Full rulle!

img_0182 (MMS)

Ny dag utan nå vidare sömn...klev upp runt halv 11 till slut och såg förmodligen ut som stereotyp sliten och härjad småbarns förälder! Lowe va i alle fall glad så jag bestämde att jag inte skulle vara sämre;) ner till centa när Stoffe kom hem från golfen för lite lunch och shopping! Ville ha ett skärp till Lowe eftersom han är lång och smal...verkar omöjligt att hitta till små halvlingar:( något tips? Kläderna på bilden och lite annat hittade jag på Zara baby. Å va mkt fina tuffa kläder det fanns!! Köpte storlek 74 nu eftersom lilleman nu är 68 lång! Vart ska det sluta? Bror,Lillemor,Felicia,Leo och antos kom på spontanbesök idag så vi bjöd på carbonara som Stoffe slängde ihop:) mums! Snacka om kaos på 52 kvm! 2 katter, 1 superstor dobberman, 4 vuxna, en 8-åring, en 1-åring (som springer) och en 5-månaders! Haha...mysigt och trångt, precis som det ska va. Kom därför ut och sprang först vid halv 10! (sorry Maria...vi får ta vår runda till veckan här:). De nya skorna satt som en smäck men intervallerna från igår satt som cement i låren!! Just det...slog till på parfymen idag! Det blev warm cotton...såååå ljuvlig! Puss


Fullspäckat schema!

Fattar inte hur det fortfarande kunde vara så äckligt kvavt igår när det har öst ner men jag höll på att löka bort när jag promenerade igår! Länge sen jag och Lowe rullade vagn genom Huddinge.
Städade och fixade hemma så nu skiner allt igen:) Körde både stor och liten dammsugare...haha!

Blev medbjuden att köra intervaller i Storängshallen med Jonna, Bella och Micke. Micke skulle gymma så han var snäll och passade liten Lowe medans jag blev plågad på löparbanan. FYYYYY FAAAAAN va jobbigt. Måste ju tillägga här att vi sprang enligt Jonnas elit-försäsongs schema! Det var 3 minuters intervaller med 1 minuts vila som skulle genomföras....11 gånger!! Jag hade redan från början satt ett mål på 8 och klev tyvärr av efter 8 också eftersom jag både höll på att kissa på mig, kräkas och inte kunde andas längre! Tror att det var lika bra..vi har enligt vårt div-3 schema åtehämtningsvecka den här veckan..haha! (mitt 5:e pass igår:)


Efter det snabbt iväg till Odenplan för att hämta löparskor som vi provat ut! OJ va jag längtar att få testa dom...har en känsla av att jag kommer vara snabbare än nånsin...Stoffe tror att hans skor är sjukt snabba också. Tror mer på Stoffe i så fall eftersom jag har ett löpsteg som påminner ganska mycket om snigels.

Hem, Stoffe tog ett snabbt bad (han kan inte duscha...å det här är inget skämt..han KAN INTE! Badar alltid..oavsett hur bråttom han har) och sen iväg till Sundby gård här i Huddinge för beryktad grillbuffé. Jag och Stoffe var sjukt hungriga bägge två och mös vid tanken på att dom förmodligen skulle gå back på oss! Det är otroligt mysigt på Sundby så ett plus för det men maten var fan INTE ok:( Sååå besvikna..kallt, gammalt..tzatziki som badade i vatten.. Nä aldrig mer grillbuffén där...har även provat brunchen där förut och blev besvikna då med. Vi lär ju bli magsjuka allihop!


Snart kommer bror med familj hit för tacos och mys! Så länge sen vi träffade lille Leo nu som tydligen springer fram när han går (1 år). Härligt..ska passa på att pussa på Felicia också!


Såg precis Cookies and Beans på TV'n som var på Liseberg och uppträdde. Jackie! Du är så sjuuuuuukt lik en av tjejerna där...om du ser dom så fattar du nog direkt vem men Frida Öhrn heter hon:) Tänker på dig varje gång jag ser dom (bara andra gången men ändå) Du är såklart 100 ggr snyggare men det är något med utstrålningen som är samma! Hon längst till vänster är Frida.


VAFAN! Vår data är mongo...går inte att ladda upp bilder:( Bara den på Cookies and Beans tydligen..

Lycklig bebis!

img_0165 (MMS)

Tjoohooooooo:) Lowe sov i 7 timmar inatt och vaknade som världens gladaste bebis imorse trots att han hade kräks på hela pyjamasen! Har ont i brösten för att han har ätit så "dåligt" och dom är helt sprängfyllda, men LÄTT värt det för att få sova! Börjar tro att han är så smart att han förstår när vi mår dåligt för igår var det Stoffes tur. Han har förmodligen något som kallas för Hortons huvudvärk (även kallad suicide headache) och fick ett anfall igår kväll som inte gick över:( Usch det måste vara hemskt! Han var hos läkarn imorse efter att jag tjatat i typ 3 år och nu ska han få göra skallröntgen och lite annat! BRA:) Lowes senaste ljud i raden är "kolibriskriket" och "stryp-väs". Det är kul med utveckling:) Ha en UNDERBAR fredag allihop..ska jag ha:)


Kladdkaka med dom bästa!

img_0164 (MMS)

Jonna, Micke och Bella bjöd på världens godaste kladdkaka och sockerkaka:) mumsimums! Jag svettades hela tiden och åt mest:)


Taktiken är glasklar

img_0161 (MMS)

Drog lite basics för Stoffe i bilen idag inför hans uppdrag som coach för Tullinge herrar den här säsongen! Tyckte att dom ska satsa allt framåt och det oprövade 1-1-3 systemet:) (förmodligen oprövat av en anledning;) ser ni mig och Lowe i publiken och Stoffe i spelarbåset? Vackert...


Al Bundy greppet framför tv'n

img_0159 (MMS)

Jag har fått grönt hår! Ni vet som hon som dödar alla hon tar i från x-men med gråa slingan fast grönt! Skitskumt...kom från ingenstans! Hoppas det går bort om jag passar på att färga utväxten och drar ut lite extra där det är grönt. Trodde att man typ bara fick det av att bada i pool och det har jag inte gjort, tyvärr:( Testar väl ultrablond igen från mood och siktar på vit hårbotten på enbart 10 min den här gången:) Funderar på en såndär "efter graviditets gördel"..vet dock inte vart man köper dom eller om det skulle ha nån effekt nu nästan 5 månader efter?! Börjar bli sjukt trött på min pizzadegs mage med stripes


Ytterligare konst införskaffad

img_0156 (MMS)

Köpte den här fina bilden också som vi trodde skulle passa utmärkt i vårt gamla fönster som också suttit uppe tom i ett år ungefär! Tyvärr så passade den inte riktigt utan är typ 5 cm för kort:( Måste fundera och pyssla lite så ska det banne mej bli bra! Förresten..skrev förut att Lowe fått utslag på hela kroppen som kom från ingenstans. Värre idag och såg dessutom att jag oxå har!! Vafan kan det vara? Ska på BVC imorgon och fråga Biggan...ska även diskutera det här med sömnen med henne..känner på mig att hon har något mirakelråd så vis som hon är:) Kämpar för övrigt på och det funkar inge vidare...testar lite allt möjligt efter alla fina råd jag fått! Skam den som ger sig va? Fick ett mms idag från min vän Ljungberg där det stod "SLUT SALE"...jag måste ha lidit av svår syrebrist (var ute och sprang) eftersom jag inte fattade det roliga...gör ni? Pöss!


Tuttchock på löplabbet

img_0154 (MMS)

Ja vart ska jag börja? Haha...hittade massor av fina plansher till våra ramar som suttit uppe på väggen nu i ca 3 år utan något i! Ut med "Ribba" (märket på ramen från IKEA:) och in med motiv på gamla Stockholm i svartvitt. Hittade dom i Nacka där vi tillbringade eftermiddagen! Hittade fina kläder till Lowe också men köpte en storlek för stort så att han kan ha det till hösten:) Förmiddagen tillbringades i Globen eftersom jag hade planer på nya löpskor. När vi kom dit så var jag och Stoffe så hungriga att vi började med att äta på ett café...tror att vi båda är magförgiftade nu! Sååå vidrigt:( Men men...tillbaks till skorna. In på löplabbet där vi träffar en ung kille som ska ta hand om oss. Här börjar det...vad tänkte jag när jag klädde på mig imorse? Amningshjärna på, check! Svart urringad klänning...ville nog vara lite MILF och inte glida runt i skitiga mjukisbyxor för en gångs skull. Han börjar med att konstatera att han inte ska tvinga upp mig på spegeln som man ska stå på eftersom jag har klänning (jag som när vi kom in och såg den spegeln endast tänkte att jag borde ha filat fötterna, hade lätt hoppat upp om han inte sagt något). Sen börjar vi..upp på löpbandet och springa lite. Nånstans här borde han och alla andra som passerade förbi i globen (enorma glasrutor med full insyn) ha svimmat av mina sprängfyllda jättebröst som - citat Stoffe "höll på att hopp ur". OM jag skämdes och svettades? Eeeh ja! OM jag fick kliva upp på bandet flera ggr? Eeeh ja! OM jag till slut kom därifrån med skor? Eeeh nej! Ska till en kompis till Stoffe på Odenplan imorgon som har egen butik istället och förmodligen göra om hela proceduren...OM jag ska ha sport-bh och polotröja? Eeeh ja! Stor sorg drabbade oss idag oxå...hade av en nagel på vägen hem från Nacka:(


Brassen å ja, brassen å ja...trallalalalala la la la (eller nåt?)

haha...har saknat min fula solblekta oranga brasse! Försökte lägga upp en bild på åbäket men min Ifööön sammarbetar inte..grr:( Fått lite sol idag men inte tillräckligt för att stilla abstinensen. oppas på fler soltimmar den här veckan och att pappa kanske inte ska spela golf hela semestern. Då kan mamma pressa, pressa preessa:)


Missade BVC i måndags så nu är jag världens sämsta mamma! (enl mig själv asså)...tur att Biggan på BVC va sammarbetsvillig och förlåtande och gav oss en ny på torsdag:)
Lowe vaknade med röda prickar över hela kroppen men mår bra i övrigt så det är nog ingen fara enligt Biggan. Jag litar på allt hon säger faktiskt...verkat så vis på nåt sätt..lite som Gandalf i sagan om ringen.

Vill köpa coola men inte för dyra kläder till lillen...någon som har tips?

Hade en vänförfrågan idag på fejan...Niels Kiss från Belgien..ha ha...han jobbar tydligen på Panasonic Batteriers lager där! Ja jag accepterade såklart..vi är sjukt tighta jag och Niels;)




Sjukt trötta men glada

img_0140 (MMS)

Har blivit sinnessjuk tydligen!! Sitter i soffan och har i 10 min hört ett pipande ljud med 2 sekunders mellanrum och Stoffe hör ingenting? Jaja..dags för sängen...ska bara dansa soldans först! Just det! Blåbärspajen som intogs idag fick jag hemma hos Fia och Ljunkan! Deras lille anton har nyligen fyllt 1 och han gick som aldrig förr...sååå sött:) måste hem till bror och stoffes gudson Leo oxå som tydligen oxå går! Det "går" så fort...moahaha! Tessan va me och eftersom hon va utelåst så fick hon följa med hem till mig sen och eftersom hon var så rastlös dammsög hon min soffa..tack Tessan! Hittat min nya parfym...CLEAN fresh laundry heter den..haha..kan inte bli mer klockers! Okej..mest svammel..over and out..och ni, han sover:)


Lowes första vykort!

img_0136 (MMS)

Kom från Danmark och gudmor med familj..han blev så glad att han gick lös på det:) väldigt oral fas generellt nu faktiskt..man får hoppas att det är övergående! Haha! 45 min löpning idag som var riktigt tungt..kan ha berott på näringsbristen (blåbärspaj & fjuttiga 15-cm macka på subway..ska aldrig mer göra den missen, 15 cm byggde ingen Stina) eller att jag blev biten av okänd gynnare på landet! Mådde bättre imorse som sagt men nu på kvällen kom det krypandes...orkade nästan inte ta på mig BH'n!! Illa för alla inblandade parter och åskådare:) Nu åkte slutet på top-Gun på...Stoffe är lyrisk! Vad är det med killar och den här jävla filmen?! Nu spelar som signaturmelodin och ICE säger till maverick "you can be my wingman any time" och nu ska Tompa få ligga! "but baby, baby I love you, I lost that loving feeling"


ÄÄÄÄNTLIGEN!

Borta bra men hemma bäst! Så är det verkligen...så skönt med 50" plasma TV, skötbord, diskmaskin, centrum på gångavstånd och såklart våra underbara kissekatter! Töntigt kanske men har saknat dom så:) Kan tänka mig att jag hade samma känsla som föräldrar som skickat sina barn på kollo har. Tyckte nämligen att dom hade växt och såg lite äldre och klokare ut...haha!

Stoffe kom till stugan efter brölopp i Värmland kl 20:00 och efter det var det bara att packa ihop oss och åka mot STOCKHOLM! Trodde jag var döende igår..mådde risbuske och frös som en gris. Fick dra på alla värmegolv till 20 grader när vi kom hem eftersom det blivit höst på några veckor:( Vaknade sen mitt i natten toksvettig såklart men idag känns det bra! Lycka...då kan jag träna.

Lowes kväll blev ju lite störd eftersom han sov nästan hela bilresan...vi fick honom att somna om ungefär vid 1 på natten men då sov han till 6!!!! Sååå skönt:) Amma och sen sov han till 8-9 (lite blurrigt i mammas huvud)

Vill även tillägga att jag dammsög när vi kom hem igår kväll vid 12...mina grannar ÄLSKAR mig;)

Mycket nu som jag helst skulle vilja göra idag men det går nog inte.. handla nagelförstärkning, köpa mat, betala räkningar, gå på powerwalk, springa, åka till löplabbet,åka till IKEA och köpa barnstol, packa ur bilen (gör iof Stoffe nu;) och tvätta tvätta tvätta!

Puss på er!

"One million dollars"

img_0129 (MMS)

Haha...lite som mini-me faktiskt:) jaha...en bättre natt men inte helt bra:( dessutom börjar jag bli sjuk..det har jag INTE tid med! 22:40 - läggning 23:40 - knorr som avstyrs med napp 03:26 - amma (misstänkt monsterbajs, undersökning läggs ner) 06:12 - amma 07:00-10:00 - amning och nappisättning om vartannat...uppgång! Verkar som om Lowe har extremt med problem med magen...det pruttas och gnälls hela tiden:( får nog be dom kolla upp om han är allergisk på BVC. Han är så pass gammal att det borde ha släppt!


Kaos!

img_0119 (MMS)

21:40 - läggning 23:38 - amma 00:42 - gnäll avstyrs med napp 01:20 - hysteriskt gråt, inget hjälper, 10 min Resten av natten = kaos..gav upp och hade honom i sängen 09:00 - monsterbajs = uppgång Det var natten det...jag är levande död:(


Skogspromenad

img_0116 (MMS)

På jakt efter svamp men vi blev tyvärr lottlösa:( försökte följa svärmors röda sidenband till hemliga svampstället men gick bet!


Sitter själv..(nästan)

img_0112 (MMS)

00:02 - avstyrde med nappisättning 00:06 - avstyrde igen med napp 01:52 - amma 05:11- vaken men glad..somnar om själv med napp 07:15 - amma 09:14 - monsterbajs = blöjbyte = gå upp Det var först nattens hålltider och weeeeii! Heja Linn det funkade med annat rum:) inte en perfekt ten kanske men för mig nu heeeelt underbart:) Lowe sitter som ni ser gärna upp nu! Behöver dock lite stöd:)


Ny natt & nya tag...

img_0109 (MMS)

Såhär glad blir Lowe när han får sitta och leka med sin favoritleksak för tillfället! Observera gärna oxå de sexiga kropparna i bakgrunden...riktiga strandspan:) Är verkligen jättetacksam för alla tips!!! Ska testa att ha honom utanför sovrummet inatt så får vi se hur det går:) Vill även tillägga att jag och Sussie vann på TP IGEN över Stoffe och hans bror...tjejer regerar!


Nattens hålltider

22:40 23:40 01:00 03:05 06:00 09:00

Lowe hälsar!

img_0107 (MMS)

Lite på sniskan men så får det bli när det är semester:) insåg att jag klätt honom till en hammarbyare idag..än så länge har inte pappa märkt nåt;)


Yxningen camping

img_0103 (MMS)

Liten utflykt idag! Lite civilisation i form av minigolfbana, kiosk, överviktiga barn (med risk för att kasta sten i glashus) och foppatofflor..så mycket svensk campingplats:) Lowe leker med perre (liten mjukismask döpt efter morfar) och Findus i vagnen och mamma och pappa leker med sina telefoner! Vill ha en HTC som Stoffe har istället för I-phone tror jag..såå grym:) Provade med gröt innan läggning igår. Han somnade som en klubbad säl men vaknade efter 3 timmar osv hela natten:( provade med vatten natten innan utan nå vidare resultat! Jag slutar snart fungera som människa...hjälp!


Knubbis

img_0093 (MMS)

Ser ni va knubbig han har blivit! Såå glad:) någon som har tips ang gröt eller mat rent allmänt för att få en 4-månaders att sova längre? Kör gröt på morgonen och ersättning på kvällen men han vaknar varannan till var tredje timme:( hjälp!


Liten Ove!

img_0084 (MMS)

Lowe har fått sina första bilringar! Äntligen är han lik mummy:) han har ju sett ut som ett undernärt barnhemsbarn tidigare men nu när vi kör gröt på morgonen och ersättning på kvällen så börjar det ordna upp sig sörni! Snart är han väl för knubbig istället..haha! En annan sak..the "birkenschtoks" är här!! Jag och farmor har ju väntat..hon hävdar att det är hennes arv..pratar om de gigantiska benen som även pappa har:) frågade tom på ultraljudet om de kunde se om låren var onormalt stora men det kunde dom inte! Tur att det blev en kille kan man ju känna..om vi får fler barn och det blir en tjej så har farmor lovat att betala plastikoperationen av låren, mormor betalar ev. bröstoperationer har vi bestämt!  Idag va vi en tur till Västervik och klarade oss precis från regnet..konstaterade att det är omöjligt att sätta sig på en uteservering med barnvagn..trist men sant..blev grillen istället!  Lowe har fått ett smeknamn också..liten Ove! Kusin Ebbe har lite problem med just L så det blir Ove som smittat av sig på oss andra;) morfar kör däremot hårt på fullständigt namn och säger Lowe Alessandro! Vilket långt inlägg hörni..ska dock fortsätta! Min mamma och pappa kom ju och hälsade på här på svärmors land! Även lite annat folk så totalt var vi 14 tror jag! Mamma och pappa hade med sig en uppblåsbar säng för att pappa ville vara säker på att han sov bra. Han gick och la sig typ 2 timmar efter mamma som sov sött men vaknade av att madrassen gick sönder! Haha..mamma sov vidare och vaknade imorse på golvet rätt nöjd eftersom hon hann somna om innan luften försvann! Pappa gick och la sig i fosterställning i baksätet på volvon och var vaken kl 6 i morse! Roligt tycker jag:) det tyckte inte han:) Nu fixar världens bästa Stoffe lite nattamat till svullot = jag! Jag har lovat att klia honom på ryggen för det:)  Natti natti


Kollektivet..

..har intagit Breviksnäs idag! Vi som redan va här på landet var jag,Stoffe,Lowe,Lowes farmor,sven p,Lowes farbror med sambo och Lowes kusin. Idag kom mina föräldrar,Lowes farbrors sambos föräldrar med husvagn och 2 hundar,sven p's son med dotter och sven p's dotter! Ni förstår ju själva vilket härligt kaos:) just det..glömde tjock-Emil (katt)..han är också här! Nu har jag sprungit varje dag den här veckan..riktigt nöjd *klapp på huvet*. Lite bitter över en tramsig blåsa på stortån och ett riktigt riktigt ömmande högerknä:( försöker ignorera problemet så kanske det försvinner? Så tänker jag..bra eller dåligt? Har även lyckats med några powerwalks under veckan!! Ska bli spännande att väga sig så småningom, har inte stått på det jävla otyget sen några veckor tillbaks och har ju lagt ner viktväktarna som visade sig vara buffel och båg! Mina tankar går nu till familjen Ljungberg! Kämpa på älskade vänner:)

Life in Östergötland

img_0081 (MMS)

Lever bryggliv! Springer mellan solen och skuggan..ammar, byter blöja, jollrar, sitter i strandtältet. Så fort jag knäppt upp bikinin och lagt mig på mage i position så skriks det till på torra land! Nu dags för bajsbyte!


Powerwalk

img_0079 (MMS)

Fick med mig Stoffe på en promis...kors i taket! 620 bromsbett senare var vi hemma igen:)


Sämästä..naaaj...jobbe...jaaao:)

img_0078 (MMS)

Äntligen framme på landet i denna underbara tropiska värme! Tog mig hela dagen att få uppkoppling för att kunna jobba lite..har fått igång det i omgångar och sitter här nu i mörkret utomhus för att ha täckning! Herregud...får se hur det här kommer sluta! Sprang idag också..huah va varmt och jobbigt! Intervaller på schemat:) i mörra lite bad, sol, grill och powerwalk!


Oajajajajaj buff...

...så låter det numera hemma hos oss innan läggning! Försöker febrilt få in lite rutiner men det är fan inte lätt! Har nog med att hålla ordning på mig själv normalt..men det tar sig nog (sa mordbrännar'n)

FYFAAAN va klibbigt och äckligt och kvavt det har varit idag!! Är det bara jag som tycker det eller? Har knappt varit någon sol men tur är väl det som jag har svettats. Vet att man inte får klaga på värmen men idag gör jag det;) Så roligt...var ute på min andra joggingtur med barnvagnen. 45 minuter råsvettning. Jag tror ju att folk bara ska tycka att man är efterbliven (har nämligen själv svurit över hurtiga föräldrar som kommer joggandes med sina vagnar) men märkte idag bara positiva miner och glada tillrop...haha...fick en "bra kämpat, va hurtig du är" av en äldre herre (skriver herre ist för gubbe eftersom han var så trevlig:) med hund och "heja, heja" av ett helt kubbspelande sällskap där även kubbarna användes som marackas! Jag gillar't!
6 pass förra veckan och den här veckan ska INTE bli sämre...kööör ba!

Imorgon bär det av till landet tidigt...jag, Lowe och Sussie (Stoffes brors sambo). Först ett stopp på frans salongen och på vägen ner känns det som det blir ett obligatoriskt stopp på smultronstället i Söderköping för glass i stora lass! Undra hur många points det är? Nej men just det..skiter ju i det numera:):):)

Undrar över en sak...kan man ha en maxgräns för brunhet? Tycker att jag solar och solar men att det inte händer nåt:( Borde vara svart vid det här laget men har fortfarande min "gula" färg som Stoffe så fint brukar påpeka!

Puss och Kram och nyp i stjärten....målet är att tappa 2 kilo i svett i natt...tror faktiskt att det är realistiskt!

Äta bör man annars....

Börjar misstänka att mina bröst och Lowe har något otalt med varandra...anledningen till dessa misstankar är att han gillar att banka/slå på dom om han sitter vänd mot mig och när jag ammar så skriker han som en stucken gris!
Nä men skämt å sido så är jag lite rådvill...han fyllde 4 månader nu den 9/7 (HURRA, HURRA, HURRA) och då får man börja med så kallade smakportioner. Märkligt ord men så heter det i alle fall. Jag har börjat med gröt och det suger han i sig. Matningen tar ungefär 4 dagar eftersom det för varje sked som går in kommer ut tre!! Men men...bara å koppla på tåladmodet:) Så två mornar i rad så har vi ätit gröt jag och Lowe..jag fiberberikad med extra krossade linfrön för lite extra prutti bang bang och Lowe risgröt med mango och banansmak. Drar även några drag i spenen ner i talriken för att han ska känna att det är bekant (ja så sa dom på BVC att man skulle göra så då gör jag det:) Sen varje kväll  nu under en period så får han bröst+ersättning för att han ska stå sig ett tag. Igår var första gången på väääldigt länge som jag fick en 4-timmare på raken...senaste månaden så har han annars vaknat med 1-2 timmars intervall. Igår var jag levande död kan jag säga så det var tur att det blev lite längre sova just igår! Tror att det är en kombo av taskigt med mjölk i spenarna, tillväxtperiod, varmt satan utomhus och slut på sepmper magdroppar. Köpte nya för två dagar sen och märkte skillnad direkt så nu ska jag aldrig sluta, han får äta dom tills han är 18:D

Såhär chockad såg han ut när vi åt gröt i morse...tror att det är mitt febrila flaxande med den gröna plastskeden som gör honom förskräckt! Jag är kraftigt anti klet..(får väl se hur länge det håller i sig)


Var på Sunby idag och sola späcket igen...jag, Lowe, Tessan, Sara och hennes Mathias! Supermysigt och skitvarmt...jag doppade tårna på Lowe och han verkade tycka att det var skönt men vågade inte mer än så!
Åh..i skrivande stund 1-0 till Spanien!! Weeeii...hoppas nämligen att dom vinner så att bläckfisken Pål får rätt..han blir så ledsen annars:)

I morse åkte hjärtat till landet med sin bror och brorson samt Zorro och Sessans kusin Emil. Tanken var att kusin Janice skulle med också men henne fick dom inte in i buren:( Jag och Sussie (stoffes brors sambo) och Lowe åker på tisdag! Ska bli sååå skönt med lite avkoppling på landet!

Avslutade dagen med lite choklad, fysträning och bad:) Lowe fick också bada och som han gillar det! Ska försöka lägga upp en film:)

Eftersom mina vänner Tessan och Sara inte vet hur man går in på bloggen utan att jag lägger upp en länk på facebook så får jag väl göra det fortsättningsvis:)

Mitt hjärta och jag

img_0076 (MMS)

Tänk att man kan älska någon så pass mycket! Kärlek:)


Sola bada i pina colada!

img_0074 (MMS)

...tyvärr minus pina coladan:( Premiär för strandtältet! Otippat smidigt att sätta upp måste jag säga,.fick dock lite hjälp från Tessan! Nu en mango split och lite skvaller läsning medans fisen! Och ni...jag ÄLSKAR att bada:)


Ska börjas i tid

img_0072 (MMS)

Lowe fullkomligt galen i datorn och slog vilt på tangenterna!!! Ska börjas i tid tydligen:)


Hotad?

img_0061 (MMS)

Var på besök för en underbart efterlängtad kaffe hos Sebbe i solen efter att ha varit på jobbet för åttiotredje gången den här veckan för att fixa datorn (det går bra nu..eeeh?)..hursom helst så låg det här rått skelettet på sebbes trapp! Jag är övertygad om att det är ett hot..imorgon grishuvud i brevlådan och på söndag utklippta bokstäver... Funderar på ett dopp i trehörningen? Enl kommun ska det vara ok och jag litar på allt dom säger:D


ÄÄÄÄNTLIGEEEEN!

Fick brev från Huddinge kommun och efter säkert 3 års tjafsande och skickande fram och tillbaks så får vi äntligen bygga balkong på framsidan!! LYCKA:)

Har dessutom lämnat in KIAN på service på morgonen och hämtat ut min dator efter uppdatering på jobbet. Ska vara semestervikarie (om vi får ordning på bredbandet) i 3 veckor..kan behövas lite klirr i kassan;)

Nu lurre....kotletter med ris, sås och ruccola...Mmmm:)

Träning ikväll i Källbrink med laget och sen ett dopp i Gömmarn!

Veckans 3:e pass avklarat!

img_0060 (MMS)

Så var veckans 3:e pass avklarat:) 40 minuters löpning som avslutades med ett sjukt skönt dopp vid Sundby. Världens snällaste Stoffe kom dit med bil och plockade upp mig! Nu maaaassor av godis och fotbolls-VM. Förresten så skiter jag i VV nu...funkar inte alls på mig:(


Bläckfisk?

img_0058 (MMS)

När det är dags att sluta med napp så kommer vi få köra avvänjning på tår och fingrar också! Nu...SCHTEK!


Nu kör vi!

Har bestämt mig för att börja träna varje dag...promenader räknas inte utan är bara bonus! Körde min första barnvagnsrunda igår och det gick över förväntan. Lowe låg snällt i vagnen i 45 minuter medans jag flåsade bakom. Vem har sagt att man måste ha en "jogger" för att springa?;) Min vagn is the shit!
Idag gemensam fys med laget i ösregnet! Jobbigt men skoj...lite löpning blandat med fys!
Igår under rundan stötte jag självklart ihop med kusinerna Zahn...Lowes fina "mostrar" Bella & Jonna! Dom sprang intervaller (3-minuters fram och tillbaks) så jag joggade i mitt tempo efter så att jag kunde växla några ord när dom susade förbi...haha!

Trodde förresten att mitt liv var över tidigare idag...internet fungerade inte:( Nu har världens bästa Stoffe kirrat biffen!

Kööör ba...hela vägen in i kaklet!

Jobba:)

img_0055 (MMS)

Med mamma på jobbet..helt slut faktiskt!


Alternativa sätt

img_0053 (MMS)

Jag föredrar att äta snören såhär:) ska ta ett stopp på babyland i Norrköping där jag ringt och reserverat ett strandtält! Slut överallt annars...jag lade beslag på det sista så nu ska späcket schtekas!


På väg hem från Laholm!

img_0054 (MMS)

Stoffe har ett alldeles eget speciellt sätt att äta godissnören på tydligen! Man ska ta 3 stycken och knyta flera knutar..så jag har att göra nu när jag inte kör:) Skönt oxå att man får tid till att verkligen prata med varandra när man åker såhär! Vi har bland annat konstaterat att en snabel mitt i ansiktet inte vore direkt vackert men extremt praktiskt och bekvämt:)


BTV

"Bajshål till vänster" har min son. Det har hela tiden läckt ut på vänster sida...mycket märkligt? Har köpt mindre blöjor nu...alternativet skulle kunna vara att flytta hålet men kanske lite svårt! (har nämligen tyckt att det verkar sitta högt upp oxå)

Idag sol, ett dopp i havet, underbart god grillad ryggbiff och en isglass:) Har gett upp mina points under semestern...tror att jag är uppe i ungefär 600 points på 3 dagar om jag skulle uppskatta!

Tomorrow we will schteek...KYSS!

Och fortsätter...

img_0048 (MMS)

Middag morgon kväll...det jag gjort den här semestern är att tvätta kläder och lakan fria från bajs! Morgonen började med pyjamas och lakan..strax innan lunch kläder och babysittern! Powerwalk efter det och nu är vi på väg till helsingborg med pit-stop på babyland!


RSS 2.0