Ormingehallen

img_0776 (MMS)

Vi har varit och tittat på Stoffes premiärmatch med BK Sol i div.4. Stabil vinst och en ganska tråkig match. Tur att vi hade varandra. Tanterna i cafeterian slängde sig som gamar över Lowe och utbrast saker som "åh det är så att man blir sugen igen" och "åh Lowe vilket fint namn, det önskar jag att jag döpt nåt av mina barn till". Lowe vet hur en slipsten ska dras. Efter matchen var lyckan total och ytorna av blå plastmatta oändlig. Det bara lös i ögonen på honom och han kröp sitt absolut snabbaste:) Sötkorv. Vi får väl lägga blå plastmatta i hela lägenheten snart! Vi håller tummarna för Lowes gudfarsa Berka och hans tjej Jossan som är inne på förlossningen nu! Heja Heja:) Vi avslutade med en varsin sallad från Kvarnbergspizzan. Alltid världens krångligaste beställningar men dom ÄLSKAR oss så det gör inget. Stoffe var svag och åt bröd. Ganska gulligt att han hela tiden berättade hur äckligt det var med bröd för att jag inte skulle bli sugen:)


Söndagsfrukost

img_0775 (MMS)

Bakade LCHF bröd på ägg, ost och majonnäs. Det var en underbar känsla att sätta tänderna i en ost"smörgås". Hetsåt och nu mår jag illa. Lätt värt det, LÄTT! Nu när Stoffe är vaken överväger jag starkt att dö på soffan i hundra timmar. Får nog bli så helt enkelt. Apropå absolut ingenting så upptäckte jag fingeravtryck på mikron nyss. Putsade naturligtvis bort dom direkt. Vi har en regel (läs jag) här hemma och det är att man ALDRIG och då menar jag ALDRIG får ta på mikrodörren med fingrarna så att det blir avtryck. Helst ska man använda en bit av tröjan att ha emellan eller i värsta fall knogarna. Haha. Så störd är jag. Det var Kate som kladdade på mikron igår. Nu får hon aldrig mer komma hem till oss! Haha..skoja bara. Kärlek! Har även infört en ny regel som Stoffe fick pröva idag. Man måste alltid skölja ur disktrasan i först varmt och sen kallt vatten för att den ska hålla sig fräsch. Gammal regel är bland annat att man alltid måste ha strumpor på sig när man berör vardagsrumsgolvet:) Många regler blir re!


Dagen efter...

...nej det vart inte så farligt. Är inte alls bakis men väldigt trött. Han fick för sig att vakna klockan 3,4,5 och 6. Vid 6 ville han inte somna om så då gick vi upp. Fyfan. Och när Lowe inte vaknade så jamade kattjäveln mig till vaket tillstånd. Båda var till salu i natt kan jag säga.

Hade supermysigt och spelade frågesport som jag fick på systembolaget för att jag visade leg. Quiz hette det och var faktiskt ganska roligt. Typ TP fast andra frågor såklart och utan spelplan. Jag och Kate kickade ass. Tyckte vi själva i alle fall;) Det vart likaläge och ingen lyckades vinna efter typ hundra timmars spelande. Tacos stod på menyn och 4 glas rödvin slank nog ner. Mumma.

Usch har fått världens jobbigaste inombordare:( Den gör så ont och går inte att klämma. Blir tokig. Ska försöka hitta en nål och operera ut den.

Ikväll är det innebandy igen och jag satsar på att se mer än 1 minut den här gången. Stoffe spelar sin premiärmatch med BK Sol och familjen ska stötta! Ska försöka komma ut och springa intervaller innan. Åh va jobbigt det känns just nu. Blir nog bättre hoppas jag.

Sovmorgon?

img_0771 (MMS)

Lowe bestämde sig för att börja dagen klockan 6 i morse. Jag bestämde att vi skulle ligga kvar och skrika till tio i 7. Sen gav jag upp och gick upp. Stoffe vaknade till liv runt 8-tiden och då däckade jag som en klubbad säl i soffan och vaknade 12!! Sååå skönt. Jag var helt slut som människa. När fan ska han börja sova hela nätterna. Det kommer bara enstaka tillfällen som får en att börja hoppas. DET är tortyr det. När jag väl vaknat till liv så körde jag ett städrace. Hade ju kört den sedvanliga morgonsugningen men nu var det storstäd på schemat! Jag med min nya fiberduks mopp! Hur grym som helst. Enligt ett städprogram på discovery channel så ska det vara det överlägset bästa sättet att moppa golv på. Med en vanlig mopp drar man bara runt skiten. Dessutom kan man både våt-torka och torr-torka. Love it:) Vid halv 3 tiden fick jag panik och insåg att jag varken varit på bolaget eller på apoteket och hämtat ut Zorros medicin. Ringer världens bästa Sebbe och Anna som knatar hem till mig. Anna sitter kvar hemma hos mig medan Lowe sover och jag och Sebbe drar till centrum. Helgen och katten räddad! Jag vet inte hur jag tänkte sen men satte i alle fall fart mot Tullingehallen för att se sista perioden och förhoppningsvis lite till av Stoffes match. Vi kom dit när det var en minut kvar. Välspelad minut dock:) Åh vilken blond idiot jag är ibland...eller ofta;) I och för sig så är alltid sista minuten av matcher den roligaste. Haha! Stoffe har byggt en lekhage åt Lowe så att han ska kunna ligga och slappa på soffan. Smart;) Lowe är glad ändå och kör stolhäng. Snart kommer Kate och Sofia hit på tacos och rödvin. MMMMMmmmmums:) Jag och Kate ska i alle fall dricka rödvin. Planen var att bli lita helvfulla på varsitt håll och sen låta Stoffe och Sofia laga all mat medan vi sitter i soffan och fnissar när dom väl kommit hit. Bra plan och jag jobbar på den nu. Testar ett nytt lådvin, "Gosa". Ekologiskt är det också. Duktiga jag! Oj vilket långt inlägg. Hoppas ni orkade läsa klart:) Skål!


Veterinären

Jag lyckades få en återbudstid idag för Zorro killen. Shit vilket pusslande med sönderstressad apatisk katt i bur och liten Lowe. Bägge skötte sig exemplariskt på vägen dit. Inget bajsande (från någon part), inget jollrande/jamande utan bara en fullständig behaglig tystnad. Lugnet före stormen tänkte jag! Väl där så fick vi vänta i evigheter innan vi fick komma in och Lowe vill ju numera röra sig heeeela tiden. Snacka om utmaning med tanke på att jag inte ville släppa ner honom i väntrummet på dom skitiga golven. Till slut in och väl inne fortsatte Zorro att sköta sig exemplariskt. Fick upprepande beröm från både veterinären och sköterkan. Ett A-barn. Jag fostrar bara A-barn.... och A-djur:) När vi skulle packa ihop oss så var jag helt färdig. Svettig som ett svin. Däremot så skötte dom allt mot försäkringsbolaget och det slutade med att jag "fick" 900:-. Sist vi var där så betalade vi 2.400:- och nu vet jag inte vad det gick på. Vi fick alltså stå för 1.500:- själva. Sjuka priser ärligt talat. Trots att man är försäkrad:( På vägen hem började det bra men slutade mindre bra. Zorro la en riktig bajskorv som fick hela bilen att stinka. Lowe somnade in av stanken och jag gasade på. Det enda positiva med det var väl att han för en gång skull inte satt apatisk i sitt eget bajs utan han försökte faktiskt undvika det. Nu ligger han sur som en statyliknande sfinx på tv-bordet. Mammas lilla fis:(

Nu IDOL och invänta träningsvärken...nice:)

Efterkonstruktion

img_0765 (MMS)

Haha! Vi glömde ta bild under spinningpasset. Eller det kanske snarare inte va lämpligt:) Vi bestämde oss i alle fall för att ta ett i efterhand. Även här ser jag helt naturlig ut. Innan vi gick hem träffade vi på Zumba instruktören som gav oss en snabb kurs i omklädningsrummet. Så nu kan vi Zumba också. Grymma:)


Träning med min PT

img_0764 (MMS)

Jonna hade spinning och core idag i Huddingehallen och eftersom Stoffe slutade lite tidigare så hann jag med båda. Shit va länge sen det var jag körde spinning och det var SÅ härligt att låta svetten rinna som aldrig förr! Oj va roligt och det kan inte bli annat med världens bästa instruktör Jonna! Här posar vi i spegelsalen efter core-passet. Naturliga va?


Invägning

img_0752 (MMS)

Lowe har inte fattat att det är invägning på tisdagar. Försökte säga det fler gånger men han bara grymtade och hoppade på vågen. Redan trotsig;)


Bilprovningen 07:00

img_0749 (MMS)

Hur tänkte vi där? När vi fick hem den tiden för flera månader sen tänkte vi då "åh va härligt med en tidig tid" eller vad? Hur som helst efterblivet och både jag och Lowe var levande döda när vi gav oss iväg mot Högdalens industriområde kl 06:40. Blåa faran gick igenom utan anmärkning precis som den brukar:) Så nu väntar vi bara på att den ska paja, som den också brukar! Trevlig Helg hörni!


Here we go again...

img_0746 (MMS)

Zorro har fått tillbaks sin svullnad. Stackarn. Höll på att kräkas igår. Han fick ett ryck och kubbade tvärs över hela lägenheten och avslutade med ett jättehopp ner på golvet. Jag blev såklart lite orolig och gick efter och fick följa blodblandade spår tills jag hittade honom på sängen. Han hade fått hål på bölden vilket säkert var superskönt. Jag tillverkade en egen tratt eftersom vi slängde den gamla. Vad tycks? Det ser med andra ord ut som om det blir en bra fredag. Veterinären nästa med en sönderstressad katt:( Kan ju alltid hoppas att han inte skiter ner sig i buren i alle fall.


Burger LCHF style!

img_0743 (MMS)

Gjorde egna hamburgerbröd på sesamfrön, fiberhusk, ägg, ost och bakpulver. Godkänt måste jag säga:) Helt klar roligare att äta hamburgare MED bröd istället för utan hur som helst. Mamma som kör samma diet och dessutom varit glutenallergiker länge brukar beställa en korv utan bröd på bensinstationer. Haha! Alltid lika roligt att se reaktionen på biträdet. Nu låter det som om mamma åker runt och beställer korv på bensinstationer runt om i Sverige men så är det självklart inte. Bara runt om i Stockholm;) Till helgen ska jag testa baka annat bröd. Typ matbröd. Mamma gör en UNDERBAR ost/oreganofralla som jag måste sno receptet på. Ska även finnas något supergrovt bröd som verkar smarrigt. För övrigt så skulle jag kunna döda för att få äta OLW dillchips nu.


Lowe ville inte...

img_0741 (MMS)

...ha hörselkåpor på sig. Han ville höra och känna allt i verkstan. Känna oljestanken, svetten och höra hur muttrar och verktyg slår i backen. En riktig karlakarl:)


Världens bästa bror...

img_0742 (MMS)

...byter däck åt sin syster på jobbet. Så jag och Lowe hängde en stund på Södertälje Brandstation. Tyvärr inte en hunkig brandman i sikte på hela tiden (bror borträknad). Det enda som sågs till var två ambulansmän. Inte riktigt lika hett;) Å andra sidan så är det där med brandmän ganska överskattat om du frågar mig. Pappa + bror brandman så hetfaktorn är ganska så låg:)


Mammagympa

Idag på morgonen har vi varit och knäckt ut mammas stökiga kropp hos Anna-panna som är naprapat. Vi slank in på hennes mammagympa som skulle va direkt efter. Skönt att få jobba lite:) Lowes mamma svettades mest på hela passet. Absurt nästan men det är ju som vanligt. Som en frustande säl. Lowe han röjde mest på hela passet! Ville gärna peta på alla mindre bebisar. Helst i ögat. Däremot så blev han livrädd när en glad tjej tjöt av glädje och började gråta. Tuffing, verkligen;)

Lowe sov hela natten. Tänk om det inte bara var en slump utan att han har bestämt sig för att göra det nu? OJ va glad jag blir i så fall:) Vilken energi jag kommer ha. Kommer studsa runt som en hemmafru på amfetamin. Jo ja tackar ja!

Och så katten. Zorros svullnad är tillbaka så nu måste vi till veterinären akut (=svindyrt) och stackars kraken ska tvingas in i bur igen. Han hatar buren. Hyperventilerar, dregglar, kissar och bajsar. Så med andra ord hatar jag också buren. Kommer fan vägra betala. Gör om gör RÄTT säger jag! Klåpare till veterinärer. Att man alltid ska behöva bråka med alla;) Tur att jag ÄLSKAR att få gå igång på orättvisor!


Strax ska vi iväg till morbror Tomas på brandstation och få hjälp med att byta däck. Vi gillar't!

Dan Ekborg på sniskan

img_0740 (MMS)

Tackar min än så länge anonyma vän för detta roliga mms! Hoppas ni kan läsa:) Imorgon ska jag och Lowe till min gamla tränare Anna för en helkroppsundersökning. Jag har ju fått ont lite här å där i samband med knät. Förmodligen helt överbelastad:( Vi ska köra lite mamma-barn gympa också. Spännande!


Mammas pojke

img_0737 (MMS)

Undra om han kommer dammsuga sig igenom sina första steg här i livet? Idag tog han sig upp och stod där lycklig. När vi vaknade i morse så ville jag däremot sälja honom. Nästan så att det låg en annons klar på blocket..."gnällig 7-månaders bortskänkes. Först till kvarn". Ångrade mig så fort jag fick ett leende men när sömnbristen är total är det inte alltid lätt att vara världens bästa morsa. Han tog 3 steg idag med sin gåvagn också. Visserligen med lite hjälp men ändå:) Tror att han går innan han är 9 månader. Hjälp!


Förnedring?

Jaha så var det match igår igen. DM mot Åkersberga och vi sög! Vet inte ens vad det blev till slut men minst 7-0 förmodligen. Fy va jag hatar sådana matcher. Man vill typ bara att matchen ska ta slut. Men men...vi får ta nya tag och vara glada över att det inte var en seriematch.
Mitt usla spel måste ha berott på total sömnbrist eller nåt. Hade lämnat blodprov också så kan ju också ha spelat in. Haha...inte skulle väl jag hitta på ursäkter;)

Ville sälja Lowe i morse..och i natt. Han vaknade säkert 300 gånger. Hoppas att det här bara är pga av förkylningen. Han sover ju inte hela nätter annars heller men det brukar ju inte vara såhär extremt!

Ska storhandla idag. Tanka måste jag göra också. Haha..sen är väl pengarna slut:) Ska åka med Jonna och kolla på städprodukter också på nåt hemligt ställe som hon känner till. Lite som en alkis på bolaget. Vi kommer att vara i himmelriket! Väntar bara på att hon ska komma hem från skolan så bär det av!

Barbapappa

img_0732 (MMS)

Lowe påminner starkt om Barbapappa i sin gröna pyjamas. Svårt att få det illustrerat på bild eftersom han inte kan stå själv eller gå så det här får duga. Invägning idag för sälen och HEJA MIG! Jag blir sååååå lycklig. Kan inte beskriva efter alla bakslag det senaste året. 1,4 kg ner och totalt nu 2 kg ner på 2 veckor. 6 hg kvar till samma vikt som när jag blev på smällen men det är INTE min målvikt. 10 kg till ska helst bort men nöjer mig med 7-8:) Har ändå fuskat lite den här veckan med mammas underbara chokladkaka och "lite" vin har hittat ner i strupen. Tränar ju fortfarande innebandy men har inte tränat något extra förutom promenader och tom det har det inte varit så mycket av. Så min slutsats är att träning som viktredskap är = bajs. (skönt att jag fick in bajs även idag i bloggen) Däremot så är träning som balsam för själen:) Love it!


Dagens bravader

Efter att ha plockat, städat ocg fått i Lowe lunch så tog vi oss ut i det underbara höstvädret. Varför kan det inte alltid vara såhär? Sol och härligt. Inge jäkla snorblåst och regn. Slutade med 2-timmars promenix och jag höll på att löka sönder eftersom jag slängt på mig alla kläder jag kunde hitta i garderoben. Fick i alle fall ut allt slagg i kroppen som man samlade på sig på vår bajsmatch igår. Vid 3-tiden kom Fia och lille Anton förbi. Oj va mycket mer intensivt det är med en liten som går! Världens sötaste Anton är nog i en alldeles egen "fart"-klass och brukar enligt mamma Fia hålla hov för alla på öppna förskolan. Haha:) Både jag och Lowe va nog chockade av detta tempo och Lowe som inte är helt kry fick känna att han levde. Det var lite kärleksfulla tilltag som blev lite för hårdhänta för liten Owe och lilleskutt tårarna avlöste varandra. Till slut så var orken slut och han sov sig igenom resten av besöket:) Perfa för Anton som då fick full fokus. Dom var kvar tills Stoffe kom hem efter sin första arbetsdag. Duktiga älsklingen!

Försäkringskassan har misslyckats även denna månad och efter ett aggressivt mejl så fick jag till svar att jag får pengar den 27:e. But why? Att det ska vara så svårt. Märkligt faktiskt. Om jag hade jobbat på försäkringskassan så hade ALLA fått sina pengar i tid;)

Till middag idag blev det fläskkarré, gräddsås och broccolimos. Underbart gott faktiskt! Broccolimos är en ny favorit:) Testa vet ja! Invägning nr 2 imorgon....hoppas, hoppas, hoppas att det är bra!

Lowes fina dopstol

img_0723 (MMS)

Äntligen har vi fått den! Sååå fin. Längtar efter att fisen får ett eget rum snart så man kan inreda:) Lowe tackar tanterna och dom enstaka gubbarna för stolen. Oj vilken natt! Intervallsömn är en ny gren som jag testar på. Var tionde minut har han vaknat. Han är förkyld stackarn så inte mycket att göra men oj så jobbigt:( Stoffe började nytt jobb idag och jag är så nyfiken. Vill ringa men det ser nog inte så bra ut om flickvännen ringer och terrar. Hoppas han ringer snart. Snart kommer Fia och Anton på besök. Undra om jag ska LCHF baka:)


Söndagsmys

img_0721 (MMS)

Pappa är i Västerås på tidernas senaste match. Den börjar kl. 19!! Måste ha brunnit i skallen på dom som planerar. Jag och Lowe hade "efter-bad-mys" i soffan och äntligen fick han hålla i fjärrkontrollen nu när pappa var borta. Vi spelade lika mot bajs-Lövet..1-1. Dom stod i en köttmur och vi lyckades inte komma igenom. Surt men sant. Kändes som en förlust faktiskt:( Nu inspelning av Gossip Girl! I like:)


Syskonmys

img_0715 (MMS)

Lowe sitter i soffan och klappar Zorro som inte är överlycklig men finner sig i situationen. Själv fryser jag ända in i benmärgen och går runt med underställ och dubbla strumpor. Brassar på lite lurre burre bestående av cevapzici, stekt ägg och bea:) laddat ner en meningslös app som gör att jag kan skriva på japanska. Här kommer ett smakprov: じゃあ、歴て s地な お の 家 火っふぃmげ


Tjejmiddag

Igår var det halv 8 hos mig hemma hos Tessan. Jag kom lite tidigare och försökte leka Helge Skoog i hennes kök. Tror inte att det gick så bra. Det bjöds på en utsökt fisksoppa med saffran, lax, grädde, potatis och morötter. Jag åt inte potatis och morötter och det känns ju aldrig kul att inte äta det som bjuds men ville inte fuska:( Husmor som hon är denna Tessan hade även bakat Foaccia...som jag inte heller åt..haha! Men det såg gott ut! Det serverades även vitlöksaioli som jag fullkomligt dränkte min soppa i! Älskar vitlök..ÄLSKAR..fattar ni!
Till efterrätt (och ja, här kom fusket) så serverades en mousse bestående av turkisk yougurt, hallon, grädde och....honung. Honungen var väl det som inte var ok så i övrigt en godkänd efterrätt. Den toppades med en ruta mörk choklad också. Mmmmm:) Jaja. Jag får nog ställa in mig på att inte gå ner så mycket vid invägningen på tisdag och ta nya tag nästa vecka.

Idag är det match mot Lövet. Vi ska krossa har jag bestämt. Lowe ska hänga med Tessan och Stoffe åker till Västerås för att spela mot Tillberga med sitt Tullinge. Trist för han blir borta hela kvällen och kommer hem skitsent. Blir söndagsmys i min ensamhet:( Blir alltid apatisk med mat när jag ska äta själv. Skulle nog vara skitsmal som singel. Eller kanske inte. Skulle nog tröstäta hela tiden och svälla som en ko!

Lowe ville inte somna om igår när vi kom hem så han fick sova med mig i sängen. Första gången nånsin och både han och jag hade nog blandade känslor. Mysigt men konstigt.

Kusin Leo

img_0711 (MMS)

Lowes ena kusin heter Leo och är 15 månader. Nu känns inte ålderskillnaden lika stor längre när Lowe utvecklats lite mer. Leo, som annars går hur bra som helst och hela tiden, vart på spexarhumör när han såg Lowe krypa och bestämde sig för att visa hur man gör och kröp runt i rallarfart:) Haha..sötnosar! Träffade även Lowes lite äldre kusin Felicia. Världens BÄSTA Felicia. Fasters ögonsten. Vart väl hyfsat städat igår ändå. Stoffe och Tomas badade ute i 3 timmar!! Inget skämt, de satt i så länge och hinkade rödvin i toppluvor. Själv vart jag full på typ 3 glas och mår bakis idag. Vi har haft städdag idag också i föreningen så när vi kom hem var det bara att sätta igång och kratta. Snökrattning blev det. Tror inte jag gjorde särskilt många knop och inte Stoffe heller som var ännu mer bakis än mig. Men men..vi hade ju Lowe att ta hand om. När det var dags för honom att äta lunch behövde vi båda hjälpas åt med det osv;) Nästan som om det vore planerat så kom foster-moster, kusin Anna och hennes små sötnosar Wilma och Klara förbi när jag krattade som bäst. Perfekt! Då kunde vi stå och maska av lite mer tid:) Stoffe fick en bok som David Batra har gjort av min bror med fammilj. Skitrolig bok med en massa lappar som han samlat ihop runt om i Sverige. T.ex: "Du som snott min TV, här är fjärren" och så en fasttejpad fjärrkontroll. Haha klockrent! Eller varför inte "Nu får det vara slut på det här jävla hissåkandet efter kl 20:00" Snacka om surgubbe...eller tant! Men förmodligen gubbe. Det gissar jag på;) Ikväll blir det tjejmiddag hos bästa Tessan! Men nu ska jag först brotta ner Lowe (för sjuttioelfte gången) som står och låter som en tjur i sin säng och skakar galler.


Innebandy, innebandy, innebandy

img_0703 (MMS)

Han älskar sin innebandyklubba redan. Fan. Han som ska bli golfproffs. Inte hålla på att tramsa med plastboll som mamma och pappa. Det enda man får är en jävligt sliten kropp. Nej han ska tjäna pengar och vara bäst i världen:) Hyfsad chock när jag klockan 4 i natt tittade ut genom fönstret och det öser ner snö! Hoppades att jag såg i syne och gick och la mig. Förnekelse kallas det. Tyvärr så var den kvar när jag vaknade också:( Ikväll smäller det! Inte på E4:an utan hemma hos mamma och pappa. Stoffe ska åka och byta däck här snart så att vi kan ta en säker utflykt. Middag och mys i Salem alltså på tapeten. Ska springa med Gabbe idag är planen men undrar hur det blir med det nu Undrar också om det kommer vara såhär nu. Med bajsandet alltså. Kommer han att för evigt vara en morgonbajsare? Tror att han vaknar för tidigt av den enorma kackan han lagt i blöjan. Oftast har han ju skitit ner hela sig också. Hmm...nej det vore bättre om han kunde tömma på kvällen! Haha:)


Vi är och handlar

img_0698 (MMS)

Lowe i en korg och varorna i en annan. Har ingen vagn eftersom den ligger i bilen som är på verkstan men det här var fan smidigare! Klumpigt att rulla vagn och dra korg samtidigt. Lowe var nöjd med sitt kaffefilter och charmade byxorna av alla damer som va å handla med oss. Tycker att han kan hålla sig i den här storleken. Smidigt:)


Säga nej

img_0696 (MMS)

Hur ska man kunna säga nej till det här? Försöker vara hård och bestämd när han ska vila ibland men börjar nästan alltid skratta när han ligger och garvar åt mig i sängen. Ska skärpa mig men svårt blir det! Idag jagar han mig runt i vår lilla lägenhet. Läskigare har man ju varit med om och inte går det så fort heller! Lowe fick en fin mössa igår och en boll som min fina foster-moster gjort! Lägger upp en bild sen. I övrigt så höll han låda på tupperware partyt och kröp runt på dom enorma ytorna och kräktes här å där. Fräscht? Fick höra av mammas kollegor och grannar att han var sååååå snäll! A-barn, säger ju det;) Vi är strandsatta utan vagn och bil. Lämnade in bilen igår och fick inte med oss vagnen (var inte smarta nog att lämna den hemma innan). Missade mammagruppen för 3:e gången i rad = SÄMST. Undrar om dom ens kommer ihåg oss där:( Skulle handla om tandhygien. Vi borstar tandköttet på honom när vi kommer ihåg. Antar att det inte är mer komplicerat än så. Lär ju knappast behöva tandtråda och köra munskölj va?


Står själv!

img_0688 (MMS)

Eller nästan i alle fall. Han reste sig själv med hjälp av morfars gamla doktorsväska och sen lutade han sig mot spegeln. Så stolt över sin bedrift och mamma var inte direkt mindre stolt! Shit va fort det går nu. Han försöker resa sig mot allt så det gäller att vara med.


Städprogram

Brukar inte gilla Discovery Channel men idag kör dom ett program som heter "what's that about" som handlar om all typ av städning med massor av tips! Oj va bra:) Spelar in om jag skulle missa något. Måste köpa en ny mopp bland annat. Däremot så fick jag veta att min fönsterputsteknik var den bästa! Diskmedel och en svamp. Sen skrapa. Dom slår även ett slag för mikrofiberduken. ÄLSKAR min mikrofiberduk.

Hörni..Lowe sover dåligt nu igen. Han kom aldrig in i hela nätter men kanske vaknade max 2 ggr. Nu grymtas det mest hela nätterna. Han är ju lite mer än 7 månader och har ju börjar krypa, hasa, sitta och även stå i spjälsängen. Kan det vara pga av det? Vi hittar ju honom i alla möjliga olika ställningar när han gråter på nätterna. Ibland sittande, ibland på sniskan, ofta bökande på mage. Känns som att han är inne i en superaktiv period och han drömmer säkert att han rör sig. Någon som har erfarenhet eller experttips?

Ikväll är det tupperware party på tapeten hemma hos mamma. Goda tilltugg och trevligt sällskap. Mamma kör ju LCHF sen flera år tillbaks så allt kommer vara fettvänligt. Mycket mycket bra! Ska kramas med min moster också som är i Sverige på långvisit. Annars är hon hemmahörande i Dubrovnik, Kroatien. Mys!

Hörde på nyheterna att dom tyckte att man skulle byta till vinterdäck IDAG! Tror inte vi kommer hinna det och det känns lite läskigt. Just nu är Stoffe och lämnar in bilen på verkstad för att den låter konstigt. Hoppas att det inte är nåt allvarligt och hoppas ännu mer att det i så fall täcks av nybilsgarantin.

Resultat efter 1 vecka med LCHF

Inte direkt så att jag trillar av stolen men ner är det. 0,5 kg för mig och 1,5 kg för Stoffe. Jag hade tappat 3 cm på buken också men i övrigt står vi still på måtten. Ja ja...vi ger det tid. Inbillar mig själv det i alle fall:)

Oj va Lowe är aktiv nu. Han är tom aktiv när han sover vilket resulterar i en hel del gråt på nätterna och inte mycket sömn för mig:( Vi hittar honom sittandes och gråtandes i sömnen eller så ligger han som ett bökande tryffelsvin och gosar ner trynet i kudden. Ibland ligger han upp och ner och om han inte sover alls så står han och skakar galler. När ska man vara orolig för att dom ska klättra över och rasa ner?

Fotografering

img_0676 (MMS)

Så var det dags för det hemska lagfotot. Först ett med alla på och sen skulle vi stå i nån töntig position med klubba en och en och posera. Jag, Ylva och Gabbe bestämde oss för att arrangera en egen kompisbild. Haha...bra va? Pay no attention to the giant hängbuk on the girl in the front:) Den ska ändå bort så det så! Har inte nämnt så mycket om LCHF men det är bara för att det går bra antar jag. Ska sno en receptbok av mamma på fredag där det bland annat finns tips på efterrätter och recept på bröd! Idag åt vi hamburgare med ost och bea på. Till det sallad och lök och det var faktiskt supersmarrigt. Igår åt vi tacos utan bröd och annars har det varit lite olika. Carbonara utan pasta. Mycket ägg. Ölkorv och nötter som lördagsgodis. Imorgon är det invägning och jag försöker tänka positivt men är samtidigt inställd på att jag kommer vilja hiva vågen i väggen för att jag antingen stått still eller gått upp. Men jag ska fan inte ge upp. Har en skön känsla:)


Egenkär..

img_0665 (MMS)

Lowe upptäckte idag att han kunde se sig själv i duschen! Om han gilla det han såg? Kan man säga:)


Lika?

img_0664 (MMS)

Sorry för den sega uppdateringen men har varit så sjukt seg idag och jag tror att Lowe lider av samma sinnesstämning eftersom han piper hela tiden. Vart lite upp och ner med vilan förut eftersom han ville vara vaken och träffa sin farmor Lena och Svenne som var här på besök. Alltid lika mysigt tycker Lowe:) Han fick fina nya kläder som hon hade köpt i Edingburg (osäker på stavning där). Hon hade med sig foton på Stoffe från när han var liten också. Haha..sötnos! Lite Stoffe på bilden alltså. Snart är det fotografering med laget. Oj va jobbigt:( Kommer krävas en hel del concealer för att se mänsklig ut klockan 21:20 ikväll. Vad är det för tid? Nä...tror att jag måste mysa lite med lillen som är supertjurig just nu i sin gåstol. Just det! Han står i sin säng nu. Håller i sig i spjälarna och står och skrattar. Går fort nu...för fort!


VINST IGEN!

img_0449 (MMS)

Vet inte om jag har postat den här bilden förut men gör det igen i så fall. Haha..han ser så otroligt skönt ut lille korven:) Spelade A-lags match idag och vi vann även idag. 9-0 och mamma stänkte in 4 kassar. Weeei heja mig! Totalt stod vår lilla kedjeformation för 6 mål. Verkligen INTE illa pinkat. Eftersom jag nästan aldrig gör mål så ska jag rida på den här vågen länge och skryta vilt:) När jag kom hem stod det 3 personer i mitt kök och fräste på tacos. Stoffe, David och Tessan. Inget fel med det direkt. Själv tog jag en dusch och satte mig vid ett dukat bord och svullade. Utsvulten var jag...förmodligen nära svältgränsen;) Ska njuta av det sista av denna underbara söndag nu!


Dammsugaren

img_0660 (MMS)

Han älskar den verkligen. Kan stå och rycka i slangen i flera timmar nöjd. Mammas pojke:)Vi kollar klart på filmen som vi somnade ifrån igår..sjukt rolig!


Lördagsmys

Det blev vinst för Stoffes lag och även får min del med B-laget. Tjohoooo:) Ny match imorgon och då är det A-laget som gäller. Ladda, ladda, ladda!

Eftersom det är Stoffes födelsedag så fick han välja middag. Jag hade siktet inställt på tacos men tji fick jag. Det blev nån form av kött med sallad, bea och vitlökssmör. OJ va gott och OJ va jag stinker nu..haha! Synd om motståndarna imorgon. Nu är det nötter och ölkorv i soffan till inspelningen av IDOL. Fyfan va bra dom är nästan allihop. Vet fortfarande inte vem som åkte ut och nu hänger Alice löst. ALICE!! Hon är ju grym..hoppas hon klarar sig och att Minna åker. Shit asså va Linnea är bra. Så cool. Man blir ju nästan kär i kjoltyget:) Blev helt i gasen när Olle sjöng också. Det är något med den där bakande gotlänningen. För visst är han väl bagare? Jaja..hur som helst så började jag dansa loss och försökte få med mig Stoffe men det gick sådär. Fick dansa själv:(

Undrar om det blir nå födelsedags raj raj idag? tihi;)

Förstoppad

Jaha då var det dags igen. Nästan som efter förlossningen men inte riktigt lika illa för då grät jag när jag skulle på toa:( Men fyfan jag kan knappt skita! Tips på laxerande livsmedel som är tillåtna med LCHF tack!!! Äter linfrön annars men det är inte ok nu tror jag. Laxermedel är massa socker i så det vill jag helst undvika.

Glömde berätta att Lowe kryper nu...kryper på riktigt!! Duktiga älsklingen. Han kör fortfarande mongostilen till och från men det spelar ingen roll. Stoffe är iväg på match med sitt lag och om en timme sticker jag iväg med Lowe. Sen kommer Stoffe direkt efter sin match till min och tar hand om djuret. Innan hänger han med ledarstaben - Pierre, Jonken och Micke:) BÄSTA!

Zorro har varit utekatt i 2 dygn nu efter sin lilla olycka och han verkar lite i harigaste laget. Stod och tittade ut genom fönstret och ser hur det rasslar till i en buske. Ut kommer Zorro i hundraåtti och efter kommer.....en kattunge!!! Haha..konstigt att han får stryk om han är så mesig lille pluttitplutt:) Nu ligger han och slickar sig i rumpan och låtsas som ingenting.

Födelsedagsbricka a la LCHF!

img_0656 (MMS)

Det blev kaffe, ägg, ägg, ägg, rullade ostskivor, rullade skinkskivor och avslutningsvis grädde med hallon! Fick godkänt men jag fick äta upp äggen:)


Någon fyller år idag...

img_0659 (MMS)

..vem kan det va? Jo Stoffe fyller år idag HURRA HURRA HURRA! Grattis till min älskling på 29-års dan:) Älskar dig! Vi sjöng två olika sånger jag och Lowe. Först ovanstående men kan inte mer än det jag skrev så vi gick snyggt över till "Ja må han leva" och avslutade med bravur. Alla var med och sjöng förutom Zorro. Tror att han är sur över att vi aldrig firat deras födelsedagar. Han har ju en poäng där:) Vaknade i morse och trodde att Stoffe lagt världens äckligaste födelsedagsfis. Det visade sig vara en liten present från Lowe. Pappa behövde dock inte öppna, det fick jag äran att göra.


Måste hitta en ny ortoped

Hjälp? Behöver ett andra utlåtande känner jag. Har ju mina röntgensvar och vill att någon läkare ska titta på det och säga vad jag ska göra. Min sjukgymnast är lite rådvill och vill att jag ska försöka få ett andra utlåtande av en läkare. Jag var ju på cityortopedi men han släppte ju bara mig efter röntgen och sa "sluta med innebandy". Så var det med de liksom...märkligt. Skulle ju vara bra att få veta vad jag kan träna och faktiskt så är det ju så. Innebandyn gör i dagsläget inte att det gör ondare så varför inte spela? I princip då jag är smärtfri av allt adrenalinpåslag man får:) Jaja..till nåt roligare. FREEEDAG!

Sötaste Kate fick mig att ladda ner en ny app igår, "Icon app". Med den ska man kunna använda sig av symboler när man skickar sms liknande msn. Fattade ingenting när jag väl fick ner den och fick instruktioner av Kate. Skulle lägga till ett nytt tangentbord - japanskt och sen starta om telefonen. Haha...ehh ok:) Gjorde det men det funkar fortfarande inte. Kan dock kommunicera med japaner nu! Kate håller fast vid att det är så man ska göra och för henne funkar det. Hon lovade att visa mig när vi ses nästa gång.

Nu ska vi kolla på inspelningen av Robinson och Helenius hörna. Sen promis i höstsolen:)

No more farts

Sanning! På endast 3 dagar med LCHF så har jag i princip slutat fisa. Helt sjukt:) Jag vet att ni som känner mig har svårt att köpa detta men det är faktiskt så...än så länge.

Var hos sjukgymnasten idag på fm och som vanligt sitter jag och frågar vad jag får träna och hon försöker bromsa mig. Hon skulle även ta upp mitt "fall" på deras workshop..haha. Very interesting case tydligen;)

Idag blir det långlöp innan innebandyn med Gabbe. 45 minuter minimum...pst..säg inget till mig sjukgymnast bara!

Var förbi en sväng på brandstation så att Lowe fick hälsa på sin morfar Perre och vi kunde ta en titt under bilen eftersom den låter konstigt. Både jag och Stoffe vankade fram och tillbaks i gropen under bilen och petade på saker. Haha..precis som om vi visste vad vi letade efter. Söta:) Skönt att jag kallar mig själv söt? Ja ja..hur som helst så hittade vi inget och morfar kastade ut oss för att han och brandkillarna/gubbarna skulle åka på lunch. Dålig stiiil:)

Just det..Stoffe har fått joooobb! Hurra, hurra för min duktiga älskling! Den 25/10 börjar han på TM assistans inne som håller till i Norrtull. Ni vet ju vad det innebär? Jag ska vara hemma LÄÄÄÄÄÄNGE:) Ljunkan...det är mig du får hänga med och inte Stoffe. Hoppas det duger? Vi får väl se iof. Han ska testa på och visar det sig vara skit så måste jag väl börja jobba tyvärr:( Det är nämligen provisionsarbete. Till en början en del fast och en del provision men svårt att veta innan hur det kommer gå. Men jag är optimist och håller tummarna!!

Onsdags lyx

Badat, rakat benen, filat fötterna och lagt en ansiktsmask. Shit va uppfriskande:) Annars en lugn dag. Det enda som har hänt var att vi var hos Jessica, Anders, Liam och Lexus och tittade på kläder till Lowe. Hittade några riktiga guldklimpar och sen så fick vi en massa användbart också! Tack sötaste Jessica! Lowe va i himmelriket under hela besöket och visste inte åt vilket håll han skulle krypa. Vilka ytor. Hmm...han verkade ändå ganska glad åt våra 52 kvadrat när vi kom hem;)

Nu bänkade framför den underbara dumburken med lite nötter och kaffe! Mums:)

Söker utbildning

img_0650 (MMS)

Sitter och fixar med kompletterande uppgifter som ska in senast den 15/10. Lite panik med andra ord!! Kanske ett besök hos svärmor idag innan hon sticker till Edingburg. Bloggar mer lite senare. Sputnik är vaken och tratten ska på igen på katten. Mycket nu;)


Första dagen med LCHF..

...gick strålande. Vi vinkade adjö till vårt gamla liv igår genom att äta falukorv, makaroner och massor med falu rågrut. Nu är det slut med det och bara fett som ska in. Åt två ägg till frukost, en halv grillad kyckling med keso och avokado till lunch och till middag fläskfilé med kantareller i gräddsås och blomkål. Efter träning blev det ostskivor och 2 ägg. Kommer väl värpa snart:) Mamma och pappa har kört det här i flera år nu och ätit mängder med ägg så alla som tänker skriva att det är farligt för kolesterolet kan lägga ner. Pappa har testat sig flera ggr och hans värden är lysande trots att han är lite "till åren".
Innebandytisdag idag och Lowe var med tjejerna som vanligt. Skötte sig som det A-barn han är och somnade direkt när vi kom hem.
Stoffe verkar ha grämt sig sen han åt på Oleary's tidigare ikväll över att han inte åt pommesfritten. Först när han kom hem så skröt han om det och för fem minuter sen så sa han med sorgsen blick att han ångrar att han inte åt dom. Han sa även nyss att han ska börja vispa grädde och äta när han blir sugen på nåt. Låter helt sjukt men det är ju trots allt tillåtet. Anledningen till att jag bloggar såhär sent är för att jag fick ett hot sms från Linn där det stod "våga inte somna utan att blogga" så nu gör jag det.

Nu är det titt på inspelning av desperata hemmafruar och pumastaden. Bästa EVER!

Sputnik

img_0649 (MMS)

det är hans nya smeknamn! Vi vägde och mätte in oss idag. Fyfan...76,3 kg. Fattar ni hur mycket det är eller!? Men det ska bort...ska snart rulla ner vagnen till centrum och handla grillad kyckling och avokado. Det bästa med LCHF är att man får äta skinnet:) Ser ni hur han suger in underläppen? Haha..så sött!


LCHF

Here we go again! Körde ju ett race innan jag visste att jag var på smällen med LCHF men trodde att jag kunde fuska hela helgerna. Resultat=viktuppgång! Haha. Kan varmt rekommendera denna diet om man vill gå upp i vikt. Mycket fett och inga kolhydrater måndag-fredag eftermiddag och sen kolhydrats- och sockerfrosseri fredag kväll-söndag.
Nu när jag ändå har onyttighetslöfte så ska det nog gå bättre:) Vet att LCHF skulle få min mage att må så sjukt mycket bättre också! Kan ju inte direkt bli risigare;)

Var med Zorro hos veterinären idag för att ta ut dränaget som han har haft fastsytt i kinden. Förutom sjukligt mycket dreggel så skötte han sig exemplariskt. Inget bajs eller kiss i buren. Sprayen vi köpte som ska lugna honom måste med andra ord funka. Fyra bilresor utan att han har skitit ner sig!

Lowe rasade nyss rakt in i tv-möblen och sen vidare ner på golvet. Inge gråt eftersom Peter Cech mössam dämpade fallet:)

Igår när vår andra katt Sessan (även kallad stora morran) kom in sent för att trycka i sig lite torrknax och sen springa ut igen så försökte vi tvinga henne att vara inne en stund. Sin vana trogen så fräste hon 311 gånger på Zorro. Blir såhär efter varje sommar när de har varit ute. Som förvildade. Nu är hon väl rädd för tratten som han har på sig oxå. Underlättar ju inte direkt. Vi lyckades hur som helst inte medla och Stoffe var väldigt bekymrad. Sin vana trogen (varje höst är det samma visa) så tycker han att vi ska ringa hit en kattpsykolog. Haha! Ser det framför mig. Hur som ligger på en varsin divan och gråter ut. Undrar om mycket handlar om deras elaka mamma? Snacka om kvacksalveri. Nä...bättre att hoppas på en riktigt kall vinter. Då är dom inne mycket och någon gång fram emot vårkanten så kanske dom tom kan ligga i samma säng:) Dom älskar ju varandra innerst inne.

Sa nyss till Lowe att han måste knubba på sig lite. Stoffe hörde och frågade om det var honom jag menade. Jag svarade med ett hånskratt:) Kärlek!

Hjälmen på

img_0646 (MMS)

Jag vet att det är väldigt mycket curling morsa över det hela men han slår ju i sitt lilla bakhuvud när han rasar bakåt stup i kvarten. Mammahjärtat klarade inte lilleskutt-tårarna:( Rolig kroppstyp den här lille krabaten. Pappas stockar till lår, bitch-tits och sillar till armar. Haha:) Men sötast i hela världen. Såklart!


Mensen från helvetet

Den kom igen och den kom med besked! Är ett under att jag är vid liv. Trodde att jag höll på att förblöda i natt. Kanske måste läggas in eller alternativt gå runt med droppställning hemma. Tror att jag fått PMS:en från helvetet på köpet. Hugger på allt. Värre än normalt;) Bara nu när jag duschade måste jag ha förlorat en liter!
Nä..måste köpa blodpudding, XXXXXXXXL tamponger och kanske även vuxenblöjor för att ta mig igenom det här.
Åt ju godis igår men det var knappt gott. Åt inte särskilt mycket heller. Bra, Heja mig!
Linn...nu är det färdigfuskat för oss;)

Fuck it!

img_0639 (MMS)

Nu köööööööör vi:)


And so they meet...

img_0635 (MMS)

Tratten vs. Lowe. Spänd på hur mötet kommer sluta. Lowe med trumfkortet "skeden" och Zorro med sitt hemliga vapen "tratten". To be continued...


Dagens outfit

img_0631 (MMS)

Ser ut som en liten farbror. Så sött:) Nu sover han och sen ska vi på innebandy och heja fram pappas lag i Botkyrkahallen!


Disneydags

img_0626 (MMS)

Sitter med pappa och söndagsmyser till Kalle Anka!


Vi är på kalas

img_0613 (MMS)

Så grymt imponerad av Carros tårt-kunskaper! Hon har gjort en Blixten Mcqueen tårta åt Dexter:) Jag åt inget. Inte för att det verkar spela nån roll men ändå. Sötaste Dexter fyllde 3 år! Hipp Hipp Hurra, Hurra, Hurra. Det bjöds på thaimat som Carro också gjort själv. Asabasa gott. Fick med mig en kryddpåse hem som hon köpt i nån thaiaffär. Ska nog göra i mörra...redan sugen:) Vinst ute mot Ingarö med 1-2. En riktig grismatch som vi till slut vinner. Skönt:) Skönt också att omklädningsrummen i deras fina hall är finare än vårt badrum:) Vann kampen om vem som skulle köra hem och fick äran att dricka 3 glas vin. Kravet från Stoffes sida var att om jag skulle dricka så skulle jag dricka mig svinfull. Lyckades inte riktigt men lite vimmelkantig blev jag allt;) Nu natti natti och drömma om att äta tårta! Just det...glömde. Har mens igen för 5:e gången på 6 veckor! Skönt att den kom igen...SOM jag har längtat.


Powerwalk

img_0611 (MMS)

Med söta Jonna och lillfisen:) jag trodde det var vinter ute så han fick på sig hela björnen! Nu match mot ingarö!


Sitter själv!

img_0609 (MMS)

Stor dag idag. Han sitter helt själv lagom till 7-månaders dan:) Hurra, Hurra för Lowe idag! Han har suttit innan men väldigt framåtlutat. Nu sätter han sig hela tiden och helt rakt. Får skriva med en hand. Har vår lite lurvigare bebis i knät. Snart dags att leka veterinär och tvätta, droppa i ögon, ge penicillin och spruta med koksalt.


Vi deppar till IDOL

Jag och Zorro. Jag för att jag är en hopplös tjockis och Zorro för att han inte får gå ut, inte kan slicka sig i rumpan och fastnar överallt i lägenheten med tratten. Blev lite gladare nu för snygg-Olle sjunger:) Bara tillfälligt så hetsa inte upp er. Nej låg låg låg är bara förnamnet. Inte får jag vräka i mig godis heller för att lätta upp stämningen lite. Nej...6 bitar ananas var allt jag fick. Tittade bort i 10 sekunder och då hade Stoffe lyckats få i sig en hel ananas utan att jag knappt fått smaka. Sur som jag är tog jag skålen från honom, morrade lite och har nu gömt dom få bitar som fanns kvar på betryggande avstånd. Som att kasta kött till vargar! Weeei...MVG till Olle från Baggarna:)

Berättade jag hur sur Zorro blev när dom körde upp en termometer i rumpan på honom hos veterinären? Han rev veterinären! Haha...så snäll annars. Han sa inte ett pip när dom tryckte på såret och rakade honom i fejset men vid analen..där gick ändå gränsen. Vi som trodde Zorro va gay och hade fina stunder tillsammans med sin älskare grannkatten Arne? Märkligt. Men dom kanske bara är på first base en så länge.

Tack för alla fina tips och pepp!! *kyss*

Nu satte Stoffe på Viasat sport där dom visar NHL premiären som går i Globen. Jag fattade inte och trodde att det var ett inslag från IDOL. Så jag frågade lite snyggt "vem är det där" om tjejen som sjöng nationalsången. Haha..hon var hur som helst grym och får 5 baggar av 5 möjliga:) Och vem är med och leder dom här sändningarna tror ni? Jo lillebror Jidhe. Vidrig familj. Dom är överallt på TV dom där två. Usch!

Laddar inför match imorgon ute på Ingarö. Ska åka fulbilen ut och blir väl stoppad av polisen när jag kommer inbrummandes i den fina kommunen. Ingen kör nog en bil som är värd mindre än 100.000 där inte;) Ska spöa dom hur som helst! Heja heja.

Skål ni som dricker och korka upp till er andra! (dock inte ni som ska spela match imorgon för Huddinge IBS)

men för i HELVETEEEEE!

Vet inte om jag ska skrika, gråta eller slå sönder saker! Vägde mig idag igen. Mer än en vecka sen sist och jag har på en månad nu inte ätit någonting som går under kategorin onyttigt och inte ätit på kvällarna. Hade jag gått ner? NEEEEEJ fortfarande bara UPP UPP UPP! Blir sinnessjuk snart tror jag. Hade dessutom gått upp 4 hg! Så sedan jag började med mitt och Linns onyttighetslöfte har jag totalt gått upp 6 hg.

Va i helvete är det jag ska behöva göra? Andra läser om en bantningskur och tappar 10 kg medans jag inte lyckats gå ner ens ett hg oavsett om jag tränar 6 dagar/vecka, kör viktväktarna, detox, promenerar sönder knäna! Och NEJ, det är inte muskler jag byggt och måttbandet visar absolut ingenting.

Nej...nu siktar jag på att bli världens fetaste kvinna istället! Världen...här kommer jag:)

(min självbild just nu)

Min älskade lille kissemiss

img_0601 (MMS)

Han är inte kaxig nu inte. Var hos veterinären pga av hans svullna öga och det var en jättestor varinfektion som han fått av något sår. Förmodligen har han fått spö av någon elak katt lille fisen. Ska ta reda på vem och prata med dennes föräldrar. Haha;) 2400:- fattigare och men en rakad, dränerad och utmattad katt med tratt fick vi åka hem! Nu sitter han apatiskt och stirrar in i väggen. Oj va bortskämd han ska bli nu. Skinka till frukost, lunch och middag:) Nu glor han på mig...måste sluta och gulla med honom!


Svar från "Sverker"

img_0597 (MMS)

Sjukt bra! Fick svar från PLUS på en dag. Om ni inte ser vad det står så kommer det här: "Hej Stina! Tack för ditt mejl och för att du delar med dig av din otroligt svåra situation. Jag har vidarebefordrat ditt mejl till PLUS, som är det program som på bästa vis kan belysa din situation. Sverker jobbar inte längre där men är säkra på att de nya programledarna kommer att göra ett mycket gott arbete de med. Vänliga hälsningar Sverker rakt på"


Zorro aka Rocky!

img_0593 (MMS)

Vår lille prins har något fel på ögat:( Tycker så synd om honom. Han har bara legat och sovit i 2 dygn och om några timmar ska vi åka till veterinären. Hoppas det inte är nåt allvarligt! Han hatar att åka bil/bur också...skiter alltid ner sig. Men men..det får vi ta:) Var på BVC på morgonen också och vägde/mätte. 8200 gram och 72 cm lång! Ska börja hälla i lite fett i maten så han knubbar på sig mer. Kul att nån i familjen har hög förbränning och är spinkig! Haha:) Ikväll är det innebandy igen! Ska försöka ställa mig på vågen imorgon bitti också. Kommer inte ihåg när jag vägde mig sist och hade gått upp 2 hg men det är väl lite mer än 1 vecka sen kanske. Får se om vågen kommer flyga genom fönstret eller inte:)


Mörkläggning

img_0588 (MMS)

Skandal! Den största härvan sedan Watergate skandalen:) Var hos tandläkaren idag. 940:- för 15 minuter. Till saken hör att jag inte hade något hål och perfekt munhälsa i övrigt. Däremot så sitter mina visdomständer konstigt i underkäken. Dom sitter snett och kommer aldrig att kunna växa ut normalt. Om dom börjar röra sig så kommer det att bli ett jäkla ståhej! Jag har haft abonnemangstandvård sedan jag var 18 och har sedan dess frågat om mina visdomständer vid varje undersökning och även sagt att jag vill dra ut dom. "Men det är ingen fara, det behövs inte"...har varit svaret varje gång. NU...när jag INTE har abonnemangstandvård och bytt klinik från Salem till Huddinge så är det ett jätteproblem. Nu måste dom ut med operation för att inte riskera att tänderna framför far illa. Dyrt? Eeeh ja. Irriterande? Eeeh ja. Stämning på gång? Eeeh JAAAA! Jävla idioter på Salems folktandvård. Dom har ju uppenbarligen lurat mig och ville inte lägga pengar på en "gratis" patient. Bad tandläkaren i Huddinge dra fram mina röntgenbilder från 2007 för att jämföra hur tänderna satt då och om dom flyttat sig och de hade de inte! Men andra ord samma "akuta" status för operation 2007 och förmodligen i flera år innan det också. Försöker få tag på mina journaler från tiden före 2007 och nu blir det rörigt. Ringde kliniken i Salem som bytt från Folktandvård till Distriktstandvård och hävdar att det inte har tillgång till journaler från folktanvårdstiden. Ringer till Folktandvården i Stockholm 3 gånger och de kan inte hjälpa mig alls utan hänvisar mig till Folktandvårdsupplysningen. Ringer dit 3 gånger också och de hänvisar mig till Salem eftersom de i sin tur inte har tillgång till journaler från kliniker som nu är Distriktstandvård! Haha...vilken soppa. Det sista svaret jag fick var "jag vet inte vem som kan hjälpa dig". Världsklass. Anar mörkläggning och ska nu stämma Salems folktandvård! Ska först mejla Sverker Olofsson på +! Äntligen ska vi träffas jag och min drömman (en av dom;) Just det..får inte heller skaffa tandvårdsförsäkring pga av visdomständerna...inte förrän det är utrett och fixat:( Fortsättning följer.....


Big is...

img_0576 (MMS)

Haha! Jättekul. Grande kådisar:) roligast av allt är texten nere till höger..."big is beatiful"! Okej nu till andra saker. Glömde berätta att jag sökt utbildning till våren. Kvalificerad redovisningsekonom på halvfart och distans. Hoppas jag kommer in:) Körde dubbla innebandypass igår. Först med flickor 95/96 och sen med vårt lag! Blev 2,5 ti Me totalt. Skönt och det känns ordentligt i kroppen idag. Pingvin stilen när jag går:) Lowe kom som vanligt ner med pappa på tisdagar och hejade på oss när vi spelade. Duktiga fisen. Dock lite gnälligare/tröttare än vanligt men mina underbara ledare Pierre, Micke och Jan-Åke löste det! Avslutningsvis bajsade han ner sig fullständigt:) Snart tandläkaren...usch fy och blä:( alltid obehagligt och DYRT! Men men..man måste ju! Hoppas på 0 hål och minimalt med tandsten!


Gårdagens lunch/middag

img_0585 (MMS)

Gör såhär: Skiva blodpuddingen, stek och ät! Idag var det upp klockan 7 som gällde. Alltid lika spännande att byta en bajsblöja halvt medvetande och nyvaken...NOT! Satte igång vid halv 8 och putsa alla fönster. När jag väl var igång kunde jag inte sluta så nu är allt städat och polerat till bristningsgränsen och klockan är bara 10:38! Effektiv..yeeees:) Längtar till dagens lunch redan. Det blir blodpudding idag också. Mums. Stoffe är på arbetsintervju nu. Åh va jag hoppas. Älskar ju att vara hemmafru. Klockan 12 kommer dom och ska fotografera lägenheten. Ska bli kul att se bilderna. Vem vet, kanske blir sugen på att köpa den igen..haha:) Frukt i skål och snittblommor är fixat. Att man inte alltid kan ha så fint hemma? Ska bli bättre på att köpa blommor. En gång/vecka borde inte vara så svårt. Dag 2 och sista dagen på detox kuren. Mår nästan illa bara vid tanken på hur äckligt det är...blä! Bara 8 tsk kvar så det ska jag väl klara av tycker jag. Sen ska jag bli smal..och rik...och snygg:) Days of our lives på TV nu och ikväll smäller det...DESPERATE HOUSEWIFES premiär och COUGAR TOWN! Bra TV dag idag:) Dessutom ett dubbelpass med innebandy på schemat. Första steget mot att bli smal!


Vita krukor

Skulle först ha lagt upp en bild på mitt nya fina smyckesskrin i lite chabby chic stil! Älskar det...så fint:) Tyvärr så funkar inte min telefon som den ska så det blev ingen bild idag. Oj va jag har flängt runt med Lowe och Sebbe idag. Först till Bauhaus där det var dags för kändisspaning igen. Staffan Olsson gick runt och snackade i mobilen. Shit vilken lång karl...galet. Skulle smygfota men fick aldrig riktigt läge tyvärr. Köpte lite ljung till en kruka ute och fredskallor till sovrummet. Det får funka så länge med fredskallor. Tips tas gärna emot om tåliga och fina blommor. Har testat orkidéer och våreld i det fönstret och dom har dött. Morgonsol och sen ganska mörkt. Garderobsblommor har jag i vardagsrummet och jag gillar inte riktigt dom heller. Tråkblomma. Finns egentligen bara en blomma för mig och det är orkidén....åh va vackra dom är:)
Ja Hej och välkommen till Stinas blomsterblogg...haha! Tillbaks till viktigare saker.

Vidare till Biltema. Också känd som världens tråkigaste affär. Började bli ordentligt hungrig också och hyfsat irriterad. Gick ändå snabbt eftersom Sebbe inte hittade vad han skulle ha. Observera nu att jag hela tiden är på jakt efter vita blomkrukor. Okej tillbaks till sak. In på ICA Maxi och kolla krukorna där. Icke..inte en enda vit rundformad kruka. Går apatiskt mot fruktdisken och är bara inriktad på en sak. Banan. Måste ha. Tyvärr så måste man gå förbi städavdelningen innan man kommer till fruktdisken och där vart vi fast:) Eftersom jag älskar den avdelningen så glömde jag hur hungrig jag var och stod istället och luktade på olika rengöringsmedel. Slog till på nån ny typ av luftfräcshare. Morning mist och nåt annat. Luktar ljuvligt och jag sprutade hej vilt så fort jag kom hem! Man fick dessutom 2 för 1. Klockrent. Tydligt var det dock när jag läste instruktionerna att dom inte kunde ersätta goda hygienvanor. Synd. Jag som hade tänkt sluta duscha och bara spruta morning mist över hela bodyn. Den ska däremot eliminera dålig lukt och kan användas på tyg. Love it:)
Blev lite annat städ "lull-lull" också. Vidare mot näring och banan. Duktigt lågt blodsocker nu men det vart tippi topp igen efter intag. Jävla kanelbullens dag överallt också. Konstant kanelbullsdoft i snoken som retar. Kul när man har onyttighets löfte. Verkligen. Stod dock emot trots den enorma hungern.
Ut från ICA och vidare in i nån konstig "vi-har-allt-och-ingenting" affär. Hittade inga krukor här heller. Vidare till In&Finn (där jag hittade mitt fina smyckesskrin) men icke...inga krukor. Vidare till Rönninge för att släppa av Sebbe. In i en lokal "lull-lull" butik där dom försökte sälja på mig fula betongkrukor för 80:- styck. Nej..in på Konsum och inte heller där några vita krukor. Vafan! Precis som om vita vanliga krukor skulle vara nåt konstigt!? Ger upp och åker hem. Kommer hem hungrig och trött och med en Lowe i passagerarsätet som har samma sinnesstämning och inte kan tygla sig riktigt lika bra som mamma. Jaha..ingen hemnyckel! Åååååh. Ringa Stoffe och åka till golfbanan för att hämta hans nyckel. Tillbaks hem. In med ungen och försöka få honom att vila. Inte det nej. Låter honom ligga och jollra medans jag plockar och planterar ljung. 1 och en halv timme senare somnar han. Jag = zoombie. Steker blodpudding och äter den som den är utan nåt till.
Vi har fotografering imorgon av lägenheten så därför denna stress att få tag på prylar. Försöker skala av lägenheten lite så att den inte ska vara så prålig. Efter blodpuddingen så var jag i alle fall människa igen. Snart kommer jag att totaldäcka på soffan men först lite kaffe-latte:) Öppnar ett av överskåpen och tittar runt lite. Vad står där? Jo..TVÅ VITA BLOMMKRUKOR! Hahahaha....herregud va blond jag är:)

Oj vilket långt inlägg! Förstår om ni slutat läsa redan:) Började med en detox idag. Fy va vidrigt den smakar. Blandade första dosen av totalt tre idag med vatten och höll på att kräkas. Blev lite bättre när jag köpte juice och blanda med men fyfaan asså. Tur att det bara är 2 dagar totalt. Ska bli intressant och se om det kan kicka igång kroppen på nåt sätt. Nä nu ska jag sluta skriva. Jag lovar:) Hejdå hejdå

Bild

img_0568 (MMS)

Okej Linn här kommer den! Ser ut som ett mongo och bilden är lite mörk men man ser i alle fall barret;)


Bitter, bittrare, bittrast!

Börjar bli riktigt less nu! Hur jäkla svårt ska det vara för min äckliga kropp att fatta att den ska släppa ifrån sig fettet? Den håller ju fast vid det som om det var det sista i världen. Hela fett-storyn kommer här så att ni ska förstå.

Gick upp ca 20 kg under graviditeten trots extremt aktiv livsstil. Cyklade till och från jobbet (1,4 mil) fram tills snön kom någon gång i December och jag födde i Mars. Sprang och tränade allmänt intensivt och ofta (3-4 ggr/vecka) fram till 5:e månaden kanske och utöver detta gick jag 1 timme/dag under heeela graviditeten. Var till och med ute och gick med värkar. Så nej, har inte legat på latsidan. Dessutom så tänkte jag på vad jag åt utan att bli anorexi psyko. Men sunt leverne.

Nu 7 månader efter födsel så har jag 2 kg kvar till samma vikt som innan men det är inte en vikt jag är nöjd med. Det är 10 kg för mycket som jag vill tappa! Jag började träna 7 veckor efter att Lowe föddes. Och då menar jag TRÄNA. Innebandy, löpning mm. Tramsträning som promenader har jag ägnat mig åt sen kom hem från BB och har i princip gått 1 timme/dag sen dess (nu snackar vi powerwalk, inte mystempo). Har sedan dess ökat träningsdosen successivt och har dessutom hunnit testa på viktväktarnas amningsprogram i några månader också. Det sög, hände inte ett piss! Under sommaren så var det försäsong för innebandyn och under ungefär 2-3 månader så tränade jag 6 dagar/vecka! Kunde vara 3 stycken långpass på 45 minuter och intervaller på 30-40 min 2 ggr/vecka + ett fyspass. Under denna period fortfarande promenader! Har ammat fram till 6 månader och dessutom världens hungrigaste barn. Bara det borde ju sugit näringen ur mig tycker man. Under dom 2 tokintensiva månaderna i somras så gick jag ner...håll i er nu....2 hg! 2 jävla skit hekton!! Det är ingenting. Bajsar nog ut mer än så. Gav jag upp? nej då. Tränar fortfarande men nu kanske 3-4 ggr/vecka + promenader. Äter jag godis och chips och skit hela dagarna? Nej sedan 1 månad tillbaks ingenting onyttigt! Fattar ni..INGENTING! Har jag gått ner under den månaden? Nej. Har jag gått upp? Ja...2 hg! 2 jävla piss hekton!! Haha..så ironiskt att jag dööööööör! Så OM jag är lite på hugget ibland kanske ni förstår varför. Just det..glömde..har typ kört GI också sedan jag slutade med Viktväkarna. Kanske inte helt slaviskt men ändå.

Jag tror att jag snart kommer att bli knäpp om det inte händer nåt! Psyko....
HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP! Jag ger snart upp och blir tjockis på riktigt:(

Jonna klippte sig

img_0565 (MMS)

Hon ville få bättre fall på hästsvansen och det fick hon faktiskt:) Kanske inte så tydligt här på bilden. You just have to trust me! Jonna klippte nog i alle fall minst 5 cm så hon var ordentligt modig.


Bella klipper sig oxå..

img_0564 (MMS)

Ganska dramatiskt faktiskt. Haha! Tror att min katt fäller mer och längre hår när han kliar sig. Man skulle kunna tro att hon trimmat fifflan istället;) Söta Bellan. Hon blev fin i alle fall.


Mammapiff!

img_0562 (MMS)

Mimmi reder ut mina lite halvt misslyckade hemmafärgningar. Putsar till kvasten lite oxå:) resultat kommer!


Bakis...

img_0557 (MMS)

Usch. Det var länge sen jag kände såhär:/ Vart lite för mycket vin igår men OJ va roligt vi hade! Riktigt kul med sällskapsspel. Ska försöka spela oftare. Hur bakis jag än är så finns det dock alltid ork till den obligatoriska morgon-sugen. Nej snuskisar..pratar städning nu;) Dammsugning såklart! Lowe älskar redan sugarn. Han jagar den. Går inte särskilt fort men han tar sig fram a la militär stil. Hasar liksom. Tvingade iväg Stoffe att handla bröd så vi kan ha en "bakis-smörgås-orgie"!! Mmmmmums:) Annars var jag sååå duktig igår. Åt väl en 15 nötter och vindruvor medan alla andra smaskade i sig chips, alla möjliga olika sorters nötter (jag åt enbart Macadamian nötter), choklad och godis. Nä nu är han hemma..här ska svullas!


Livets ord...

img_0551 (MMS)

jag har bestämt mig, jag ska gå med! Haha..skoja bara:) Stoffes lag hade sin andra match för säsongen idag och för motståndet stod Livets ord. Jo de heter så. Helt sjukt faktiskt. Säga vad man vill men sport & fritid tycker jag ska vara opolitiskt och inte påverkat av religion. Men men..där var dom. Roligast av allt var att dom hade vita tröjor med ett svart kors på hela framsidan. Tullinge vann med 5-3 efter total dominans i 3 perioder. Men nu var det inte ett matchreferat jag skrev utan en blogg:) Åkte buss dit jag och Lowe och vi tyckte nog att det var lika spännande båda två eftersom vi aldrig gör det! Hann med en liten stund i solen också innan det var dags för innebandy. Riktigt najsigt väder:) Nu kommer Tessan & David om några minuter och då ska det hinkas viiiiin! Eller ja..två glas då för min del eftersom jag tydligen blir packad på det numera:/ Spela spel ska vi göra också..pictonary helst om jag får välja. Stoffe kommer däremot vägra eftersom han hävdar att han inte kan rita! Tjing tjing!


Lowe Alessandro

img_0546 (MMS)

Med blommor å med blaaaad...vi firar denna daaaag! Hurra, Hurra, för Lowe idag! Idag har Low(v)e namnsdag och det firar vi genom att krypa runt på golvet och dreggla. Konstigt nog så var det mamma som fick frukost på sängen i morse som pappa och Lowe hade fixat! Mina killar:)


Fredagsmys

Tacos, Ramlösa skogshallon, vindruvor och Macadamien nötter. Har aldrig testat dessa förut utan blev snällt tipsad av Ylva att det var skitbra GI nötter. Typ nästan 0 kolhydrater...griimt:) Pratade med Kate om nötterna på telefon tidigare och hon upplyste snällt mig om att jag typ va trettio år efter min tid. Hon upplyste mig även om att man inte ska uttala det med svenskt uttal utan man ska säga på engelska...(ska försöka stava som det ska sägas nu...håll i er:) Makadejmijan nötter. Jag sa med nåt form av finskt/svenskt uttal Makkadamian nötter. Inte godkänd tydligen. Spånade vidare efter att hon frågade mig om jag säger jans också om jeans. Roligt och from nu ska jag säga tiggts på svenska istället för tajts (=tights) och kardiggan istället för cardigan mm. Skoj:) Humor på hög nivå..precis som Yrrol. Kommer ni ihåg? Såg idag och skratta ihjäl mig. Ta tex Cosby på finska..."Terroralisti, terroralisti...rasta muttan simmilajnen". Eller varför inte scenen när han ollar fönsterrutan på resturangen! Haha...bäst är ändå när de spånar om present till chefen...när de ska mala ner chefens fru till 54 hamburgare och att det vore kul för att han är vetegarian:)

Tillbaks till fredagen. Stoffe har oavbrutet tjatat om godis och jag har försökt erbjuda nötter och vindruvor och även piiiiiip:) Än så länge har inte pipet behövts och han har inte handlat godis! Jag skulle inte klara det. Han sa att han skulle köpa godis som jag inte tycker om men det går inte. Tycker om allt godis.

När vi satt och kollade på IDOL förut så vart jag riktigt i gasen. Sjöng med, vajade med armarna (ni vet som ett träd i vinden) och försökte få med Stoffe i vajandet. Tog även en vattenflaska och använde som mikrofon men det uppskattades inte. Stoffe undrade bara om jag hade smygdruckit vin men ICKE. Förstå vad som skulle hända med mig då? Nä..dags för en regelrätt utgång snart tror jag. Fast helt vill jag väga 63 kg då och inte se ut som ett träsktroll. Tror tom att det kan vara barbamamma förbud på många nattklubbar i Stockholm.

Nä..nu ska jag äta lite fler Makkadamian nötter och kolla vidare på dumburken:) Idol är ju så bra i år. Ny favorit för kvällen är Linnea och gamla favoriter sen tidigare Alice och Jay:) Heja heja!

Egentid

img_0540 (MMS)

Stoffe åkte iväg med Lowe så att jag och Zorro skulle få lite egentid. Dom har ju aldrig sin mamma ifred längre stackars katterna:( Haha. Nä han ville inte vara med mig utan bara ha mat för att sen gå ut igen. Otacksamt! Skönt att inte göra någonting till total tystnad. Lowe har börjat babbla rätt så ordentligt. Riktigt bra surr faktiskt:) Undrar vad han säger eller i varje fall vill förmedla? Skulle vara kul att veta. Pengarna är redan slut och det är den 1/10...inte så kul men tyvärr verklighet. Längtar lite tills man har två normala inkomster. Samtidigt så innebär det mindre tid med Lofsingen och inte alls kul. Igår spikade vi det. Vegas 2012 baby:) Då smäller det. Giftermål pratar jag om nu. Jag ska äntligen bli en respektabel kvinna och Lowe slipper vara oäkting. Stoffe hävdar fortfarande att pappa Perre ska betala men vi kommer göra det hur som helst. Det blir på vår 10-års dag. Fattar ni...10 år? Vi missade båda två i vanlig ordning att fira vår 8-års dag som var den 26/9. Alltid lika romantiska. Tur att vi är på samma plan i alle fall så ingen blir besviken;) Vi ska vara sjukt snygga i September 2012 också. Stoffe ska ha rutor på magen och jag ska väga minst 10 kilo mindre och ha lösögonfransar och kanske nya bröst! Haha...så får det bli:) Nu kaffe latte och lite surf på datorn till ljudet av...just det, INGENTING:) Trevlig Helg!


RSS 2.0