde loss. Dom fick inga skrapor utan fick nöja sig med att riva loss större partier tapet. Orkade inte ha massa småbitar överallt. Lowes orala period tar ju aldrig slut och han skulle ha ätit upp alla tapetrester. Nä det måste verkligen bli nya regler fr.o.m. imorgon med kosten. Eller hur Ylva?;) Jag sitter faktiskt nu och känner mig fet i armhålorna. Vidrigt!


Älskade lilla pruttirutt snutt

img_9155 (MMS)

Hade skitkul igår! Härligt att bara få vara "stina" för en stund. Klackskor och handväska istället för foppatofflor och skötväska! Nytvättat hår och rena kläder. Var och hämtade Lowe klockan 10:30 och kände mig extremt tacksam över att jag tog sista tåget hem igår! Hade glömt välling igår när jag lämnade honom så mamma fick improvisera. Lättmjölk från grannen blandat med majsena. Funkade:) Så mysigt när man fått en liten paus från varandra. Även om den var kort så saknar man lilleman och längtar efter att ses! Träffade upp Stoffe vid centralen när jag skulle hem och han var minst sagt i högform. Försökte planka och hoppa över typ 3 meter hög spärr. Fortfarande oklart om han ramlade eller hoppade ner men det var en jäkla smäll. Spärrvakten var upprörd och ville ringa polisen men stoffe diskuterade sig fri och betalade. Moget beteende? Bästa Ylva hämtade upp oss vid station. Har målat ett varv och ska förhoppningsvis spackla imorgon. Strax kommer sötaste kusinerna Zahn hit och kollar in byggaebetsplatsen. Lowes "mostrar" Jonna & Bella!


Stökig Karin

img_1765 (MMS)

Karin e på g..minst sagt stökig! Lite hulligan beteende över det hela. Gillar't:) Hon är inte såhär vit. Vill bara påpeka det. Hon är en nyans brunare.


Förberedd

img_9325 (MMS)

Ska på partaj ikväll. Tjejkväll hos fina Karin och kanske en utgång på det. Ville samla vuxenpoäng och tryckte ner extraskor och vantar inför hemfärd. Synd bara att det var två högervantar och att jag ser lätt defekt ut med bägge på. Nog mer än det som kommer se defekt ut när jag ska hem ändå:) Körde Stoffe till jobbet imorse och satte igång med att flyttstäda vårt nya hus som vi flyttat in i när jag kom hem. Fyfan vilka sluskar. Allt är dokmenterat med kamera så gott det gick men bort måste det! Klarar inte av det längre. Den som påstått sig ha städat köket måste antingen vara synskadad eller vara en het kandidat för "rent hus". Nu är kylen/frysen, ugnen och annat skit tipp topp. Känns bra. Lowe roade sig med att riva ut alla plastsaker vi har i två skåp så att det blev nån form av hinderbana för mig i städningen. Fick honom att vila sen och eftersom jag gillar att vara effektiv trodde jag att jag skulle fixa att måla alla väggar med ett lager i Lowes rum. Hade 1 timme mig. Innan klockan 3 skulle jag vara på bolaget också. Hann med 1 och en halv vägg och sladdade in på bolaget med Lowe under armen 14:57! Bra gjort ändå:) Djuret är nu lämnat hos mamma och pappa. Pappas första ord när han såg mig var "du ser ju ut som ett fnask". Kärlek det;) Tog bort det röd-rosa läppstifet. Min pappa har haft rätt förut när det kommer till smink. Min vita kajal i högstadiet påpekade han oxå och den var inte ok!


S som i...

img_7191 (MMS)

Jag satsar på inredningsdetaljer innan ett enda rum är klart. Ja det är smart. Tycker inte att vi behöver prata mer om det. S som i Stina eller superbra eller snygg...smart...svullen...och Stoffe. Ska försöka hitta ett L för Lowe i nåt roligt utförande. Finns ingen bokstav som är lik den andra av dom här. Återvunna av plåt och en chansning på hur den skulle se ut. Nöjd men hade velat haft blått där det är rött. Man kan inte få allt;)


SMS-inlägg

img_7543 (MMS)


RSS 2.0