Första dagen med LCHF..

...gick strålande. Vi vinkade adjö till vårt gamla liv igår genom att äta falukorv, makaroner och massor med falu rågrut. Nu är det slut med det och bara fett som ska in. Åt två ägg till frukost, en halv grillad kyckling med keso och avokado till lunch och till middag fläskfilé med kantareller i gräddsås och blomkål. Efter träning blev det ostskivor och 2 ägg. Kommer väl värpa snart:) Mamma och pappa har kört det här i flera år nu och ätit mängder med ägg så alla som tänker skriva att det är farligt för kolesterolet kan lägga ner. Pappa har testat sig flera ggr och hans värden är lysande trots att han är lite "till åren".
Innebandytisdag idag och Lowe var med tjejerna som vanligt. Skötte sig som det A-barn han är och somnade direkt när vi kom hem.
Stoffe verkar ha grämt sig sen han åt på Oleary's tidigare ikväll över att han inte åt pommesfritten. Först när han kom hem så skröt han om det och för fem minuter sen så sa han med sorgsen blick att han ångrar att han inte åt dom. Han sa även nyss att han ska börja vispa grädde och äta när han blir sugen på nåt. Låter helt sjukt men det är ju trots allt tillåtet. Anledningen till att jag bloggar såhär sent är för att jag fick ett hot sms från Linn där det stod "våga inte somna utan att blogga" så nu gör jag det.

Nu är det titt på inspelning av desperata hemmafruar och pumastaden. Bästa EVER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0