Plan B?

Behöver en plan B. Ringde till H&M igår och frågade hur det går med min efterlängtade klänning. Idioterna har tydligen skickat den med B-post i förra veckan så hon trodde inte att den skulle hinna fram!!?!?! Vafan!!! Måste alltså ut och leta igen ändå:( Gaaaah!
Känner mig dessutom fetare än nånsin så lagom kul att prova kläder..NOT!

Hade en helvetes natt inatt. Lowe vaknade först vid 10 och skrek. Märkte redan då att nåt var vajsing med magen eftersom han låg som en mask och spände hela kroppen när han sög på tutten. Somnade i alle fall om men vaknade igen runt 12 och var nu heeelt otröstlig. Vi fick vanka runt i omgångar och försöka lite magmassage. Stackars liten skrutt:( Helt övertygad om att han är allergisk mot något och förmodligen mjölk. Har sagt till på BVC typ hundra gånger eftersom han varit såhär sen han föddes men "det är heeelt normalt" och "tar ni magdroppar?" är det enda man får höra. Ska prova mjölkfri ersättning/välling from idag och om det blir skillnad så ska jag skrika mig till ett allergitest. Så tragiskt att det ska behövas bara.

Stoffe har varit hos neurologen nu på morgonen för sin huvudvärk. Ska bli spännande att se vad de kommer fram till! Hoppas det löser sig för älsklingen!

Har hunnit med att fixa med försäkringar och öppna sparkonto till Lowe också. Fick bli Akelius spar med 5% ränta. Ändå sjukt bra om man jämför med de stora bankerna som lämnar typ 0,75% och tycker att det är supergeneröst.

Ikväll är det innebandy igen och Lowe ska med...hoppas han sover den här tisdagen!

Kommentarer
Postat av: Linn

Å va inne och läste om det kontot... funderar på att sätta Elsas pengar där också. Men om bolaget konkar får man inte ut sina pengar... Tänk på det gumman!

Puss

2010-08-31 @ 11:44:15
URL: http://linnpeterzon.blogg.se/
Postat av: gudmor

Ring min barnläkare i fruängen , världens bästa christina , hon tog mej och Dexter på allvar direkt!!!!!!! Puss

2010-08-31 @ 13:46:14
Postat av: Caroline

Stina,

Gå på din magkänsla

Tog 9 månader innan någon tog mig på allvar. Gjorde blodprov men d visade inget, men när vi tog bort all mjölk så blev det mycket mycket bättre !

Dom sa bara hela tiden " han går ju upp så bra i vikt, han är inte allergisk"

Jojo... !



Lycka till! Sen finns det super bra pipar som man för in i rumpan, windi heter dom, finns på babyproffsen o windi.nu

dom hjälper till o tömma gaser o bajs (nått för dig alltså:) ... )



Ha det så bra

2010-08-31 @ 17:50:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0